Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
7.3.06 15:18

Hani taky jse si to mázla pořádně jahodovou marmeládkou, ňami ňami. Vynikající. Stálo to za to.
Dneska šel taťka sám do babycentra a nakoupil Stázince hrazdičku (musel koupit hned dvě, protože se mu líbili :roll: ), punčošky, příbor a bryndáky. Tak jsem zvědavá až přijede večer domů :D
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.3.06 16:02

Ahoj holky, tak já jsem nakonec ven nešla vůbec :( malej usnul v kočárku a spinkal asi 2 hoďky. Navíc se tady pěkně zatáhlo a hodně tam fouká, ale zatím nic nepadá.To je otřes ta zima, už ať je teplo a dá se vyrazit někam ven do parku nebo tak. No právě jsem se chtěla zeptat,jestli nemáte nějakou dobrou dietu? :) Já se snažím taky nejíst večer, ale někdy nemám čas se najíst přes den pořádně a večer umírám hlady. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.3.06 16:07

Ahoj Petro, tak s dietami je to těžký. U mě nic nefunguje, asi to bude chtít fakt pohyb - cvičení- můj úhlavní nepřítel je sport :D
Hanka to dělá dobře jí 5× denně a jen do 17, myslím.
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.3.06 16:12

Ahoj Gabko, tak to jsme na tom stejně. Jsem líná na cvičení a podobný věci. Po porodu mě to chytlo, ale vydrželo jen týden, :lol: já se prostě nedonutím. Ale přitom jsem naštvaná pokaždé, když si naivně chci něco oblíct z toho co jsem nosila před těh. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
7.3.06 16:19

Ahojte, vitam novou mamcu a Fillipka :)
Dneska jsme byli na ockovani, zase dve injekce, zase plac a ted je Domca hrozne protivnej a uplakanej :( Takze jsme ani nebyli na prochazku.
Ja mam missto diety miminko, jak ho cele dny nosim, tak mam na rukou svaly a asi o dve kila min nez pred tehotenstvim, ale radost z toho nemam, jsem uplne vyrizena.
Jo a malej uz vazi 7200g to je fakt kus chlapa a meri 66cm.
Tak to je dnes ode mne vse, musim za prckem, dneska je to narocne…
Mejte se moc hezky a at jsou ty vase zlaticka moc hodny a hezky papaji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.06 17:40

Petro, tak to jsem ráda, že na to nejsem sama. Mám na lednici fotku, kde mám postavu jedna báseň. Malou taky nosím,před 3 týdny měla 7190 a nehubnu a nehubnu. Šťastná to Jarča. A aby toho nebylo málo, tak jsem dneska ve schránce objevila leták na módu XL pro moderní plnoštíhlé ženy :lol: . zařekla jsem se, že di takové velké věci kupovat nebudu a koupila si jen jedny džíny a hledám fígle jakse dostat zpátky na svoji velikost. Chci to nějak zvládnout do léta, protože to bych si jinak musela něco koupit :cry:
Gabka a Stázinka

• Citovat
  • Upravit
920
7.3.06 17:42

Petro, tak to jsem ráda, že na to nejsem sama. Mám na lednici fotku, kde mám postavu jedna báseň. Malou taky nosím,před 3 týdny měla 7190 a nehubnu a nehubnu. Šťastná to Jarča. A aby toho nebylo málo, tak jsem dneska ve schránce objevila leták na módu XL pro moderní plnoštíhlé ženy :lol: . zařekla jsem se, že di takové velké věci kupovat nebudu a koupila si jen jedny džíny a hledám fígle jakse dostat zpátky na svoji velikost. Chci to nějak zvládnout do léta, protože to bych si jinak musela něco koupit :cry:
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.3.06 18:07

Jo, holky, váha to je taky moje „noční můra“. Nějak se mi podařilo před těhu přibrat 10 kg. A přesně těch 10 jsem zase během prvních 3 měsíců těhu zase vyzvracela. Pak jsem přibrala 12, takže vlastně jen 2 nad váhu před těhu. Naivně jsem si myslela, že po porodu to půjde krásně dolů. Všechny moje kojící kamarádky krásně zhubly. Chyba lávky. Porodem jsem sundala 4 kg, za dalších 10 dnů další 4 a byla jsem přesvědčená, že mi v postavě snů nemůže nic zabránit. Jenže pak jsem přišla na to, že občas něco jíst musím a nejlíp se jedí tatranky zapíjené slazenou meltou. Takže jsem zase krásně přibrala na předtěhotenskou váhu. Sladké jsem silně omezila, meltu nesladím … ale váha dolů nejde :-( Takže mám o 10 kg víc, než bych chtěla. Cvičit bych i chodila, jenže tady všude v okolí se musí objednávat hodiny předem a to je na houby, když nevím, kdy se manžel vrátí z práce a taky doba kojení se mění podle toho, jestli Mates vstane v 7 nebo v 9.30 (to je rozmezí, kdy se obvykle probouzí). Baví mě aerobik i spinning, ale doma cvičit se nedonutím :-( Ale mám taky závazek, že do léta budu čupr holka :-)
Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.3.06 18:31

Tak to bychom mohly něco vymyslet a hubnout všichni spolu, co říkáte??? Jako udělat „jídelníček“, nařídit si pohyb venku atd. Bylo by to zajímavé. Já Moni vůbec nesladím, jen miluji sladké a to doma už vůbec nemáme. Dokonce jsem i upustila od kupování čokoládových tyčinek při procházce s kočárkem. Snídám kornflakes s jogurtem, něco si dám k obědu pak nějaké ovoce a večer třeba pečivo. Kupujeme jenom tmavé pečivo. Ven se stázinkou chodím cca na 1-2 hodin. Několikrát denně musím vyšlapat schody když jdu Stázinku přebalit. Nemůže říct, že bych se přejídala. Vypiju asi 3 litry denně neslazeného ovocného čaje nebo vodu se šťávou bez cukru.
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.3.06 18:43

Jsem pro, ve dvou a více se to líp táhne! Já si dávám závazek, že to sladké vynechám úplně a taky že nebudu jísto po 18. hodině. S pohybem to mám bídný, bydlíme v paneláku v přízemí, takže schody žádný. Procházky dřív byly tak na 2,5 hodiny, ale teď se mi Mates budí už po hodině a bulí.
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli jste neuvažovaly o miminkovském plavání. Já bych chodila, ale nějak nevím kam. Máme blízko BC Juklík, ale tam mají jenom vaničky pro malinkatý miminka a pak až bazén pro děti od 15 měsíců.
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.3.06 18:57

Dobrá Moni, jdu do toho žádný sladký a poslední jídlo v 18°°hod. Já budu chodit od května, protože u nás je pro kojence do 6M jen doma ve vaně. Jako že přijde a učí to doma. Pak už normálně v bazénu, já to budu mít blízko v hotelu kde jsme měli svatební oslavu :D . Rozhodně se chystáme!!!
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.3.06 18:58

Ahojky maminy,tak jsem konečně zase tady. Tak já jsem v těhotenství přibrala 20kg, v porodnici jsem nechala 7kg a pak hned dalších 5kg šlo dolů.Byla jsem nadšená, že to jde tak rychle :lol: no ale přesně v tom okamžiku se to zastavilo a nezhubnu ani kdybych nejedla vůbec.A to jsem si před těhotenstvím připadala tlustá :( co bych za to dneska dala, kdybych tak vypadala.Já se snažím aspoň 2 hodiny chodit s malým po venku, máme tu skoro samý kopec, ale stejně pořád nic.Každý mě vykládá, že co bych chtěla, že jsem teprve 3.měsíce po porodu, jenže mě to štve. To není špatný nápad s tím hubnutím :D můžeme to zkusit.

Jinak holky tomu nebudete věřit, manžel přišel z práce a říká," dneska budu vařit já" a dělá plněný šátečky!Tak jsem se ho zeptala jestli se někde nebouchl do hlavy :lol: a pak držte dietu, že!!!
A co mimča, nezlobí? Filípek je už vykoupanej, napapanej a spiká :)
Tak všem maminkám a miminkám krásný večer
Petra a Filípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.3.06 19:02

Tak já se taky připojuji, budu jíst jen do 18.hod.Já sladký nemusím i kávu piji hořkou, takže to mě problém nedělá, já jsem zase na brambůrky atd.No co je špatný to mě chutná!Cvičit se nedonutím, tak jen ty procházky s kočárkem. :)
pa Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.3.06 19:13

Takže jsme zatím 3. Začínáme zítra na „MDŽ“!!! Tak se ráno zvažte ať můžeme měřit úbytky přesně!!!! Skvělé. My se jdeme koupat za chviličku, protože jídlo máme na osmou a potom půjde Stázinka do hajan. :) Pak by mohl dorazit manža, dáme kávičku a rozbalíme jeho nákupy a pak půjdeme do hajan taky :D
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.3.06 19:15

Jejda Petro se máš!!! Máš šikovného manžela!!
Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital