Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
9.5.06 09:58

Kacul, ja jsem prave na lacno musela… ale delali mi i komplet krevni obraz, ne jen testy n HIV a na protilatky… :? asi je pravda, ze bude nejlepsi tam zavolat 8)

Prave jsem si oskubala nozicky, tak jsem krasna :lol:

Jinak ke jmenum… my mame kluka jasneho uz dlouho .. libi se nam Matyas, s holkou je to horsi… cheli jsme nejake ruske jmeno (manzel je puvodem rus), ale zatim jsem nenasla zadne, co by v nasich pomerech nevypadalo jako pomsta :lol: takze zatim je favoritkou Ludmila (je to jmeno moji babicky a navic je i ruske), ale take premyslim o kombinaci dvou krestnich jmen… protoze v rusku se davaji jmena po otci, coz tady dodrzet nemuzeme, tak bych to mozna nahradila prave tim druhym jmenem, ale fakt jeste nevim jak to nakonec dopadne. Rozhodne ale nebudeme mit Nocni Bouri, nebo tak neco :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
9.5.06 10:21

Ahoj těhulky!!!

Tak jak tady čtu s tou chutí na sex, tak jsem asi divná!!!
Já bych se mohla s přítelem milovat od rána do večera. :oops:
Nevim čím to je, ale sex mi vážně vůbec nevadí- naopak se mi po něm udělá jakoby líp. :?
Samozřejmě, že přítel je rád, protože mám o 2 čísla větší prsa. :oops:
Nejsem divná??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
9.5.06 10:41

Ahoj těhulinky :o)

Tak máme za sebou taky báječný víkend ;-) V pátek jsme vyrazili na Moravu k mým rodičům,v sobotu jsme se byli podívat jedné známé na svatební obřad (ach, to mě zase dojalo ;-)), hned potom jsme si dali výborný obídek a příjemné restauraci, pak vyrazili na výlet na Štramberk, kde měli zrovna nějaké slavnosti, tak to bylo moc prima. V neděli manžel pracovatl s taťkou (bourali jednu starou budovu a čistili cihly) a já jsem vařila a uklízela a pomáhala mamce a 3.5 hodiny pekla (jablečné a tvarohové štrůdly a ještě jeden zákusek), abych v ponděli po obědě zjistila, že už skoro není co dát si ke kávě :o) No včera jsme po obídku vyrazili směr Praha a pak jsem ještě do půl jedné v noci vyšívala, abych to měla konečně hotovo - povedlo se, tak dnes manžel obrázek bral na zarámování…ufff…konečně budu mít taky čas na „podřadné“ věci, jako je žehlení, vaření a úklid :D

Dnes jdu poprvé na břišní tance pro těhotné…už se nemůžu dočkat. Za ty 3 měsíce jsem tak šíleně zlenivěla, že výstup 165 schodů na Štramberskou Trúbu mi dal pěkně zabrat a ještě dnes cítím svaly na lýtkách 8O

Co se jmen týká, máme jasno dávno (ještě než jsme plánovali děti :wink: ) a jsou naprosto „normální“ - chlapeček bude po tatínkovi Honzík a holčička Kristýnka (moje zamilované jméno :o) )

A co se sexu týká, tak s tím naštěstí nenastaly u nás žádné změny - chutě mám pořád stejné, maximálně to neděláme tak často jako dříve, ale to spíše kvůli mojí únavě a skoro věčnému spánku (když nevyšívám :wink: ), než že bych neměla chuť.

Tak Vám přeju všem krásný sluníčkový den a pohlaďte bříška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
9.5.06 15:07

Ahojky vsechny holky-tehulky,

no ja teda nemuzu rict, ze jsem mela krasny vikend. V patek jsem byla na kontrole a odesla jsem z placem. pí dr. ke me vedla proslov a tom, jak to, ze chodim do prace…, ze pred par lety bych uz lezela v nemocnici....., ale ze ted existuji jakysi organizace pacientu proti doktorum…a ze kdybych tenkrat podepsala revers , tak mam v prukazce napsano vedome ohrozeni vlastniho ditete…no mazec…sedela jsem tam a bulela....., protoze v ty praci proste nemam zaskok…no takze jsem celej vikend prolezela v posteli, kazdopadne dneska uz NESPINIM ..mam neschopenku zase na 14 dni a pak se uvidi…dneska mi volal sef, co se mnou je , ze uz volaji i ze zahranicnich pobocek…no des..tak jsem mu to taky rekla…reagoval naprosto super, (mam 2 jakoby sefy) Ten prvni chce poslat nahled do budoucnosti jak si to predstavuji, kdy se vratim.......a ten druhy mi dneska rekl, ze mam bejt v klidku, uzivat si to, nestresovat…to bych od nej vubec necekala. Kazdopadne ted musim neco vymyslet o te nasi budoucnosti a zaslat jim to do firmy…kdybych tak mohla jen rict…prdim vam na to, uz neprijdu…

no a s tim sexem........ja docela mam chut, ale manzel me prijde si porad mysli, ze nemuzu… aby me to nebolelo…Je to presne ten typ, kterej se boji, ze tim ublizi mimcu.........samo, ze ted kdyz jsem mela ty problemy, tak nic.....ale hol.ky ty SNY. boze ani nevim jestli to muzu sem napsat, ale dneska jsem mela snad nejerotictejsi sen za celej zivot......a provazi me cele tehotenstvi......

takze pa pa igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
9.5.06 15:07

… jeste jsem zapomnela..

a s tema jmenama.......nekdy davno jsem cetla, ze nekde na ministerstvu ale uz nevim ceho…byl komplet seznam povolenych jmen.
My se nemuzeme porad dohodnout, ja jsem pro cesky stary jmena…Anicka, Marijanka, Frantisek, Vojtisek…jenze to manzel nechce ani slyset.....dalsi vec je, ze manzel ma problem s pismenkem RRRR, takze kdyz jsem rekla o rozarce, tak prej jestli nejsem padla na hlavu…Ale vcera jsem mu rikala o viktorce a nic nenamital. Pro kluka proste nevime vubec.

igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
9.5.06 15:32

my máme už jména vybraný dávno kloučka Matyáše a holčičku Báru (takhle zkráceně jestli to půjde - prostě Bára - Barunka!!
Holky já jsem tak nervózní do 2. prohlídky mám ještě týden je to strašně dlouhá doba už bych chtěla vědět výsledky testů z krve jestli je vše v pořádku, a doufám že už mi dám i nový pan dr. fotku našeho Bobánka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
9.5.06 17:16

Ahoj tehulinky,

tak zase po par dnech se hlasim. Kacul novy termin kontroly 25.05.

Kontrola 04.05. dopadla snad dobre. Mimiskovi merili kuzi na hlavicce a je to 1,9 mm - vim, ze tady nekdo z Vas psal, jak to ma a nema byt - ted jsem se to 30 minut snazila najit, ale marne. Vim, ze je to nekde na porodnici ale neznam ten spravny lekarsky termin a v prukazce mam pouze NT - coz mi vyhledavac nebere. Nemuzete poradit? :roll:

Nase miminko meri 6,5 cm - a podle ultrazvuku to bude nejspis nosacek po mjem klukovi :lol:

Se jmeny je to desny, nasi favorite se meni kazdy tyden: chteli jsme holcicku Emmu, ale predbehli nas kamaradi - tak ted premyslime nad Adelkou. Klucici jmena jsou desny mam zatim Robin, ale uvidime jak to dopadne.

Jinak se sexem je to u nas taky hrozny. Ja vubec nemam chut a kdyz uz sex mame spis se bojim, nez abych si to uzivala. :cry:

""http://bd.lilypie.com/Vn7gp2/.png:http://bd.lilypie.com/Vn7gp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.5.06 18:51

ahojky vsem

Ja vim, ze to Bruno nemyslel urcite spatne, ale jen me to trosku vytocilo no ......

:?

JInak s tema JMENAMA, ja vim, ze asi budete nektera proti, ale my s pritelem premyslime o cizym jmenu, moc se nam libi, zila jsem chvilku v Anglii a jsem strasne nadsena cizymi jmeny, takze chci rict, ze my jsme pro cizy jmeno nebo aspon neobvykly,ale zase nejake takove aby dite s tim v budoucnu nemelo problemy! To je jasne :wink: .

Jinak zitra jdu na kontrolu po mesici, tak doufam, ze vse bude v phode a me hlavne konecne vemou krev na zjisteni, jestli miminko je v poradku ( bojim, bojim :roll: )

Jinak spineni odeslo, hned jsem radne odpocivala, pritel se o me krasne staral, takze uff.

Zatim ahojky tehulky a napiste take o svych predstavach co se tyce jmen.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
9.5.06 19:03

Jo holky, tak ja jsem z toho patecniho dne tak byla zaskocena, ze jsem vam ani nenapsala vysledky…krev v poradku, malej fik ma 7,4 cm a maval na me. krasne jsem videla pupecni snuru a rucicky a nozicky…fakt pekny…jinak mam taky fotecku.

Kaculko.....tak kontrolu po ty moji neschopence mam 19.5. , ale tyka se to spis toho, ze mi zvysila davku ascorutinu..uz beru 6tabletek denne a kapky Kanavit. Ale pomohlo to, to je hlavni a malymu to pry neublizi.

Ted jsem holky koukala do fora kveten 06. tam uz to je sama radostna udalost…

Jo a holky uz chodite na naky cviceni nebo plavani??? a co rikate na ten velkej mic a cviceni/valeni na nem??

pa igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
9.5.06 19:09

jandulko a jaky cizi jmena se ti libi…pro inspiraci…me se strasne moc vzdycky libila Deborah, ale ted me to nejak preslo…a neni na tom nic spatnyho..

liborinko…baruska je krasny…matyasa jsme chteli taky, ale oba dva s manzelem mame jmeno na M, tak prej uz to nebudem prehanet :cry:

kdyz ty zdrobnely jmena na miminka jsou vsechny krasny…valentynka, rozarka, viktorka, karolinka, adelka, .....no emma je nadherny, vendulka a ondra…tak to jsou dvojcatka mi kamardky, je jim asi pul roku…sousedky maji mateje a michalku a druzi maji zdenicku a jozinka…dalsi maji marijanku a andulku…to je tak krasnejch jmen…treba anetka…no ja bych na holcicku vedela hned, ale na kluka…?? me se proste libi matyas nebo vojtech…a jeste mam slabost pro frantiska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
9.5.06 20:13

Zdravím,
jen krátce, jsem z celodenního pobíhání venku, když je tak krásně, mrtvá.

Igi
no dr. může lamentovat jak chce, ale doba, kdy byli pány světa a mohli lidi nálepkovat jako neposlušné a vydírat takovými zápisky do průkazky jsou už naštěstí minulostí, přečti si pár odpoědí dr. Koutského na porodnici.cz a uvidíš, že jsou i dr, kteří v klidovém režimu, natož v nemocnici vidí překonanost a nenech se prudit, dr. jsou jistě v mnohých situacích nenahraditelní, proto k nim chodíme, ale už dost jich ví, že psych pohoda je silným faktorem ovliňujícím sta těhule. A šéfy máš skvělé,ale nesnaž se spasit svět … nemyslím to zle

Jandulko
naše první je Max a druhé bude jistě Mia, bude-li holčička a asi Hugo, bude-li klučík, my chcem jméno krátké a bez hášků a to si v českých moc nevyberem, takže máš mou podporu, rozhodně nemám pocit, že bychom je tím poškodili :lol: jen jsme chtěli aby se jména psala jako četla, tak zas omezení, nejraděj bych chtěla Larse, ale příjmení máme na R, takže smůla už vidím jak by hlásil, že je Lals L…

Smarr
to měření kůže, se tuším jmenuje šíjové projasnění, jde o test na Downa a to co jstew která psala je nizounké tedy OK

já vedu 2× týdně dva dětské tréninky, tedy se minimálně prostrečuju a to točení se kolem Maxe také vydá, takže žádné cvičení, pokud bych měla sílu a čas v týž okamžik, šla bych plavat :cry:

pa, dobrou Mia

• Citovat
  • Upravit
197
10.5.06 08:50

Ahojky mamulinky,

ja jsem proste musel vybeouchnout ohedne toho zahravani si s vlastnim zdravickem i zdravickem miminka jsem asi moc citlivej na tyto abnormality ze strany nekterych pisatelek. Ja svou zenu radeji nic tahat nenecham a spise jsem k ni milejsi a snazim se ji pomoci, ale je jasne, ze ji moc neomezuji v tom pohybu, pohym mit musi to je jasne. Jsem desny vim vim :o)) Mam o ni a o naseho bumbrlicka moc velky strach a s toho to vse asi prameni. Jinak snazim se i tolerovat manzelcino „vybusne“ naladove chovani precetl jsem si neco malo o zkratkovitem vybusnem chovani v tehotenstvi a snad to preckam v pohode tedy nevi zda to nekdo mate taky tak, ale ta moje manza je fak nekdy na ohnuti pres koleno a naplacat ji petadvacet:o))Ale jinak ji mam rad bude hur)) Se sexem si tady koukam stezovala ma draha polovicka ? Mnooo je pravdou ze ja jsem jiny nez ona proste chci furt, mam hladinu hormonu dost vysokou tak si to predstavte kdyz clovek nedela tulity s ulity aspon jednou za tyden:o)) Jsem naladovej jak Vy v tehotenstvi:o)) Ale i kdyz remcam o sexu a prosim tak se proste uskromnim co me jineho zbejva i ja mam strach v tom, ze bych neco mohl udelat mimcu, ale cetl jsem, ze se sexovat muze a nehrozi zadne nebezpeci…i kdyz riziko tady nejake taky pry je:o))Snad ji tim moc nezatezuji:o)) Dnes jsme byli spolecne s manzou na velkem utrazvuku a videl jsem zase naseho bumbrlicka, byl jsem v sedmem nebicku, jsem pokazde tak rad dyz ho vidim jak sili a roste, jak se ma k svetu, hned me bylo zase lepe vedet to, ze ma vsechny prsticky, nozicky a pacicky, lebznicku jsme videli proste cela maminka)). Bylo to super doktor do nej brnknul a otocil se v brusku jak kosmonaut ve vesmiru proste super nemel jsem slov i kdyz nam vytiskl fotku, z meho pohledu dost nekvalitni, tak jsem na ty smouhy stale civel a rikal si jééé to je hezky dite, jenze to byl jen muj pocit, jelikoz na tej fotce je fakt jen smouha a dalsi smouha takze si clovek jen muze myslet:o))Tesim se na ten den kdy nam uz reknou co to bude, ale manza prej vi, ze to bude kluk, prej si to mysli na 90% a usuzuje tak i na zaklade pry vedecky podlozene veticky co si precetla nekde na netu :o)) Mozna neco pravdy na tom bude, ale ja jsem tez smiren s tim, ze to bude kluk jak buk:o)) Holcicka by byla lepsi, ale hlavni bude a prioritni v kazdem pripade, aby to bylo zdrave a cile a at to ma pindika nebo nema je me fuk, hlavne at je to zdrave…Ja jsem se tu zase rozepsal co:o))) Jooo a taky nam soupli termin porodu na 17.11. dooooooooooooost dobryy!!!!!!!!

http://www.volny.cz/…-miminko.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
10.5.06 11:53

Ahoj těhulky a Bruno!

BRUNO: ty jsi teda vzorný manžel, to se musí nechat… :lol:
Líbí se mi jak se o tu svou manželku staráš- je to hezký.
Ten můj semnou na ultrazvuk chodí taky a myslim si, že i když to nedává tolik najevo, že je z toho taky dost unešenej a jsem ráda, že tam semnou je, pač si ten vztah k miminku vytváří už když je v bříšku.
Bruno, půjdeš k porodu :?: :?: :?:
Já pořád nevim, když to dobře dopadne, jestli tam toho svýho mám vzít, on tam chce jít, ale já mám strach, aby to tam s nim nepraštilo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
10.5.06 12:19

Ivanko , jen ho vem…tak to s ním kdyžtak praští, no :wink:
Já tam manžela chci, už jsem mu to říkala dávno před tím, než jsme byli těhotní, vždycky se šprajcoval, že to nezvládne, že se toho bojí atd…ale o víkendu mi zrovna řekl, že pročetl kde co mohl, nasbíral o tom informace a že bude rád, když tam se mnou bude moci jít a podpořit mě…tak jsem z něj nadšená, jak přehodnocuje postoje, když se na Kulíška tolik těší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
10.5.06 12:37

Je tak to ja ani nepocitam s tim, ze by tam muj manza nebyl… ani nas nenapadlo to vic rozebirat. Pocita s tim, ze tam pujde a bude se mnou :lol: Tak uvidime jak to bude zvladat. Ja se taky chci jet podivat do porodnice ve Vrchlabi… zatim jsem cetla jen to dobre a sympaticke… takze pokud bude vse vporadku, rada bych rodila tam.

Jinak oznamovat do prace jedu az zitra, protoze muj sef, ktery mimochodem nerad cestuje mimo, tak je zrovna jako na potvoru dva dny pryc :wink: Takze jeste ze jsem se poinformovala, jestli bude k mani :)

Mno jinak jsem dneska prospala cele dopoledne, vnoci jsem totiz skoro nemohla spat, tak si to to telicko proste vybralo. Odpoledne jdu vyzvednout manzilka z prace a pak pujdem nekam na sklenicku (on asi pivo a ja nejakou limonadu). I kdyz v nedeli jsem nevydrzela a nechala jsem si koupit nealko pivo a mam jedno v zasobe v lednici, nekdy na nej mam totiz strasnou chut. Jak jste na tom vy s piti alkoholu? Vim, ze treba nekdo si da i pivo, nebo vino. Ja se zatim bojim a asi se i bojit zustanu :lol:

Tak slunicka na briska a at se nam to pekne kulati.

PS: co si zalozit galerii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital