Poradna duly
Jana Čurdová
Jandulko , doufam, ze to spineni brzy prestane. Jiste to bude jen nejaka praskla cevicka…to se stava a nic to neznamena.
Ad chut na sex… Nooo…vzhledem k tomu, ze mi sexovani dr. zakazala, tak samozrejme chute by byly! Aaaach jo…no ale musim se priznat, ze jsme to po xxxyyy-tydnech zkusili, to by nevydrzel ani svaty
A zatim (tuk tuk) dobry, zadne spineni ani bolesti, tak snad uz dostal mimis rozum a necha si rodice taky neco uzit ![]()
Mejte se holky pekne, ja jdu zase uklizet
Mame cely den otevrene dvere a dovnitr se nosi neskutecne mnozstvi neporadku…vysavac mi uz prirostl k ruce!
Ahoj pupíčci!
Jsem tu taky asi po týdnu a přiznám se otevřeně, že poslední stránky jsem četla na etapy asi v průběhu posledních 3 dnů, takže reagovat jednotlivě fakt nestíhačka… ![]()
Co se týče BRUNOVY reakce na aktivitu Janduly, myslím taky, že je to její věc, nicméně BRUNO měl asi pocit, že se jako starostlivý otec (i když jiného miminka) musí vyjádřit a vyjádřil se takto ohnivě asi proto, že se ho ty naše problémy taky trochu týkají a převedl si tu situaci k nim domů, čímž ho rozhodně nechci obhajovat. Naprosto totiž souhlasím s JANDULOU, že těhotenství není nemoc a pokud ji to baví a dovolí si jezdit na kole, což ji evidentně těšilo, není důvod s tím přestávat…já jsem trochu srab…ale tolik bych si jela zajezdit na bruslích a tolik bych jezdila na kole…(to mám mimochodem cukání a jestli vydrží počasí, možná nějakou lehčí trasu po hladké silnici ještě zkusím, dokud se mi břicho vejde mezi řídítka)…naprosto tě chápu, ale upřímně…sama bych asi nejela po nějakém problému…byla bych po… až za ušima, abych něco nepokazila
Myslím ale, že to, jak ke svýmu bříšku která přistupujeme je naše POCITOVÁ věc a NIKDO nám do ní nemůže zasahovat! Na to jsem teda háklivá taky!
Já včera jen trhala v podřepu kytky a Qeebo hned popichoval, že se mu to asi nelíbilo nebo co…
ale myslím, že takový cvičení na balónech se mu líbit BUDE a jestli ne, tak se zblázním. Už mi to leze na mozek a hlavně, jak jsem byla zvyklá chodit cvičit pravidelně poslední dobou fakt 3× do týdne, tak už mi to po těch pomalu 3 měsících, co nechodim, začíná pěkně chybět a hlavně mě začínaj bolet záda, což je neklamný příznak toho, že procházky nestačej!!! ![]()
Mějte se všechny sluníčkově (doufám, že aspoň ještě dneska to sluníčko vydrží) a pozdravujte svý pupíčky!
pa Bee
Ahoj NICO,
jsme na tom s vysavačem podobně… bydlíme teď taky v baráčku a v totálním přízemí…od zahrady nás dělí jen práh…no a je to děs…jen toho prachu pořád. ![]()
Mám pocit, že čím jsem „těhotnější“, tím víc mi nepořádek jakéhokoli druhu vadí…snad se pro okolí nestanu nesnesitelnou…
Jdu pomalu připravovat oběd, abych všechno stíhala, odpo přijede kámoška, tak ať je všechno OK. ![]()
pa Bee
Bee , tak me trocha neporadku nerozhazi
to bych se uz zblaznila. Nejlepsi je, kdyz vyluxuju, vytru a prizene se pes
Potom musi NUTNE vsechny kocky na zachod a kulicky steliva mam zase vsude. Takze ja to beru s rezervou.
Od zahrady nas taky deli jen prah a jeste se nam teren do domecku mirne svazuje, opravdu mirne, ale je to znat. Ja mam vsude zluty prach ze vsech okolnich kvetoucich stromu a kycham a smrkam cely den
uz aby byl ten rozpuk jara zase trosku dal… Kazdorocne kveten protrpim, ale to teploucko je super.
Tak ja jdu pomazlit kotatka a pokracovat v uklidu. Muzicek musel na par hodin do prace, tak mam na to aspon klid.
Ahoj maminky a miminka,
hlásíme se opět z Olomouce - je tu dnes krásně, zahrada i ulice celá zelená a sluníčková - prostě krásné jaro. Byli jsme o víkendu u mojí maminky (kousek od Ostravy), váleli jsme se na zahradě (teda spíš já - manžel s dalšmi příbuznými mužského pohlaví opravoval plot ve výběhu pro slepice) a v neděli jsme byli na procházce na rybnících v Poodří (pro znalce místního terénu v PR Kotvice - úžasné místo, spousta vodního ptactva atd.). Moc se nám to líbilo. Akorát jsem byla trochu zmožená - jojo, je vidět, že se moc nehýbu - bývám unavená a ztrácím kondici… Zítra jdeme za panem doktorem, tak zkusím poškemrat, jestli bych nemohla aspoň jezdit pomaloučku polehoučku na kole po rovných cestičách (když už jsem relativně v pořádku - no, uvidíme, co Chrobáček, ale snad taky).
Ad sex: o tom u mne platí totéž co o jiných „sportech“: až do odvolání zákaz…
Ach jo. Ale snažíme se si to vynahradit s manžílkem všelijak jinak
Zítřejší poškemrání u pana doktora se bude obdobně vztahovat i na tuto oblast ![]()
No a co se týče oblečení - tak já už do svého normálního oblečení nevlezu několik týdnů
U kalhot se o to už delší dobu nesnažím (nosila jsem je celkem na tělo a když jsem viděla, jak se mi zvětšily všechny zadní i boční partie, tak se nechci zbytečně rozčilovat
Co mě ale fakt naštvalo, je moje skoronová boková sukně, kterou jsem si vloni vlétě nechala šít u jedné prima švadlenky. Říkala jsem si, že ji budu nosit aspoň chvíli pod bříškem a budu se s ním pyšnit. Jenže jsem v pátek zjistila, že jediná možná poloha této sukně je nad břichem pod prsama…
Tak asi radši na sukně rezignuji - nosím už jen letní šaty, které mám na šňěrování dozadu, takže jsou dost volné a prostě je jen méně utáhnu… Zítra stoupnu v ordinaci na váhu - asi se dost leknu… Ale uklidnila mě sousedka. V pátek mi říkala, že když před rokem rodila třetí dítě, tak u něj přibrala 30 (!!!!!!!!!!!!) kilo. No a už to na ní není vůbec vidět. Teď je z ní taková štíhlá hezká dlouhovlasá maminka
Takže se zbytečně nenervujme.
Jejda, nějak jsem se rozepsala… Tak se mějte hezky, OPATRUJTE SE (prostě pro miminko se něco musí vydržet - sexu a pohybu si ještě užijeme
)
Domi
Zdravím,
tak i si užili víkend v Německu a ještě nám zbylo volné pondělí, myslela jsem si, že trochu uklidím a poperu, ale mrně vstávalo v 7 a prudilo a teď spinká, tak jsem nevylezla z postele ![]()
Alergie mě neopouští, v Pá jdu k dr. tak uvidíme
Píšete o nechuti k sexu, v prvním těhu, to způsoboval jen strach když jsem špinila, teď jsem unavená, alergií sužovaná, takže na sex ani pomyšlení, ale dejte mi noc spánku a volný ns bez slzavých očí a ..... akže přeju jen chápavé a moudré muže, ono to pro ně není snadné ![]()
opatrujte pupíky i sebe
pa Mia
Ahoj těhulky!!!
Tak jsem se vrátila z chaloupky.
Bylo tam moooc hezky, počasí nám vyšlo takže paráda.
Grilovali jsme tam masíčko, tatˇka s přítelem popíjeli pivo a sem tam si dali i slivovici, takže se trochu opili… ![]()
Táta pak vzal s mojí segrou kytaru a hráli jsme a zpívali, fakt super. ![]()
Měli jsme sebou i nášeho labradora a ten se měl nejlíp, lítal si tam po zahradě a tedˇ tu vedle mě leží jak chcíplej pes.. ![]()
Je udřenej chudáček.. ![]()
Tak se mějte hezky a užívejte si sluníčka.. ![]()
Holky,
nevíte, kde na internetu najít nějaký ucelený seznam „povolených“ jmen? Říkala jsem si, že bych si krátila dlouhé jarní večery (no, zas tak moc jich není…) nějakým vymýšlením, ale nemůžu nic uceleného najít…
Díky ![]()
Domi
zkus to na rodině i tady na emiminu, něco jistě bude, když zadáš do vyhledávače jistě ti toho vypadne mnohem víc.
Bude jich tam méně než je možných, ono je to tak, že existuje jedna paní, Knapová a ta jediná í co se sluší a patří, vydala knihu a na matrice ji mají a doplňují si tam postupně to co z ní kdo postupně vymámí, musí uznat jméno existující v nějakém kalendáři, které nemá českou podobu, prostě když je Jan nesmí být John (ale Ivan ten je v pohodě).
SEZNAMEK:
BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo DK 16.5. matka pluku
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 16.5./29.5.
IVETT (81,váhy) Praha TP 1.11. Kulíšek DK 17.5.
PAMAVLA (78, beran) Frydek-Místek TP 1.11. DK 9.5.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 9.5.
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy DK ???
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 3.11. Broučínek DK 10.5.
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka DK ???
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.11. DK 25.5.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11. DK 18.5.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Fufee DK 15.5.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 9.5
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek DK 18.5.
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11. Hopsinka DK ???
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín TP 10.11. DK 18.5.
ILJU (78,panna) Jizerky TP 10.11. Šneček DK 12.5.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK 12.5.
SMARRR (75,blíženec) Praha TP 12.11. DK ???
BERU (r.84) TP 12.11. DK ???
MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka DK 16.5./29.5.
HIKI (82,býk) Bratislava TP 13.11. DK 22.5.
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L TP 15.11. DK 10.5.
IGINA (78,štír) za Brnem TP 16.11. DK ???
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 15.5.
TINES (81,beran) Brno TP 17.11. DK ???
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 22.5.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 2.6.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most TP 22.11. Bumbrlíček DK 9.5.
IVANA1985 (85,býk) Strakonice TP 29.11. Hrášek DK 18.5. + narozeniny
LIBORINKA TP 30.11. Bobánek DK 16.5.
Ahojky těhulinky,
tak se hlásím po krásném prodlouženém víkendu!! U nás vše v pořádku a bříško už se kulatí a začíná to i hezky vypadat. Tak brzo nahodím i nějaké fotečky, at ten průběh mám zdokumentovaný!! Taky jsem si koupila těhu plavky, protože pojedu s břískem na dovču, tak doporučuju HM. Maj hezký věci a celkem i za rozumné ceny. Maj i specielně těhu věcičky, ale ne v každym!!!
Jinak jsme o víkendu taky grilovali a baštili dobrůtyk a hráli na kytaru a prostě si užívali to krásné počasí, tak jen tak dál, aby to vydrželo co nejdýl!!!
Ad chut na sex
.....mě se to nějak střídá, v prvním těhu rostla chut spolu s bříškem a i manžel se s tim nějak popral, takže nakonec myslim oboustranná spokojenost…relativně!!
Ted asi podobně…je to takový uplně jiný, když jsem těhotná, jako hezčí…no alespon u mě!! ![]()
NICO .....kotátka jsou nááááádherný!!!!!! Jinak nepořádek mě taky nechává klidnou a svádím to na počasí a na psa a na Verču. Jednou za čas na to vlítnu ve velkým a takový ti pidi uklidky s vysavačem, teda nepočítám!!
JANDULKO .........hezky odpočívej a dávej na sebe pozor!! Přeju ti tu dobrou náladu pořád a nech se manžílkem rozmazlovat.....Jsou sladký, když se tak staraj!!! Jinak BRUNO to určitě nemyslel tak zle, i když chápu, že na to si musela reagovat!!
BRUNO ........nebud na nás tak přísnej!!! Vím, že to myslíš dobře!!
MARCELKO ..........tak jak jsi na tom?? Určitě je už vše v pořádku!! Ty větší děti nás vůůůbec nešetří ![]()
BEE .....teda hezky za nás bojuješ!!
A neboj, nepořádek ti přestane vadit až ti prcek bude neustále běhat po bytě s něčim v puse…všechny rel. zdravý výrobky na zobání pro děti totiž stráááášně drobí ![]()
Tak zatím páček a prosím DATUM KONTROLY u TINES, BERU, STRAMPLICKA, SMARRR !!!
Ahoj těhulinky,
tak je za námi poslední krásný dlouhý víkend, já ho strávilajen a jen pracovně, v sobotu jsem myla okna, dělala zahrádku, v neděli tróchu odpočívala a sekla trávu a v pondělí jsem vařila obídek,tepovala koberec,dodělala zahrádku, vyplela bylinkovou zahrádku a pře:,–(ila kytičky a vyluxovala podkroví. A navečer jsme se jely ještě projet na kole,ani nevím jestli můžu jezdit!! Bříško už nám vylejzá s kalhot, jinak nevolnosti jsou asi pryč a je mi horzně bezva prostě si to užívám!!
Jinak jak jste psali s tím milováním tak u mě je to na bodu mrazu vůbec nemám chuť!!
takže doufám že se to brzy obrátí, milovali jsme se jen jednou a nebylo to ono nějak mě tlačilo v podbříšku
takže uvidíme no snad to bude lepší!! Já v to doufám!!
Holky chtěla jsem se zeptat příští týden jdu natesty k dr. na krev atd. mám jít na lačno??? Mě se totiž dělá zle s krve!!
Ahoj Liborinka a Bobánek
Ahoj Devcatka,
tak koukam, ze se vikend vydaril ve vsech smerech
Ja jsem vcera usla 10km pesky a musim rict, ze mi to dalo zabrat celkem fest. Vecer jsem padla jak siroka tak dlouha do postylky a byla jsem do tri minut tuha. Takhle dobre jsem uz dlouho neusinala ![]()
Liborinko: Ja myslim, ze vsechny krevni testy se delaji nalacno a nabiraji se rano, takze ja tohle vzdycky resim tak, ze si beru s sebou nejakou poradnou musli tycinku, kterou hned po odberech zblajznu ![]()
Zitra me ceka tezky den… jedu oznamit do prace, ze jsem tehule a ze se tam uz asi ani nevratim
uz vidim sefa, jak bude nadsen. Je to sice dobry sef, ale bude to necekane a budou muset hledat nahradu… chjo chjo. Vubec se mi tam nechce jet. Tak mi drzte prsticky, hned se pak ozvu, jak to prijali.
Tak jdete uzivat slunicko - je tam nadherne.
Ilju
Ahojky všem,
LIBORINKO ...........určitě nemusíš být nalačno!!! Budou ti nabírat krevní obraz a skupinu a HIV a žloutenky!! Jen až půjdeš na glukozový test, tak tam se nalačno musí. Jinak vůůůůbec nikam!! Klidně se napapej!!! ![]()
ILJU .......zítra to určitě proběhne v pohodě!! ![]()
Ad jména …nejlepší by asi bylo zavolat na matriku a tam by měli poradit. Vymýšlíte někdo nějaká neobvyklá jména?????
A holkám, co jdou dneska na kontrolu držím palečky a hlavně se těším na novinky!!!! ![]()
Zatim páááá a uživejte slunce
![]()
Liborinko,
nejlepší bude, když si zavoláš své doktorce a zeptáš se. Já než sem tam šla, tak jsem se jí ptala a mě řekla, že nalačno nemusím.
Líná huba hotové neštěstí. Radši se zeptej, ať se zbytečně netrápíš.
Už se cítím úplně skvěle, kdybych neměla vystrčené bříško, tak ani nevím, že jsem těhotná. ![]()
Jinak přeji všem krásný slunečný den.