Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sajmí to určitě dej, držím palečky i když věřím, že bude vše naprosto v pořádku ![]()
@werunkaw123 Když to bude ok, budu tak šťastná, že to budu rozesílat mobilem ještě v ordinaci ![]()
@werunkaw123 byl se mnou ve 13tt a v 16tt, teď ho s sebou ani nechci, pojede se mnou až pak do Hradce a chci se rozhodně objednat na 4D, na ten se těšíme oba ![]()
@Sajmí tak to je paráda
to si opravdu užívej ten můj semnou nebyl ani jednou ![]()
@Sajmí píše:
@werunkaw123 @Divine Jste hodný, holky, děkuju za povzbuzení, určitě dám vědět, jak jsme dopadli
![]()
@Divine Přesně tak, ty růžový věcičky jsou úžasný, mají tolik krásných věciček, dokonce už máme i šatičky na příští léto
Kolik je holčičce?
Nemohli jsme se shodnout na jménech pro holčičku - chtěla jsem Zoe nebo Mia, popř. Emma/Ella… neuspěla jsemteď zvažujeme Amélii a Sáru, jednou se mi víc líbí Ameli a podruhé Sára… líbí se mi i Sofie, ale ta se narodila známým
Chlapeček by byl MatyášTaky pořád doufám, že se pindík neobjeví
Jsi moc hodná, ze začátku mi přítel taky kupoval časopisy pro maminky, knihu o těhotenství, ale nějak mě to nevzalo… hledala jsem rozumy na netu
Me se strasne libi Mia, ale i Zoe (cteno Zoui). Tak si hod korunou, at to rozseknes
A pritel je asi vic konzervativni, coz? Co se libi jemu? A kolik ti je Sajmi?
Ahoj holky, koukám, že tady pořád jedete a to je mooooc dobře! Já už jsem zpět z dovolené, ale dočtu vás asi až během týdne, nějak nestíhám, tak jsem přišla jen pozdravit ![]()
Cau Medu- a jakpak jste se meli? Odpocinula sis aspon trochu?
Jsem zvědavá jak dopadne @Sajmí a snad nám dá vědět
Myslím na Tebe a držím palečky
![]()
Weru- a jaka byla oslavicka Petruscinych narozek? Dala si dortas? ![]()
@Sajmí ahoj, drzim moc palecky!!! Neboj, hodne maminkam vysel spatne a nakonec maji zdrava miminka
ja zase netrpelive ocekavam, zda se nam miminko podarilo, cekani je nekonecne.
@Divine dělala jsem dort a oslava byla parádní
mooc se to povedlo… vážně jsme si to užili všichni ![]()
Jestli máš fb tam mám spousty fotek, tak se můžem přidat ![]()
@cihajda87 nedá mi to abych nenapsala, že jsi moc silná žena
přečetla jsem si tvůj příspěvek k deníčku
![]()
@werunkaw123 spise jsem pochopila, ze se musim snazit pro
co mame doma, starsi dcera zacala mit pak taky problemy, doktorka rekla, dokud se z toho sama nedostanu, nemuze ani ona, takze to mi dodalo silu bojovat
moc to boli, ale je to lepsi, nez na zacatku a snad tam ten nekdo da a muj vcerejsi test bude jen a jen silit
![]()