Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holký můžu se přidat?lancisko no to teda
Já ted mám zrovna období,že bych chtěla už druhý mimčo,ale ne dám si nějakej odstup
Saxana..hi mě vaření taky neba,ale jak je rodina halt se muší..ale nejhorší je pořát vymýšlet co uvařit to mě fakt neba a když se zeptám co mám uvařit tak nesnáším odpověd mě je to jedno ![]()
Lanci téda no máš to pěkně naplánované
a co když budou dvojky holky půjdeš i klído do čtvrtého ![]()
Já měla v plánu taky tři ale jaksi se nezadařilo no a holky mají velký odstup páč ta druhá nám nešla osm let až po umělku se zadařilo tak ji máme vymodlenou ![]()
AHoj holky,
tak jsem si zkoukla Přešlapy a málem u toho usnula
Dneska musím jít do hajan brzy, zítra mě ještě čeká jedna 12cka a vstávání v půl šesté, jj, jak jsem rozmazlená vstávat s malým v sedm
![]()
Já vařím dopoledne, tak aby jsme to měli s Aďasem v poledne čerstvé a jak mám ráda, když mám navařeno z druhého dne
![]()
A u nás bude taky jedno druhé, ale nakonec to vyjde tak, že dítka budou mít mezi sebou 4až5ti letý věkový rozdíl, když to teda dobře půjde, člověk míní, život mění, že
![]()
Abruš, tak odpověď mě je to jedno mě fakt dostává
No, mě je to ale pak při vaření taky může být jedno, že…jj, ale vydělávat si při vaření doma jako ta Ilona z Přešlapů bych taky chtěla
![]()
Abruš, hlavně že Betynku máte, i když jste na ni čekali doma tak dloho
![]()
rynty jj jsem strašně za ní ráda i když je to čertisko zlobivý,ale díky bohu že ji máme je to náš mazlík ![]()
a i přesto že mají holky desetiletý rozdíl tak se mají hrozně moc rádi…i si spolu krásně pohrají ![]()
Tak to je dobře, já se třeba právě tohodle bojím, teďka jsme to zrovna probíraly s holkama v Dubnu, hodně záleží na individuální povaze dětí a rodičů, můžou být děti od sebe roka a půl, dva a rubat se o 106 a nebo pak větší a být
Těžko říct, že…do toho se nevidí, já jsem původně chtěl tak dvou až dvouapůl letý rozdíl, no, což se mi nesplní, tak aspoň se vejít do těch 5ti let
![]()
Abra: když se doma ptám co vám vařit, tak hned dodávám, Mě je to jedno a nevim neumim ![]()
Lanci: my taky plánujeme za rok dva druhý a pak ještě jedno
Jestli se poštěstí dvojátka, tak budu na palici, nebudu je moct nosit v šátku ![]()
Dobrou, jdu do hajan
Saxi, tak pak jedině ty baby vaky? Ale ty jim určtě něvěříš jako já ![]()
Ryntyn: no proti babyvakům kvalitním nic nemám, ale stejně tak to půjde se dvěma šátky ![]()
tak ja teda mam neco jako babyvak, vypada to jak batoh
, bylo to teda dost drahy, ale je to super, je to i pro starsi deti a jelikoz my chceme s ajou chodit ruzne po kopcich vubec tady u nas, tak kdyz ji budou bolet nozky tak tatka si ji vezme na zada
, no manzelmi rekl, ze dokud se mu nepovede kluk, tak to budem zkouset, tak sem mu rekla, ze mu odrodim tri a zbytek at si odrodi sam
, hlavne by me zajimalo kdo bude deti zivit ![]()
no tak me vareni bavi(jsem vyucena kucharka),ale varim jen doma,no ale co fakt nesnasim, kdyz se zeptam, co chce manzel k obedu a on mi rekne:JA NEVIM, NECO UVAR
uvarim to a on mi rekne: NO TAK NA TO NEMAM VUBEC CHUT ![]()
Lanci
tak to bych taky střílela hihi…manžel má v rodině všechny kuchaře tchýně tchán i švagr…jen on je truhlář ![]()
jinak dnes jsem se dozvěděla že bráchy malá4roky dostala neštovice a bety si s ní hrála celý víkend tudíž je asi bude mít taky ![]()
Lanci: a co máš za nosítko? Mě to zajímá, jsem nato ujetá
A vařím taky ráda, ale musím vědět co ![]()
Abra: no tak je aspoň bude mít za sebou ne?
Saxana22 píše:
Lanci: a co máš za nosítko? Mě to zajímá, jsem nato ujetáA vařím taky ráda, ale musím vědět co
Abra: no tak je aspoň bude mít za sebou ne?
Mám tu samou otázku co saxana na to nosítko ![]()
Abro: tak nestovice teda jako vubec nezavidim
Saxano:tak nositko mame manduca poslu odkaz: http://www.malvik.cz/…DUCA-nositko
ach jo zlobi nas zoubky, chudacek mala ![]()