Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
25.7.11 23:34

Ahojky, nevím jak se ta kavárna jmenuje, ale máme rezerované 3 stoly t.zn. : 12 židlí v kavárně ve 2. patře naproti kinu. Takže sraz tam, třeba v 9:25 aby jsme si posedaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.7.11 10:02

Ahoj:)

Ahoj holky:)
moc ráda bych se přidala k vaší diskusi.Jestli by vám to teda nevadilo??
Jsem z Liberce, teda přistěhovaná do Lbc a moc maminek tu neznám a ráda bych nejaké poznala.
Jinak je mi 23 a mám sedmi mesíčního dablíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
26.7.11 17:59

Ahoj kači :mrgreen:

Tady to nějak umřelo :-? Asi všichni sbírají síly na zítřek kolik, že nás tam teda bude????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.7.11 18:17

To se zase rozjede, určitě :-)
umřu asi já, Matějka se dneska opět činil.
Tak zítra, už se těšime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.7.11 20:01
alienka1 píše:
a holky…tak tohle je moje torpédo :-) http://www.youtube.com/watch?…

moc pěkné video :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
26.7.11 20:41
annamat9 píše:
Ahoj kači :mrgreen:Tady to nějak umřelo :-? Asi všichni sbírají síly na zítřek kolik, že nás tam teda bude????

Tak nás bude 7 :-D . Případně jestli dorazí i Agave, tak 8 :palec: . Takový počet akorát. Ani málo ani hodně. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
26.7.11 20:56

Tý jo tak doufám, že dorazí všichni, musíme jen vymyslet jak posedáme, asi dáme stoly dohromady ne? Jsou teda kulatý ale to se zvládne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
26.7.11 21:05
annamat9 píše:
Tý jo tak doufám, že dorazí všichni, musíme jen vymyslet jak posedáme, asi dáme stoly dohromady ne? Jsou teda kulatý ale to se zvládne :mrgreen:

Určitě, vezmu s sebou pilu na dříví a uděláme si hranaté stoly :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.7.11 21:12

Ráda bych přijela. Uvidím jakou bude mít Anežka náladu :-(
Kde přesně je sraz?? Přímo před kavárnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
26.7.11 21:17

Před kavárnou, nebo už v ní. Ty stoly jsou u toho zábradlí takže se tam uvidíme. 8kočárku se asi přehlédnout nedá :lol: Kdyby někdo váhal tak já mám dvojčecí červenej :lol: tank a ten nepřehlédne nikdo :pankac:

tess super takže stoly máme vyřešený :andel:

No já se tam asi ukážu o chvilku dřív (což teda pro mě bude nadlickej úkol pač všude chodím tak o 10 minut později, děti mají radar, a jedna se poblije druhá posrajdí třetí začne stávkovat a je vymalováno :zed: ) a ty stoly řirozim a obskládám ty židle okolo ale nevím, jak to bude s kočíkama, jestli budete mít děti na rukou? Protože tolik kočárků kolem stolů neobeskládáme. Já budu sedět v „čele“ pač ten kočár u sebe mít musím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
26.7.11 21:46

:lol:Skvělé.
Už se mooc těším. Snad se to všechno vyvede a bude legrace a málo plačících miminek. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.7.11 06:59

Tess tak to doufám taky. Taky doufám, že tam nebudu sedět sama aže si všichni dostaví v plném počtu :?: :jazyk: :mavam: :mavam: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
27.7.11 07:09

Já nedorazim. :cry: Malej dostal teplotu, nejspíš od zubů. Tak si to užijte a třeba příště. :-)

• Citovat
  • Upravit
3241
27.7.11 07:11

weru tak to je škoda, ale jeslti to má ze zubů, tak by to ani vadit nemělo, snad :think: Ale asi je protivný ne?Verče taky rostou zuby a je na za…tí Bohuželk jim neroustou zuby současně, takže to pak budeme mít ještě jednou s Peťulkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
27.7.11 07:25
annamat9 píše:
weru tak to je škoda, ale jeslti to má ze zubů, tak by to ani vadit nemělo, snad :think: Ale asi je protivný ne?Verče taky rostou zuby a je na za…tí Bohuželk jim neroustou zuby současně, takže to pak budeme mít ještě jednou s Peťulkou

Jo je protivnej, uřvanej a vůbec nemá na nic náladu. :zed: Teď konečně usnul. Určitě to nebude poslední sraz, tak se uvidíme příště. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová