Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak do té kavárny se nemůžu dovolat, ale to nevadí. Sejdeme se teda v 9:30 ve Foru, 2. patro, kavárna Level One Café.
Kdyby tam byl nějaký problém, což si myslím, že nebude, tak zainprovizujeme
Jsme přece šikovné holky ![]()
Jo a Makyně napíšu.
Agave:tím že se nemůžu dovolet, tak rezervace neproběhla, takže když se ve středu ráno malinká dobře probudí a nic jí nebude bolet, tak přijdte ![]()
alienka1 píše:
No a abych se taky představila, jmenuju se Tereza, v září mi bude 27, mám manžela Matěje, sme spolu deset let a v září budeme mít tři roky výročí svatby…dítko máme první a po dost dlouhém trápení a snažení, ale obešlo se to bez umělýho oplodnění ač mě tam posílali…počali sme malou po návratu z dovolené z islandu kde loni bouchla sopka..takže asi sopečný popel nám jí dopřálpak mám psa a kočku a bydlíme v centru liberce…aaaa víc mě nenapadá
Ahoj Terko, já jsem taky Tereza
. Tak důležité je, že se povedlo.
a ještě by jsi mohla napsat nějaké tvé koníčky - do budoucna se tu plánují nějaké večery u společenských her, tak jestli by to byl také tvůj šálek kávy. ![]()
no u ná s to bylo 3leté snažení, nefungovalo mi vůbec tělo po vysazení antikoncepce, takže rok jsem chodila k dr. a na akupunkturu jen kvůli tomu aby mi srovnali cyklus, vůbec sem neměla ovulaci..no a pak zkoušla různý ty stimulace hormonama…clostyl, estrofem, atd.. no jenže pak sem měla pocit že furt jim jen prášky a k ničemu..tak jsem rok a půl cvičila mojžíšovku, měla jsem uplně zablokovaný tělo podle fyzioterapeutky a pila bylinkový čaje, no a před islandem sme měli zas stimulaci.. kdy už mi konečně rostly i vajuchy
a pak se povedlo
jo tak společenské hry hrajeme taky..česko, svět, český film, carcasone ( nikdy nevim jak se to píše) a další, pak jsem zaměstnáním prodavačka v knihkupectví..takže vášnivý čtenář.. maluju na hedvábí ..mám vlastní eshop ( www.ma-he.cz ted na něj ovšem nemám moc času, ale od září se tomu budu zas věnovat , a vůbec ráda tvořím cokoli z čehokoli ![]()
alienka1 píše:
jo tak společenské hry hrajeme taky..česko, svět, český film, carcasone ( nikdy nevim jak se to píše) a další, pak jsem zaměstnáním prodavačka v knihkupectví..takže vášnivý čtenář.. maluju na hedvábí ..mám vlastní eshop ( www.ma-he.cz ted na něj ovšem nemám moc času, ale od září se tomu budu zas věnovat , a vůbec ráda tvořím cokoli z čehokoli
Jéééé.. ty jsi můj člověk
. Sice Česk a Svět nám moc nešly, ale český film máme moc rádi. Carccassone máme taky doma a dřív jsme ho hrávali hojně, ale teď s mimčem jsme se k tomu snad ještě ani nedostali
. A jinak tvoření mě taky moc baví, ale já bohužel na to nemám talent, ale jako vůbec žádný, takže jsem to tak nějak odsunula a čekám, až budu tvořit věci s Leontýnkou. Na to se taaaak moc těším ![]()
annamat9 píše:
Ahoj alien, tady jsou samé terezky, takže taky vítej. My jsme se taky dlouho snažily. Nakonec nám pomohla stimulace práškama (clostilbegit) a je to opravdu hodně o psychice protože nám se to povedlo, když jsme se domluvily, že doberu typrášky (musela jsem chodit na utz k dr) a že na to zatím kašlem. Přestaly jsme na to myslet, našly jsme si bezva práci a vzaly se. No a ejhle asi měsíc po svadbě už jsme měly 2 čárky. Je to hrozný, to čekání, ale mám hodně internetových kamarádek, kterým také pomohlo odreagování.
„Sraz je tedy už na pevno ve foru nahoře v 9:30 ? .{color: red}“
Vejdu se tam někam s kočárkem ke stolu?
Určitě se vejdeš, kavárna není uzavřená, je přímo na chodbě a místa je tam víc než dost, tažke se tam určitě nějak poskládáme. ![]()
Ahojky tak jsem byla ve Fóru a zabukovala jsem 3 stoly, každej má 4 židle. Jsou to ty stoly u toho zábradlí, aby jsme s kočárkama nevadily vevnitř.Doufám, že to teda je ta kavárna naproti kinu. Pán říkal, že dyštan není problém si nějaké stoly přisunout, že tam v tuhle hodinu moc lidí není. Takže zařízeno. ![]()
annamat9 píše:
Ahojky tak jsem byla ve Fóru a zabukovala jsem 3 stoly, každej má 4 židle. Jsou to ty stoly u toho zábradlí, aby jsme s kočárkama nevadily vevnitř.Doufám, že to teda je ta kavárna naproti kinu. Pán říkal, že dyštan není problém si nějaké stoly přisunout, že tam v tuhle hodinu moc lidí není. Takže zařízeno.
Anni dík moc, já jsem měla v plánu se tam zastavit zítra - to mám cestu do Liberce, ale tak si aspoň nemusím zajíždět a můžu jet hned do Globusu a do Möbelixu. ![]()
Ještě jednou dík. ![]()
a holky…tak tohle je moje torpédo
http://www.youtube.com/watch?…
tessika píše: Holky, tak do té kavárny se nemůžu dovolat, ale to nevadí. Sejdeme se teda v 9:30 ve Foru, 2. patro, kavárna Level One Café.Kdyby tam byl nějaký problém, což si myslím, že nebude, tak zainprovizujemeJsme přece šikovné holky
Tu kavárnu zrušili.už je to asi měsíc to tam není. Psala sem to. Ale i tak něco vymyslíme. Jsou tam ještě 3 kavárny. Tak uvidíme. Co takhle sraz před forem 9:30 ať vymyslíme něco venku.pokud nevadí. Ale my dorazíme 100%. A už se moc těším. Jinak vítám novou libereckou maminku. A jinak jmenuji se markéta bydlím na americké.,mám půlroční holčičku sofii. A 8.srpna mi bude 20let.
holky ta kavárna level one café je zavřená a byla umístěna vedle hrackarstvi nebo co to tam je.a kousek od toho jsou číňani s jídlem. Jak říkám pak tam sou ještě asi 3kavárny. To je jen pro info.byly sme se tam s tchyni podívat a opravdu tam není.ale čas platí ne?
makyna91 píše:
holky ta kavárna level one café je zavřená a byla umístěna vedle hrackarstvi nebo co to tam je.a kousek od toho jsou číňani s jídlem. Jak říkám pak tam sou ještě asi 3kavárny. To je jen pro info.byly sme se tam s tchyni podívat a opravdu tam není.ale čas platí ne?
Vždyt už tam máme rezervované místo a to by ve zrušené kavárně nešlo. ![]()
Anna tam dneska byla to rezervovat. ![]()
tessika píše:makyna91 píše:Vždyt už tam máme rezervované místo a to by ve zrušené kavárně nešlo.
Anna tam dneska byla to rezervovat.
Já jsem tam byla minulý týden a zrušená určitě nebyla. ![]()