Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
958
18.5.06 10:40

Jo a holky, co se delší dobu neozvaly, jsem zatím šoupla pod seznámek, takže je sem ani nekopíruji, protože mi to jen přidělává práci…takže až se zase ozvou…ráda je vrátím zpátky…Snad se nezlobíte :o
Konkrétně to je : MILKAK, STRAMPLICKA, BERU, TINES

A ještě ad sraz …co Medicka?? Mia?? Bee??
S ostatníma už se skoro počítá......takže zatím já, Nico, Pajina, Ivett, Smarr
Pokud vím, tak prcky už mám já , Pajina a Mia .....takže holky, napadá vás nějaké místo, nebo necháte prcky doma???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.5.06 10:44

Ivanka: Vsetko najlepsie :D Ake mile ,ze sme sa rovnako narodili..len nejaky rok hore dole.

Kaculka:Ja mam kontrolu az 30.5.To idem na tu krv.V utorok som bola u dr.kvoli bolestiam.Tak mi to pomenil a zakazal mi manzelicka :(

Uz som sa objednala na 3d UZV,som taka zvedava…ale az 6.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
18.5.06 10:53

Takže i tobě HIKI .....vše nej nej!!! Hoodně zdravíčka, zdravé a krásné miminko..... a samé radosti a žádné starosti!!!

Teda alespon, že tu dneska netrpím samomluvou......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.5.06 10:56

kaculka:Dakujem,dakujem :)
idem si skusit dat metrik…som z toho jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.5.06 11:05

Ahojky holcicky!

Preji obema nasim oslavenkynim vsechno NEJ a zadne starosti!

Srazik na den deti je perfektni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
18.5.06 11:06

Ivance už od rána držím palečky!!

Ivanko a hiki přeju Vám VŠECHNO NEJLEPŠÍ k narozeninám…zdravé miminko, hladký průběh těhotenství, snadný porod…a k tomu spoustu zdraví, štěstí, lásky a hodného chlapa, který Vás bude na rukou nosit :wink:

Hiki a vůbe všichni…kdy je dobré jít na ten 3D ultrazvuk (jak by mělo být miminko staré) a kde zjistím, kde to dělají? My bychom si prcka chtěli nechat natočit na video (či na co to natáčejí), tak by mě to zajímalo :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.5.06 12:05

Zdravim z prace,

3D ultrazvuk je v Praze a nabizeji ho na strankach www.genet.cz - pokud se nepletu. A doporucuji 28 tyden. Vse nahravaji na DVD i se zvukem - vlastne tomu rikaji 4D ultrazvuk. My o tom take premyslime a asi bychom jednu takovou nahravecku chteli. Cena je myslim 1000 Kc.

Hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.5.06 12:28

Kaculko a holky: ja potvrzuji 01.06. v 18,00 hod. - ted jeste maminky kde, aby tam bylo to detske hriste. Me napada akorat pizzerie Giardino v Braniku (to je trosku z ruky), letna, Riegrov. :,-(y, recka (ted proste si nevzpomenu na nazev ) vedle Akropole na Zizkove. Jinak netusim, ale vy urco budete vedet ne?

""http://bd.lilypie.com/Vn7gp2/.png:http://bd.lilypie.com/Vn7gp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
18.5.06 12:59

Ilju, díky moc, už na to koukám (jen je to www.gennet.cz , ale já jsem holka šikovná, přišla jsem na to :wink: ). Právě si taky říkám, že ty penízky obětuju, abychom našeho Kulíška měli takhle natočeného, tak to je super, určitě se tam objednáme :D

Jinak jak už jsem psala se srazíkem, dojedu teoreticky kamkoliv, takže ať si hezké místo dohodnou maminky :wink: tak, aby vyhovovalo i prckům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
18.5.06 13:16

KAČUL, děkuju, moc ráda se připojím. Ty jsi kamarádka ILI, nebo už se mi to plete? Deníčky a diskuze začínají být krásně propletené, že?

Kasia (78, blíženec), Olomouc, TP 28.11., Bubinka, DK 6.6. (poradna) a 16.6. amniocentéza

Přeju všem oslavenkyním hooodně zdravíčka a krásně rostoucí bříška!!

Kasia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
18.5.06 13:26

Holky, moc moc vám děkuju za přání k narozeninám, jste zlatíčka. :lol: 

hiki: Tobě taky všechno nejlepší… :D

Jinak kontrola dopadla dobře, mimísek je v pořádku, roste jako z vody. :D
Akorát mám trošku vysoký tlak.. :roll: 140/80, snad to není tak hrozný.

Byl tam semnou i můj přítel a víte co mi dr řek?…že prý bude pěkně zlobivé po mě, pač na nás vystrkoval zadeček..hm, to nevim jak na to můj dr přišel, že jsem zlobidlo, vtipálek.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
18.5.06 13:32

Ahoj Kasio .....tak teda vítej!!!.....i v seznámku!! :lol: :lol:

Jinak jsem kamarádka Ili už dlooouhooo, ale radši nevim jak moc, protože bych si připadala stará… :wink: Ale seděly jsem spolu na základce v lavici. Jo a od vás z deníčku jste tu ted 3......to jste teda plodnej deníček :roll: No takže váš deníček sleduju, ale jen z dálky, když se děje něco zajímavého… 8)

Takže hooodně štěstíčka na kontrolách všem!!!! :lol: :lol:

SRAZ 1.6. v 18 hod : ale já asi půjdu bez Verči, protože je to na ní dost pozdě.......ale taky mě napadl třeba Človíčkov v Edenu…ale nevim, neznám to tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
18.5.06 13:56

Kačul, Človíček v Edenu sice nevím, jaký je, ale zase to mám blízko :D takže já jsem klidně pro :o)

Jinak mě právě napadlo, jeslti v šest večer není na děti pozdě…ale to asi záleží na tom, jak je máte kdo zvyklé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
18.5.06 14:09

Kacul: Další kontrolu mám 5.6..budou mi brát i krev… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
18.5.06 14:20

Ahojda,

pro mě je v šest s Ondrou v pohodě (často se po „poledním“ spánku probouzí až v pět :oops: ) Ale možná bych ho nechala doma, kdyby manžel mohl hlídat, což si nejsem jistá..

Místo - je mi jedno, žádné z navrhovaných neznám. Kdyby se vám chtělo do Hostivaře, tak je tu jedno hezké občersvtvení u Hostivařské přehrady. Ale to je spíš pro ty děti, jelikož je tam hřišťátko, jídlo a spol. nic moc, i když okolní příroda hezká. A je to pouze do hezkého počasí :roll:

Pa, jdu pracovat :?

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí