Poradna duly
Jana Čurdová
Mars , taky nám jednou doma bouřka pořádně zaúřadovala (modem, video, telefon) a od tý doby jen při náznaku bouřky všechno vypínáme.
S váhou jsem na tom stejně jako před těhu - pořád stejně moc ![]()
Taky jdu zítra na kontrolu, UZV a do poradny, tak si budeme držet palce navzájem, jo? ![]()
Určitě !!!!!
… já ještě a¨ni nevím, jestli nám tluče srdíčko, tak to docela prožívám…
Mars, Zdeenjo, cmeldo - drzim vam vsem palce pri kontrolach !!!! A vsem ostatnim samozrejme taky
Ja mam screening uspesne za sebou, mam nadhernou fotku z ultrazvuku, pan doktor potvrdil termin 5.1. A mame od hlavicky k zadecku 5,4 cm.
Vcera jsem se vazila , porad mam kilo dole. Ale kdyz vidim, ze nejsem sama, tak jsem v klidu. V praci je to silene, mam sice taky super sefa, ale makat se musi. Dneska mi doma instalovali net, tak uz muzu klidne pracovat z domova,ale radsi jsem mezi lidma. Pokud by to financni situace dovolila, tak se na praci vyprdnu uplne, ale bohuzel to nejde, tak se budu snazit pracovat co nejdyl. Mam holt vyssi naroky a kdyz manzel videl cenu kocaru co jsem si vybrala, tak jsem myslela, ze ho budu muset krisit ![]()
pekne chladne rano ![]()
kontrola dopadla taky dobre, takze jdu k doktorce zas az za mesic. dnes jsem dostala chut na pomerance, tak se jima cpu od navratu od doktorky ![]()
ptala jsem se ji na ruzny ty vitaminy pro tehotny a ona mi rekla, ze ted uz nemusim brat nic, jen doplnovat jod. protoze ty potravinovy doplnky obsahuji totiz vitamin A, ktery bysme ted brat nemely. Takze valim do lekarny pro jod, brr.
Cmeldo, Medanku , gratuluju ke kontrole!
já vyrážím za půl hodinky do poradny a odpoledne jdu na ultrazvuk. jsem z toho tak nervózní že mám od rána průjem…nebo že by to bylo z té zeleninové polívky a kopy šopskýho salátu
ale večer i ráno mi bylo špatně a prsa taky pořád bolí, tak snad je vše v pořádku.
jód doplňuju rybama - poslední dobou se jima cpu fakt strašně moc - filé, tuňáka z konzervy, uzenýho lososa, matjesy…no jo těhuchutě ![]()
Ahoj holky!
Připojuju se ke gratulaci k úspěšným kontrolám ![]()
U nás taky kontrola dopadla výborně!
Srdíčko nám bije jak o závod a i když máme jenom 2,4 cm, tak se docela krásně vyvíjíme. Dokonce nám paní Dr. posunula termín porodu o nějaké 4 dny dřív. Pochválila nás a další kontrolu máme až 1.8. I když to teď vypadá, že je to za neskutečnou dobu, myslím, že to uteče jak nic.....
A dostali jsme fotečku! To zas bude můj drahouš doma pyšný! Určitě mi ji zabaví a poutíká ji ukázat všem, na které si jenom vzpomene.
Jinak mě pomalu přestávají bolet prsa a žaludek. Už je to takové lehčí. Sice jen občas, ale zlepšení je tady, což je paráda.
Cmeldi, taky jsem zdlábla jeden pomeranč - taky je nějak moc dobře snáším ![]()
Držím pěsti všem těhulkám!
A přeju Vám krásného dne!
holky, ted trochu intimne, jestli to nebude vadit ![]()
kdyz pominu, ze u me doslo ke zmene prostredi uvnitr pochvy, tak to prineslo jednu nemilou vec - at jsem sebevic vzrusena, vzdycky me silene boli, kdyz je manzel ve me
ani lubrikanty nepomahaji fnukn nemate s tim zkusenosti nebo jste ok?
cmeldo: sice ten problém nemám, ale můžou to být dvě věci: děloha je teď citlivější a může se jednat u tebe o psychický blok, že máš strach, aby se něco nestalo miminku
Toť můj názor
Ivulka
Cmeldo - ja mela problem, ze me to palilo a taky jsem pak byla i odrena. Doktor mi nasle nejake kvasinky a dostala jsem cipky na deset dni. Koncim s nimi v patek, tak uvidime. Mela jsme u toho i silnejsi vytok, ale ten prestal hned po prvnim cipku.
Cmeldo,
mě taky teď sex dost bolí. Vyzráli jsme na to ale tak, že i když se to manžovi 2× nelíbí jako dřív, nejde nadoraz. Jen ze 3/4. Když tak si jej přidržím. Pohodlí nic moc, ale splní to účel 100% a já jsem docela ráda, že pochopil, že to teď prostě nějakou dobu nepude jak dřív…
Třeba to zachvíli přejde ![]()
diky ![]()
ivulko, psychicky blok to neni prave. to je vylozene pocit jako pri nejakem zanetu, ale ten dle MUDr. nemam, pry to delaji hormony.
Ach jo, snad to prejde brzo, protoze takhle me ten sex vubec nebavi, kdyz vim, ze to bude porad bolet. Snad se to spravi casem nejak.
Jinak co unava, uz vas taky prechazi? Me uz¨docela jo, uz nejsem tak silene ospala ![]()
Dobré ranko,
hlásím také úspěšnou kontrolu - mimi je tam kde má, má dvě ruce, dvě nohy, velkou hlavičku a v ní už byly vidět hemisféry mozku. akortá sebou pořád mlelo, takže se nenechalo změřit. a vůbec neukázalo krk - to asi potřebovalli vidět kvůli šíjovému projasnění, takže jdu za týden znovu. ale to mi vůbec nevadí, já se mileráda kouknu znovu ![]()
další poradnu mám taky až 1.8., to budu v 16+0 a budou mi rovnou i brát krev na nějaký ty testy.
Kraaasne rano !
Zdeenjo- gratuluji k uspesne kontrole a tak trochu zavidim, ze muzes jit jeste jednou
Vypada to, ze toho 1.8. nas bude mit kontrolu vice, tak se muzeme hned navzajem pochlubit !
Vcera jsme mela brutalni migrenu, myslela jsem, ze se kazdou chvili pozvracim. Nastesti jsem to jakz takz vyspala, ale porad citim v hlave tlak, asi to bude od patere. Drive jsem na to mela spoustu leku a ted se muzu tak akorat modlit.
Ahoj holky,
mě si taky pozvala Dr. až na toho 1.8. Má dovolenou skoro do konce července, tak si budeme muset pěkně počkat. To už budem mít nějakých 16 tt, takže už Drobeček už bude asi pěkně veliký. Škoda že jej neuvidím dřív jako Zdeenja… včera jsem si pěkně u ultrazvuku poplakala, když jsem viděla to srdíčko a tak…
Jinak u mě už je to taky s únavou lepší. Sice moc dlouho nevydržím v zápřahu - ani v práci ani na návštěvě a tak. Máte to některá taky? Strašně brzy mě přestává bavit někde sedět a povídat si a stát už vůbec ne..
Pomalu se mi i vrací chutě - dneska mi ohromně bodla koprovka s vajíčkem - byla to úplná lahoda
Jen brzičko ráno a k večeru - až do spinkaní - je to ještě pořád na houby.
I prsa jsou na tom krapet líp…
ahoj holky ![]()
tak to ja jdu k mUDr. uz 25.7.
ale i tak se mi to zda za dlouho.
Gratuluju vam k uspesnym kontrolam ![]()
Mars, s tou unavou jsem na tom podobne - sice uz nejsem spava porad, ale taky nikde moc dlouho nevydrzim - dlouho sedet nebo dlouho stat nehrozi. Musim se hybat prubezne.
Ja uz snedla i leco!
tak snad uz zas zacnu normalne jist, dnes se cpu jen ovocem a medvidkama O-)