Poradna duly
Jana Čurdová
Ivana1985
Hmm se neboj uz ma plnej parapet kytííí…nema to uz kam dat:o)))Na benzinku si zajedu tak pro flasku…
Ivett
Si piš ochutnas a nebudes chtit jinou
)))
Chci se jen zeptat na ten recept na ty Ďábelské řízky, není to moc ostré?
Dík za odpověď , když tak to zkusím.
Makos, vůbec ne…ostré to není ani trochu - je tam jen trocha pepře a ten česnek, tak max. jestli Ti nedělá česnek dobře, tak ho tam dej míň…ale jinak je to OK (to třeba kung pao když si dám mi přijde i ostřejší
)
Ahoj holčinky,
jak se máte a kolik jste mi přibraly?
u mě nic nového,snad jen že jsem opustila tu příšernou dr. a že jsem přesně po 28 dnech ukončila 6nedělí mensesem..takže super a at to letí..
opatrujte se a napište ve zkratce co nového…já to nestíhám pročíst..
pa pa pusu
marie
holky ještě jak se tady bavíte o tom alkoholu, no já jsem pila pivo a víno ještě když jsem o tom nevěděla! Od té doby jen 1dcl vínka a nealko pivo, Radegast ten je moc dobrý!!
Bruno: to je mi jasné že se tím nemůžu řídit! Ale to asi všichni chápou né?!
zachvilku vyrážím na cvíčo už se moc těším tak ahoj bříška!!
Holky, až budete mít chvilku, tak se koukněte sem na ten odkaz- není to nic nechutného, prostě pohled porodu jak probíhá.
Ivanko to je drsný jak jsou v tý vaně a celá rodinka okolo!!!
LIBORINKA: No, abych řekla pravdu, tak já u porodu sama být nechci, ale že bych tam musela mít kolem sebe třeba 5 lidí, to taky nemusim.
Holky doporučuju nekoukat se při jídle nebo před!!!
Docela mě polil pot!
No já mám slíbenýho manžela, tak snad si to nerozmyslí! Ale nikoho jiného bych tam nechtěla jako třeba někdo si tam bere maminku no to néé!!
HOlky nešilte…ty poslední dva porody označený „new“ jsou docela vkusný a odpovídají realitě…
Ale ty první…brrr…tlustý chlupatý obézní ženský… si živě pamatuju, jak jsme tohle v červenčátkách taky shlíželi v jednom deníčku a pište si, že půlka z nás by v tu chvíli těhotenství vyměnila za rohlík, jak hrůzně antikoncepčně to působilo
Šmarjá, vidět to můj manža, tak k porodu nešel.
Krve moc není, asi jako v těch posledních dvou…
, bolesti se přežijou a výsledek stojí za to…
Tak šťastné týdny holky!!!!
NiKina od červenčátek 05
holky tak me presel humor, ten odkaz byl na me prilis. vzdycky jsem se tem fotkam vyhybala, ale tohle.....jsem sr… majova
prominte mi to sprosty slovo. jsem z toho v soku, fakt se priznam, ze jsem nemela tuseni.....to pred tim nepodaji treba klistyr…vzdyt se tam ta jedna pani primo tam… ja vim chovam se jak pubertacka, ale jsem na takovy veci cita…no jdu se projit na cerstvej vzduch
omlouvam se za muj prispevek, ale fakt me to vyvedlo z miry…
No fotky porodu nic moc,ale co naděláme,nějak to ven musí.Výsledek snad bude stat zato.Hlavně když mě nikdo nebude takhle fotit,at se pak třeba taky nenajdu na netu.
Jinak díky za inspiraci na nedělní obídek-nakládané masíčko-vypadá to fakt lákavě.
Byla jsem dneska na základní těhu přednášce,měla jsem tam nejmenší břicho,tak do cvičení zatím chodit nebudu,at tam nevypadam,jako pako.
Tak nějak jste mi rozmluvili se podívat na ten odkaz.Snad o nic neprijdu.
Jeste k jménům:U nás není ani tak problém vybrat jméno jako si pod ním nihoko nepředstavit. Protože učím, tak snad pod každým obvyklým jménem si představím nějakého žáčka.A s ním i jeho vlastnosti-dobré i špatné.Především mi před očima hned vyskakují lumpíci.Pro naše první miminko jsme vybrali Matěje,toho znám pouze jednoho,a tak mi tu událost ani moc nepřipomíná.
Užívejte sluníčka a opatrujte se.
K tomu odkazu… jsou to asi hodně starý fotky, protože v dnešní době se před porodem holí kvůli hygieně.
A vůbec mi tam přišlo dost věcí jinak, než ve skutečnosti jsou - ale nejsou to Čechy, holky, tak se neděste!!!