Poradna duly
Jana Čurdová
Peťo, pošli recept na tu báječnou žemlovku!!! Já bych si docela dala. Manža ani takový sladký věci nejí. Nejraději má maso, může buchtu a takový zapečený věci, taky má rád polévky. Ale křivdila bych mu, sice nevaří, ale dělá báječné snídaně!!!!! Třeba chleba ve vajíčku, hemenex apod.
Ses Měla Peťo, taky bych potřebovala a myslím, že zítra pokud nebude pršet tak se mi to i povede, aby vzal manža malou ven. Chodí na 2-3 hodiny a to pomůže!!!
Recept:
Celé balení toastového chleba, každý namažeme máslem z jedné strany,do větší nádoby dáme 50ml mléka
50ml smetany na vaření
3 vejce
160g mouč.cukr
1 lžička van. cukr
vše důkladně promícháme, pečící nádobu si vymažeme máslem. Toastový chleba postupně namáčíme do připravené směsi a vkládáme rovnoměrně do pečící mísy.Až je to hotové tak to zalijeme zbytkem směsi. Posypeme moučkovým cukrem a dáme péct do vyhřáté trouby na 170 st. a pečeme asi 30 min.(el. horkovzdušná trouba) , ale musí být nahoře jakoby kůrka a vnitřek nesmí být řídký. Záleží na troubě. My to pečeme dýl, ale to poznáte!!
No tak doufám, že jste to nějak pochopili, protože mě to tak nadiktoval manža ![]()
Taky koukám na tv. Tak zatím ahoj. Zítra se ukážu. Dobrou noc vám i miminkám.
http://www.gify.nou.cz/…ory/639a.gif
Dobré ráno holky, tak my máme dneska rodinný den, tak nevím jestli se ukážu. Dneska by se měla vrátit i Monča od rodičů, tak budou nějaké novinky, co dělala bez emimina a jestli měla absťák, jsem zvědavá
.
Peťo díky za recept, už ho mám uložený a příští týden ho hnedka zkusím.
Jdu chystat oběd. Přeji všemkrásnou neděli (i když u nás bude krásná, ale bez počasí
asi bude pršet)
http://animace.org/…/G100015.gif
Nzdárek holčiny:-))
Tak já včera zkoušela dát Matyho spát už v osm a ve čtyři už byl vyspaný a do teď nespí, tak s ním budu muset vyjet ven:-( normýlně chodí spát kolem desáte a vydrží do 5:30 a pak už nespíme. blbý je, že neusne doma jen v kočáru a večer ho mmusím ududat dudlíkem:-). Je to prostě náš čertík ![]()
a jak usínají vaše mimnka?
Gabko, tak vám přeju příjemný, rodinný den:-))
Dobré ráno holky,
dnes měl Davča nějakou divokou noc. Poprvé se vzbudil na jídlo už v 11.15 a pak ještě v 1hod a to už neusnul, takže jsem měla veselo až do 3hod.
Holky, dnes nemusim vařit, jdeme se nadlábnout ke tchánovcům, achjo to se zase naperu. Zítřejší měření asi moc růžový nebude.
Zatím ahoj
**Pěkné nedělní dopoledne holky a miminka,
Gabko, přeji Ti pěkný den v rodinném kruhu.
Hani, mějte se pěkně u tchánovců.
Iwiku, naše malá usíná kolem 2.00h. a v půl osmé vstáváme, z toho ji tak 2× za noc kojím. Někdy jde spát i v 10.00h. nebo v 11.00h. Přes den taky skoro nespí.**
Holky, četli jste o těch povodních v Olomouci? Chudáci lidi, co tam bydlí.
Přeji všem dobrou chuť a pěkné nedělní odpoledne.
Dopoledne jsme byly v Delvitě nakoupit, a teď nás ještě čeká úklid a žehlení. Naštěstí manžel přijede až večer, tak snad to trochu zvládnu se vztekajícím se miminkem.
Všechno nejlepší Dominičkovi od Jarči k 5. měsíčninám
http://animace.org/…/G320070.gif /> Gabka a Stázinka
Tak jsem se nacpala, to je hrůza. Budu muset zapojit trošku pohybu.