Poradna duly
Jana Čurdová
Terko, je to asi fakt hrozně individuální, já měla už 2. den po vynechání 3 spolehlivě pozitivní testy, ale znám třeba holčinu, které testy měsíc ukazovaly, že těhulka není a ona už přitom byla😉
Takže, jak radí Nico, počkej pár dní a testuj znovu!!
Držíme všechny 4 palečky, aby Vám to vyšlo!!!! ![]()
cau krasky,
tak ja jsem uz vychladla po vcerejsi exkurzi na strankach s foteckama z porodu…uz na to mam i jinej nazor, ale ze jsem to videla poprvy v zivote, tak jsem z toho byla poradne v soku…a ted cim vic o tom premejslim, tak uz je to proste normalni…tak se omlouvam za vcerejsi reakci..tak jste me naladili s tou rajskou......, ale ja dneska delam langose, uff jak ja se tesim, byl u nas totiz jarmark a ja tam nemohla, protoze musim lezet…, tak jsem se tesila, ze si tam dam langos se syrem, cesnekem… takze je dneska vyrabim doma a k tomu bilou polivku - zalivanku. doufam, ze jsem vam udelala taky chute, jako vy me s tou rajskou ![]()
no holky co bricha? me to roste snad ze dne na den, manzel byl vcera v soku…takovej bruch!!! aaaa bratr mi dovezl jeste pizzu, takze dneska to vidim jako total prezravacku......pak se nemam divit, ze mam takovej bruch.........ne to jsou mrazeny
, ty odvezu zednikum na stavbu. to mi pripomina, ze musim udelat splatkovej kalendar, musim uz konecne vypocitat kolik muzem splacet az budu s malym doma.....to bude mazec…
tak at vam briska rostou a miminka se hejbou a jsme stastny jako blechy…krasnej slunickovej den
Igi: jak děláš langoše?? Mňamky!!!
My jsme měli k obědu domácí hrachovku a zbytek plněných knedlíků se zelím!! ![]()
Že se ješte vracím k těm fotkám (odkaz od Ivanky)…mně na tom teda nepřijde absolutně nic děsivýho a hroznýho…přesně takhle si porod představuju… a souhlasím s Miou, že každá to cítíme jinak a každá tam chceme nebo nechceme mít lidi podle toho, jak nám to vyhovuje…
Já si dovedu představit u porodu manžela, ale je docela možný, že vyhodím i jeho…a nebo naopak budu chtít, aby tam byla celá porodnice…
Nevím, nerodila jsem…pro mě je jen důležitá možnost volby až bude ten pravý porodní čas… ![]()
Pa a všem přeju krásný skoro letní den!
Bee
TERA: Já měla pozitivní test 2 dny po vynechání mestruace a měla jsem jeden z těch nejlevnějších testů.
Sice ta čárka byla slabounká, ale byla tam.
Moc přeji aby tam třeba už zítra 2 byli.
IGINA: Tak já moc langoše nemusim, protože si pod tím představim „placku“ plnou oleje. ![]()
Ale to je asi tím, že jsem ho jedla jen jednou ze stánku a málem jsem to neustála.
Třeba kdybych ho jedla od tebe, tak bych taky psala mnˇam. ![]()
Ahojky holcicky!
Tak hlasim, ze jsem rajskou uspesne zvladla! Pouzila jsem recept od Katky, ale s kurecim masem a koreni z tech jinych receptu, takze to byl takovy paskvil, ale dostala jsem od muzicka pochvalu
Jen by pry mohla byt riznejsi…a to jsem tam dala i malinko chilli…on musi mit chilli i na chlebu se syrem ![]()
Jinak mame dalsi kocici miminka…od tri hodin rano jsem nespala a kojim po dvou az trech hodinach, protoze nemuzou pit od mamy ![]()
Jsou to 4 kluci, tri cerni jako bota a jeden cokoladovy. Tak mi holcicky drzte palecky at vsichni mrnousove prezijou krizovy tyden a maminka at je potom zase prijme…
A ja padam…mam nakrmeno, tak si chvili zdrimnu…
NICO: Tak to vidíš holka, ještě jsi ani neporodila a už kojíš. ![]()
Ty jsi ale hodná panička, že se o ně tak hezky staráš. ![]()
Vím o lidech, kteří by je raději utopili, než aby se o ně museli starat, to je hrozný.
Ale tvojí mazlíčci budou pěkně rozmazlený- to je dobře. ![]()
Tak držim palečky atˇ všichni přežijou a jsou to ta nejkrásnější kočičí miminka na světě. ![]()
Ivanko , my mame chovatelskou stanici, takze kotata bychom fakt netopili
ale to ani kdyby byla „obycejna“. Kazdy zivot je zazrak. Bohuzel je jen nekterym lidem lito penez za kastraci a trapi svou kocicku neustalym tehotenstvim a potom steskem po kotatech, kterych se ten takyclovek zbavi…
Jinak kotatka v noci prestala papat, ja rvala jako tur, samozrejme…a tak jsme to riskli a dali je nad ranem mame. Snad uz nema mlicko tolik jedovate…tak nam drzte palce!
holky moc vam dekuji za vase odpovedi,mrcha zatim nikde takze asi budu testovat znova v pondeli a hned zajdu na gyn i kdyby byl test negativni…dam vam pak vedet jak na to jsem nebo spis jak jsem dopadla.mejte se zatim krasne a hezky zbytek vikendu vam preji ![]()
Ahoj devcatka,
tak ja hlasim po patecni kontrole, ze jsme v poradku. Byli jsme u noveho gyndr a musim rict, ze je mi o hodne vic sympatictejsi, nez muj predchozi. Je takovy opravdu klidny a zajima se i o to jak se tehulky citi. S mym polypovym problemkem nedela velkou vedu. Kdyz jsme se ho zeptala, jestli se muzu vratit do prace tak mi rekl, ze pokud se citim dobre, tak je to bez problemu. Ptal se me co delam a byl moc mily. Ultrazvuk jsme take delali, bohuzel jsem mu nestihla rict o fotku, tak pri pristi kontrole, to budu s sebou brat i manzila. Jinak mrnousek vypadal spokojeny, zrovna spinkal, tak ho ani dr. nebudil. Jen jsme ho zkontrolovali ze vsech stran, jestli mame vse potrebne. Takze jsem spokojena mamula, co se tesi na kolegy do prace. Jen jsem nesehnala ty gate, takze nevim v cem do te prace tedka budu chodit. Bohuzel v Praze na Cernem Moste v H&M nemaji tehu modu. Takze jsem prolezla jen C&A a tam to byla bida a docela draho 1390 kacek za jedny lehke gate mi prislo dost. Navic ty co se mi libily mi byly kratke a to jsem prosim trpaslik nevelkeho vzrustu. Mozna byly mysleny jako 7/8 kalhoty pro modelky, ale me nebyly ani dlouhe ani kratke. No nic. Jeste to tyden vydrzim v tech letnich platakach a pak o vikendu zahajim dalsi lov na kalhoty. Zacinam si pomalu pripadat jako velrybka, ale kamaradi mi tvrdi, ze to jeste neni videt. Ja nevim nevim, pripada mi ze to brisko zkratka trci dopredu.
Tak preju spuliva briska. Jen nevim, jak casto se mi podari ted zajit, v praci jsme ohledne netu ostre sledovani, tak jen z domova po vecerech. Ale budu se snazit a nahlasim alespon jak se mame.
Pa pa,
Ilju
Ahoj holky, vodim, ze je tady podobna diskuze jako na rodicich
je fajn si s nekym pokecat
Ahoj těhulky! V pátek večer jsem byla u šváry na UTZ, mimísek už má 4 cm.
Byl to nádherný pohled, zrovna byl vzhůru, takže jsme koukali jak tam skotačí.
Normálně tam boxoval ručičkama, to vám bylo tak krásný.
Ilju: To jsem moc ráda, že se ti u nového DR. líbí, hned máš lepší pocit, vidˇ? ![]()
Je dobře, že to s tebou všechno probere. ![]()
Ahoj holky,
ja si musim taky poridit nejaky volnejsi kalhoty. Je to sila, ale bricho mi roste rychleji nez u Danuly. U Danuly jsem ani tehu kalhoty nemela, stacily mi 2 elasticky kalhoty a normalni tricka. Jsem zvedava, jak to se mnou pujde dal.
Tento tyden jdu na krev, takze za mesic budu mit snad jistotu, ze je bambulecka v poradku.
Kdyz lezim na zadech, tak krasne citim mimiska a dokazu odhadnout jak lezi.
Pohyby jsou to nejkrasnejsi na celym tehu. Nebojte, dockate se.
Taky zacinam mit pocit, ze to bude kluk. Nevim proc, ale nejak to citim. Kez by jsem se mylila a byla to holcicka.
Akorat jsem se vas chtela zeptat, jak jste na tom se sexem? Chci se zeptat dr. jestli bychom uz neco mohli, protoze kdo to ma vydrzet.
Krásné pondělní ráno všem
)
Ivanko …moc hezká fotečka ![]()
Jinak jsem zjistila, že už těhu kalhoty za chvíli využiju, protože na většině „normálních“ musím po jídle povolit knoflík
Bříško už roste, jsem nadšená!!!
Včera jsme jeli na nákupy a ačkoliv to bylo spešl kvůli mě, nekoupila jsem nic
a nakoupil si aspoň manža
Byli jsme v H&M na Chodově, ale tam těhu koutek asi nemají, pak v C&A, ale tam se mi líbily jen jedny kalhoty - za 1800 se mi ale zdály šíleně drahé, tak to jsem vzdala
no a jinak to řeším tedy sekáčema zatím a asi brzy otestuju to oblečení od kamarádky
Jen do něčeho je ten pupík přece jen ještě malý ![]()
Tak přeju všem krásný den!!