Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
568
19.5.06 13:49

Smarr , když můžu, pomůžu :wink:

Bruno , mě bááááječně…ještě aby počasíčko vydrželo i na víkend a budu úplně happy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.5.06 13:54

jooo holcicky kdo jste mel jeste nejaky problem s temi hemoroidy, tak jsem pres kamardku dostala typ na krem. Je to prirodni kosmetika AOK a jmenuje se INTISAN - pisou tu: napomaha k udrzovani prirozene mikroflory intimnich casti tela. Je mozne ho pouzit i na masaz hraze pred porodem a je napomocen pri hojeni stehu po porodu. Pomoha pri odstranovani hemoroidua drobneho krvaceni konecniku.

Jinak tu kosmetiku pouzivam www.hadek.cz a je opravdu jenom z bylinek a vyborna, jeste se mi osvedcil masazni olej MUTTISOL EXTRA to je na strije a pajizevky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
19.5.06 17:45

Ahoj holky,

zdaleka nestíhám číst všechno, co jste tu zase nažvanily! :lol:
Snad večer doma nebo nějak o víkendu se tím prokoušu.
Všem děkuju za gratulace a Kačulce za vzorné zapsání do seznámku.
Jinak pro PAJINU - mně se tripple testy dělaj, ale na jejich výsledek snad ani nejsem zvědavá. Podle UTZ je zatím všechno v pořádku, viděli jsme i spoustu orgánů, které měly být vyvinuty, tak doufám, že je všechno v pořádku.

Kde jsou ty fotky těch vašich bříšek, ať se můžu taky podívat??? :-)

pa a kdybych se s některými z Vás o víkendu nestihla „sepsat“, přeju krááááásný víkend!

KACUL - a co BEINKA a LINDUŠKA? Ty se taky dlouho neozvaly, že?!

Jo a já 1.6. nemůžu…máme firemní akcičku. Ale to neva, určitě bude ještě nějakej další srazík až budem mít pořádná bříška?! ;-)

pa Bee + Qee :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
20.5.06 13:35

Ahoj pupíčci a maminky! ;-)

Tak jsem se dneska ráno zase po týdnu zvážila a mám o kilo a půl míň než minulej tejden. :-) Myslím, že to bude tím, že Qeebo mělo celej tenhle tejden chuť hlavně na mléčný výrobky…mlíko, jogurt (nejlepší je jahodovej Sahné), lipánek (bobík ne, ten je moc smetanovej…:-D) no a takový laskominky a když ne mléčný výrobky, tak slunečnicovej chleba s lučinou - nejlíp rajčatovo paprikovou… :-) Mňam…
No ale včera večer mi manža přines studentskou pečeť a to je teda taky papání pro nás :-) to by nám taky šlo! ;-) ještě, že ji nenosí každej den! myslim, že možná teprve tak po měsíci by mě přestala bavit! :-) Nevim, nijak se neomezuju a mám zatím jen 1,5 kg nahoře. Snad to takhle bude přibývat pořád. Nechci vážit o 20 kg víc, aby mi minimálně 10 zůstalo. Mám pak strach i z cukrovky, vysokýho tlaku a tak. :-( Myslim, že Qeebovi by mohlo bohatě stačit to, co mám teď + nějaká ta „jeho“ váha - tj. tak 6-8 kg se všim všudy… :o No uvidíme ve třetim trimestru. On mi to Qeebo vytmaví. :-)

Co vy, holky? Jak jste na tom s váhou? Vím akorát, že PAJINA je stále na svých 53 kilech (což já měla naposled někdy tak v 8. třídě…) a dál nevim nic. :-(

Hezkou sobotu všem pupíčkům a maminkám přeje Bee + Qee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
20.5.06 13:45

Ahojky,

BEE ........... tak já jsem přesně ten případ, kterej popisuješ jako odstrašující :roll: A zbylo mi i těch deset kilo, takže jsem ráda, že toto druhé těhu zatim nevypadá, že by bylo tak kynoucí…čili já mám nahoře 1 kilíčko a klidně bych během těhu i zhubla…protože do kopce funim jak mašina :cry:
Ale dopřávej si na co máte chut.....já ujížděla na studenstký pečeti až ke konci…a manžel mi jí nosil ob den :cry:
Zase na druhou stranu Verunka je naprosto pohodový, spavý dítě a jedlík, takže třeba to k něčemu dobré bylo..... :roll:
Jo a všechno se dá zhubnout, když se chce :arrow:
Já taky předtim přestala kouřit a byla jsem kuřačka dost dlouho a dost intenzivní, takže můj gyndař to přidával i tomu......říkal, že až se mu budu zdát tlustá tak mi včas řekne :idea:

Jinak teda 1.6.máš omluvenku, ale příště teda ani náhodou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
20.5.06 16:20

Ahoj Kacul a Bee: to Vam opravdu moc zavidim, ja mam nahore uz 4 kila a nevejdu se naprosto do niceho. Snazim se snidat, obed jim okolo 12,00 a vecer jenom nejakou polivku, ale je fakt, ze na obed toho snim za 2 :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
20.5.06 16:28

Ahoj holky!

Tak hlavně bych chtěla pogratulovat k uspěšným kontrolá. :wink:
Jinak v pátek jsem byla v autě od 9 hod až do 19.30, takže fakt síla.
Jeli jsme s přítelem do Prahy, on tam jel pracovně a já jsem se chtěla podívat na nějakou hezkou sedačku do obýváku.
Cesta do Prahy docela šla, ale pak jsme museli ještě do Č.B a to bylo něco.Všude zácpi a vůbec nejhorší to bylo v Soběslavi, tam jsme čekali hodinu a půl v zácpě.
V pátek odpoledne tam frézovali most, chápete to? :roll:
Byla jsem uplně vyřízená a řekla jsem, že v pátek už nikam nejedu. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
20.5.06 16:55

Kacul: ted jsem si prohledla Verunky stranky - jsou nadherne!!! Je to vazne beruska - uz se na Tebe moc tesim 01.06. :D

Ivana: patek a provoz je katastrofa! Tak hlavne, ze jste vse v poradku vyridili! Patecni provoz taky nesnasim, to radeji pojedu vlakem, nebo metrem nez se v preplnene Praze nekam plouzit autem brrr :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.06 17:37

Ahoj holky,

tak jsem se dostala ke psaní :) V pondělí jsem byla na kontrole, bambuka se paní doktorce vzorně předváděla ovšem jen do té doby, než měl přijít okamžik na foto. Pak mávala ručičkama a dělala kotrmelce, ale paní doktorka to naštěstí nevzdala i když to byl lov :lol: a nakonec se přece podařilo :D

Jinak co se týče nabírání, já jsem na začátku zhodila asi 8 kg a doteď jsem přibrala cca 0,5 kg, ale pěkně mi roste pupík a za chvíli se snad do normálních kalhot přes pas ani nevejdu. Dostala jsem radu, ať zapojím osvědčenou gumičku na knoflík, jenže já mám téměř všechny haleny tak, že je to vidět a na ty těhu kalhoty to zase ještě není :? Ale za to nepříbírání jserm ráda, nejsem žádný drobek a přibrat hodně, tak fakt nevím, jak bych vypadala. Sestra přibrala u obou dětí 6 kg a oba měli při narození 4 kg … já chci taky 6! :lol:

Ivana1985 … úplně s Tebou cítím, já byla v týdnu na Moravě, cestou několik kolon (to nepočítám ty, kdy pánové kamioni, ve snaze předjet se, několik kilometrů blokují oba pruhy) a neustálé drncání (to jsem nikdy předtím nějak nevnímala). Po návratu jsem byla úplně grogy a okamžitě usnula.

Kačul … koukala jsem na Tvé fotky a jsou hezký :)

Ještě na někoho, ale já skleróza zapomenula, kdo to byl, tak se omlouvám a taky hezký. Bříška prostě sluší :D

Jo a konečně … jdu to zaklepat na dřevo … asi skončily ble stavy. Mimi to má teda pevně v rukou a už mě vycvičilo, co je povoleno a co je naprosto nepřípustné, tak se zbytečně nevzpírám, stejně vždycky vyhraje :lol: (mimochodem, čokoláda je úplně zakázaná pod heslem „jako jed“ :lol: )

1.6. se pokusím přijít, snad to vyjde (vlasně proč by nemělo :) )

Jinak blahopřeju všem k úspěšným kontrolám. Nevím jak vy, ale já mám vždycky před docela „nerva“ (nebo spíš nemůžu se dočkat a trošilinku se bojím) a pak když drobka vidím … no paráda :D Už jsem říkala paní doktorce, že bych ten ultrazvuk měla nejraději i doma :) Teď nás čeká 29.5. ta kontrola s odběrem krve na AFP testy.

Teda já tu píšu romány, tak už budu raději končit a pokusím se psát průběžně, protože pak si nepamatuju, komu jsem chtěla odpovídat a na poznámky na papír jsem zase asi líná (teda spíš určitě než asi :lol: ).

Jo a ještě se u mě začínají objevovat takové ty dojímací stavy, stačí milé slůvko a už jsem naměkko. Mohla bych fungovat jako profesionální plačka 8O :lol: Co vy, taky vás to takhle přepadá?

Aaaa … ještě jsem si vzpomenula, jak jste se bavily o tom opalování, tak já jsem se teď ptala, co samoopalovací krémy a to mi bylo řečeno, že v pohodě. Tak jsem zakoupila nějaké to „mléko s kapkou samoopalovacího krému“ a budu to řešit takto. Ve skrytu duše doufám, že to skutečně bude barva jako od moře a ne pravá žlutá :lol:

A teď už opravdu opravdu končím :lol:

Mějte se všechny moooc krásně a hýčkejte bříška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.5.06 21:45

Ahoj Mile tehulinky,

jsem rada, ze s tim pupikem nejsem sama. V patek jsem vzdala do prace sukni a vzala jsem si sportovni kalhoty. No musim rict, ze jsem si v nich pripadala nacpana jako velryba do plavek. Zkratka nic moc. Cestou z prace jsem navstivila jeden novy obchudek s vybavenim pro deti. Meli tam i tehu koutek, kde jsem narazila na naprosto uzasne kalhoty. Maji takovou svetle hnedou barvicku a na zadku libivou vysivku kvetiny (barva ton v tonu), co me ale nejvic dostalo, ze nemaji takovy ten klasicky fusak na brisko, ale predek je zavinovaci, takovy dve placacky pres sebe. Zavazuji se na boku a s pribyvajicim briskem ty placacky postupne rozevirate. Zamilovala jsem se do nich na prvni pohled. Takze jsem je koupila a dneska i otestovala. Hurrrraa mam svoje tehu kalhoty :lol:

Jak jsem na tom s kilama? V prubehu minuleho roku jsem pribrala tak asi 5kg - odrazil se na me nastup do prace a vic jak rok sedaveho zamestnani a to i pres to, ze jsem sportovala dvakrat az trikrat v tydnu. Takze na zacatku tehu jsem mela takovy slusny airbag na brisku. Ted v prubehu druheho mesice jsem zhubla asi 3kg. Nezvracela jsem nijak vyrazne a jedla 6× denne a presto jsem zhubla. Ted uz mam zase skoro dve kilca zpet, takze vysledek je zatim -1kg. Kazdopadne po tehu bych se chtela dostat pod 60kg - muj cil (ted jsem na 64) :twisted:

Jinak dneska jsem navstivila svou babicku, ktere je 82 let. Presto, ze je dost nemocna a spatne chodi, tak je intelektualne hodne cila. :idea: Fakt ji za to hrozne obdivuju. Jsem jeji prvni vnouce, takze svuj zivot tak trosku ridi podle me. Az pujdu do prvni tridy, az odmaturuju, az dodelam vejsku … no a ted ceka na to prvni pravnouce :lol: je naprosto bozi. Mela pro me nachystane dva pytle destkych vecicek… neco po nas, co jsme nosili my, neco od znamych a pribuznych, tak jak se to u ni seslo. Takze tu mam plne pytle veci. Zitra budu prebirat a prat, protoze nektere veci lezely fakt dost dlouho.

A jeste se musim pochlubit, dneska jsem si svihla 150km za volantem a vyhovovalo mi to vic, nez byt spolujezdec. Tak nejak jsem si mohla jet podle toho jak prcek tahal za snuru a rikal mi, jestli takhle jo nebo ne :lol: On totiz kdyz chce odpocivat, tak me vzdycky zacne pichat v boku - taha za snuru :lol:

Tak pekne jsem se rozepsala, doufam ze ne moc nudne :roll: Jsem ted nejak vic plna dojmu. Tak preju peknou nedeli, ja budu dosazovat zbyle kyticky, moc se tesim.

Pa Ilju a Sneruska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
20.5.06 21:48

Smarr: Já jsem ti to přeci psala hned, že se divím, že ti to dr dovolil aby jsi chodila na solárko. :?
Jinak já jsem si koupila ten samoopalovací krém a je super, ale musíš se mazat obden, pač by jsi jinak byla flekatá.
S tim pláčem, jsem na tom tak, že mě i dojímá znělka Ordinace v růžové zahradě, jak si tam ta mamina hladí bříško. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.5.06 08:47

Ahoj těhulinky a bříška

BEE Neboj, jsem tu a sleduju Vás :D Byla jsem tedy na 4 dny úplně mimo na dovolené, ale všechno jsem dočetla :D Jinak jsem měla trošku problém, právě na té dovče a pan doktor mě nechal od pondělka doma. Takže se vyřešil můj problém a nemusím řešit dilema, jestli práce, nebo klid. Všechno se vyřešilo tak nějak za mě.
S kilama jsem na tom asi tak, že od začátku jsem nepřibrala ani kilo. Nejdřív jsem 2 zhubla, pak kilo nabrala, a teď mám jako na začátku. Asi je to tím, že nějak nemám chuť na nic. A už vůbec ne na sladké. Jediné co mi nevadí, je ovoce zelenina, takže tu konzumuju na kila :lol:

Kaculko Prosím o opravu termínu. Museli jsme absolovovat jednu nečekanou prohlídku a pan doktor nám další napsal na 29.5., tak prosím o opravu. Moc děkuji jménem mým, i Piciríkose.

Jinak na srazík bych jela… ale upřímně všechna ta místa, která jste navrhly jsou pro mě španělská vesnice, tak uvidím, až budete vědět přesně :cry: jestli to pro mě bude nějak v dosahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.5.06 10:48

Ahoj holčiny!

Zdravím při neděli a doufám, že se k tomu větru přidá i sluníčko!!! Když jsem slyšela, že zítra V PONDĚLÍ má být 28°C tak se teda moooooc těším do práce :-((

KAČUL - těch 20 kg nebyl odstrašující příklad! Já si jen živě dovedu představit, že by se to přibrat dalo! Zvlášť v mym případě! Musím se hlídat (aspoň trochu), abych ty studentský pečetě v tom krámě neviděla a manžovi to zakázat. Naprosto chápu, že takhle se to dá bez problémů zmáknout (těch 20 kg nahoru)… :-(

Jinak já nabrala před otěhotněnim tím, že jsem přestala brát HA nějakých 6 kg…jednu chvíli to bylo i 10, ale pak jsem naštěstí aspoň 4 shodila ani jsem nevěděla jak…a těch 6 předtím šlo nahoru během 2 týdnů naprosto nepozorovaně…byla jsem z toho dost otrávená, protože drobek teda nejsem…:-( tak doufám, že Qeebo a moje tělo by mohly tak nějak společně vyhodnotit, že těch 6 po tý HA by mohlo už být tak nějak využito i pro těhu a mohla bych fakt přibrat jen minimálně.

ZELENINA - je teď na krámech naprosto šílená! Už aby vyrostlo něco na našich českých polích, protože ty rajčata odjinud připomínaj svou barvou spíš propagační materiál ČSSD… :-( Ale včera jsem přece jen nějaký rajčata a okurky v Globusu ulovila, tak se chystám dneska udělat pořádnej salát i na zítra do práce. ;-)

Užívejte si neděli a odpočívejte i s pupíčky! ;-) Všem, které jdou zítra taky do práce přeju, ať tu letní teplotu společně ve zdraví překonáme.

Pa Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.06 11:56

Ahoj těhulky,

Ivett : Díky moc za radu, jak na pravítko, to jsou IT rady profesionala… :D :D teď jsem to v rychlosti zkusila, tak uvidim..Když tak to zkusím znovu pozornějí

Smarr,MiLi: S tim samoopalovacím krémem jste mně potěšily :P Hned si nějaký koupím, protože jak tu někdo psal, být tlustá a ještě bílá, to už je vrchol 8O 8O

MiLi: S tím dojetím to mam taky tak, ja jsem vždycky bývala takový ten typ naměko, ale teď pláču kvůli písničce, co slyšim v radiu (o televizi nemluvě), kvůli „divnému podtónu“ v hlase mého drahého(který tvrdí, že že žadný „podtón“nemá) a hlavně jsem na mněko v nemocnici, když vidím nemocné děti…No, snad to přejde, nebo se se mnou zachvílí normalní lidi přestanou stýkat :( :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
21.5.06 13:47

Ahoj tehulky,

nějak to nestíhám všechno číst… :wink: Jste hrozně upovídané…

Kasio: ty jsi z Olomouce? Já taky :D Ke kterému/které Dr. chodíš? Mně zatím brali jen krev a o screeningu ještě nebylo ani slovo - kdybych nesurfovala po internetu, tak asi ani nevím, že něco takového existuje…

No minulý týden byl zase „veselý“… Měla jsem jet ve čtvrtek na otočku pracovně do Českých Budějovic - vlakem, takže přes 6 hodin tam a přes 6 hodin zpátky… Ve středu jsem dlouho do noci dodělávala nutné resty, které jsem musela mít do toho čtvrtka hotové. Kolem půlnoci jsem šla na záchod a měla jsem narůžovělý výtok - s příměsí krve. Okamžitě jsem všechno přehodnotila, rozeslala SMSky na patřičná místa, že do ČB ze zdravotních důvodů přijet nemůžu a ráno jsem šla k doktorovi. Sice kromě tohoto jednoho půlnočního incidentu už se nic nedělo, ale myslím, že jsem dobře udělala. Doktor mě zkontroloval a konstatoval, že mám nízko uloženou placentu. Takže zase zákaz tělesné aktivity, sexu (povolil mi jej teprve před týdnem!) a dalekých cest… Ach jo. No doufám, že to nebude nic vážného - prý v obobí, kde se nacházím (tj. 16 - 17 tt), to není velký problém, problém by to byl, kdyby se ta placenta nezačala zvedat a zůstala dole i ke konci těhotenství. Pak hrozí i vykrvácení při porodu a přistupuje se proto k císaři. No jak říkám, věřím, že se to upraví :)

Co se váhy týče, můžu Vás asi všechny uklidnit a zároveň trumfnout - mám nahoře tak 4 až 5 kilo! :lol: „Normální“ oblečení už neřeším více než měsíc. A minulý týden jsem si koupila moc hezkou těhu halenku - úplně jsem z ní unešená. Jen mě mrzí, že nikde nemůžu narazit na nějaké pěkné šaty… Jsem hodně šatová a mám ráda šaty a sukně až po kotníky. A nic takového jsem v obchodech neviděla… :cry:

Mějte se moc hezky a dávejte nasebe pozor :)

Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital