Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.5.06 18:20

Milé těhulky…Jsem tu dnes prvně… :wink:
Termín porodu mi vychází na 30.11., takže asi patřim(za minutu dvanact) k vám … :D

Jste tu nádherně upovídané, tak se na vás moc těším… :P

Jo a ty odkazy s určení pohlaví jsou fakt super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.5.06 18:33

Ahojky medicko, vitam te mezi nami a blahopreji k tehulkovstvi :-) Vedeme si tady takovy seznamek, tak pokud chces, pisni rok narozeni, znameni, termin porodu, jak miminku rikate a tak. Seznamek muzes najit par stranek zpatky, spravuje ho Kacula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.06 18:36

už jdu hledat 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.06 18:43

Asi jsem natvrdla, seznamek jsem sice našla, ale nepochopila jsem kam mám co vyplit… 8O

Tak to píšu sem…

Rok nar.80,Váha TP 30.11.2006, Praha Žižkov, mimi se zatim řika Ricky(ale bude li to holčička, tak to musime přehodnotit :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
10.5.06 18:45

Ahojky…

MEDICKO …moc tě tu vítám!! Gratuluju ti k miminku v bříšku!! Přeju at máš celé těhotenství v pohodě!!! Tak nám koukej o sobě něco napsat at víme, kdo že tu s náma bude klábosit :P .....Asi 2 stránky zpět je náš seznámek, abychom se lépe orientovali, tak ho taky omrkni :wink:

NICO …tu holčičku ti strááášně moc přeju, snad ti to vyjde!!

LIBORINKO .........jen že já si taky myslela, že čekám kluka jako buka a mám krásnou Verunku, která teda pindíka nemá, ale je to pěknej raubíř, i když je hodnoučká!! Jo a Verča mi nevyšla ani v čínském ani tom druhém výpočtu správně. Vyšla mi jen podle toho kdo má mladší krev a to bych ted měla mít kluka :cry:

PAMAVLA ........s kilem navíc jsi šikulka. A mimčo vám teda vzorně zamávalo, tak jsi mu měla poslat nějakou dobrotku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
10.5.06 18:48

Teda já než to dotatluju, tak vy podáte info za mě!!! šikulky moje!!

MEDICKO........ještě poprosím datum další kontroly, abychom věděli, kdy ti máme držet palečky a závidět, že miminko uvidíš!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.5.06 18:50

Kaculko , diky za prani :-) My si holcicku moc prejeme, ale nakonec bychom chteli aspon jeste jedno ditko a aby to byl parecek. Takze ted to zase tak „neprozivame“…
Jinak nase cerna kocicka Felinka zurive hrabe pelisky…hlasim, ze budou asi dalsi miminka!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.5.06 18:52

Kaculko a jak se mas ty???? Co brisko? Co Verunka? A vuuubec…nejak nas zanedbavas :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.5.06 19:33

Kacula:tak dobrutky ty já i mimi můžem.Ted jsem ulítlá na nanuky a zmrzlinky.Takže kilečka asi polezou nahoru.

Medicka-tehulka:vítám tě a držím palečky at je všechno v pohodičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.5.06 19:43

Ahoooooooooooooooj vsem

holky ja se dneska opalovala a asi jsem si trosku prismahla zada, no hruza. Chtela bych se zeptat jestli nejaka nevite jestli je nebo neni bezpecne se opalovat, sice se mazu kazdou pul hodinku a mam vysoky faktor, ale ptam se pro jistotu :wink: .

No jinak jeste k tem jmenum, ja ted nevim kdo se me ptal, vubec to tu nestiham :) . Jeste tak nejak nevime, ale jasne, ze uz jsme koukali, libi se nam Nicolas, urcite vam napisu vic jmen pac jeste badame :) .

Dneska jsme byli na kontrole, pisu jsme pac pritel byl semnou a byl strasne nadsenej mimi se mu radne predvedlo, skakalo tam a hralo si se sebou jak o zivot, bylo to opravdu nadherne! Mame vse zmereno a prej jedem nejak napred, tak doufam, ze nebudu mit abnormalne velke dite 8O :D :D . Jinak jsem pribrala zatim 1kg, no fakt porad nemam brisko, ja myslim, ze mi to jde do zadku 8O . HIhi no snad uz se to vyspuly :D . Jinak hned jsem vlozim fotecku, co nam doktor dneska poridil, mooc se povedla. Uvidite tam profil mimi , nosanek, celicko, nozicky i srdicko no nadhera.Samy posoudite :wink: . KACULO dalsi kontrola je 6.6. a jinak na krev jdu 25.5. kvuli tem vadam :? .

Jinak tu vitam nove a preju krasne prozivani brisek.

Papa

http://www.kerda.net/images/miminko tak se podivejte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
10.5.06 20:03

Ahoj holky, Bruno a pupíčci! ;-)

MEDICKO - taky tě vítám a gratuluju k pupíčku… :-) přeju ať všechno probíhá jako na drátkách a koncem listopadu ať porodíš zdravý miminko! ;-)

JANDULKO - ta fotka je náááááááááááádherná! Podle toho profilu bych skoro řekla, že to bude holčička :wink: …je fakt krásný! :P

Já včera nevydržela a zajela jsem do H&M a lov byl velmi úspěšný - kalhoty, sukně a dvě těhu lehké blůzičky na léto…:-) v těch „silonovejch“ kalhotech do práce se už nedalo vydržet…tak jsem hned dneska oblíkla ty těhu a to byla najednou pohodička! Normálně se mi snad i líp pracovalo! :roll:

KALENDÁŘE pro výpočet pohlaví jsem zkusila oba a v Plzákovi nám vychází kluk a v tom druhém holčička…takže nevíme zas NIC. :D Hlavně, aby byl/a zdravý/á a aby to bylo šťastný a spokojený dítko…nic víc si nepřeju! ;-)

Všechny vás moc zdravím a těším se na zprávy z kontrol, musím mrknout do seznámku, kdy mám komu držet palce…my jdeme příští úterý, tak doufám, že bude vše jak má (Qeebo moc nezlobí a tak na nic jinýho ani nechci pomyslet…) a už se taky těším, až ho zase uvidíme! ;-)

pa a hlaďte pupíčky…ony pak líp porostou! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
10.5.06 20:34

NICO ......děkuji mám se výborně a net trochu nestíhám, protože lítám s Verčou venku a užívám si počasíčko!! Jinak teda po večerech místo žehlení a jinejch trapnech poviností spinkám :lol: No Verunka si trénuje chození hlavně jiným směrem, než jdu já, takže je to veselý. :lol: No snad alespon tolik nenaberu!! Tvoje kotátka jsou nádherný, mě se moooc líbí ty mourovatý!! Na kolik prosim tě vyjde takové kotátko?? Jo a já si vždycky myslela, že budu chtít páreček, ale ted bych chtěla zase holčičku :roll: Ale to spíš z jinejch důvodů…to je složitý.....Samo, že budu mít ráda i klučíka :wink:

BEE .........teda to budeš těhulka modelka!!! Mimi potřebuje hlavně pohodu a pohodlí. ..Jinak se mi většina oblečků v HM líbila, proti CA, kde toho moc nemaj :o

JANDULKO ........myslím, že se opalovat můžeš, možná bych se schovala přes poledne, ale ted to sluníčko ještě tolik nepálí. 8) Každopádně jestli se mažeš, tak bud v klidu, hlavně hodně pij, at nejsi vyschlá :lol: :lol: A na jména jsem zvědavá!! A fotka je fakt božžžííííííí!! Doktor má u mě pochvalu!! 8O

Ještě ad alkohol........teda trocha vína prckovi neublíží, já občas vypiju tak 2 dcl bílého za celý večer. A ani pivo, když si dáte skleničku myslím neublíží. Ale je to věc asi každého, rozhodně radši malinko alkoholu, než sedět v zakouřený hospodě nebo dokonce kouřit!!

Ad jména.......my máme takový jednoduchý český.....Lukáš a Terezka. Kluk nám zůstal od minula a holčičí jména mi manžel tak proškrtal, že zbyla jen Terka…ale ještě se mi líbí Šárka :wink:

Tak zatim.......páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
10.5.06 20:47

SEZNAMEK:

BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo DK 16.5. matka pluku
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 16.5./29.5.
IVETT (81,váhy) Praha TP 1.11. Kulíšek DK 17.5.
PAMAVLA (78, beran) Frydek-Místek TP 1.11. DK 7.6.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK ???
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy DK ???
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 3.11. Broučínek DK ???
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka DK ???
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.11. DK 25.5.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11. DK 18.5.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Fufee DK 15.5.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK ???
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek DK 18.5.
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11. Hopsinka DK ???
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín TP 10.11. DK 18.5.
ILJU (78,panna) Jizerky TP 10.11. Šněruška DK 12.5.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK 12.5.
SMARRR (75,blíženec) Praha TP 12.11. DK 25.5.
BERU (r.84) TP 12.11. DK ???
MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka DK 16.5./29.5.
HIKI (82,býk) Bratislava TP 13.11. DK 22.5.
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L TP 15.11. DK 6.6.
IGINA (78,štír) za Brnem TP 16.11. DK 19.5.
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 15.5.
TINES (81,beran) Brno TP 17.11. DK ???
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 22.5.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 2.6.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most TP 22.11. Bumbrlíček DK ???
IVANA1985 (85,býk) Strakonice TP 29.11. Hrášek DK 18.5. + narozeniny
LIBORINKA TP 30.11. Bobánek DK 16.5.
MEDICKA (80,váha) Praha- Žižkov TP 30.11. Ricky DK ???

MARIEE host
KA-TKA snažilka
EDIK host
DENDULKA host
RADULKA1 host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
10.5.06 20:56

Jo a abyste neřekli, že vás zanedbávám, tak zase jmenuju a kárám otazníky u dalších kontrol!!!!

Jmenovitě : STRAMPLICKA, BERU, TINES …už dlouhodobě!!!
Dále: DANDA+BRUNO, MILKAK, ANNI, DOMI
Omlouvám stále: LINDUSA a JAGISKA, protože jsou z daleka!!

Taky se spousta těhulek dlouho ani neozvala… Welinka …jak je beruško, nemáš to jednoduchý, ale napiš občas, jak se ti daří, myslíme na tebe!!

MilkaK se taky dlouho neozvala, Hiki ze slovenska, Tines , Beru !!! Jak se máte těhulky????

Radulko ...........jak je tobě?? Díky za info o vínu nealkoholickém…hned to omrknu, jestli je u nás mají v hypernově :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
10.5.06 21:30

Ahoj holky,
další kontrolu mám u paní dr. 26.5. - UZ, musím donést výsledky ze screeningu - negativní. Mimi měří od hlavičky k zadečku 6cm + něco nožičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí