Kyselina listová – koupím volně, nebo na předpis?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
21.6.17 17:35

@Manhattan Tak super! :palec: no stála mě 400,– tak doufám jelikož tam měli i o dost ale opravdu o dost levnější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.17 19:57
@Petrušačka píše:
No - tak já jsem po zamlklým těhotenství (revize v lednu) - a brala jsem před otěhotněním jen obyčejnou listovku, femibion jsem brala až během těhotenství… A až pak mi byly zjištěny ty mutace… Tak se trochu bojím případnýho dalšího těhotenství. Bohužel jsem bezdětná a už dooost stará :zed: :zed: :zed:

Já s kyselinou listovou nikdy otěhotněla až vždy, když jsem ji nebrala
Bohužel mě pak vždy doktorka přesvědčila ať ji beru, že v žádném případě nemůže škodit, spíš naopak
A už mám za sebou 2 neúspěšně těhotenství…bojím se, že právě díky užívání kys. listové
Teď jsem potřetí otěhotněla a vůbec nevím co mám dělat…zda ji brát, nebo ne
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
26.10.17 20:05

@KALIOPKA 17 Kys. listovou to podle mně určitě nebude. Já mám za sebou jedno zamlklé těhotenství a teď jsem těhotná ve 30.tt a všechno vypadá, že je v pořádku. Listovku beru od začátku. Podle mě za neúspěšné těhotenství nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.17 19:41

Ahoj, je pozdě na kyselinu listovou v 6 tt? Až teď jsem zjistila, že jsem těhu. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.17 19:42
@Martina1993 píše:
Ahoj, je pozdě na kyselinu listovou v 6 tt? Až teď jsem zjistila, že jsem těhu. 8o

Nikdy neni pozde, cim driv zacnes, tim lip! V prvnim trimestru je nejdulezitejsi.

Samozrejme by bylo lepsi brat ji hned od zacatku nebo jeste predtim, ale to uz ted nezmenis. Navic mimco se na tvuj krevni obeh napojilo az pred par dny, takze nic neni ztraceno :-)

• Citovat
  • Upravit
7712
29.11.17 20:03

@Martina1993 urcite to neni spatne, i kdyz lepsi brat jeste pred…ale ber ji i ted… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.17 20:06

@Kukacka123 no jo, když prcek nebyl plánovaný, takže jsem dopředu nic nebrala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
29.11.17 20:08

@Martina1993 chapu :mrgreen: ale lepsi ted nez vubec…ted v 1. trimestru se vse vyviji a proto je dobre zacit co nejdriv, aby se predeslo co nejvice porucham neuralni trubice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.17 20:08
@Martina1993 píše:
@Kukacka123 no jo, když prcek nebyl plánovaný, takže jsem dopředu nic nebrala. :roll:

Nedeje se vubec nic, takovych deti mezi nami beha :-) jen zacni co nejdrive.

• Citovat
  • Upravit
32927
29.11.17 20:10

My jsme mimco plánovali, ale vyšlo to napoprvé, takže listovku jsem kupovala až když jsem našla //, beru ji tak od 5tt. Teď jsem v 10 tt a ještě mám, tak na ty 2-3 týdny. Do 12 tt je to nejdůležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
29.11.17 20:42

Říká se, že je to jen taková lobby, takže bůhví, jak to je :-) Já ji plánuju teda brát i v kojení. Ale nic není ztraceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.17 07:46

Super, děkuju za odpovědi. Vím, že se brát musí, jenom jsem měla strach, aby nebylo pozdě. Hlavně aby byl prcek v pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
24.5.18 15:46

Ahoj holky, oživuji diskusi. :mavam: Chci se zeptat, minulý rok mi byl zjištěn deficit antitrombinu, nevím, zda se jedná o trombofilní mutaci, ale při stimulacích a v případném těhotenství musím píchat fraxiparine. Doktorka mi řekla, že když otěhotním, mám brát kyselinu listovou, ale neřekli mi nic o štěpení.. :nevim: Užívám fertipronu, jak poznám, zda je kyselina listová, kterou obsahuje, ta správná? Nemůže mi to uškodit? Mám si pořídit raději femibion? Jsem den po embryotransferu, tak bych nerada udělala nějakou chybu.. Omlouvám se za možná přihlouplý dotaz, ale vypadá to, že se tady v diskusi vyznáte. :dance: Děkuji vám za odpovědi!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
24.5.18 19:17

@nedline Ahojka Nedline :) Femibion se „pysni“ tim, ze ako jediny ma prej kyselinu listovu nastepenou prave pro Ty ktere nedokazou stepi samotne KL :) ale zadna jina kyselina listova Ti nemuze uskodit, maximalne se Ti vylouci z tela moci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
24.5.18 20:33

@Reaskiller Ahojík! :mavam: No to je paráda, moc děkuji za odpověď. :hug: Stejně mi Fertiprona dochází, tak to změním na Femibion. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí