Laserová operace očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pokymar
1.2.12 14:00

prave sedim v Lexumu v Praze na vstupnim vysetreni.

• Citovat
  • Upravit
918
1.2.12 16:09
pokymar píše:
prave sedim v Lexumu v Praze na vstupnim vysetreni.

Tak držím pěsti, ať jsi spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
1.2.12 17:04

tak to taky držím palce a tiše závidím :-)
Já sice dnes byla v Brně, ale potřebovala jsem domů řídit, tak jsem ani na vyšetření nezašla no tak příště… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
1.2.12 17:41

tak to mám za sebou, ta „nejlepší“ laserová operace stojí 58000kč. Je to tak opravdu trochu jako fabrika, ale spolehám na jejich zkušenost. Jo a po rozkapání očí nevidím na blízko, píšu a čtu jako důchodce - ruce co nejdále od objektu :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
R82
2396
2.2.12 10:43

tak držím palec všem co na to jdou.no taky doufám,že se na to jednou dostavím.hodně štěstí :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
2.2.12 13:20
pokymar píše:
tak to mám za sebou, ta „nejlepší“ laserová operace stojí 58000kč. Je to tak opravdu trochu jako fabrika, ale spolehám na jejich zkušenost. Jo a po rozkapání očí nevidím na blízko, píšu a čtu jako důchodce - ruce co nejdále od objektu :lol: :lol: :lol:

Pokymar, Ty jsi tam nesla s tim, ze bys chtela Lasik, jak maji nyni v „akci“?
Nebo Ti ho rozmluvili? 58000Kc je uz na me pri materske momentalne dost :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
2.2.12 15:16

To jo, ale to je ten „obyčejný“ a já chci to nejlepší. Jak se to…jo, femto lasik premium. Melo by to byt nejcitlivejsi a nejucinnejsi k tem ocim. Videni za sera, kruhy kolem svetel, vse by melo byt teoreticky vic v pohode. To vis ze je mi mdlo nejen z operace, ale i z penez..

• Citovat
  • Upravit
3267
2.2.12 16:57
pokymar píše:
To jo, ale to je ten „obyčejný“ a já chci to nejlepší. Jak se to…jo, femto lasik premium. Melo by to byt nejcitlivejsi a nejucinnejsi k tem ocim. Videni za sera, kruhy kolem svetel, vse by melo byt teoreticky vic v pohode. To vis ze je mi mdlo nejen z operace, ale i z penez..

A už máš termín?
Obdivuju tě (a závidím), že jsi se k tomu odhodlala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
2.2.12 18:01

mne se ten ,,obyc" laser snazili rozmluvit bylo to NEOlasic a ja se nedala a stejne jsem na nej sla a vidim krasne i za sera a zadny kruhy kolem svetel nevidim.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
3.2.12 08:52

tak to jsem zvědavá co si vyberu já až to přijde,ale já jako musím říct, že s takovou částkou teda taky nepočítám, to by bylo taky na mě už dost. :nevim: :nevim:
já taky závidím, že už to budeš mít za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
3.2.12 09:11

Priznam se, ze ted nejsem jista, zda vubec na to chci jit a zda spis nevyzkousim cocky :nevim: . Prijde mi pote, co jsem ted tady precetla, ze pokud pujdu na ten „obycejny“ Lasik, ze pak neuvidim tak dobre, jako kdybych sla na tu drazsi operaci. Mohu se zeptat, jak to vidite vy?
Mam jinak kolem sebe par znamych, kteri pred par lety absolvovali operaci oci pomoci „obyc.“ Lasiku, tenkrat jiny ani nebyl a jsou spokojeni. Nechapu tedy, co klinikia sleduje tim, ze vyhlasi akci na Lasik a pri samotnem vysetreni pak lidi uvrtavaji do tech drazsich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
3.2.12 09:17

no ja myslim ze to zkousi na kazdyho, mam obyc lasic nebo nevim jak je to pojmenovany u Lexumu ja byla v Duovizi je to Neolasic a ten drazsi je neolasic HD, no a ja mam ten rpvni ,,obyc" a vydim perfektne ani si neumim predstavit ze bych snad videla lip…proste to jenm zkosui ja taky uplne znervoznela jak mi to podali ze pro me je vhodnejsi ta drazsi u me by to byl rozdil 8000 ale operace byla za 2 dyn a ja namatersky no a 8 uz bylo moc sehnat a pak mi segra rekla ze to jen zkosui ze to zkosueli i na ni takze jsem si rekla ze pujdu do obyc, muj tata mel pred 16ti lety uplne obyc laser a teprve pred 3ma rokama si poridil bryle na dalku a to mel puvodne 8 dioptrii…
jinak rozdil v operacich je ze u prvnoho ten laser funguje na zaklade vypoctu atd coz byta 100% a v druhym pripade ten laser sam jede podle ty rohovky ci co, asi sjem to napsala dost laicky…
no a jeslti zkusit cocky? Nikdy jsi je nemela? Tak ot ani nezkosuej, jo je to fajn ale me porad skrabaly oci, mela jsem i prespavaci takze odpadalo casty vyndavani a nandavani ale i tak nekomfort skoro jsem se prestala malovat protoze hned mi z rasenky skrabaly oci…
operace se neda srovnavat navic co stoji cocky za par let jsi na cene za operaci…
fakt lidi co na tu operaci maji penize by nemeli vahat ani minutu, zivot bez bryli a cocek je tak skvelej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
3.2.12 19:48

no čočky jak kdo je snáší,ale jako jak říká tady Ajla, tak stačí řasenka, zakouřeno a nebo alergie na to a je po čočkách a dneska ta cena teda taky není lidová, a za pár let čoček je zaplacená operace.
naše máma byla před xx lety na tom obyčejném taky a nemohla si to vynachválit, tedka má jen na blízko,ale díky věku.
pokud jsou penízky tak jit na to, čočky nezvažuj vůbec :think: :think: :think: :think:
držím moc palec at se dobře rozhodneš.
to víš, chtěji vydělat, ale když máš jen omezenej rozpočet tak jako ti mohou nabízet co chtějí,ale když máš jen na to tak není co řešit. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
3.2.12 20:34

ja jsem mela lasik premium. Ted se to jmenuje femto,protoze maji novy laser, ktery pry setrneji serezava lamelu. Ja jsem i po tom premium, ktery by mel byt sity primo na miru oka videla par mesicu duchy kolem svetel, nemohla jsem ridit za tmy. Ale nastesti se to ustalilo
jasne, ze to zkousi. Ale pokud nemas nejakou kombinovanou vadu, hodne dioptrii, sla bych na normalni lasik.
Myslim si, ze ani pokud jim das o par tisicovek min, nemuzou si lajznout, aby jsi videla spatne.

Pokud vymenis bryle za cocky. Je to jakoby jsi sla z blata do louze. Jestli mas penizky, jdi do toho. Zivot bez niceho je nepopsatelny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
3.2.12 21:10

no a nehlede na to ze jsem za svuj zivot mela zanet spojivek 1 a pri noseni cocek apson 3× a zanet rohovky taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty