Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
714
25.7.11 09:21

Holky, tak do té kavárny se nemůžu dovolat, ale to nevadí. Sejdeme se teda v 9:30 ve Foru, 2. patro, kavárna Level One Café.

Kdyby tam byl nějaký problém, což si myslím, že nebude, tak zainprovizujeme :-D Jsme přece šikovné holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
25.7.11 09:25

Jo a Makyně napíšu.
Agave:tím že se nemůžu dovolet, tak rezervace neproběhla, takže když se ve středu ráno malinká dobře probudí a nic jí nebude bolet, tak přijdte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
25.7.11 09:28
alienka1 píše:
No a abych se taky představila, jmenuju se Tereza, v září mi bude 27, mám manžela Matěje, sme spolu deset let a v září budeme mít tři roky výročí svatby…dítko máme první a po dost dlouhém trápení a snažení, ale obešlo se to bez umělýho oplodnění ač mě tam posílali…počali sme malou po návratu z dovolené z islandu kde loni bouchla sopka..takže asi sopečný popel nám jí dopřál :mrgreen: pak mám psa a kočku a bydlíme v centru liberce…aaaa víc mě nenapadá :nevim:

Ahoj Terko, já jsem taky Tereza :-D . Tak důležité je, že se povedlo. :palec: a ještě by jsi mohla napsat nějaké tvé koníčky - do budoucna se tu plánují nějaké večery u společenských her, tak jestli by to byl také tvůj šálek kávy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
25.7.11 09:29

no u ná s to bylo 3leté snažení, nefungovalo mi vůbec tělo po vysazení antikoncepce, takže rok jsem chodila k dr. a na akupunkturu jen kvůli tomu aby mi srovnali cyklus, vůbec sem neměla ovulaci..no a pak zkoušla různý ty stimulace hormonama…clostyl, estrofem, atd.. no jenže pak sem měla pocit že furt jim jen prášky a k ničemu..tak jsem rok a půl cvičila mojžíšovku, měla jsem uplně zablokovaný tělo podle fyzioterapeutky a pila bylinkový čaje, no a před islandem sme měli zas stimulaci.. kdy už mi konečně rostly i vajuchy :-) a pak se povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
25.7.11 09:37

jo tak společenské hry hrajeme taky..česko, svět, český film, carcasone ( nikdy nevim jak se to píše) a další, pak jsem zaměstnáním prodavačka v knihkupectví..takže vášnivý čtenář.. maluju na hedvábí ..mám vlastní eshop ( www.ma-he.cz ted na něj ovšem nemám moc času, ale od září se tomu budu zas věnovat , a vůbec ráda tvořím cokoli z čehokoli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
25.7.11 09:43
alienka1 píše:
jo tak společenské hry hrajeme taky..česko, svět, český film, carcasone ( nikdy nevim jak se to píše) a další, pak jsem zaměstnáním prodavačka v knihkupectví..takže vášnivý čtenář.. maluju na hedvábí ..mám vlastní eshop ( www.ma-he.cz ted na něj ovšem nemám moc času, ale od září se tomu budu zas věnovat , a vůbec ráda tvořím cokoli z čehokoli :-)

Jéééé.. ty jsi můj člověk :hug: . Sice Česk a Svět nám moc nešly, ale český film máme moc rádi. Carccassone máme taky doma a dřív jsme ho hrávali hojně, ale teď s mimčem jsme se k tomu snad ještě ani nedostali :think: . A jinak tvoření mě taky moc baví, ale já bohužel na to nemám talent, ale jako vůbec žádný, takže jsem to tak nějak odsunula a čekám, až budu tvořit věci s Leontýnkou. Na to se taaaak moc těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
25.7.11 13:35
annamat9 píše:
Ahoj alien, tady jsou samé terezky 8-o , takže taky vítej. My jsme se taky dlouho snažily. Nakonec nám pomohla stimulace práškama (clostilbegit) a je to opravdu hodně o psychice protože nám se to povedlo, když jsme se domluvily, že doberu typrášky (musela jsem chodit na utz k dr) a že na to zatím kašlem. Přestaly jsme na to myslet, našly jsme si bezva práci a vzaly se. No a ejhle asi měsíc po svadbě už jsme měly 2 čárky. Je to hrozný, to čekání, ale mám hodně internetových kamarádek, kterým také pomohlo odreagování.

Sraz je tedy už na pevno ve foru nahoře v 9:30 ? .{color: red}“

Vejdu se tam někam s kočárkem ke stolu? :roll:

Určitě se vejdeš, kavárna není uzavřená, je přímo na chodbě a místa je tam víc než dost, tažke se tam určitě nějak poskládáme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.7.11 16:54

Ahojky tak jsem byla ve Fóru a zabukovala jsem 3 stoly, každej má 4 židle. Jsou to ty stoly u toho zábradlí, aby jsme s kočárkama nevadily vevnitř.Doufám, že to teda je ta kavárna naproti kinu. Pán říkal, že dyštan není problém si nějaké stoly přisunout, že tam v tuhle hodinu moc lidí není. Takže zařízeno. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
25.7.11 17:38
annamat9 píše:
Ahojky tak jsem byla ve Fóru a zabukovala jsem 3 stoly, každej má 4 židle. Jsou to ty stoly u toho zábradlí, aby jsme s kočárkama nevadily vevnitř.Doufám, že to teda je ta kavárna naproti kinu. Pán říkal, že dyštan není problém si nějaké stoly přisunout, že tam v tuhle hodinu moc lidí není. Takže zařízeno. :wink:

Anni dík moc, já jsem měla v plánu se tam zastavit zítra - to mám cestu do Liberce, ale tak si aspoň nemusím zajíždět a můžu jet hned do Globusu a do Möbelixu. :palec:
Ještě jednou dík. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
25.7.11 17:47

a holky…tak tohle je moje torpédo :-) http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.7.11 18:05

JO jo není zač, jen doufám, že je to ta správná kavárna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
25.7.11 20:31
tessika píše: Holky, tak do té kavárny se nemůžu dovolat, ale to nevadí. Sejdeme se teda v 9:30 ve Foru, 2. patro, kavárna Level One Café.Kdyby tam byl nějaký problém, což si myslím, že nebude, tak zainprovizujeme :-D Jsme přece šikovné holky :lol:

Tu kavárnu zrušili.už je to asi měsíc to tam není. Psala sem to. Ale i tak něco vymyslíme. Jsou tam ještě 3 kavárny. Tak uvidíme. Co takhle sraz před forem 9:30 ať vymyslíme něco venku.pokud nevadí. Ale my dorazíme 100%. A už se moc těším. Jinak vítám novou libereckou maminku. A jinak jmenuji se markéta bydlím na americké.,mám půlroční holčičku sofii. A 8.srpna mi bude 20let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
25.7.11 20:45

holky ta kavárna level one café je zavřená a byla umístěna vedle hrackarstvi nebo co to tam je.a kousek od toho jsou číňani s jídlem. Jak říkám pak tam sou ještě asi 3kavárny. To je jen pro info.byly sme se tam s tchyni podívat a opravdu tam není.ale čas platí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
25.7.11 21:35
makyna91 píše:
holky ta kavárna level one café je zavřená a byla umístěna vedle hrackarstvi nebo co to tam je.a kousek od toho jsou číňani s jídlem. Jak říkám pak tam sou ještě asi 3kavárny. To je jen pro info.byly sme se tam s tchyni podívat a opravdu tam není.ale čas platí ne?

Vždyt už tam máme rezervované místo a to by ve zrušené kavárně nešlo. :mrgreen:
Anna tam dneska byla to rezervovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
25.7.11 21:40
tessika píše:
makyna91 píše:
holky ta kavárna level one café je zavřená a byla umístěna vedle hrackarstvi nebo co to tam je.a kousek od toho jsou číňani s jídlem. Jak říkám pak tam sou ještě asi 3kavárny. To je jen pro info.byly sme se tam s tchyni podívat a opravdu tam není.ale čas platí ne?
Vždyt už tam máme rezervované místo a to by ve zrušené kavárně nešlo. :mrgreen:
Anna tam dneska byla to rezervovat. :-)

Já jsem tam byla minulý týden a zrušená určitě nebyla. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová