Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
2.9.11 19:30

Cvičení pro maminky s kočárkem

Ahoj liberecké maminky! Pokud přemýšlíte jak spojit příjemné s užitečným, společně se sejít a zároveň udělat něco pro svoji kondici a postavu, přijďte každé pondělí, středu či pátek v 9:30 k Tip Sport Aréně na lekce cvičení pro maminky, které ještě tlačí kočárky. Cvičení se jmenuje BabyFitnes a je zaměřeno na maminky, které se chtěji po porodu dostat do kondice, shodit těhotenská kila a vrátit se zpět do formy. Je tedy možné cvičit s dětmi od miminek až po ty starší, které alespon první část cvičení ještě vydrží v kočárku – tj když s kočárky běháme, chodíme či posilujeme v chůzi, poté v druhé části se už batolí okolo nás, zatímco my cvičíme na podložkách na jednom místě.
Lekce trvá většinou 50 min posledních 10 si hrajeme a cvičíme společně s dětmi… Spojte Vaši procházku s miminkem s vylepšováním své postavy, kondice a zdraví! Těším se na Vás Denisa BabyFitness.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.9.11 19:41

Cvičení pro maminky s kočárkem

Ahoj jsem z Liberce, děti mám už trochu větší - 6 a 8 roků- ale ráda bych všem libereckým maminkám nabídla skvělou sportovní aktivitu, při které nemusí řešit hlídání dětí a zároveň mohou čas se svým miminkem trávit aktivně.
Pokud přemýšlíte jak spojit příjemné s užitečným, společně se sejít a zároveň udělat něco pro svoji kondici a postavu, přijďte každé pondělí, středu či pátek v 9:30 k Tip Sport Aréně na lekce cvičení pro maminky, které ještě tlačí kočárky. Cvičení se jmenuje BabyFitnes a je zaměřeno na maminky, které se chtěji po porodu dostat do kondice, shodit těhotenská kila a vrátit se zpět do formy. Je tedy možné cvičit s dětmi od miminek až po ty starší, které alespon první část cvičení ještě vydrží v kočárku – tj když s kočárky běháme, chodíme či posilujeme v chůzi, poté v druhé části se už batolí okolo nás, zatímco my cvičíme na podložkách na jednom místě.
Lekce trvá většinou 50 min posledních 10 si hrajeme a cvičíme společně s dětmi… Spojte Vaši procházku s miminkem s vylepšováním své postavy, kondice a zdraví! Těším se na Vás Denisa BabyFitness.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
2.9.11 20:50
weruuunka píše:
Tak třeba v pondělí v 10hodin někde. :think: Vyhovuje :mrgreen:

jsem pro.. v pondeli..napiste misto… at vim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
2.9.11 21:00

Fífa má už 3 zoubky… leze po čtyřech a plazí se… dělá nám jen radost :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
2.9.11 21:02

Holky v pondělí nemůžu. :-( Má mi přijít balík oblečení a kočárek, tak musim být doma a čekat. :roll: Tak co úterý. :think:

• Citovat
  • Upravit
786
2.9.11 21:08
weruuunka píše:
Holky v pondělí nemůžu. :-( Má mi přijít balík oblečení a kočárek, tak musim být doma a čekat. :roll: Tak co úterý. :think:

tak u nas neni problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30810
5.9.11 20:30

ahoj, tak jak to holky dopadlo s tím srazem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
5.9.11 22:39

Holky tak co zítra. :?: Já bych mohla být v Liberci v 11hodin a potřebuju to vědět do 9. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53
6.9.11 07:41

My dneska můžem.Tak co, sejdem se nekde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
7.9.11 22:51

ahoj holky. Až se snad domluvíte kdy dáme srázek.dejte mi prosím vědět na mobil. 737 457 369. rady bychom se zúčastnili také. Co třeba tento pátek? Kolem oběda? Nebo klidně i po obědě. Musíme se ňák domluvit. A hlavně ať přijde co nejvíc maminek. Snad už se konečně dohodneme a sraz v uskutečníme. Hlavně abychom se vůbec domluvili. A dali si navzájem vědět. Jak se vůbec všechny máte? Co mrňata? co je nového a tak? Mám stále nejde internet. Takže sem nakouknu jen občas. A to ještě když sofie spinka. Takže se tu zatím mějte a dejte mi prosím vědět.díky moc a hlavně abychom se domluvili ohledně srazu.. Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
2.10.11 09:26

HOlky tady nám to nějak umřelo, kde jste kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
2.10.11 13:11

Ja su tadyy :-) je tu náké mrtvo… tak jak se jinak máte copak je nového? Naše princezna nám začla spát celou noc a krásně se na nás celí den směje je to tak strašně hodné dítko, že ani nevím po kom :-) Jen tu vzteklost jsme zatím nevyřešily :-? A co vy? copak je u Vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
2.10.11 18:04

Ahoj já jsem tady taky. :mrgreen: Malej se začíná plazit. Máasi první období vzdoru, jinak si nedovedu vysvětlit jeho hysteráky kvůli ničemu. :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30810
2.10.11 18:06

ahoj, já jsem tu taky, Kačka se začíná smát nahlas, včera se 2× přetočila ze zad na břicho :palec: …jinak máme stres z usínání - strašně před spaním řve :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
2.10.11 19:08

Tak my už lezeme obě, hrůza. Bojujeme s jídlem, ale usínání máme v pohodě, dám jim najíst, flašku pak cumel a spát, oni se ještě chvíly melou v postýlkách a spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová