Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Divine Dávám teda jen Stodal. Chudáček holčička, ty třmeny musí být nepříjemné. Jinak jméno má krásně zvláštní ![]()
@Divine
jméno je to vážně kouzelné… slaví se u nás vůbec takový svátek? ![]()
@werunkaw123 píše:
@Divine tak snad to už za měsíc bude dobréto musí být určitě nepříjemné
Neni to tak hrozne jak to vypada vis? Uz jsme si zvykly- obe
Ale zlepsuje se ji ta noha, tak je mozne, ze za ten mesic uz je nebude muset nosit, no kez by ![]()
@Divine vůbec nemám tušení… vím jak vypadají ty co se dávaly za mých rodičů.. teď už určitě bude něco modernějšího a pohodlnějšího, ale stejně to musí omezovat v pohybu ![]()
@werunkaw123 píše:
@Divinejméno je to vážně kouzelné… slaví se u nás vůbec takový svátek?
Se musim smat, jak se me vsichni ptaji na svatek
, neslavi se u nas, to vis ze ne, ale nam je to fuk, neresime svatky. Sebastian se narodil 21.1. a svatek jeho se zapsal do kalendare az letos snad, a slavi 20.1.- takova nahoda, ze hned po sobe to ma ![]()
A rikame ji stejne LOLA ![]()
Holky kam chodíte v Lbc s dětmi? já jsem včera chtěla s malou někam vyrazit a krom bazénu a zoo mě nenapadlo vlastně vůbec nic
![]()
@werunkaw123 píše:
@Divine vůbec nemám tušení… vím jak vypadají ty co se dávaly za mých rodičů.. teď už určitě bude něco modernějšího a pohodlnějšího, ale stejně to musí omezovat v pohybu
Chces poslat fotku, jak to vypada?
Nemam zadnou, kde by to slo poradne videt. Tak aspon takhle…A trochu ji to omezuje, to jo, prestala se sama snazit otacet, ale ja verim, ze pak vsechno dozene ![]()
@Divine pane jo… tak to věřím, že zvyknout si na tohle bylo těžké
určitě vše dožene je moc krásná a určitě bude i šikovná
![]()
@werunkaw123 píše:
@Divine pane jo… tak to věřím, že zvyknout si na tohle bylo těžké![]()
určitě vše dožene je moc krásná a určitě bude i šikovná
![]()
Vsechny miminka jsou krasny
A ukazes mi Petrusku? nebo az naostro? ![]()
@werunkaw123 píše:
Holky kam chodíte v Lbc s dětmi? já jsem včera chtěla s malou někam vyrazit a krom bazénu a zoo mě nenapadlo vlastně vůbec nic![]()
![]()
TAK to ja neporadim, spis si pockam na odpoved, jestli nekdo napise ![]()