Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bee
691
15.5.06 20:28

NICO - ale je fakt, že jsme si v sobotu udělali takový větší výlet autem (asi 2 hodiny tam, 2 zpátky), samozřejmě s přestávkama a pak ještě nákup v Tescu, domů jsme dorazili v 23,30 a celou neděli jsem proležela a absolutně mi chyběla energie..a dneska ta ranní nevolnost… :-( A ty otřesy jsem na Hradecký dálnici fakt cítila přímo bytostně! :-((

Nikdy nevíš, co tě cestou může potkat…ale nedivim se ti. Taky bych jela všema deseti! :-( Možná bych se toho doktora zkusila zeptat ještě jednou a naprosto vážně. Jandula má pravdu s tím, že musíš přemýšlet za dva. Mně to taky někdy nedochází. Pak by tě to mrzelo.
Jestli pojedete kousek od Splitu, nemohli byste letět a půjčit si auto až tam na místní pojížďky?

Jo a mimochodem HOLKY s kolem jste mně zklamaly a o nemožnosti zadýchání se a zvýšení tepové frekvence už vim dávno…takže na svůj aerobic jsem zapomněla hned jak jsem zjistila, že jsem těhu, protože mně takový to pomalý cvičení necvičení neba! :-(
Nedělám teď NIC a roztejká se mi zadek a stehna až hrůůůůůůůůůůza! :-( Našla jsem si nějaký cviky na doma, ale znáte to…když jsem zvyklá cvičit ve skupině :-( Na těhucvičení se chystám, ale taky se bojím, že to bude nuda…tohle mně fakt na těhu vadí. Asi se zítra poradím s novým Dr. aspoň uvidím, jaká je s ním řeč… 8)

pa Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
16.5.06 06:47

Krásné ráno těhulky!

Trda dnes jsem ranní ptáče.. :D

Jedeme s přítelem do Prahy, moc se mi tam teda nechce, ale když je to jednou za čas, tak to snesu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.06 07:18

Dobre rano holcicky!

Ja jsem dnes vstala taky nejak brzy…muzicek musel drive do prace a me se spi samotne hrozne spatne. Ale jsem nevyspana, tak to zalomim asi po obede. :lol:

Chtela jsem se zeptat, jestli nektera neplanujete jit se juknout na ten kvetnovy veletrh For Kids do Letnan??? My tam jit chceme, tak bychom se treba mohly domluvit a aspon se pozdravit…co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
16.5.06 08:43

Dobré ráno těhulky :o)

Tedy, Vy jste ale upovídané…vůbec se nestíhám orientovat a pamatovat si všechno :wink:

Nico , s tou dovolenou bych byla opatrná. Říká se, že pokud je žena v pořádku - cestování se nevylučuje, ale doporučuje se co nejrychlejší přeprava. Takže bych doporučila asi - jako Bee - letět letadlem a auto si kdyžtak půjčit tam. My jsme kvůli mimi právě Chorvatsko letos vzdali, pořád si říkám, že „doma je doma“ a když se mi stane něco tady, budu přece jen klidnější, než to řešit v Chorvatsku. Takže teď bude 2 roky po sobě dovolená po ČR a pak se uvidí :wink:

Všem gratuluju k úspěšným kontrolám, mávajícím ručičkám a skotačícím miminkům…my jdeme s Kulíškem zítra, tak už se nemůžu dočkat, až ho zase uvidím a ujistím se, že je vše OK :wink:

Nico, ten veletrh zní dobře, jen kdybychom něco tedy plánovaly, až do konce května nemůžu jindy, než v pracovní dny, ty 2 víkendy máme beznadějně plné :wink:

Tak zatím papa a krásný den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
16.5.06 09:26

Ahoj holky,

teda s tim cestovanim v aute jste me dostaly. Jsem zvykla jezdit hodne a dost casto. Ale zatim zadne problemy jsem nepozorovala. A to same u Danuly.
Taky mame naplanovanou dovolenou, ale do Italie. Chtela bych moc jet. More me moc nelaka, ale takova Florencie. Jenze nevim jak bych takove chozeni celodenni zvladala. Musim se zeptat dr. jestli si mysli, ze je to vhodne.
Psaly jste, ze zapominate, ze musite myslet za dva. Tak to me se stava porad. A taky porad premyslim, jestli budu mit dostatek lasky pro to malicke. Danielek je moje velka laska a tak nevim jak ji rozdelim mezi dve deticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
16.5.06 09:42

Ahojky těhulinky,
vy jste toho zase napovídali!!!!!!

NICO.........na veleth jdu s Ili a jdeme ve čtvrtek, protože doufáme, že to tam nebude tolik lidí......Jinak dovču si užij, když bude stavět podle potřeby, tak není problém. Já mám i od Dr. dovču dovelenou. Krom toho příští rok nám žádná nehrozí, takže hurá k mooooři!!! Krom toho myslim, že ty tlaky v letadle jsou horší než auto s klimoškou. Ani letecké společnosti nechtějí těhotné přepravovat. A kde je fotka miminka???? :?:

BEE…já jsme se roztekla už v minulém těhu, takže ted to jen dolaďuju do katastrofálních rozměrů. Ba ne, snažim se trochu hlídat a trajdám alespon s kočárkem…Uvidíme na konci…a hlavně po porodu :-))) :twisted:

SMARRR…s tim solárken je to asi tak, že by se to nemělo přehánět…takže pokud už venku svítí sluníčko, tak bych se na to vykašlala a jedla radši mrkev. :roll:

JANDULKO.......cviky si najdi na netu…já teda chodim na procházky a nijak víc to neřešim. :lol:

DANDO…mám měnit i TP v seznámku??? Kdyžtak mi ho sem písni…díky! :wink:

ostatní jsme zapomněla..... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
16.5.06 09:48

Marcelko .....my teda jedeme do Itálie, ale válet si kejty, takže s chozením se počítá jen mírně a jedem v červnu, aby nebylo takové vedro…nejen kvůli mě, ale taky kvůli Verče. Jinak myslim, že lásky v sobě najdeš tolik, kolik bude třeba…přečti si třeba toto: https://www.emimino.cz/modules.php?…

A jinak kdo se chce mrknout, jak se kulatím, tak mrkněte sem : https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.06 09:55

Kaculkoooo , ty jsi ale kecka!!! :lol: Videla jsem fotku a nikam se neroztekas…jsi krasna maminka tehulinka!!!
Ad veletrh - ja vim datumy, ale nejak nemam predstavu, ktere dny to jsou :oops: des bes. Chci jit s Mirou, potrebujeme si osahat nektere veci, ale on je v praci minimalne do 4, spis dele. Tak jedine ze bych se treba pripojila k vam (pokud byste me kocicky vzaly do party) a Mira za mnou prijel…nevim.

Ivett , na tu dovcu pojedeme. Mame to v planu uz dlouho a ja se citim fakt dobre. Podle me to neni vetsi zatez nez kdyz treba chodite do prace (co takova chudera tehule, ktera denne cestuje pres hodinu MHD)…
A ja uz se chci konecne zacit chovat jako stastna tehotna a ne jako nemocna…uz jsem lezela prilis dlouho.
Stavet budeme casto, znami co jedou s nami maji male dite, tak i kvuli nim.
Pokud se ma stat neco zleho, stane se to i kdyz bychom byli doma…to je osud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
16.5.06 09:55

Zdraím,
poránu ikdyž koukám, že některá ptáčata už mají asi k poledni.

S cestováním, no jde asi taky o to čím jezdíte, tedy jak moc to auto natřásá, třeba Arem bych asi nejela :lol:, nechci to zlehčovat, ale Nico jde o to za ti to za to stojí, já kdybych se těšila u moře si odpočala a nabrala sil, tak bych v klidu jela Bee ma dobrý nápad s tím přespáním. No těhulka na sebe musí dávat pozor to jo, ale každý podle svých představ a možností, já když vidím těhulky co si málem nesednou tak nechápu jak chtěj rodit a pro ně jsem asi zas divná já co toho dělá až do porodu spoustu. Každý je jiný, ale jízdu autem bych si fakt nedovolila nikomu rozmlouvat, uvážit to ano a třeba s kolem bych měla i já obavy.

No a k druhým a dalším dětem, já mám také občas obavy jak to všechno zvládnu, ale o nedostatek, nebo nějaké dělení lásky se nebojím, láska je dle mě něco co se nedělí, z podstaty, jo o čase je to něco jiného. Možná mám divné názory a mám zatím jen jedno dítě, ale to bych teď měla dělit lásku mezi muže a Maxe?

A solárko, dle mě pro kůži zdravé není, ale na 10min nic pro mimi škodlivého nevidím.

kočičky opatrujte se všem co jdou na kontrolu samé úžasné zážitky
pa Mia

• Citovat
  • Upravit
1404
16.5.06 09:57

Kaculko , fotka mimiska ceka u tatinka v tasticce na vyfoceni ci naskenovani…snad se mu to dnes podari a dam do galerky vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.06 10:02

Mio , na kolo bych se treba bala… Ale auticko mame novou Skodu Octavii a ta na ceste skoro pluje. Je hodne pohodlna, dost mista na nohy, klimoska, taky se muzu pohodlne natahnout vzadu na sedackach…

Kdyz jsme jeli na velikonoce k mym rodicum (skoro 400km po uzasnych ceskych cestach), tak uz jsem se videla jak budeme stavet u kazde druhe pumpy a krasne a bez potizi jsem tu trasu zvladla bez zastavky. Citila jsem se fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
16.5.06 10:10

Nico
no právě, mě na cestě autem nepřijde nic nezodpovědnýho, pokud to není to to Aro po polňačkách :lol: :lol: a místo toho letět, no nevim, letět bych se bála víc

• Citovat
  • Upravit
mia
16.5.06 10:14

Kacul
bříško je skvělý a před porodem budeš krásná, nebój

• Citovat
  • Upravit
958
16.5.06 10:23

Díky holky, uplně se stydim :oops: :oops: Ale hlavně už to je těhu bříško, hezky večer tvrdý a pevný a ne jako z knedlíků…takže už můžu začít vystrkovat.....

Mio .......jinak dnes jdu ne ten screening a UZ, jak jsi se ptala…tak se těšim, co uvidim…a taky na fotečku!! Ty tam jdeš kdy?? V pondělí?? Jo a Aro po polnačkách bude třeba dobrý až budeme přenášet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.06 10:26

Holcicky, ktere cekaji dnes kontroly - drzim palce a tesim se na fotky mimisku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí