Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14090
13.7.12 13:49

@Sajmí to určitě dej, držím palečky i když věřím, že bude vše naprosto v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
13.7.12 13:53

@werunkaw123 Když to bude ok, budu tak šťastná, že to budu rozesílat mobilem ještě v ordinaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
13.7.12 13:55

@Sajmí :mrgreen: to věřím :hug: přítel tam jde s Tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
13.7.12 14:12

@werunkaw123 byl se mnou ve 13tt a v 16tt, teď ho s sebou ani nechci, pojede se mnou až pak do Hradce a chci se rozhodně objednat na 4D, na ten se těšíme oba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
13.7.12 14:37

@Sajmí tak to je paráda :palec: to si opravdu užívej ten můj semnou nebyl ani jednou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
13.7.12 14:38
@Sajmí píše:
@werunkaw123 @Divine Jste hodný, holky, děkuju za povzbuzení :kytka:, určitě dám vědět, jak jsme dopadli :)

@Divine Přesně tak, ty růžový věcičky jsou úžasný, mají tolik krásných věciček, dokonce už máme i šatičky na příští léto :oops:
Kolik je holčičce?
Nemohli jsme se shodnout na jménech pro holčičku - chtěla jsem Zoe nebo Mia, popř. Emma/Ella… neuspěla jsem :( teď zvažujeme Amélii a Sáru, jednou se mi víc líbí Ameli a podruhé Sára… líbí se mi i Sofie, ale ta se narodila známým :?
Chlapeček by byl Matyáš

Taky pořád doufám, že se pindík neobjeví ;)

Jsi moc hodná, ze začátku mi přítel taky kupoval časopisy pro maminky, knihu o těhotenství, ale nějak mě to nevzalo… hledala jsem rozumy na netu ;)

Me se strasne libi Mia, ale i Zoe (cteno Zoui). Tak si hod korunou, at to rozseknes :mrgreen: A pritel je asi vic konzervativni, coz? Co se libi jemu? A kolik ti je Sajmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
15.7.12 22:01

Ahoj holky, koukám, že tady pořád jedete a to je mooooc dobře! Já už jsem zpět z dovolené, ale dočtu vás asi až během týdne, nějak nestíhám, tak jsem přišla jen pozdravit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
16.7.12 10:28

Cau Medu- a jakpak jste se meli? Odpocinula sis aspon trochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.7.12 10:29

@meduleinka a jak tam bylo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.7.12 10:30

Jsem zvědavá jak dopadne @Sajmí a snad nám dá vědět ;) Myslím na Tebe a držím palečky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
16.7.12 10:52

Weru- a jaka byla oslavicka Petruscinych narozek? Dala si dortas? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
16.7.12 10:53

@Sajmí ahoj, drzim moc palecky!!! Neboj, hodne maminkam vysel spatne a nakonec maji zdrava miminka :* :srdce: ja zase netrpelive ocekavam, zda se nam miminko podarilo, cekani je nekonecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.7.12 10:54

@Divine dělala jsem dort a oslava byla parádní :potlesk: mooc se to povedlo… vážně jsme si to užili všichni :palec:
Jestli máš fb tam mám spousty fotek, tak se můžem přidat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.7.12 10:55

@cihajda87 nedá mi to abych nenapsala, že jsi moc silná žena :hug: :hug: :hug: přečetla jsem si tvůj příspěvek k deníčku :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
16.7.12 11:01

@werunkaw123 spise jsem pochopila, ze se musim snazit pro :andel: :andel: co mame doma, starsi dcera zacala mit pak taky problemy, doktorka rekla, dokud se z toho sama nedostanu, nemuze ani ona, takze to mi dodalo silu bojovat :srdce: :* moc to boli, ale je to lepsi, nez na zacatku a snad tam ten nekdo da a muj vcerejsi test bude jen a jen silit :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová