Poradna duly
Jana Čurdová
Na paleni zahy muzes i Maalox, chutove mi prijdou nic moc oba, ale snad pomuzou. Taky zkus trochu mlika…
Smarr , my jsme tam bydleli jen na podnajmu a domecek jsme koupili na uplne opacnem konci Prahy. Skoro pul roku jsem dojizdela, ale bylo to strasne…autem na vlak, potom metro a nakonec autobus. To neslo. Tak ted pracuji jinde a do Radotina zavitame jen zridka.
Tak az budes mit nekdy cestu do zdravotniho strediska, tak v te lekarne jsem pracovala ![]()
Na Mramorce bydli moje kamoska, urcite ji potkavas…ma hodne zrz vlasy, kratsi, je hubena a ma 4 leteho syna. ![]()
Vylozene jsme se minuly, skoda…
Ale v Radotine je krasne bydleni…jen pro nas moc drahe, jinak bychom si koupili neco tam.
Ale muzeme se nekdy potkat treba na Butovicich v galerii, muzicek tam vedle pracuje a ja tam do lekarny obcas zajedu za tou moji kamoskou…
No holky, když vás tak poslouchám, co takhle těhu srazík pro Pražský a klidně i okolní, když bude chut!?!?
Ještě ad fotogalerie na emiminu .........klidně teda založit vlastní můžeme, ale myslim, že to stojí za řeč, až když bude fotek povícero…kvůli pěti fotkám, není třeba vlastní galerka. Krom toho je nás asi dost v deníčku, takže tam vkládáme a taky se dají použít prozatím alba Bříška, Ultrazkuvy apod. Jen můj názor… ![]()
Jinak s Italama mám podobnou zkušenost ohledně cizích jazyků. Ale já se asi pojistím u OZP, kde jsem pojištěná s Verčou i u nás…mají slevy a Verča zadarmo… ![]()
Jandulko .........taky si nic nepamatuju, takže nejsi sama a dvě okna používám hlavně v deníčku…děs běs!! A nezoufej, to s tou velikostí miminka…určitě budeš mít holčičku, když už klučíka máš…
Sorry, jsem nepochopila…to ta těhudemnce…já jí mám nějakou ultra!! to je asi tim, že jsem už jednu prodělala ![]()
Takže i tak přeju holčičku…ale i kluci jsou fajn…no hlavně když bude zdravý…že ![]()
Ahojky sluníčka… ![]()
..teda já koukám,kolik jste toho stačily popsat
…ale aspoň je co číst.
Blahopřeji k úspěšným kontrůlkám
![]()
My byli dnes taky na kontrole,maličké odpovídá týdnům..ani nám ho nezměřili
…má všecko,dokonce mělo plný žaludek..to jak polyká plodovou vodu a taky ji vdechuje=trénuje plíce.Je to šikulka.Taky mě odebrali na tripple test…brrr…tak uvidíme.Paní doktorka mi po bříšku rejdila možná 20minut..než jsme pochopili,že se jí zdálo,že vidí,co to bude…a taky to viděla..tedy vždycky se lékaři sichrují,není to na 100%…ale uklidnila nás slovy,že je to spíš TO,než TAMTO
…tak máme velkou radost.Moje známá,čerstvá absolventka gyn./por. fakulty nám Fufee ve čtvrtek natočí na video,v porodnici kde je na „praxi“…tak se moc těším.„Zaslechla“ jsem tady o tom,že už má někdo pohyby…jú..já se tak nemůžu dočkat…ale dneska,jak paní doktorka „zaryla“ s UZ sondou u mého pupíku,Fufee jí tu sondu odkoplo
..nasmáli jsme se všichni…Fotečku nemám,snad ve čtvrtek,ale berušky jedno je jasný,Fufee má nosánek nahoru,pršák…po mně
..chuďátko…no ale někomu se můj nos líbí,někomu ne..mně teda néééé…
Další kontrůlku mám 14.6.,ale předtím půjdu ještě pro výsledky,…tak se tam vokážu ještě dříve.
Sladké sníčky přeje Welinka+Fufee ![]()
Nico: no az pujdu na polikliniku tak si na Tebe urcite vzpomenu! No a hlavne to chapu - baracek se neda s bytem srovnat - zahradka mi STRASNE chybi ![]()
Sraz tehulek: to zni super super super jsem vsemi deseti PRO ![]()
""http://bd.lilypie.com/Vn7gp2/.png:http://bd.lilypie.com/Vn7gp2/.png
Dobre ranko holcicky!
Ja jsem taky pro srazik!!! Zaparime nad sklenkou dzusu ![]()
Tak kdo se ujme organizace??? Ja muzu kdykoliv a prizpusobim se.
Krásné ráno těhulky!
Tak mám za sebou 12 týden..jeee to jsem ráda. ![]()
Já vim, vy už jste všichni za, já za vámi spěchám jak můžu… ![]()
Welinka: A co teda budeš mít?nenapínej a koukej to vybalit… ![]()
Holky omlouvám se, že vám asi zkazím náladu,ale musí to ven. Učím teprve 5 let, ale půjdu už na druhý pohřeb žáčka. Minule to byla 13-letá holčina s vrozenou vadou a teď 11-letý klučina od nás z baráku.Měl nádor,ale už v takovém stádiu, že nemohli celý odoperovat a zhoubný. Tak teď tak sedím a přemýšlím,proč vlastně ty dětí nutíme učit se a biflovat,když to nejdůležitější, některým z nich nezajistíme. Zítra mám jít na UZ a už teď se bojím,aby to bylo v pohodě. Protože u nás nějakým záhadným způsobem platí do třetice všeho nejhoršího. Promiňte mi tu depku.
Ahoj těhulky!!
Lidunko , to je hrozné. úplně mi jdou slzy do očí! Jenže…s tímhle nic nenaděláme a někdy se už teď děsím, že takhle bát se budu už celý život…o toho našeho drobečka
Tak se drž holka…zítra bude na kontrole určitě všechno dobré!! Můžeš to taky brát tak, že za každého človíčka, který odejde, na svět jeden nový přijde … ![]()
Jandulo , zrovna včera - na břišních tancích pro těhulky (bylo to zase supeeeeeer), - jsem se dozvěděla, že na pálení žáhy je dobré sníst 12 mandlí denně. Zároveň je to optimální denní dávka hořčíku pro těhulky - to pro ty, které třeba pijí tu magnesii, tak můžou hořčík doplňovat i takto ![]()
Kačulko , se srazíkem jsem 100% pro, můžu kdykoliv, ktom úterků, kdy chodím na ty tance (ale i to se dá jednou oželet
)…určitě se budeme případně domlouvat trochu předem, páč to mívám dost nabité, ale program jde vždycky přizpůsobit ![]()
A jinak už vůůůbec nevím, na co, z těch 3 stránek jsem chtěla reagovat ![]()
Jinak jsme se dnes vrátili z kontroly…tak fotečku nemám a ani nevím, jak jsme velicí, páč paní Dr. bohužel nedělala UTZ
Ale na „ohmat“ říkala, že je vše tak velké jak má být, všechno drží tam, kde má a vypadá to, že je vše v pořádku. Nedělala sice UTZ, ale takovou malou mašinkou mi dala poslechnout Kulíškovo srdíčko, tlouklo jako zběsilé, to bylo taaaaak krásné
…sosli mě o 2 zkumavky krve, na screening ve II. trimestru - když by bylo něco v nepořádku, sami prý zavolají, takže se teď budeme 3 týdny modlit, aby nikdo nevolal!!!
Dostala jsem doporučení na velký zltrazvuk do nemocnice, tak se tam mám objednat - někdy za ty 3 týdny - 7.6. jdu na kontrolu, a 9.6. by mi mohli udělat ten UTZ, tak už se nemůžu dočkat, protože to uvidíme Kulíška jednak po dlouhé době, jednak i s manželem a jednak na pořádném přístroji ![]()
tak asi tak…jsem se vypsala ![]()
Přeju krásný den!!
Lidunko: to je vazne hrozny! Vubec se Ti nedivim, ze mas depku
Neboj do tretice urcite uz NIC nebude!!!!
Ivett: gratuluji ke kontrole a drzim palce na vysledky - nas to ceka pristi tyden.
Jestli se muzu primlouvat za srazik okolo 18,00 byla bych stastna (jinak jsem v praci). Ja chodim na cvico ve stredu, ale klido to take ozelim jako Ivett. Co se potkat nekde na prijemne zahradce - napada me treba Letna, to by mohlo byt fajn.
Lidunko , tak to je fakt hrozne…ale bohuzel to je zivot
Kdyz jsem delala svou diplomku na detske onkologii, nektere pripady jsem rozchazela hodne spatne…
Ivett , gratuluji k uspesne kontrole a testiky budou jiste OK. My totiz holky budeme mit vsechny krasna a zdrava miminecka!!!
Jinak jsem si prave dala „zelene masicko“ je to vazne MNAMKA…ja si to osmahla na maslicku a k tomu jen zeleninku a nema to chybu! Muzicek si na to ale vecer nalije litr chilli omacky
ale to on si dava i na chleba se syrem…
Takze srazik by mohl byt kolem 18hod ne v utery a ne ve stredu…a co nejaky vikend treba po obede a nekam, kde jsou zarizeni i na deticky…at se sejdeme komplet.
Tak super, že byste se srazíkovaly ......já bych to viděla na začátek června…třeba 5. nebo 6.6. a ptám se dál, kdo by přišel… MIA, MEDICKA, PAJINA, BEE ??? Někdo další ???
Pak asi podle lidí by se vymyslelo místo…případné návrhy klidně sem, já teda vůůůbec nevim…časově asi spíš podle pracujících…odpoledne můžu jakž takž kdykoliv!
LIDUNKO .....nedepkuj.....vše bude dobré, tak na to nemysli!!
IVETT .......super zprávy z kontrol…výsledky až za 3 týdny ??? ale budou určitě v pohodě!!
WELINKO ........jakýpak TO a TAMTO??? Koukej nám to říct, slibuju že to nikomu nepovím…ju?!??!
A HOLKY ........psala jsem si včera s ANNI a mám vás všehcny moc pozdravovat, nějak nemá náladu psát, ale čte a myslí na nás.....Ozve se až bude při náladě…Snad to bude brzo
Lítá chudák po doktorech se sebou i s Adámkem a chápu, že někdy prostě nálada není.....Držím jí palečky at je brzo vše v normálu…
![]()
Kaculko , ja bych taky rada prisla na sraziiiik…
A az budes s anni zase mluvit, moc ji pozdravuj!
Kacul: 05. nebo 06.06. pro me fajn. Souhlasim, ze detske hriste v blizkosti restauracniho zarizeni zni jako bezva napad, alespon uvidime ty Vase ostatni deticky
, ale nemam problem se potkat ani o vikendu (tedy, kdyz zrovna nebudu u nasich v Karlovych Varech)
Juu tak to zni jako bezva TEHU MEJDAN
(to aby jsme si nakoupily to nealko vinko) ![]()