Kroměříž

• Fotoalbum (87)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
30.1.10 09:33

Tak to je dobrá náhoda :lol:

• Citovat
  • Upravit
5679
30.1.10 09:39

Jo jo, ten Kroměříž je malý :-D :-D
Já jsem tu 3 roky a Kájjku a jejího od vidění znám…
A jezdíte se koupat na chropynské koupaliště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
30.1.10 12:08

Jenom občas,učila jsem tam 3roky na základní škole a nějak se mi nechce promenádovat před žáky v plavkách. Jezdím tam za kámoškou,máme stejně staré kluky.

• Citovat
  • Upravit
3184
30.1.10 13:05

Ahojky no tak to je fakt náhodička :wink: no nevím jak to bude mít můj s prácou ale určitě se můžem někdy scuknout jen jsem teď docela mega nachlazená a nerada bych po někom prskala bacily abys to třeba odemě nechytla :oops:
holky co ste si vzaly na bolení a škrábání v krku???
sem se včera stavila v lékárně a nic mi dát nechtěli, prej všechno jen po poradě s lékařem, což mi připadá divný sem tu na nějaké diskuzi četla co všechno si holky nakoupí a mě pěkně ta lékárnice odbyla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
30.1.10 17:52

Káji, taky mě bolí v krku kloktám slanou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
30.1.10 19:16

No to jo… já jsem zvědavá kdy to vůbec na mě příjde :-) :-)
A budeš chodit do nějakého kurzu předporodního? Ale myslím že už jsi tu psala o tom že? tady v KM Kotě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
30.1.10 20:15

No já bych do kurzu chodit chtěla ale nevím jak to všechno vyjde a Míši tys do nějakýho chodila? nevím jestli už sem se taky neptala :oops:
Blani slanou vodu??? to by byla tyčka jako blázen ani Vincentku nemůžu fakt bych pošavlila všechno :oops:
no zatím to valím na čajíčky a cibulový sirup sice je po tom nemilá pachuť v puse ale po čem není že? Štve mě to chtěla bych bejt v poho ale k doktorce to je hotovo s mým sklonem k hnisavým angýnám bych měla jistou neschopenku i když je to jen blbý nachlazení :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
30.1.10 23:17

Ne e já nechodila.. já mám kamarádku PA a ta mě jen lehce informovala… Ale stejně si tam budu muset volat, oni ti pak příjdou i po porodu.. a je to dobré…
Na krček? taky jsem kloktala, to ti dají myslím jen na předpis, solné kloktadlo a to jen kloktáš, nejde to moc cítit že je to slané… Jinak jsem měla sirup vincentku, ten je slaďoučký a dobrý…
A tohle mi předepisoval sám doktor, je to výborný pro těhotné a je to i na průdušky http://www.lekarna.cz/…0ml-400da-1/
ale já si to stříkla jednou a málem jsem se poblinkala, je to fůůůůůj… :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
31.1.10 08:09

Po porodu bylo super,že přišla PA,pomohla s kojením,prdíkama a hlavně-vytáhla mi stehy,takže jsem týden po porodu seděla jako dáma. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5679
31.1.10 12:07

Ano ano oni chodí.. Já myslela ze začátku že příjdou z porodnice a ono ne e…
Ale můžeš si Káji domluvit v tom Kotěti 3 sezení, jedno je před porodem a další dvě příjde po porodu k tobě domů a jak říká Fyzi poradí ti kojit, vytáhne ti stehy atd… Stojí to 300,– a když si vezneš od doktora potvrzení tak po porodu ti ty 300,– vrátí.. Manžel může jít s tebou za 200,– ale ty ti nevrátí.. Je to super, chtěla jsem do toho jít, ale mám známou PA tak to nepotřebuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
31.1.10 13:14

jj dobrej nápad no zatím mám ještě trochu času o tom popřemýšlet tak sem v klidu :wink: ale ono to uteče ani se nestihnu otočit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
31.1.10 16:09

Je to tady tohle. http://www.devel.pamad.cz/index.php?… .. Individuální příprava k porodu… a tam si i domluvíš ty dvě návštěvy po porodu, tam by ti měla vrátit i ty tři stovky… Měla tohle i kamarádka a říkala že super..
A manžel jde k porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
31.1.10 18:03

No to nevím ale na hekárně semnou snad bude a přímo u porodu to se uvidí nechám to na něm nemá cenu ho nutit zatím se rozhoduje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
31.1.10 18:03

co tvůj bude přímo u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
31.1.10 18:11

No to bohužel ještě nevíme, na první dobu porodní půjde a pak se uvidí jeslti zvládne jít dál… :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová