Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvam se nemam cas tady vsecgno cist femibion je asi na predpis ze?
@mimiii250 píše:
Omlouvam se nemam cas tady vsecgno cist femibion je asi na predpis ze?
Neni. Je volne prodejny, ale drahy.
@blumen ale je teda ucinnejsi nez samotna kyselina listova takze nevadi dekuji ![]()
Ahoj holky myslete ze po kyselině listovy jsem unavena dneska bych furt jen spala celej den skoro lezim a usínám každou chvilku? :)
Já jsem si hledala negativní vedlejší účinky kyseliny listové a únava mezi nimi není. To jsi určitě unavená z toho vedra.
Moje endokrinoložka zase šílí z toho, že je ve všech doporučovaných vitamínech jód. ![]()
Jedinou výjimkou je femibion. Je jak s jodem, tak bez něj. Konečně i v ČR.
Tu kyselinu listovou z Justu jsi brala po celou dobu těhotenství? Děkuji, T.
@Kocmanda píše:
Ahoj ja brala na prirodni bazi z Justu, navíc v ni jsou pokryty všechny vit.skup.B ktom te listovky a C v DDD, doporučila mi ji tu na emiminu jedna kocka a musim rict, ze opravdu pecka a od te doby bych do niceho jiného nesla. Ještě pokud se snazis o tehotenstvi jako ja, tak jsem tenkrat brala Narosan Tropic, je to primo urceno snazilkam, tekute vitaminy ještě v prirodni forme se lepe vstrebavaji a me to pak vydrželo i 1.trimestr. Investice se opravdu vyplatila, necpala jsem do sebe chemii a zadarilo se rychle.
Nekdy je lepsi kvalita před kvantitou z lekarny kde mi lekarnik poradne ani neporadi.
Tu kyselinu listovou z Justu jsi brala po celou dobu těhotenství? Děkuji, T.
@KackaDoup píše:
musela by jsi uzivat upravenou kyselinu listovou, upravenou B6 a B12.Nastepene tzv methylove.
Ahoj, mohla bych se zeptat, jak se jmenuje ten doplněk stravy sehnatelný v USA, který obsahuje upravenou kyselinu listovou i upravená ta další béčka? Děkuju moc.
Ahoj holky ![]()
Prosím vás dnes jsem si koupila v lékarně FEMIBION má s ním některá z vás nějakou zkušenost? Stál docela dost a lékárník říkal že je to nejlepší ze všech tak nevím
děkuji za odpovědi.
@Petruna21 Je dobrý, protože je tam ta kys. listová naštěpená. A stačí ho stejně jíst jen do konce třetího trimestru, takže to tak draho už nevyjde.
@Imamother Děkuji
tak i kdyby to dráž vyšlo nevadilo by mi to jen zda aby to bylo fakt tak dobré
tak moc děkuji.
@Petruna21 Také ji beru, doporučila mi ji dr, tak myslím, že bude dobrá ![]()