Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3435
18.11.14 18:34

@MišelkaX kluk půjde v dubnu na kollarku tak su zvědavá, holka tam před lety chodila a bylo vše pohodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
18.11.14 18:52

Ja mela obe deti na Spacilce.Byla jsem spokojena.Fajn pani ucitelky, uklizecky, akorat mi syrasne vadila p.reditelka.Ta byla neskutecna.Ale ted uz je tam nekdo jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
18.11.14 21:01

Jo, paní ředitelka na spáčilce to jsi dani říkala, že tam je furie.
Na kollárku a gorkého jsem taky neslyšela moc chválu. Na mánesce berou myslím hodně dětí, je to veliká školka. tak tu bych doporučila, že je šance veliká. Ale jaká je jinak školka nevím. chodí tam dvě děti kámošek a každá má něco, v jedné třídě nějakej problém, myslím berušky, že tam je nějaká učitelka na hlavu. ale nevím jistě no. třebas je to už jinak. co tak vážany? nebo na barbořině? tam není žádná? to je z věžek nejlblíž, ne? Já teda doufám, že nás taky vezmou, ale my máme tři až na konci roku :think:. nevíte, jakej je ročník? jestli silnej nebo slabej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
19.11.14 09:15

@Dana26 jo nastesti tam uz neni..Teda je, ale jen jako ucitelka.
V lednu se dela konkurz na novou reditelku a pry se tam hlasi taky jedna furie tak snad ji tam nestrci :mrgreen:

@Farllin ja se pak muzu poptat kolik budou nabirat. Pokud je ke konci roku tak by se dostat mel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
19.11.14 10:11

Ke konci roku my jsme, ale až toho příštího, ale máme body za sourozence, to je jediné, co asi budeme mít.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
19.11.14 10:17

V Kollárce je taky hrozná ředitelka… jsme z těšnovic (v místní mš je nacpaných skoro polovina dětí z km) (naše skolka je odloučené prac. kollárky) a reditelka mi pri zápisu řekla jeslti mi nevadí, že ho napíše do kollárky, takže denne dvakrát jedit do mesta… tak jsem jí řekla at si laskave stahne z naší skolky děcka z města at je místo pro místní… tak se jen ušklíbla. MAlý měl naštěstí body za věk. kamarádky jedna dcera je u nás ve školce a tu mladší 2,5r jí napsala do kollárky…(asi čekala obálku) naštěstí z těšnovic 2 děti odešly, tak se jí uvolnilo místo. Ale dle ředitelky a matek jsem jezdí tolik dětí z Km, ptž. skolka na vesnici je taková domácká! To mě poser… Bydlet ve měste ale decko vozit do domácké školky na dědinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
19.11.14 10:44

Furie bylo mirne slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
19.11.14 13:23

Mockrát děkuji za odpovědi, ale přesto jsem se nedočetla, kde vzít přihlášku? Malá má v dubnu tři, ale chtěla bych ji dát až od září a já fakt nevím, jeslti do školky mám přijít jen tak nebo si nejdřív zavolat, protože bych si školku nejprve chtěla prohlédnout a hlavně co ta přihláška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
19.11.14 16:32

@LenaNell každá školka má den otevřených dveří, můžete se jít podívat a pak se rozhodnout. Já s paní ředitelkou žádný problém zatím nemám. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
19.11.14 16:35

Jo jo, školky dávají přihlášky, ale až v den otevřených dveří, to je na www každé školky, dřív ji nedávají většinou. A můžete tam i po dni otevřených dveří. my ho zazdily a šli jsme tam až někdy o prázdninách tuším. :oops:. a přihlášku vám musí potvrdit dr a zase zpátky do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11422
20.11.14 13:30

@LenaNell
do školky se přihlašuje až zač. května, je to vždycky týden a je zápis do MŠ do všech školek. Přihláška se dá vyzvednout většinou tak nějak od dubna, to bývají dny otevřených dveří. Necháte ji potvrdit u lékaře a pak odevzdáte při zápisu v květnu. A pak se modlíte, aby vám dítě vzali. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
20.11.14 21:14

Ahoj,
kluci chodí na Gorkého od září 2011, teda teď už jen mladší a jsme spokojení. Oba byli v Jablíčkách, mladší ve Sluníčkách a starší v Třešních a za celou dobu vzdělávání v MŠ jsem neměla jediný důvod si stěžovat. Spousta akcí, hodně se věnují, akce i pro rodiče a děti.

Vyhovuje mi, že jsou rozdělení, mají třídu předškoláků, kde s nimi dělají grafomotoriku, ve školce je logopedická třída.

Kluci chodí nadšení.

Je to o lidech, kde komu kdo sedne a jaký styl vzdělávání preferuje.

• Citovat
  • Upravit
4345
15.12.14 11:09

Dobrý den holky chtěla bych se zeptat na palvání s malinkatýma dětma kde prosím v Kroměříži? Děkuji a nejlépe i cenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
15.12.14 17:21

Já chodila do Kenny cenu si už nepamatuju, chodila sem tam s klukem i cvičit a vše super. Paní to s dětmi umí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.12.14 13:39

ahoj

Hledam kamarádku na pokec, výlety do přírody, nakupování apod.,mám už větší dítě. Najde se někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová