Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, nevím jak se ta kavárna jmenuje, ale máme rezerované 3 stoly t.zn. : 12 židlí v kavárně ve 2. patře naproti kinu. Takže sraz tam, třeba v 9:25 aby jsme si posedaly ![]()
Ahoj holky:)
moc ráda bych se přidala k vaší diskusi.Jestli by vám to teda nevadilo??
Jsem z Liberce, teda přistěhovaná do Lbc a moc maminek tu neznám a ráda bych nejaké poznala.
Jinak je mi 23 a mám sedmi mesíčního dablíka ![]()
Ahoj kači ![]()
Tady to nějak umřelo
Asi všichni sbírají síly na zítřek kolik, že nás tam teda bude????
To se zase rozjede, určitě ![]()
umřu asi já, Matějka se dneska opět činil.
Tak zítra, už se těšime
alienka1 píše:
a holky…tak tohle je moje torpédohttp://www.youtube.com/watch?…
moc pěkné video
![]()
annamat9 píše:
Ahoj kačiTady to nějak umřelo
Asi všichni sbírají síly na zítřek kolik, že nás tam teda bude????
Tak nás bude 7
. Případně jestli dorazí i Agave, tak 8
. Takový počet akorát. Ani málo ani hodně. ![]()
Tý jo tak doufám, že dorazí všichni, musíme jen vymyslet jak posedáme, asi dáme stoly dohromady ne? Jsou teda kulatý ale to se zvládne ![]()
annamat9 píše:
Tý jo tak doufám, že dorazí všichni, musíme jen vymyslet jak posedáme, asi dáme stoly dohromady ne? Jsou teda kulatý ale to se zvládne
Určitě, vezmu s sebou pilu na dříví a uděláme si hranaté stoly
.
Ráda bych přijela. Uvidím jakou bude mít Anežka náladu ![]()
Kde přesně je sraz?? Přímo před kavárnou?
Před kavárnou, nebo už v ní. Ty stoly jsou u toho zábradlí takže se tam uvidíme. 8kočárku se asi přehlédnout nedá
Kdyby někdo váhal tak já mám dvojčecí červenej
tank a ten nepřehlédne nikdo ![]()
tess super takže stoly máme vyřešený ![]()
No já se tam asi ukážu o chvilku dřív (což teda pro mě bude nadlickej úkol pač všude chodím tak o 10 minut později, děti mají radar, a jedna se poblije druhá posrajdí třetí začne stávkovat a je vymalováno
) a ty stoly řirozim a obskládám ty židle okolo ale nevím, jak to bude s kočíkama, jestli budete mít děti na rukou? Protože tolik kočárků kolem stolů neobeskládáme. Já budu sedět v „čele“ pač ten kočár u sebe mít musím ![]()
Skvělé.
Už se mooc těším. Snad se to všechno vyvede a bude legrace a málo plačících miminek. ![]()
Tess tak to doufám taky. Taky doufám, že tam nebudu sedět sama aže si všichni dostaví v plném počtu
![]()
Já nedorazim.
Malej dostal teplotu, nejspíš od zubů. Tak si to užijte a třeba příště. ![]()
Jé weru tak to je škoda, ale jeslti to má ze zubů, tak by to ani vadit nemělo, snad
Ale asi je protivný ne?Verče taky rostou zuby a je na za…tí Bohuželk jim neroustou zuby současně, takže to pak budeme mít ještě jednou s Peťulkou
annamat9 píše:
Jé weru tak to je škoda, ale jeslti to má ze zubů, tak by to ani vadit nemělo, snadAle asi je protivný ne?Verče taky rostou zuby a je na za…tí Bohuželk jim neroustou zuby současně, takže to pak budeme mít ještě jednou s Peťulkou
Jo je protivnej, uřvanej a vůbec nemá na nic náladu.
Teď konečně usnul. Určitě to nebude poslední sraz, tak se uvidíme příště. ![]()