LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2569
5.6.07 11:37

Taminko , neboj, vše bude v pořádku. To jsou prostě těhu nálady a hormony se bouří o sto šest, no! za to vůbec nemůžeš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
5.6.07 12:33

Taminko -neboj, to bude ok, já jsem taky teď na nervy a manžel je ještě doma po operaci, tak si to fakt vychutnávám…

Zdenjo- ty už jsi dostala průkazku?? Teda, já myslela, že se dávají až kolem 12tt, já jdu dneska,tak pak písnu, jak jsme dopadli..Nemám ani moč, protože mě chtěl vidět hlavně kvůli tomu srdíčku, co minule ještě nebilo..Tak mi taky držte palce..

Holky, jdu se vykoupat a oholit a pádím..pap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
5.6.07 12:42

PeZo , mě to taky moc překvapilo, že už jsem jí dostala dneska. Doufám, že jí nebudu vracet :?

Držím palce, ať už je srdíčko vidět pořádně!

Objednávala jsem se teď na velký ultrazvuk - dle pokynů od doktorky a sestry - a že prý je v 11. týdnu ještě brzy…tak potom nechápu, proč mě teda na ten 11. týden objendali do poradny. jsem z toho jelen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.6.07 12:43

ahoj holky
taky doufam,ze se to urovna..Totalne me vcera ten muj vytocil(trouba jeden).
Taky koukam,ze Zdeenja uz dostala prukazku…Ja ji dostanu az zitra po kompletnim UTZ a jestli bude s mimi vse ok.
PeZo tobe vubec nezavidim s manzou doma.Ten muj je nastesti celej den ve firme jinak bych ho asi roztrhla :roll:
Uvidis,ze srdicko miminka uz dneska bude pekne bit.
Cmeldo urcite dam zitra vedet a doufam,ze me pan doktor pochvali(mam doktora,protoze se zenskou mam spatne zkusenosti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
5.6.07 12:47

ja dostala prukazku taky uz v patek a to jsem byla 8tt+5, tak nevim, taky jsem myslela, ze ji davaji pozdeji.

PeZo, drzime palce, at je vse ok, s obema :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarik78
5.6.07 12:52

Ahoj holky,

tak ja se prave taky vrazila z UTZ. Vse je v poradku, merime 11,2 mm :-) dalsi KO mam az 3.7., ve 12.tydnu, mezi 11.-14. tydnem se pry dela velky UTZ, to se domluvim az pri pristi KO. Tehotenskou prukazku mi uz pripravujou, mam si ji pristi tyden vyzvednout. Taky mi brali krev a na ruzny vysetreni, i na toxoplasmosu a HIV 8O
Jinak me je celkem dobre, jen vecer trochu spatne. Hlavne u vareni, na co vuuubec nemam chut a z ceho se mi zveda zaludek je maso! Predstava, ze bych si dalal peceni nebo steak je desna. Naopak mam chut na ovoce a sladky :roll: A piju taky dost, asi 4 litry denne a mam porad pocit zizne. Ale jinak je mi prima :P O vikednu prijedou tchan&tchyne, tak se to dovedi, jsem zvedava na reakci. Oni porad doted prohlasovali, ze deti jsou drahy a ze lidi, co si je v dnesni dobe poridej jsou blazni… :?

• Citovat
  • Upravit
Sarik78
5.6.07 12:52

Samozrejme, ze jsme prave DORAZILA z UTZ, ne „VRAZILA“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
2569
5.6.07 12:58

Sariku , tak to je fajn! Super zprávy!

To já bych maso jedla pořád. Ale na sladký mám chu? taky…ale chu? na masný výrobky opravdu převa?uje. to mi připomíná, ?e mám hlad a je třeba sníst dlamánek se ?unkou :wink:

Piju docela dost, ale to jsem dělala v?dycky - během dopoledne tak 2 litry čaje - vět?inou ovocnej nebo bylinkovej, zelenej a černej mi trochu nejedou. a odpoledne dal?í konvici čaje a doma pak minerálku nebo vodu se ??ávou. jo a taky mi teď stra?ně chutná voda z kohoutku :lol:

Krev mi je?tě nebrali, ?e prý a? v 16. týdnu - přijde mi to docela pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.6.07 12:59

Sariku tak to gratuluji…11,2mm-jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,to musi byt tak malicke :D
S tema prukazkama mi to nejak neleze do hlavy,ale asi to kazdy Dr dela jinak.
Me krev sestricka brala uz pred dvema tydny,taky i na HIV :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
5.6.07 13:04

Zdeenjo, krev se divim, ze ti budou brat az tak pozde - vzdyt by urcite meli aspon zjistit, jestli mas faktor pozitivni, kdvuli miminu, aby to nekolidovalo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarik78
5.6.07 13:11

@ZDEENJO - taky se divim, proc az tak pozde s tou krvi…Radsi bych se na to jeste zeptala.

Zmenila jsme si metrik, skoro vsechny mama ten stejny. Tak ted jsem jina :lol:

• Citovat
  • Upravit
13503
5.6.07 13:11

me se na rh faktor sestricka ptala,ja mam pozitivni ale i tak rikala ze kdybych se nahodou spletla :roll: tak z te krve se to pozna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
5.6.07 13:12

Cmeldo , o krevní skupině a faktoru záznam v kartě mám už od začátku co k tý doktorce chodím, takže možná proto mi krev nebrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarik78
5.6.07 13:12

Jezis ja pisu strasne, tech chyb a preklepu!!!! Omlouvam se :oops:

• Citovat
  • Upravit
2753
5.6.07 13:14

Zdeenjo, tak to jo, mne nic jinyho z krve nezjistovali, takze to bud v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí