Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
15.7.11 13:06

Ahoj :lol:
děkuji vám za milé uvítání.
Plánujete dovolenou s dětma někde tady v okolí? cca50km? Nebo máte někdo nějaký tip? Původně jsme na dovolenou jet nachtěli. Pak jsme si to rozmysleli tak hledáme jako vždy na poslední chvíli :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
15.7.11 16:02

No tak otázka je co plánuješ. Já miluju kempy dobrý jsou tu sedmihorky a mácháč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
15.7.11 16:09

Ahoj holky. Já teda nejem přímo z Liberce, ale v Liberci jsem několikrát do týdne. Jinak bydlím v Břevništi. Hledala jsem nějakou kamarádku tady v okolí, ale nikde žádná maminka s nějakým prckem. :-?
Tak zkusím štěstí zde. :-D
Jinak mám 7 měsíční dcerku Leontýnku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
15.7.11 16:32

Ahoj, my jsme tady skoro všichni kolem toho půl ročku, to se musíme sejít všechny najednou a zdevastovat nějakou kavárnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.7.11 19:54
annamat9 píše:
No tak otázka je co plánuješ. Já miluju kempy dobrý jsou tu sedmihorky a mácháč.

V Sedmihorkách je to moc pěkný. Dřív jsme jezdily pod stan. Ale teď s malou bych chtěla jet někam do penziónu nebo chatky.
Kam jedete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.7.11 19:58
tessika píše:
Ahoj holky. Já teda nejem přímo z Liberce, ale v Liberci jsem několikrát do týdne. Jinak bydlím v Břevništi. Hledala jsem nějakou kamarádku tady v okolí, ale nikde žádná maminka s nějakým prckem. :-?
Jinak mám 7 měsíční dcerku Leontýnku. :-)

Ahoj Tessi,
to jsme na tom podobně. Taky jsme hledala kamarádku ve svém okolí která by měla stejně staré dítě jako já. A nenašla :-(
Jak se jmenuješ křestním jménem?
 Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
15.7.11 20:15

Ahojki holky tak dítko už jsem dala spat a konečně nam jede net po te bouřce tak mužu konečně napsat vítam nové holčíny pěkně se naam to tu rozrusta :palec: ale koukam že mate všíchni dítka kolem pul ročku to se s kiki věkově moc nechytame :jazyk: copak jste vyvaděly my jsme byli dnes na prochajdě na nakupu a pak doma poklidit vyprano,navařeno ze včera tak dnes klidek ale zítra budu dělat omačku.Anni až bude fotak ok tak hod fotečku kočičky at se pokochame jak jsem psala že my už miki nemame tak dnes jsem odemykala a Kristinka začala volat cica cica a hledala ji tak ji říkam kiki vždyt víš že miki už bydli u tety tak mi tak posmutněla bobatko a tak si pořidime morčatko at ma radost holka moje :-D tak pa a pište pište :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.7.11 20:29

Ahoj,
co jsme dělali? U nás celý den řídí pes :-) Takže hned po ránu na procházku a pak normálka - nakoji,uvařit, nakojit, dovařit, nakojit, uklidit..... další procházka se psem a jít spát :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
15.7.11 20:33
Agave píše:
Ahoj,
co jsme dělali? U nás celý den řídí pes :-) Takže hned po ránu na procházku a pak normálka - nakoji,uvařit, nakojit, dovařit, nakojit, uklidit..... další procházka se psem a jít spát :-(

ale mate to pěkně rozvržené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.7.11 20:38

Náš pes má v hlavě hodiny. Jak příjde čas procházky nervózně chodí kolem mě, kouká a čeká kdy už konečně se zvednu a laskavě ji vezmu :think:
Dnes večer jsme byli u kamaráda manžela. Měli takové posezení. Ale bylo tam hodně hlučných lidí. Musela jsem s Anežkou jít po hodině domu :-( Byla tam mrzutá a plakala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
15.7.11 20:44

Ahoj holky, ja mam desnou nestihacku, snad brzo napisu vic. Vitam tessiku :mavam: .
Penzion pro deti doporucuju Permonik v Krkonosich. Na deti jsou zamereny a je to tam super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
15.7.11 22:23
Agave píše:
tessika píše:
Ahoj Tessi,
to jsme na tom podobně. Taky jsme hledala kamarádku ve svém okolí která by měla stejně staré dítě jako já. A nenašla :-(
Alena

Jé, jsem se zapomněla představit :oops: . Jmenuji se Terka. A nějaké mini info o nás (třeba má někdo podobně „divné“ zájmy a bude o čem povídat jiném mimo miminek) :-D .
Mě je 22 let, manželovi 26. Jak jsem psala, žijeme na malé vesnici, ale máme to zase 2km do Hamru na koupák. :-) Jinak já jsem do svých 19 let žila v Liberci. Takže přestěohváním a „izolací“ ve vesnici docela trpím. Nějak nejsem schopna se tu s někým normálním seznámit. :zed: A to jsem žila hodně společenským životem. :nevim: Teď trávím všechen volný čas s Leontýnkou a momentálně nám nedává moc času se věnovat něčemu jinému (asi rostou zuby, nebo nevím, ale nespí a je strašně protivná), ale jinak nás baví geocaching a před několika lety jsme propadli společenským hrám :-) .
Jo a na dovolenou letos asi nikam nepojedeme, ale docela uvažujeme začátek příštího roku, že bychom zkusili už Egypt, ale to je ještě hoooodně vzdálené a je to velké polemizování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
16.7.11 11:14
tessika píše:
Agave píše:
tessika píše:
Ahoj Tessi,
Alena
Jé, jsem se zapomněla představit :oops: . Jmenuji se Terka. A nějaké mini info o nás (třeba má někdo podobně „divné“ zájmy a bude o čem povídat jiném mimo miminek) :-D .
Mě je 22 let, manželovi 26. Jak jsem psala, žijeme na malé vesnici, ale máme to zase 2km do Hamru na koupák. :-) Jinak já jsem do svých 19 let žila v Liberci. Takže přestěohváním a „izolací“ ve vesnici docela trpím. Nějak nejsem schopna se tu s někým normálním seznámit. :zed: A to jsem žila hodně společenským životem. :nevim: Teď trávím všechen volný čas s Leontýnkou a momentálně nám nedává moc času se věnovat něčemu jinému (asi rostou zuby, nebo nevím, ale nespí a je strašně protivná), ale jinak nás baví geocaching a před několika lety jsme propadli společenským hrám :-) .
Jo a na dovolenou letos asi nikam nepojedeme, ale docela uvažujeme začátek příštího roku, že bychom zkusili už Egypt, ale to je ještě hoooodně vzdálené a je to velké polemizování :-)

Ahoj Terko :mavam: máš krasné jmeno pro dcerku Leontýnka nadhera :potlesk: jinak mně taky baví společenské hry ale mého do toho musim donutit jinak mam smolíka no :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
16.7.11 11:16
Agave píše:
Náš pes má v hlavě hodiny. Jak příjde čas procházky nervózně chodí kolem mě, kouká a čeká kdy už konečně se zvednu a laskavě ji vezmu :think:
Dnes večer jsme byli u kamaráda manžela. Měli takové posezení. Ale bylo tam hodně hlučných lidí. Musela jsem s Anežkou jít po hodině domu :-( Byla tam mrzutá a plakala.

Bobek asi chtěla mít svuj klid tak vam nedopřala zabavu to znam kiki se vzteka a zlobí v tu nejmeně vhodnou dobu jako by na to měla kompas či co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
16.7.11 13:33

Kačko: Děkuji za pochvalu výběru jména. Taky nám to trvalo než jsme se na tom dohodli :-D . To já mám štěstí, že manžel má hry taky rád, ale bohužel teď na to není čas. A co máte doma za hry? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová