LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2257
1.8.07 14:32

Taky se přidávám s gratulací k úspěšným testům.. :wink:
Já jsem dneska oběhla moji obvodní doktorku, potom EKG, výsledky mám v kapse, nikdo nic neříkal, takže pohoda. Ale řeknu vám, ještě že jsem tento týden bez Adélky, s její povahou neustálého poletování bych si asi ty doktory užila. Na EKG jsem byla hodinu, sestřička byla fakt bezva, ptala se mě, jestli nečekám dvojčata, že mám velké břicho (no, pravda, byla jsem po obídku) a před tím (před obídkem) se mě ptala zase obvodní, kde to miminko mám. Tak jsem jí řekla, že všude :D No, nicméně už jsem doma, v pátek mi držte palce, jdu na ty triple testy..
Takže mnoho zdaru, venku je akorát počasí na to, aby mi bylo prima. Pěkný den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
1.8.07 17:33

Holky, všem gratuluji k úspěšných kontrolám, já byla dne na odběrech výsledky budu mít až na poradně, kam jdu příští týden v úterý tak uvidíme. Držte se

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
1.8.07 19:40

Ahoj holky, chtěla jsem vás poprosit, jestli máte někdo zkušenosti s bílkovinou v moči? V těhotenském průkazu mám u 13TT mám uvedeno: B1, C0, sed. nic. Tlak mám 130/80, ten je zatím dobrý. Mám někdy napuchlé kotníky. Kdyžtak se zeptám až v poradně, co to znamená. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
1.8.07 19:43

Ještě zkouším znovu napsat, zkouším vytvořený metřík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.8.07 22:31

Tamusko, já nevím, mně sestřička vždycky jen řekne, že je moč v pořádku a v průkazu mám u všeho „0“. Tak se zeptej, ale je divné, pokud by něco nebylo v normálu, že by Ti to neřekli. Tlak 130/80 jsem měla dvakrát také, naposledy už byl nižší. Může to být i nervozitou, nic bych z toho nevyvozovala.
Tak dej potom vědět, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
2.8.07 06:44

Tamusko:

Podle toho , co píšeš je bílkovina s nepatrným nálezem - to se občas stává, otoky sice máš, ale tlak 130/80 je normální, za vyšší se považuje 140/90 a výš a to měřeno opakovaně za sebou. Příští kontrolu ti lékař řekne, kdyby něco, znovu bude vyšetřovat moč a tlak a bude to ok. Kdyby ten nález byl špatný, poslal by tě na podrobnější vyšetření do nemocnice, z důvodu preklampsie. Já bych to te´d neřešila

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.8.07 08:18

Díky za odpovědi. Určitě kdyby to bylo špatné, doktror by řekl, tak snad to bude příště v pořádku. Poprvé jsem měla moč úplně v pořádku a tlak 130/70, ten se minule trochu zvedl, ale snad už to nebude pokračovat. Prozatím jsem nabrala 2kg, což taky není šílený přírustek.
V pondělí 6.8. jdu na krev na tripple test. Máme za sebou screening v 1.trimestru na vrozené vady a vše bylo v pořádku. Mám podle genetického vyšetření malou mozaiku - malou abnormalitu, ale není to nic závažného. Držte pěstičky.
Tak jsem se k vám přidala, termín porodu máme 25.1.2008 a otěhotněla jsem po 2.IVF - je to skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.8.07 08:39

Museli jste být na tripple test nalačno???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
2.8.07 08:45

Tamusko , neboj, kdyby to bylo něco závažného tak ti to doktor určitě řekne.

na ten tripletest se nalačno chodit nemusí - mě sestra říkala, že klidně něco malého k snídani sníst mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
2.8.07 09:14

Ahoj, taky mi sestřička říkala, že na odběry mám přijít najedená..
Chtěla jsem se zeptat, holky, co máte za sebou triple testy-jak dlouho tak trvají výsledky?? Vím, že jestli je nebudu mít ok, zavolají mi, ale nevím, jak dlouho to trvá, už mám krátkou pamět :oops:
Nicméně dneska jsem si naplánovala uklízecí den, tak snad se mi to podaří. jakmile tady nemám tu cácorku, mým společníkem je lenora :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
2.8.07 09:30

PeZo , byla jsem na triplech včera a sestra říkala, ?e si mám za týden zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
2.8.07 10:15

Zdeenjo, děkuju, no, tak to budu ten týden jako na trní, nicméně kdyby to nevyšlo, už vím, co mě čeká :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
2.8.07 10:28

Ahoj holky,
tak u nás nějak screening nedělají vůbec… Já jdu na triply někdy příští pátek a výsledky se dozvím někdy až 5.9… Ale Mudra se mě ptala, jak je na tom s vadama moje rodina a když jsem jí řekla, že široko daleko nic - ani dyslexie, tak řikala, že by to mělo být v pohodě.
Jinak se před nima taky můžu klidně najíst.
Ale je podivné, že po mě ještě ani jednou nechtěli moč. No, možná ji vezmu iniciativně příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
2.8.07 10:48

Ahoj holky.Tak já jsem byla v pondělí na poradně,a brali mi krev na vývojové vady(výsledky za 14 dní),a když jsem sestře řekla o tripl testech tak na mě koukala jak z jara a řekla mi že vůbec neví co to je.Taky mi řekli že se mám objednat na srdce plodu(jestli se tomu stále tak říká)Nemocenská mi pokračuje a na kontrolu jdu 13.8.A chtěla jsem se zeptat jestli už cítíte pohyby?Tak se zatím mějte hezky papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
3.8.07 14:41

Ahoj, tak jsem po odběrech+prohlídka, UTZ mi nedělal a bude ho dělat 17.8. Říkal, že doufá, že něco bude vidět. Jinak jsme v pořádku, ptala jsem se ho na možnost, že už bych měla pohyby a on se spíš přiklání k tomu, že jakmile si lehnu na záda, děloha si „jakoby“ lehne a tlačí trochu na miminko a to, co vypadá jako pohyby je rychlý tlukot srdíčka. Nebo se smál a říkal, že to můžou být neklidná střívka. Nicméně potvrdil, že u druho a více rodiček se ty pohyby mohou objevit už kolem 18tt.
Takže tak.Jsem jen zvědavá na ty krevní testy, jinak mi ještě řekl jednu pozitivní zprávu a to, že Adélka a její problém s bacily je zcela vyléčený, takže z toho jsem fakt nadšená :wink:
Přeji pěkný víkend, my jedeme pro tu naši cácorku, už se na ní těším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí