Poradna duly
Jana Čurdová
Ivana1985
Hmm mas pravdu v tom vykyvu nalad, ale proste i kdyz jste omamene hormonama tak prece musite zdrave uvazovat co je prkotina a co neni neeeeee?? Co maji pak delat chudaci manzove kdyz na ne spustite jak lahky gulomet tat ta ta ta ta:o))) Oni se tak tesi na mimco a pak prijdou domu a hned mezi dverma dostanou drzkovou
))tedyyyyyyyyyyyyyyy!!!
Mnoo jo s tema vasima prsama je to smutne ze boli, ale i kdyz boli tak se nam to chlapum libi..ja jsem nadsenej:o))
Smarrr
Pozor na toooo mamino kdyz budes vstekla budes mit pak neurotika!!:o))
Radulka1
Covece ja bych asi v tehotenstvi moc alkoholu nepil cetl jsem, ze to neni moc dobry
))On nekdo rika to a ten zas tohle noooo!!!Pravda je asi nekde uprostred a vrah je zahradnik:o))
pamavla
Mnoo to ja se taky tesim na dalsi fotecku i kontrolu snad si zase udelam volno abych tam mohl jit s mou drahou polovickou … akorat nam udelali na tom screeningu dost blbou fotku je to jedna velka smouha ted si tlucu do hlavy ze jsem nevzal videokazetu:o)) Hele a zmrzlina prej je neskoda tedy pokud v ni nejni salmonela:o)))
liborinka
mno ono to stejne bude tak ci onak clovek si podle nejakych kalkulatoru nemuze ridit
)) Proste bud byla rychlejsi ta chlapeckovska nebo ta bezpindikovka
jandula11
tak jsem hledal na netu zda je nebezpecne se opalovat, ale pisou vsude jen „s mirou a dle fototypu“ a mozna pres bruch kdyz uz je mimi velke mokrej kapesnik ci bilej kapesnik aby se do mimca neodrazelo slunko a neprazilo na nej..a jasne je ze se mazat a mazat a mazat:o))Mnoo ty fotky mate pekne nam je dal pekne blbou fotku asi si budu muset pockat na dalsi ULTZ..
Bee
rekl bych ze je to uplne fuk co to bude néééé hlavne ze to bude cile a zdrave..to je hlavni
)))
Kacula
Mnoo s tim alkoholem nevim…ja osobne bych na nej asi v dobe tehotenstvi nesahl jinak viz. ma predesla odpoved:o)) A se jmenama je to hororo ja chci holku Nelu a manzelinka pry pokud to bude kluk tak Pavlik (me moc to jmeno nesedne, ale budiz no !!!)
Igi
Jeziisss Igi ty mas eroticke sny:o)))Tak se o ne podel nééé:o))Ja mam „uz“ jen ty sny:o))) Ba ne nekdy se sny i vyplni kdyz je nalada:o))
Nico
Chces recept? Ja ji varim takto a je enooo nuunoo :
Ingredience:
2 rajčatové protlaky nebo 250 g rajčat
cibule
5 kuliček celého pepře
3 kuličky nového koření
2 bobkové listy
2 lžíce hladké mouky
1/2 l vody nebo vývaru
5ks rebicku
spetku skorice
sůl
cukr
1 lžíce oleje
Návod k přípravě:
Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, zaprášíme moukou, přidáme protlak nebo oloupaná rajčata, zalijeme vodou nebo vývarem, přidáme koření a asi 10 minut vaříme.
Pak propasírujeme přes sítko, osolíme a ochutíme cukrem. Joo a pak pridat jeste to hovezi maso uvarene v osolene vode ten vyvar pouzijes na omacku:o))
domi
hi hi jakej sekac?? Nestaci kdyz ti „nasekam“ jáááá?:o))
Ivett
MOje rajska je lepsi
))))))))))))))))))
BRUNO,
ja taky alkohol v tehu nepila! Max vyjimecne sklenicku pivka k jidlu, ale vetsinou bylo nealkoholicke. To vino, o kterem jsme se tu bavily je dealkoholizovane - tudiz pro tehulinky a ridice, kteri nechteji pit jen dzusiky, je jako stvorene, vis?
Radulka
Ahojky holčinky…
Kačulko moc děkuji že jsi na mně vzpomněla…jakpak se ti daří?Ty jsi takové sluníčko
.Já sem občas zavítám,a pročtu jak se daří všem bříškům.U nás SNAD s mimískem vše OK(ťuk ťuk ťuk)…na poslední kontrole,po ošklivém záchvatu té nemocné plíce,mi Fufee zamávalo…teda sestřička říkala že spíš stopuje
,ale já jsem věděla,že mi chce vzkázat „neboj mamčo,všecko zvládneme“.Příští týden jdeme na odběry tripple testů..brr..ale výsledky budu mít do dvou dnů,tak se vlastně těším,protože máme slíbený 3D ultrazvuk s fotečkou a moc bych si přála vidět jestli nosím chlapečka,nebo holčičku.Na tom 3D je to vidět mnohem dříve.Tak se musím těšit alespoň takhle.Ještě jsem se chtěla zeptat,tvrdne některé z vás už bříško?Mně se to stává nejčastěji když déle potřebuji na malou
,a ráno mě vzbudí vyloženě křečovitá bolest.Brr..ale snad je to normální.
K té rajské…moje maminka dělá úplně úúúžasnou rajdu,a říká,že čím víc se toho do ní dá,tím je horší.A tak ji děláme stejně jako Ka-tka. A je to mňaminka.My ji máme rádi s paprikovými lusky plněnými mletým masíčkem.Jinak s jídlem jsem na tom tak,že už se radši nevážím…na cokoli dostanu chuť,můžu to jen jednou…ani to nedojím a vím,že tohle už „nikdy“ nemůžu sníst a je mi na zvracení.Ach jo.Tak papkám hodně čerstvé zeleniny,ovoce,přesnídávky,jogurty a nejčastěji neochucené maso s br.kaší…nějak cítím,že jsem zase zhubla ![]()
Berušky s těmi jmény je to síla..my měli dlouho jasno,ale našla jsem výborný seznam povolených jmen…zkusím to sem nějak přidat.
Prozatím papapa Weli
Ahoj berušky!!
BRUNO: Prostě to tedˇ musíš vydržet, chtěl si mimi- manželka ho nosí- tak se starej! ![]()
Jseš nějakej chlap, ne?..tak když bude držkovat, tak jedˇ na benzínku- kup jí kytičku a dones jí domů- uvidíš jak bude ráda. ![]()
NICO: Tak at se ti rajská povede- jinak jsi mi docela udělala chutě. ![]()
Holky, nevíte proč jsou někteří chlapy tak paličatí a chtějí aby se jejich syn jmenoval po nich?????
Já na to nějak nemůžu přijít. ![]()
Ahojky Wellinko,
jsem rada, ze jsi se ozvala a ze je vse ok!!! Skoda, ze nemuzes poradne papkat, urcite by to tobe i miminku moc prospelo. Snad to bude za chvili lepsi.
Tak ja budu k te rajske delat maso kureci…hovezi by bylo jiste lepsajsi, ale prave ted bastim segedinsky gulas s hovezim a nechci ho jist kazdy den. Tak jsem zvedava jak se mi ta rajska povede.
Jinak pokud mate holky nejake oblibene recepty sem s nimi!!! Jsem doma a nemuzu furt uklizet, tak budu vyvarovat…
Ivanko , me by nevadilo, kdyby se nas syn jmenoval po manzelovi… Drive jsem byla radikalne proti a on se mnou souhlasil, netrva na tom. Ale ted mi to neprijde jako uplne spatny napad, obzvlaste kdyz se stejne jmenuje jeho otec i deda…
Tak se s nim domluv, ze kdyz to bude holcicka, tak vymyslis jmeno ty a hotovo.
NICO: No právě, můj přítel je Karel- jeho táta je Karel, takže já mám mít dalšího Karla…to mu budu říkat Kájo- Kadle, nebo jak???
Vždycky když slyšim jméno Karel- tak si vzpomenu na toho doktora ze slunce seno Karel Kroůpa a chce se mi smát…
![]()
A přítel mi říká, že je to jeho sen, aby se je jeho syn jmenoval Karel po něm, takže samo že mu ten sen chci splnit, ale…
No, ještě je času dost, ale on od toho jména neustoupí. ![]()
Bruno , jasně, že Tvoje je lepší ![]()
Welinko , to je fajn, že ses ozvala a že je tu Tebe - v rámci možností - všechno v pořádku!! Snad se i to papání časem umoudří ![]()
Ivanko , ten můj chce taky, aby se klučík jmenoval po něm
, ale mě to nevadí a jeho jméno se mi líbí, tak s ním nebojuju ![]()
Nico , přihodím tedy jeden můj velmi oblíbený - za chvíli si to jdu ohřát k obídku. Říkáme tomu Ďábelské řízky, nebo jako malí „zelené masíčko“. Maso, jakékoliv, ale nejlepší je kuřecí (je rychle měkké) nakrájíme na plátky, naklepeme a nejlépe přes noc naložíme do marinády. Na 0,5 kg masa potřebujeme 2 vejce, lžička majoránky, lžička mgi, lžíčka drceného kmínu, lžíčka solamylu, 1/4 lžičky mletého pepře, 1/2 lžičky kari, 1/2 lžíce soli a 5 namačkaných stroužků česneku. Vše se smíchá, masíčko naloží a druhýn den smaží. Výborné je to s br.kaší nebo bramborem jen tak. Já bych to mohla každý den ![]()
IVETT: Mě to taky nějak nevadí, ale jen mě tak zajímá, proč to ti chlapy tak moc chtějí. ![]()
Já taky nemusim mít holku Ivanku…
Ivanko, je fakt, že na malé Ivetce taky netrvám, i když to jméno miluju
No jo, jsou to prostě naši ješitové ![]()
Ivanko , ja verim, ze my taky delame a chceme veci, ktere chlapi proste nepochopi…treba vidi v klukovi pokracovatele rodu, predpokladaji, ze bude skvely a uspesny a jsou hrdi, ze kluk ma jejich jmeno…asi.
Jinak ja muzickovi rikam jmenem zridka, spis kdyz o nem mluvim s nekym jinym…oslovuji ho milacku, kocourku, broucku, lasenko nebo tatko no a tchanovi budeme rikat dedo a je to ![]()
Ivett , ten recept vypada bajecne!!! O vikendu cekame asi tri navstevy, tak vyzkousime…diky!
IVETT: Já mám svoje jméno taky ráda, ale když jsem byla malá, tak mi vadilo když mi někdo řek IVANO, to jsem očima vraždila- přišlo mi, že mi ten dotyčný nadává… ![]()
NICO: No, o tom právě mluví, že chce mít pokračovatele rodu, takže to mám chápat tak, že když to bude třeba David, tak už to nebude pokračovatel???..no, to je jedno, prostě holku si vymyslim já a kluk bude Kája.
Nico, určitě vyzkoušej, já s tím u každé návštěvy uspěju
A zrovna jsem to dobaštila, Kulíškovi to taky chutná ![]()
Ivanko , vidis, to je rozumny pristup a chlap bude spokojenej a co bys chtela vic ![]()
Jinak Ivana je pekne jmeno, ja se tedy priznam, ze jedinou Ivanu, kterou znam osobne moc nemusim a ta asociace udela taky svoje. Ja zase nesnasim, kdyz mi nekdo rekne Veruno…brrr…ani Vercu moc nemusim, ale to uz preziju…milacek mi rika Verunko a taky tak o me mluvi a cela jeho rodina si to taky zvykla, tak jsem spokojena ![]()
Nasi mi rikaji Niko, protoze mam mladsi sestru a Veronika pro ni byla prilis dlouha…