Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
24.7.11 18:05

Ani jak píšeš ohledně očkování to neni tak jednoduché. Živá očkovací vakcína může vyvolat vznik onemocnění proti kterému je očkování určeno. Je to i napsáno v příbalovém letáku. Jedná se však o ojedinělé případy. Ale riziko tam je. Já jsme pro aby se očkovalo. Byla bych blázen odmítat očkování. Myslím si však že každý člověk má volbu si zvolit co si myslí že je pro jeho děti ,,nejlepší"
A jak píšeš - doktoři vědí co dělají - já bych to tak neviděla - nikdo neni neomylný. I lékař je člověk. V dnešní době titul Mudr může mít každý blb. S velkým B!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
24.7.11 18:30

Jo to jo, ale očkování doporučuje 99,9% doktorů tak jsem myslela, že asi vědí co dělají. S tou reakcí, každej lék ji má, ale taky si ho vemeš, protože ti pomůže. Prostě tak to beru já. Já vím, že některé maminky neočkují, ale v dnešní otevřené době je to hazadr se zdravím dětí a těm lidem bych ty děti odebírala za zanedbání povinné páče. Bohužel naše zákony jsou děravé a nejde to. Beru to stejně jako když dítěti se 40 horečkou nedáte paralen, protože je šance 0,1% že bude mít nějaké vedlejší účinky. Já se fakt omlouvám, ale tohle mě prostě dokáže zvednout ze židle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
24.7.11 18:59

co člověk to názor
stejné je to s TBC. My jsme očkaváni byli. Bylo to povinné. Tak proč najednou je TBC vyškrtnuto z očkovacího kalendáře a zařazeno mezi nepoviná očkování? Přitom migrace cizinců z východu(kde je tuberkulóza rozšířená) je čím dál větší. A tuberkulóza rozhodně na ústupu neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
24.7.11 19:13

NO to není, taky jsem byla pěkně naštvaná, řekly, že nejsme v rizikové skupině. Já vím, že na tohle jsou rozdílné názory. Asi bych to neřešila ať si tím nezahltíme diskusy.

Paní bych doporučila ať si založí novou diskusy, kde by jí maminky napsaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
24.7.11 20:59
weruuunka píše:
makyna91 píše:
annamat9 píše:
Ahojky, mě je to jedno kam jít, ale chtělo by to někam, kde nejsou stoly blízko u sebe, protože skoro všechny máme ležící mimi a já musím mít kočárek u stolu protože nemám 4 ruce na 2 děti :mrgreen:
A hodina mi je taky jedno. Jeno to teda nesmí být v 8 ráno to by mě asi zabilo.A jen tak mimochodem je tady vůbec nějaká kuřačka? Já totiž kouřím. Ne v uzavřených prostorách, ale na zahrádce kouřím :oops:
Já taky kourím. Takže tedy v 9:30? Ve fóru? A středa?
Já taky kouřím.

annamat9 ja se taky vzdycky bojim… ale ed vydim ze neni ceho.

weruuunkazas takovy zlocin to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
24.7.11 21:01

holky dejte mi pak prosim vedet jak ste se dohodli na case a miste. prosim jestli to jedne z vas nebude vadit napiste mi na mobil… 737457369… at vim co a jak.. diky mooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
24.7.11 21:43
annamat9 píše:
NO to není, taky jsem byla pěkně naštvaná, řekly, že nejsme v rizikové skupině. Já vím, že na tohle jsou rozdílné názory. Asi bych to neřešila ať si tím nezahltíme diskusy.Paní bych doporučila ať si založí novou diskusy, kde by jí maminky napsaly.

No povinné to není, ale je to bezplatné - my jsme na TBC byly tak před půl měsícem. Takže kdo chce, tak se stále může nechat očkovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
24.7.11 21:50

tess fakt jo?Tak to se musím zeptat dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
25.7.11 08:04
annamat9 píše:
tess fakt jo?Tak to se musím zeptat dr.

Jojo, já jsem to taky nevěděla, ale doktor mi to nabídnul, jestli ji chci nechat doočkovat. Musí o tom pouze vědět a jinak jdeš na „plicní“ (teď nevím, jak se to oddělení jmenuje), ale je to tam, kde je pohotovost pro dospělé. Každé pondělí a čtvrtek od 7-10. Přijdeš tam v pondělí, to dají tu injekci do předloktí a pak znovu ve čtvrtek a to už dají do ramínka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
25.7.11 08:08

Ahoj holky, můžu mezi vás? Jsem taky z Liberce a mám skoro půlroční holčičku Annu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
25.7.11 08:11
alienka1 píše:
Ahoj holky, můžu mezi vás? Jsem taky z Liberce a mám skoro půlroční holčičku Annu :-)

Ahoj. Určitě můžeš :palec: . A zrovna ve středu máme náš první sraz, tak se můžeš přidat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
25.7.11 08:16

týjo fakt srazík :-) no tak proč ne :mrgreen: a kdepa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
25.7.11 08:22

ha tak už sem dočetla že ve foru :-) a já teda nekouřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
25.7.11 08:30

No a abych se taky představila, jmenuju se Tereza, v září mi bude 27, mám manžela Matěje, sme spolu deset let a v září budeme mít tři roky výročí svatby…dítko máme první a po dost dlouhém trápení a snažení, ale obešlo se to bez umělýho oplodnění ač mě tam posílali…počali sme malou po návratu z dovolené z islandu kde loni bouchla sopka..takže asi sopečný popel nám jí dopřál :mrgreen: pak mám psa a kočku a bydlíme v centru liberce…aaaa víc mě nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.7.11 09:19

Ahoj alien, tady jsou samé terezky 8-o , takže taky vítej. My jsme se taky dlouho snažily. Nakonec nám pomohla stimulace práškama (clostilbegit) a je to opravdu hodně o psychice protože nám se to povedlo, když jsme se domluvily, že doberu typrášky (musela jsem chodit na utz k dr) a že na to zatím kašlem. Přestaly jsme na to myslet, našly jsme si bezva práci a vzaly se. No a ejhle asi měsíc po svadbě už jsme měly 2 čárky. Je to hrozný, to čekání, ale mám hodně internetových kamarádek, kterým také pomohlo odreagování.

Sraz je tedy už na pevno ve foru nahoře v 9:30 ? .{color: red}“

Vejdu se tam někam s kočárkem ke stolu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová