Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
já vůbec vůbec nestíhám číst, vy jedete jako draci ![]()
Kaculko další kontrolu mám 18.5. a zítra velký screening v 1. trimestru - snad bude všechno v pohodě (předem děkuji všem za držení palců).
Jinak dva týdny mi bylo ouvej, krvácela jsem - naštěstí mimísek je v pořádku a já zdá se už taky, mám hematom a mám ho z námahy, tak se koukejte všechny šetřit, jo?
Opatrujte se a užívejte si sluníčka,
Ahojky holcicky!
Milko , zkus co ti zabere lepe. Neo Cephyl je z velke casti homeopaticky lek, ted tam pridali i kyselinu acetylsalicylovou (Aspirin). Muzes oboji, ale samozrejme ne dlouhodobe.
Jinak ja se omlouvam, ze moc nepisu (ale ctu!), ale cely den jsem na zahrade… Tento tyden si navic muzicek vzal dovcu a porad nekde jsme.
Podarilo se nam zprovoznit web kamerku…takze pokud chcete videt nase kocici miminka, jsou tady (neni treba reloadovat, samo se to obnovuje):
http://www.britishcats.nimblecat.net/…a/index.html
Ted potvurky spinkaji, ale uz se zacinaji pekne batolit ![]()
Mejte se krasne slunickove!
PS: Uplne me prestalo pobolivat brisko…i blivno stavy jsou pryc…jste na tom stejne??? Clovek plasi kdyz je neco podezreleho, ale i kdyz je klid…
Beinko myslim, ze ta nechaju doma aj ked si myslim, ze zalezi aj od doktora..ale ked chces byt doma az do konca…tak to by si mala byt na rizikovom.Aj ja som doma…nervovala som sa, ze ci ma dr.necha, ale je super a nerobil ziadne problemy.
Zajtra idem na ten screening…mam z toho nervy…zvykne ma dost bolet brucho v oblasti pupka..dufam,ze to bude v poriadku.
uz by som aj chcela vediet co to bude…vraj ked su chute na kysle tak je to chlapec a ked na sladke tak dievca…
Nico ty jsou sladounky, vcera jsem drzela v ruce 2 stejne takhle malinkaty. A jaky maji srandovni ocasky…
Igi
NICO Pomooooc všici se vrhli na toho nejsvětlejšího a hryžou ho hromadně do bříška
Už vím, co budu dělat až budu doma a v televizi nebudou nic dávat ![]()
Beinko , s nimi uz ted zacina byt sranda
Pokouseji se o hru a taky o hygienu…jen jim obcas nozicka uleti nekam jinam nez maji v planu ![]()
Hiki , to co říkáš jsem taky slyšela,ale taky jsem slyšela i jiné pověry.A kdyby to mělo všechno fungovat,tak budu mít nejspíš dvojčata.A to prý nehrozí.Ale faktem zůstává,že tiramisu bříško nebaští.A tak ji vyhrál manžel.Tomu to nevadí ani trochu. Včera jsem si udělala radost a koupila si novou těhu halenku.Někdy se vyplatí kupovat v Litexu.Je trošku dražší,ale je pěkná.Včera jsem si ji zasloužila,bylo toho moc.Ráno v 6 mi volala kolegyně,že ji je strašně špatně.Nakonec jsme dvakrát volali záchranku a na podruhé už ji odvezli do nemocnice s podezřením na ledvinovou koliku.Dneska už by ji měli pustit.Ale i tak to stálo hodně fyzických sil.Chudinka bříško,a to jsem málem nevybrala schody.
Kolem 18.5. jdu opět na UTZ,a tentokrát jsem přemluvila i manžílka.Když chtěl jít minulé těhotenství se mnou,tak ho tam doktor nepustil,prý má moc práce a hodně lidí.Tak si to užije tentokrát a pořádně.
NICO Moc Ti ty kuličky chlupatý závidím. Mám čičíky strašně ráda… měli jsme dva siamáčky, ale museli jsme je dát pryč… byl malej byt a málo času
Co bych nikdy dala za to se přitulit k tomu jejich kožíšku ![]()
Beinko , na kocce je prave fajn, ze tolik casu nezabere. Ale nejde se jen tak sbalit a odjet na dva tydny, to je fakt. Treba pes mi prijde o hodne narocnejsi, jak na pozornost, tak na peci - venceni a tak, ale zase ho muzes vzit s sebou na dovcu.
Navic kocicky jsou takove cistounke a vonave…nase cubinka je i po dukladnem vykoupani proste citit psem.
NICO Víš co ?? Bylo mi jich strašně líto, protože jsem změnila práci, a najednou jsem začla chodit domů hrozně pozdě, o manžovi ani nemluvím, a když jsem přišla tak to lítalo.. vaření, úklid.. atd. A když se chtěli pomazlinkovat, tak prostě nebylo kdy
Prostě byli furt sami
Tak jsme našli hodnou rodinu, o které jsme věděli, že se jim budou věnovat a darovali jsme je. Už je to dlouho, ale přesto mě to občas přepadne. Zvlášť když manža není doma a nemám se ke komu tulit ![]()
Ahoj holky,
tady to opravdu jede, nestíhám vůbec číst
Kačul, hlásím, že další kontrolu mám 16.5. a 29.5. AFP test. Nevíte někdo z vlastní zkušenosti, jak to probíhá a co se z něj všechno zjišťuje? Na internetu je sice spousta info, ale přece jen bych raději info přímo.
Mějte se všechny krásně ![]()
Beinko , tak to chapu…clovek by mel poskytnout kazdemu zviratku to, co potrebuje. A sama vim, ze nekdy se ani nevyhne tomu, ze to nejlepsi je dat ho pryc - taky jsme tak museli dat z domu dve kocicky, ale to bylo kvuli agresivite vuci ostatnim kockam…s tim clovek taky nic neudela, pokud je nechce drzet trvale zavrene v kuchyni.
Lidunka no to je fakt..aj podla tohoto cinskeho kalendaru som mala byt chlapec
Ja obdivujem,ze si niekto nenecha povedat co bude mat…je to sice prekvapenie,ale ja by som to urcite nevydrzala.Taka som zvedava na ten zajtrajsi ultrazvuk…posledny som mala v 7+1 a vtedy malo babo 28,6mm
A dufam,ze dostanem fotkuuu