LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7926
18.5.09 19:35

Ahoj holky, tak jsem zpátky od zubáka, no docela pohoda, taťka hlídal před ordinací kluka a chvílema řval jak když ho na nože berou, takže sranda… Holky, tak co ty průhonice ve středu, platí???
Títra jdeme na tu rehábku na 9, moc jsme necvičili, tak jsem zvědavá, co řeknou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
18.5.09 19:52
Tea1 píše:
Ahoj holky, tak jsem zpátky od zubáka, no docela pohoda, taťka hlídal před ordinací kluka a chvílema řval jak když ho na nože berou, takže sranda… Holky, tak co ty průhonice ve středu, platí???
Títra jdeme na tu rehábku na 9, moc jsme necvičili, tak jsem zvědavá, co řeknou :roll:

TEo, já fakt nepřijedu :( :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
18.5.09 19:56

MisoN - fotky jsou super, prďola takovej malej gentleman :-)

GAV - já jsem Lendik a doufám, že nezapomeneš :pocitac: :pocitac: :pocitac: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
18.5.09 19:59
Lendik píše:
Tea1 píše:
TEo, já fakt nepřijedu :( :wink:

Hmmmm, co se dá dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
18.5.09 20:00
GAVOTTKA píše:
Jeste jsem chtela k tomu zamknuti,psala jsem seznam,ale je nas pres 40,

NO to teda potěš koště!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: Tak abys věděla, já jsem AramisDeMar a předpokládám, že jsi na mě nezapomněla! :D :wink:
A buď ráda, že kámoška nakupuje!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
18.5.09 20:37

Nazdárek,

tak já byla dneska celý den u mamky a došla jsem i na kyčle.

Holky, mám dost, Daník přišel už počtvrtý, že má hovno v plíně. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
18.5.09 20:39
šamotka píše:
Nazdárek,

A co myslíte?…měl ho tam ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
18.5.09 20:43

Sam: vydrz, cetla jsem i Danikovy lumparny no musis mit nervy jak spagaty…a Aramis taky :lol: fakt jsem zvedava co Ada bude vyvadet

Maciku: mas to na mailu, jsem ted u manzi v kanclu (jeho druhej job) na PC tak jsem ti to mohla poslat jako fotku primo na mail…
jak casto davas ten fenistil??????

vsechny fotky co jsem videla jsou krasnyyyyy!!!!
nevim rychle co napsat, nemam jaksi docteno, dnesni den byl nic moc ale dietku jsem dodrzela :oops: a taky jsem si hned zakoupila casopis Dieta je tam nejaky jidelnicek na mesic tak jsem chtela mrknout kdyz jsem bez poradneho netu tak je to hruza!!!
Jestli nas teda zamcou tak napisu i svoje miry :lol: ale maci mozna spis smskou nez SZ to nez najdu a taky uz jsem si to 2× poslala sama sobe nejak na to nemuzu z toho mobilu prijit… :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
18.5.09 20:45

LENDIK,ARAMIS-na vas se teda opravdu zapomenout neda :lol: Jo,jo,kamoska nakupuje,ale muselo ji to stat pres 2litry a me je to fakt trapny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
18.5.09 20:46

Lendiku: kdyz jsi tu prosim te jak je to s tim proplacenim te dovci, denni VZ se bude pocitat s cisteho prijmu PPM co prijde na ucet nebo jak? a dani se dovca…uz si nic nepamatuju ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
18.5.09 20:49

Tak pokračuju, ale on určitě ještě příjde.

Manža měl jet s námi do RK, ale jel kámošovi pomoct na stavbu. Takže já jela dopolko na ty kyčle a mamka byla s Daníkem venku. Po obědě jsem šla do bytu babičky a dědy, co už nežijí a vzala jsem si vázičku na památku. Až se děti vyspali, šli jsme všichni na nákup, Daníkovi jsem koupila dvoje tepláky a Vendulce krásný capačky. Já skoro vždycky nakupuju pro obě děti, aby si nic nevyčítaly. :lol: :lol: :lol: Cestou z kyčlí jsem se stavila v práci ukázat Vendulku. Se tam na všechny smála jako blázen. :lol: :lol: :lol:
Doma jsem pak uklízela a uklízela a uklízela.

Jo a já dneska začala s dietkou. Snídala jsem tmavý chléb s florou a sýrem, k obědu jsem měla normální jídlo, ale menší množství, ke sváče ředkvičky a k večeři cottage s pažitkou s tmavým chlebem a okurku. Víc jsem toho nestihla, měly bych jíst 5× denně. Ale stihla jsem si zacvičit na orbitreku. Snad ty špeky přeperu. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
18.5.09 20:50
Lendik píše:
šamotka píše:
Nazdárek,

LENDIKU, PŘESNĚ TOHLE MĚ NAPADLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

ŠAM, V PLÍNĚ DOBRÝ, NAŠE BARU SI JEDNOU NAKAKALA VEDLE POSTELE A VYSVĚTLILA, ŽE HOVÍNKO V POSTÝLCE NECHCE, ŽE MÁ NOVÝ PEŘINKY A TAŤKA ŘÍKAL, ŽE SI JE NESMÍ POCVRKAT A POKAKAT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
18.5.09 20:51

Sam: urcite je preperes a jedla jsi ukazkove!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
18.5.09 20:52
Lendik píše:
šamotka píše:
Nazdárek,

Už počtvrtý. :-( :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
18.5.09 20:52

APRI-a co mas v mobilu za prohlizec???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit