Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petrušačka Asi se to tady už podle všeho zmiňovalo, ale to, že se nevstřebá má za následek co?
V těhotenství vývojový vady, např. rozštěp páteře, špatně vyvinutou neurální trubici, potraty…
Takže kdybych měla teda tu „mutaci“, tak jako bych vlastně žádnou kyselinu listovou ani neužívala?
@baracudas ze ti chybi? pro x procesu v tele…pecti si prosim to co jsme posilala..tam je to vyvstleno
@baracudas píše:
Takže kdybych měla teda tu „mutaci“, tak jako bych vlastně žádnou kyselinu listovou ani neužívala?
musela by jsi uzivat upravenou kyselinu listovou, upravenou B6 a B12.Nastepene tzv methylove.
@baracudas nemas zac, k informacim jsem prisla a mam povinnost je sirit dal aby pomohly co nejvice lidem ![]()
@KackaDoup Vzhledem k tomu, že se tím - evidentně - dost zabýváš, můžu se tě ještě zeptat - myslím si správně, že se kyselinou listovou nemůžeš předávkovat? Ať jí slupneš kolik slupneš - tak se nic neděje, že jo…? Kdybych třeba brala vícero preparátů, který to obsahují… ![]()
Příspěvek upraven 09.04.15 v 19:28
@Petrušačka ted nerozumim…kdyz mas mutaci? a myslis tu neupravenou? nebo tu upravenou?
@Petrušačka Ale to uz jsem psala, ze to je hrozne nebezpecne ze to muze zpusobit to same..cili uzkost apd…takze nevim jak femibion ten je asi slaby…ale ty preparaty pomalu postupne sledovat se…a brat treba 5 dni dva dny ne, nebo ob den..to je proces musi se to vysledovat…aby si clovek neublizil, driv si telo muselo vystacit z minimem a tak nemuze jit hned do soku…kazdy jsme jiny je to indi vindi…pokud mas zajem napis email do sz poslu ti cely clanek prelozeny z USA.
At to pochopis spravne,
@KackaDoup …ach jo. Já jen, že beru Femibion a k tomu Nosifol (což to obsahuje taky)… chjo… Díky ![]()
Ahoj holky, chceme miminko a Dr. mi doporučila brát před i první měsíce těhu kys. listovou. Tak jsem se chtěla zeptat, zda doporučujete jenom listovku nebo komplexnější " výživu" jako Mamavit či jiné.. Zároveň se ale bojím, jelikož kamarádka říkala, že díky těmto přípravkům porodila menšího Obelixe:-) Moc děkuji za jakékoliv rady
![]()
Já brala kyselinu listovou hodně dlouho před otěhotněním, asi 2 měsíce před početím jsem brala femibion a otěhotněla. Ten jsem pak brala az doteď - konce šestého měsíce. Vysazují, aby mimi nebylo velké a znovu nasadim po porodu na 2 měsíce.
@Petrušačka
clovek musi vsechno sam totiz
me to nerekla nai lekarka na hematologii kam jsem s mutaci v tehotenstvi sla…proste silene!