Kouření a kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
aio2
20.2.13 21:53

Nejspíš z jahody :nevim:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
20.2.13 22:21

Ctyri cigarety denne telo zpracuje, aniz by to zanechalo nasledky… Ja osobne jsem kourila v tehotenstvi - minimalne, jednou za tri tydny, ale i tak… Po porodu maleho jsem nekourila tri mesice a ted zase si obcas jednu mentolku vychutnam…

• Citovat
  • Upravit
9090
21.2.13 08:16

Nepřijde mi moje reakce hnusná, mám na to svůj názor a prostě odsuzuju ženy, které „udí“ vlastní dítě, ať už v těhotenství nebo při kojení, cigareta není nic životně důležitého…a nevím co to je za blbost, že pár cigaret tělo zpracuje bez následků, tak jako tak se to k dítěti dostane, tak tyhle argumenty nechápu. Pokud někdo těhotenství plánuje, tak by mělo být logické, že přestane kouřit, pokud otěhotní nečekaně, taky se to dá omezit až na nulu a při kojení o tom ani nemluvím, jsem zastáncem kojení ale v tomto případě když dá matka radši přednost cigaretě než dítěti, tak má přejít na UM, protože pro takové dítě je opravdu lepší než MM kouřící matky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
21.2.13 09:40
@aio2 píše:
Než psát něco takového, tak raději nepsat nic… Někde jsem četla, že do pěti cigaret denně pozitiva převyšují negativa

já teda nekouřím už od prvního těhu, ale četla jsem to v porodnici v příručce o kojení co je na pokojích (Apolinář),že pokud už musí matka kouřit tak hned po kojení a pauze 3-4h. Jinak já přestala před prvním těhu a stejně jsou obě holky na UM prostě mlíko není :,(
Přešla bych na UM a hlavně co tatínek ten to neřeší? mně by manžel zahlušil do zemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
21.2.13 10:38

@Blanka S s tím souhlasím, mě by přítel hnal :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
22.2.13 11:39

Rozhodně bych nekojila, když kouříš!!!
znám desítky miminek, co jsou od narození na UM a jsou naprosto zdravé… my jsme taky po dvou týdnech po porodu na UM, jelikož nemám mateřské mléko a pokud kouříš, tak není důvod tě odsuzovat, ale vzpamatuj se a vykašli se buď na kojení nebo na kouření!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
22.2.13 12:15
@malaVetrackova píše:
Buďto bych se pokusila přestat úplně a nebo nekojit. Ale každýho věc jestli bude ničit zdraví jenom sobě nebo i dítěti.. :nevim: Já jsem před těhotenstvím kouřila a přestala jsem ze dne na den kdy jsem zjistila, že jsem těhotná a cigaretu jsem si nedala do teď.. Je to pouze o vůli chtít přestat ;)
.. ano, je to jen o VULI CHTIT, taky jsem přestala ze dne na den, kouřila jsem víc, jak krabičku za den.
Anebo jak píšou holky.. přestat kojit.. MM je sice to nejlepší pro miminko, ale určitě né, když je plný těch sra*ek z cigár!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
24.2.13 19:30

Vulgární příspěvky a příspěvky na ně navazující jsem smazala.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.13 10:54

Já byla silná kuřačka v tehotenství jsem si taky dala ale ted? když vidim tu malou jak je nevinna a malinka tak jsem okamzite prestala mit na cigarety chut od ty doby co se narodila tak nekourim dokad budu kojit tak si nazapalim za to mi to rozhodně nestojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
17.9.13 13:26
@kačíí 25
@kačíí 25 píše:
Já byla silná kuřačka v tehotenství jsem si taky dala ale ted? když vidim tu malou jak je nevinna a malinka tak jsem okamzite prestala mit na cigarety chut od ty doby co se narodila tak nekourim dokad budu kojit tak si nazapalim za to mi to rozhodně nestojí…

přesně tak!

• Citovat
  • Upravit
29.8.14 20:14

Ahojky, oživuji diskuzi..mám holčičku které bude šest neděl. Kojím a dokrmuju UM. Můj dotaz je:prostě jsem měla trochu nervy a dala jsem si tři prásky z extralehké cigarety slimky :oops: může se to dostat do mléka a k miminku? :(
Jde o to, že jsem nakojila, dala jsem si ty tři prásky z cigarety, další krmení bylo uměl. mlékem a pak zase bylo kojení, takže rozestup byl cca 4hodiny. Mám hrozné výčitky svědomí a strach aby to nezůstalo v mlíčku a malá to nepoznala a nějak jsem jí neublížila :( nejraději by jsem si nafackovala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
29.8.14 20:16

@Komediantka 1 V klidu mně doktorka (dětská),že 3 cigára jsou ještě o. k…tři prásky..to snad ani nestojí za otázku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
29.8.14 20:17

@Komediantka 1
To je v pohodě :hug:
Vystresovaná maminka je větší zlo oproti jedné cigaretě denně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
29.8.14 20:19

@Komediantka 1 četla jsem, že nikotin z mléka zmizí po 2 hodinách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
29.8.14 20:49

Klid, chápu tvé výčitky, taky jsem je měla, ale chuť byla větší, tak jsem si večer, když malý usnul zašla vyvenčit psa a dala si jedno. Kojila jsem vždycky až nad ránem, tak jsem si to omlouvala, že už to musí být z mlíka dávno pryč. Na synovi to nezanechalo následky ( občas jsem si dala i v těhotenství :oops: ) Jinak mám pár známých, co prohulily celé těhotenství i kojení a děcka jsou zdravé, takže těžko říct, někomu to asi neudělá nic :nevim: Podle mě je lepší si dát jednu, než být nervózní a přenášet stres na dítě ( ale zase hulit děcku pod nos, to bych střílela :pocitac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová