Poradna duly
Jana Čurdová
Gabko, kdyby byla Eli tak malá jako Stázinka, když jste jí píchali ty náušničky, tak bych šla asi taky na píchání. Prý je to ideální pro tuhle metodu tak do cca 3 měsíců. Takže jste to měli akorát. Jenže my to nemohli absolvovat, protože Eli ještě neměla za sebou patřičná očkování. …A s těmi dobrotami jsi fakt dobrá! Klobouk dolů ![]()
Ježiši, Gabko, jak se podařilo Stázince, že přepadla? To jde??? Já to považuju za naprosto bezpečný úložiště dětí ![]()
Jitu ani si nedokážeš představit jakou já na ně měla chutˇ!!! jsem ještě teď docela mimo ![]()
JJ Jitu nám přepadla, máme tam další matrace navíc takže dkyž na ni vleze tak má zábradlí do pasu ![]()
Krásné ránko všem
Dominičkovi přejeme vše nej nej nej k 10. měsíčninám
![]()
Ale hlavně ať je brzo zdravej a v pořádku ![]()
Tak včera tu byly ty kámošky, bylo to super, ale barák z nás byl asi na nervy, páč když neječel Fido tak zas ta malá. No blázinec hadra. Pak jsme vyrazili na prochnu a rovnou teda zavítali do babybazaru. Jedna teta hlídala dítka a my nakupovali jak diví, donesla jsem asi 20 ks za pár kaček - zimní bundu, tepláky, oteplený kalhoty, papučky, botičky, svetry a mikiny, punčocháčky a dokonce i puzzle na zem
Prostě jsem měla radost, že bylo dobrý zboží.
Po cestě domů jsme potkali Katku se Šímou a ještě její sestru ![]()
Dneska se těším na večírek ![]()
Tak jdu dovařit, dnes dělám ptáčky.
Všem marodům brzské uzdravení a výletníkům šťastnou cestu ![]()
Jo ještě jsem chtěla.
Ivušce naušničky moc sluší a je holka statečná
![]()
Gabko s těmi vel. bund , to je teda mazec. Ale asi tam bude špatná cedulka co??
Ale je fakt, že já koupila tu zimní bundu - píší tam 3 až 8 měsíců a Fidovi je jaksi větší. No tak teda nevím, to musí člověk vyzkoušet, to je jistější.
A pád Stázinky snad je v pořádku ![]()
Fido si včera pořád stoupal u sedačky a dneska se snažil vyškrábat nahoru
To jsou najednou pokroky ze dne na den ![]()
Ahoj holky,
Dominičkovi vše nej k dnešním 10.měsíčninám.
http://www.gify.nou.cz/…bory/b11.gif
Jitko , já nechávala Haničce píchnout uši ve 3měsících a už bych to nikdy neudělala. Propíchnutý to bylo rychle, ale nešlo to na:,–(it a tak dlouho to mordovala až jí tekla krev. Ne že by mudr byla nešikovná, ale už v těch 3měsících prostě nešla Hanča udržet, takže už bych šla jenom do nastřelení.
Gabko , tak gratuluju ke schozeným kilům a děsně závidim. Napiš prosím tvůj jídelníček na celý den at vim co mám jíst aby to konečně zabralo, moc prosíííííím.
Dneska jsem objednala první dárky k vánocům.
http://www.drevene-hracky.eu/…12308jas.png
http://www.drevene-hracky.eu/…s/11706v.jpg
http://www.drevene-hracky.eu/…ky/index.php?…
u toho mi nejde vložit obrázek
Tak se zatim mějte, zítra pořádně dočtu co jste napsaly. Ahoj.
Ahoj,
dneska jsem byla od rána až do půl šesté bez dítěte, ráno jsme jeli na houby a pak vbírat brambory. Tak jsem aspoň trochu vypla.
Pořád má Domís průjem, ale je to už trochu lepší. Já už zkoušela všechno-borůvky, černej čaj, mrkev, rýžu. Vše pomáhá, ale jen trochu.
Děkujeme za přání k měsíčninám.
Jo a taky máme pokroky-malej se naučil včera dělat brrrrrrm. On je zajímavej, umí takový věci, který bych řekla, že se nenaučí. Třeba má takový kladivo a na té ručce je jakoby flétna, ta troubí a on do toho umí když mu řeknu fouknout, aby to pískalo. Taky umí udělat kuk do okýnek na tom nafukovacím válci. Ale třeba paci paci nehrozí a pápá udělal jen asi dvakrát.
Já jdu spát, jsem utahaná a mám nějakou rýmu či co. Dobrou noc holky.
Ahojki všem,
Dominičkovi vše nej !
![]()
Tak snad se mu brzy uleví ještě více…
Dnes bylo nádherně, tak jsme vstali a jeli hnedka do města
…bylo fajn.
Potom odpoledne jsme byli tady u nás na fotbale, hrála naša dědina s jednou tady kousek a vyhráli jsme
2:0.
Tak jsme se tam zase všichni sešli a popovídali, děcka nadšené a Iva grogy, takže bez jakéhokoliv protestu šla spinkat už před osmou
![]()
Gabko , hlavně, že malé nic není a je v poho. Naštěstí takto malé děti si prý později ani nevzpomenou. Ale ve mně by se taky krve nedořezal…vůbec nezavidím.
Světluš , nastřelení je dle mého asi to nej pro to děcko, bo jak mi popisovali moje píchání…matně si to pamatuji (byla jsem ale starší)…tak to byl horor, nemohla to do jednoho ucha píchnout, měla jsem tam ještě chrupavku, takže se to mordovalo.
Teď je v pohodě, an to neměla červené, jak doktorka prorokovala a když jí na to šahaám při čištění lihem vůbec nepláče, jen ten líh studí, tak se ohání…a moc jí to sluší
, holt holka, takže já nelituji a šla bych do toho zas…a Iva ? Ta snad taky ![]()
HaPe , KaVi , užijte si večírek…taťkové hlídají ?
No a dnes jsem se také dívala ve městě na botky pro mimísy a je to opravdu dost peněz - stojí od 500Kč nahoru jedny.
Kamarádka mi dnes říkala, že kupuje přes MMB, že malé hrozně rychle noha roste, takže dá tak 200 za jedny.
Tak to bude asi levnější varianta…i když vím, že není nad nové i z hlediska hygieny i estetiky ![]()
Takže přejeme dobrou noc.
Pa, Ha
Pěknou neděli holky ,
my včera byli v Bauhausu dokoupit pár věcí do bytu, a pak jsme šli na pivko do parku Na Jezerce.
V pátek začal Ráchelce růst dole čtvrtý zoubek.
Ha , Ivušce ty náušničky moc sluší. Chtěla jsem nastřelit Ráchelce náušničky hned po očkování, ale Dr. na Budějovické nastřeluje až od půl roku, tak nakonec jsme měly náušnice od 7 měsíců ![]()
Příští týden jdu s malou po 2 měsících na kontrolu, tak pak písnu míry.
Hani , hezké hračky ![]()
Peťo a Kači , tak jak jste si to užily?
Gabko , to je dobrá cena těch botiček.
Jarčo , gratulujeme Dominičkovi k 10 měsícům, a ať jste oba brzy fit.
Světlušinko , to nastřelení náušniček stojí za to, opravdu.
Hezkou neděli.http://www.gify.nou.cz/…bory/pk6.gif
Ahojky
dodatečně Dominičkovi vše nej k 10. měsíčninám!!!
my byli včera na těch závodech dračích lodí, super nám vyšlo počasí, s malou jsme se válely v trávě a tak. Jo a taky se jal Martin Hranáč komunikovat s naší Stázinkou a protože je to přece naše dcera tak na něj nakrabatila nos ![]()
V pátek jsme Stázince koupili i papučky, klasické úžasné kotníkáče a jen za 162Kč. Už v nich doma capká, ona se totiž strašně často staví a chce chodit za ruce ![]()
Náušnice tak jak čtu tak snad jenom naše holka měla píchání úplně bez problému.
Hani já taky objednávala takové dřevěné harčky, máme menší vláček a tučňáky, taky kostky, ale ty jsou moc malé, takže budou muset počkat až vyroste.
Jarčo Stázinka taky pořád dělá brrrm a další věci kde může hodně používat pousu a třepou se jí rty
Je po mě, hodně ukecaná ![]()
Hape a Kavi snad jste si to včera parádně užily!!!
Ha Stázince po tom pádu vůbec nic není a včera už zase na tom vršku stála a začala se na tom zábradlí „houpat“ ![]()
Dneska nemáme nic extra na práci tak budu často koukat co u vás nového ![]()
Jo a chtěla jsem se zeptat na nějaký recept pro malou z červené řepy - předem děkuji ![]()
A taky jsem chtěla říct Petro že ta fotka Filípka je naprosto úžasná!!!!!! co máš v mětříku!!!
Gabko , s tím setkáním, jak ses ptala, tak ve čtvrtek nemůžu.
Peťo , přidávám se ke Gabči, i mně se moc líbí Filípek na té fotce u metříku.
Dobrou chuť k obědu ![]()
Ivo to nevadí.
Jinak jsem našla krásné botky dětské a za perfektní ceny!!
http://www.volny.cz/v.obuv/
ahoj holky, tak jsem vás občas četla,ale nestíhala písat. Včera jsem chtěla večer, ale normálně jsem vytuhla ![]()
všichni marodi ať jsou co nejdřív fit ! a oslavencům vše nej nej…
Gabko, ty ceny jsou fakt super
a botky jsou moc pěkný ! Já co jsem koukala v obuvi a v lékárně, tak min. 650,–
. Jakou jsi brala Stázince velikost? Ale ty jsi asi nebrala přes net ,viď ? Tak snad to číslování bude stejný a ne jako u oblečení ! Mimochodem, ty bundy v galerce to je teda síla. To je fakt jak na školáka ![]()
Hani, ty dřevěný hračky jsem si hned uložila ![]()
tak zatim, jdu dodělat obídek, máme králíka na tymiánu a citronovém pepři ![]()