Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všichbi mi tvrdí že to vypadá na kluka, a tož můj se toho hned chytl a koupil zelený kočárek
Moula
Iri,zelenej může být i pro holku. Kámošce řekli holku,nakoupila vše v růžovém i kočár a bum,byl to kluk.
Mišelko,tak já jezdím sama s Lukášem autem na plavání,cvičení,po kámoškách. Řidičák mám od 18,ale posledních 5-6let jsem nejezdila. Až loni v červnu jsem se dokopala,udělala kondičky a od té doby 3-5krát týdně vyjedu.
Kajko,tak jak?
no jééééé, další holčička
![]()
fyzikářko nestraš mě…
kde jí řekli že to bude holčička a byl to kluk?
Mě řekli taky holčičku a každý mi říká že to bříško vypadá na kluka, že ho mám až moc do špičky… no oblečení mám taky hodně růžového.. to jsi mě docela vyhukala
no tak to jsem teda zvědavá..
Iry já taky chtěla černo zelený kočárek, teď už se na to nehledí že musí být červená pro holčičku a modrá pro chlapečka ![]()
A vy čekáte fyzikářko co… holčičku nebo chlapečka
jaké je jinak tvé jméno, ať ti nemusíme říkat fyzikářko..
![]()
Kdyžtak sem šupněte fotky svého bříška
![]()
A hlavně si to Iri tolik nepřej…víš jak to bývá…přeješ si strašně chlapečka a ona to pak je holčička…
Nám taky každý říkal to bude určitě kluk, říkali nám to i ve 12tt na SONU a přítel se strašně těšil, no jo chlapi… a pak jsme jeli ve 20tt na SONO a to nám oznámil že je to holčička…
Takže člověk opravdu nikdy neví… ![]()
Míši my to máme jistý Nelinka nám to naprosto přesvědčivě ukázala i já sem to hned poznala ![]()
To by byla podpásovka kdyby byl nakonec kluk ale dorůst už nic nemůže ![]()
Holka kdy dáme to kafčo? Je fakt že ještě fakčím v práci a tak bych to musela nějak zkombinovat a kafe dlužím už pár kámoškám ale na náš babinec bych si čásek určo udělala ![]()
Míšo,v Jihlavě a několikrát po sobě. Dost ji to vzalo.
Kajjko,gratulujeme k holčičce.
My budeme mít druhého kluka Radima,viz metřík.Já chtěla kluka,manžel holku.
Fyzi díky teprve teď si to pěkně užívám, když můžu říct Nelinka a né jen náš prcek nebo mimčo ![]()
už abych tu naši malou princeznu měla u sebe se těším jako blázen ![]()
no a holky na naší červnové diskuzi mi psaly že je pěknej macek když už má 350g ale nám dr říkal že má naprosto tabulkový míry tak jak to má být
co vy na to?
Dobré ránko… Káji my měli taky v tom 20tt 350g… to asi říkají všem…
![]()
Fyzi a to byl jen normální gynekolog nebo už byli v nějakém tom centru, kde mají ty přístroje kvalitní…Protože vím že gynekolog se často v tomhle plete..
Je to pěkný když už pak můžeš říkat berušce jménem, hlavně ve vaně jsem ji vždycky zpívala a četla pohádky…
pak se prej rodí klidné dítě ![]()
jj to já s ní diskutuju už dýl i když sem nevěděla že je to holčička a můj si s bříškem taky vykládal ![]()
no právě že jedna holčina prej už má v tom 21 týdnu skoro 500g dítě tak to sem hleděla že mě píšou že máme macka ![]()
Miško,byli na genetice několikrát a i u její doktora jí řekli holku,tak s ní počítali.
Kajjko,oba kluci jsou váhově tak o 14dní starší,měli kolem 500gramů,ale jinak těch 350gramů je akorát.
no já si taky myslím, holky byly na větvi když viděly fotky ze soboty ze svatby že prej kde sem nechala břicho no ale měla sem asi maskovací šaty šak posuďte samy mám fotky v albíčku ![]()
to víte chci se pochlubit manžílkem ![]()
jeeee tobě to tak slušíííí
s tím kabátkem to je krásná fotečka… Já už chci takyyyy
![]()
No ono u holčiček bývá takové pidi bříško, mě vyskočilo až kolem 6-7 měsíce…
Já přihazuji moji fotku s pěkně špičatým bříškem… no posuďte bude to holka?
![]()