Lidé v Praze

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115544
6.5.24 09:11
@LubošJHV píše: Více

A proč ti to vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.5.24 09:12
@olivovyolej píše: Více
Úplně klidně potkáš, stačí v metru přestupovat. Říkat každýmu „dobrý den“, tak tě nejpozději za několik desítek minut chytnou měšťáci :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
@Sadman píše: Více

Tak ať se nažere, když nemá nic jiného na práci než čumět do mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687

A? Maji koukat na sebe, dnes maji lidi vse v mobilu, mam tam diar, mam tam pracovni veci, hudbu, veci na cteni, na knihy mam ctecku, vse vyrizuji pres tel, navic ta chvile kdy se nekam prepravujes, je ta chvile kdy mas cas odepsat lidem, kteri ti psali.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14409

Ach, títo bodrí ľudia čo radi trúsia svoje postrehy. Za 20 rokov sa v metre akurát vymenili knižky a noviny za mobily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
@sysi píše: Více

Musim uznat ze metro je v tomto o neco prijemnejsi nez kdyz jsem spavala v traktoru. Ale nekteri lidi zas smrdi vic nez hnuj. Vse ma sve pro a proti.

• Citovat
  • Upravit
1687
@unuděná píše: Více

Spis krec v puse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9633
6.5.24 09:13

Vždyť si z vás dělá prču :mrgreen: A Oliváč jakbysmet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
6.5.24 09:13

Proč bych měla jen tak navazovat hovory s naprosto cizími lidmi? V Praze jsme byli nedávno, jistě, cesta vlakem hodinu a půl a jelikož chtěl synek interagovat s fenkou spolucestujících, komunikovat jsme začali ale v metru? Bydlíme v malém městě a ani zde se nenavazují konverzace jen tak.

• Citovat
  • Upravit
115544
6.5.24 09:14

Pražské metro denně přepraví milion lidí. Takže ve špičce jich klidně potkáš několik tisíc. Mě někdo v metru pozdravit, tak si řeknu že je to buď revizor nebo nejaky pacient. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.5.24 09:14
@Jahru píše: Více

To my všichni víme, ale bavíme se tou představou zdravícího vidláka očekávajícího pestrou mezilidskou konverzaci v ranní metro špičce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9007
6.5.24 09:15

Praha je až hnusně anonymní. Jsme s okresního města, zde se podle oka tak nějak známe, taky se nijak nebavíme. Ale třeba kde se hodně lidi baví je v čekárně u Doktora. :mrgreen:
Ať vylezu kam vlezu, když tedy nepočítám, že tam člověk potká kamarády, známé a sousedy :mrgreen:. Tak zrovna pražská náplava z okolních vesnic, co se sem na důchod naplavila, je dost kontaktní a ukecaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
6.5.24 09:16

Ale jo, Pražáci taky zdraví každého, koho cestou potkají. Ovšem většinou z toho kolem třetího-čtvrtého roku vyrostou a přestávají obtěžovat okolí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
6.5.24 09:18

Jela jsem v metru ráno 26 minut a koukala na film. Jsem pak 12 hodin v práci, kdy u mobilu skoro nejsem. Já vezmu ráno mobil poprvé do ruky až v tom metru, kdy vypínám režim letadlo a přečtu si emaily, pustím fim. To samé při cestě domů. V práci kouknu na mobil letmo. Jako co tam má člověk dělat? S nikým cizím nemluvím. Jinak jezdím i s knihou, ale spíš čtu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
6.5.24 09:18
@alisekR píše: Více

U doktora uz to vubec nechapu. Nedavno me tam nejaka pancelka sjela, ze nemam rousku, kdyz mam kasel, ale jak si mame navzajem ukazovat afty v puse, kdyz budem mit rousku? :nevim: Tak jsem ji aspon ukazala bercovy vredy, co se mi udelali, kdyz jsem spadla v lese pri kaceni dreva do cerne kuchyne :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák