Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a holky, co se delší dobu neozvaly, jsem zatím šoupla pod seznámek, takže je sem ani nekopíruji, protože mi to jen přidělává práci…takže až se zase ozvou…ráda je vrátím zpátky…Snad se nezlobíte ![]()
Konkrétně to je : MILKAK, STRAMPLICKA, BERU, TINES
A ještě ad sraz …co Medicka?? Mia?? Bee??
S ostatníma už se skoro počítá......takže zatím já, Nico, Pajina, Ivett, Smarr
Pokud vím, tak prcky už mám já , Pajina a Mia .....takže holky, napadá vás nějaké místo, nebo necháte prcky doma???
Ivanka: Vsetko najlepsie
Ake mile ,ze sme sa rovnako narodili..len nejaky rok hore dole.
Kaculka:Ja mam kontrolu az 30.5.To idem na tu krv.V utorok som bola u dr.kvoli bolestiam.Tak mi to pomenil a zakazal mi manzelicka ![]()
Uz som sa objednala na 3d UZV,som taka zvedava…ale az 6.7.
Takže i tobě HIKI .....vše nej nej!!! Hoodně zdravíčka, zdravé a krásné miminko..... a samé radosti a žádné starosti!!!
Teda alespon, že tu dneska netrpím samomluvou......
kaculka:Dakujem,dakujem ![]()
idem si skusit dat metrik…som z toho jelen
Ahojky holcicky!
Preji obema nasim oslavenkynim vsechno NEJ a zadne starosti!
Srazik na den deti je perfektni ![]()
Ivance už od rána držím palečky!!
A Ivanko a hiki přeju Vám VŠECHNO NEJLEPŠÍ k narozeninám…zdravé miminko, hladký průběh těhotenství, snadný porod…a k tomu spoustu zdraví, štěstí, lásky a hodného chlapa, který Vás bude na rukou nosit ![]()
Hiki a vůbe všichni…kdy je dobré jít na ten 3D ultrazvuk (jak by mělo být miminko staré) a kde zjistím, kde to dělají? My bychom si prcka chtěli nechat natočit na video (či na co to natáčejí), tak by mě to zajímalo
)
Zdravim z prace,
3D ultrazvuk je v Praze a nabizeji ho na strankach www.genet.cz - pokud se nepletu. A doporucuji 28 tyden. Vse nahravaji na DVD i se zvukem - vlastne tomu rikaji 4D ultrazvuk. My o tom take premyslime a asi bychom jednu takovou nahravecku chteli. Cena je myslim 1000 Kc.
Hezky den.
Kaculko a holky: ja potvrzuji 01.06. v 18,00 hod. - ted jeste maminky kde, aby tam bylo to detske hriste. Me napada akorat pizzerie Giardino v Braniku (to je trosku z ruky), letna, Riegrov.
y, recka (ted proste si nevzpomenu na nazev ) vedle Akropole na Zizkove. Jinak netusim, ale vy urco budete vedet ne?
""http://bd.lilypie.com/Vn7gp2/.png:http://bd.lilypie.com/Vn7gp2/.png
Ilju, díky moc, už na to koukám (jen je to www.gennet.cz , ale já jsem holka šikovná, přišla jsem na to
). Právě si taky říkám, že ty penízky obětuju, abychom našeho Kulíška měli takhle natočeného, tak to je super, určitě se tam objednáme ![]()
Jinak jak už jsem psala se srazíkem, dojedu teoreticky kamkoliv, takže ať si hezké místo dohodnou maminky
tak, aby vyhovovalo i prckům ![]()
KAČUL, děkuju, moc ráda se připojím. Ty jsi kamarádka ILI, nebo už se mi to plete? Deníčky a diskuze začínají být krásně propletené, že?
Kasia (78, blíženec), Olomouc, TP 28.11., Bubinka, DK 6.6. (poradna) a 16.6. amniocentéza
Přeju všem oslavenkyním hooodně zdravíčka a krásně rostoucí bříška!!
Kasia
Holky, moc moc vám děkuju za přání k narozeninám, jste zlatíčka.
hiki: Tobě taky všechno nejlepší… ![]()
Jinak kontrola dopadla dobře, mimísek je v pořádku, roste jako z vody. ![]()
Akorát mám trošku vysoký tlak..
140/80, snad to není tak hrozný.
Byl tam semnou i můj přítel a víte co mi dr řek?…že prý bude pěkně zlobivé po mě, pač na nás vystrkoval zadeček..hm, to nevim jak na to můj dr přišel, že jsem zlobidlo, vtipálek.. ![]()
Ahoj Kasio .....tak teda vítej!!!.....i v seznámku!!
![]()
Jinak jsem kamarádka Ili už dlooouhooo, ale radši nevim jak moc, protože bych si připadala stará…
Ale seděly jsem spolu na základce v lavici. Jo a od vás z deníčku jste tu ted 3......to jste teda plodnej deníček
No takže váš deníček sleduju, ale jen z dálky, když se děje něco zajímavého… ![]()
Takže hooodně štěstíčka na kontrolách všem!!!!
![]()
SRAZ 1.6. v 18 hod : ale já asi půjdu bez Verči, protože je to na ní dost pozdě.......ale taky mě napadl třeba Človíčkov v Edenu…ale nevim, neznám to tam…
Kačul, Človíček v Edenu sice nevím, jaký je, ale zase to mám blízko
takže já jsem klidně pro
)
Jinak mě právě napadlo, jeslti v šest večer není na děti pozdě…ale to asi záleží na tom, jak je máte kdo zvyklé ![]()
Ahojda,
pro mě je v šest s Ondrou v pohodě (často se po „poledním“ spánku probouzí až v pět
) Ale možná bych ho nechala doma, kdyby manžel mohl hlídat, což si nejsem jistá..
Místo - je mi jedno, žádné z navrhovaných neznám. Kdyby se vám chtělo do Hostivaře, tak je tu jedno hezké občersvtvení u Hostivařské přehrady. Ale to je spíš pro ty děti, jelikož je tam hřišťátko, jídlo a spol. nic moc, i když okolní příroda hezká. A je to pouze do hezkého počasí ![]()
Pa, jdu pracovat ![]()
Pajina