Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky,
jsem jen nakukovatelka u vás v diskuzi. Taky čekáme mimi v listopadu , ale TP máme až 23.11. Jsem z diskuze Profi snažilek a z deníčku PSTM. Jen jsem se Vás chtěla zeptat, jak jste na tom s bříškama !!! Já jsem v 15tt a furt níííííííc !
Už jsem tím úplně postižená. ![]()
Ahoj Kacko,
pri prvním těhu břicho touhle dobou určitě taky nebylo. Teda normální kahoty už jsem nezapla, ale těhotenství na mě určitě ještě nebylo poznat. Teď mi pár lidí říká, že už mi je vidět bříško, ale většinou nic nepoznají, pokud nevědí že jsem těhotná. Spíš než co jiného si připadám, jako kdyby mě přibylo pár špeků, ale pořád ještě mám bříško srovnatelné s netěhotnými (zvlášť s těmi spěkatějšími
)
Jinak přeju pohodové těhu, ať bříško pěkně roste ![]()
Pajina
Hele Kacko.....co ty tady!?! …bud ráda že bříško není a užívej do svatby, pak se ti určitě vykulí ![]()
A hlavně když máš ty svalíky vycvičený, tak odolávaj tlaku zevnitř dýl…tak nezoufej, už se dočkáš!!!!!!
![]()
Ale myslim, že v tom malobříškatění nejsi sama… ![]()
Tak páčko zatim a nakoukni zase
![]()
Ahoj těhulky ![]()
Mám za sebou krásně náročný víkend - babský sraz a dámská jízda s procházkou Prahou, hospůdkou, ZOO, posezením doma…no prostě super, ale jsem totálně vyčerpaný človíček, Kulíšek mi dává dost jasně najevo, že nezvládnu tolik, jako, když u mě ještě nebydlel ![]()
Kačko, vidím, že Tě čeká „velký den“, tak přeju, ať všechno vychází podle Vašich představ. Taky jdu v pátek na svatbičku, ale jen jako divák
A bříško vyroste, uvidíš…já jsem dnes 17+6tt a vidět je už krásně, dokonce mě v MHD lidi pouštějí už i sednout, to je příjemné
) Ale buď ráda, že to šatiček ještě budeš „krásně štíhlá“
Tak zatím a přeju krásný den!!
holky dík moc. Zase příjdu příjdu pro radu, ![]()
KACULO : no šmíruju Vás !!!
Ale deníček a druhou diskuzi bych už asi nestíhala !
Stejně jsi se měla na tý svatbě ukázat !!!!! ![]()
IVETT : díky moc !!!! Se mááááš ! Já už chci být taky 18tt. ![]()
Kačko, jsou to jen 3 týdny, ani se nenaděješ a budeš zase o měsíc dál
Mě teď ten čas hrozně letí…Sotva jsem zjistila, že jsem těhu a už budu mít půlku za sebou ![]()
Ahoj tehulky…
Tak jak se mame po vikendu… Ja byla s drahym na chate a taky jsem se tam projela trochu na kole,ja vim, ze jste rikaly,ze se to nema..ale tam se skoro jinak neda pohybovat…vsechno je daleko
Nakonec jsem to prezila,ujela jsem 11km a bylo to i prijemne..
V patek mam zkousku…chtela jsem se na ni ucit 3tydny, ale jak mam v hlave ty dupacky apod.
tak mi na to zbyly 4 dny…tak to asi nedopadne ![]()
PRAZSKE TEHULINKY Kde je ten sraz 1.6. ???
liborinka Velkou knihu o matce a dítěti za 450kc mam a prijde mi takova moc detska
, hodne obrazku a malo info.
Nejlepsi knizka co znam je CO CEKAT V RADOSTNEM OCEKAVANI za 399kc.Fakt doporucuju
-a vidim, ze spousta holek taky ![]()
Makos Vitej do klubu omdlivacu
taky jsem si to cerstve zayila..no asi to patri k veci ![]()
Mne na me minulotydenni omdlevani nekdo poradil mit u sebe cokoladu a rychle si zobnout…pry jak se zvysi cukr v krvi, tak neomdlis
SRAZ 1.6. v 18 hodin
.....co třeba ten človíčkov v edenu??? Aby mohla Pajina s prckem, já asi půjdu bez Verči tak na 90 %. A Mia nemůže, čili ohledně dětiček už zbyla jen Pajina.......a myslim, že když by nakonec prcka nebrala tak tam vždycky někde sedneme..ne!? na kafčo… ![]()
Takže kdo je proti, tak piště a přidejte jiný návrh.....ju!?!? ![]()
mne Clovickov plne vyhovuje…Myslim, ze se do Edenu da docela dobre dostat odev:,–(… ![]()
Tak se mejte krasne…a uzivejte si 2.trimestr
pry je nejpohodovejsi.....
Chudak ja se jdu ucit radiologii..ble…ble..ble…
![]()
Ahojky kocicky…jeden nablbly dotaz - Eden je takove to velke na jizni spojce na pravo smerem na Cernak???
Mě ten Človíčkov taky vyhovuje…a kdyžtak se tam dá sednout na kafčo i jinde, jak psala Kačula ![]()
Medičko, držím pěstičky, ať to dobře leze do hlavy, ať jsi na pátek připravená ![]()
Ahoj těhulinky,
tak jsme celý víkend strávily zase pracovně dělali jsme doma kuchyň takže už jsem vařila v neděli jako člověk né na jedné plotýnce jako v předešlých 8 měsících! Takže nám chybí ještě dopojit vodu do baterie, koupit průtokový ohřívač a přivrtat dvířka a hurá
. No a pak už jenom police do špajzu, šaten a podlahy do podkroví a to jsem ještě zapoměla na práce venku.Přístřešek na auta, dřevo a balkon. Když máte chalupu máte prde… v kalupu a to sedí. My máme sice novostavbu,ale ještě nedodělanou! Ale všechno bude jak já říkám!!!
Holky založte galerii Listopad 2006 at vidíme vaše bříška!!!
No jinak úž mi zase pupík pěkně vylezl takže nakonci týdne zase udělám foto!!!
Holciny z Prahy, co mate na den deti sraz…ja vam zavidim.....ja jsem tady okolo nasi dediny snad jedinna tehu. Do Prahy to mam hodne daleko…o vikendu jsem byla kazdej den tak do jedny do noci venku a telo to nezvladlo…dneska uz zase spinim
uz jsem z toho fakt nestastna. Uvidim snad to prestane. prvniho jdu na odber krve na ty testy, tak uvidim co mi doktorka rekne. Dneska je celkove nakej divnej den…porad jen spim a jsem unavena po kazdym kroku.
tak se holciny a vase miminka opatrujte, neomdlivejte a pa pa Igi
no Nico …asi myslíš spíš štěrboholy…interspar, obi, to je u spojky…
Eden je když ze spojky (tohoto směru) sjedeš na Vršovice, a pak pořád za nosem…je tam Carrfour..... a človíčkov je ve druhém patře myslím, ještě jsem tam nebyla…přímo ![]()
Klidně ti popíšu cestu auetm, podle toho odkud pojedeš…
Igino: povinně celý den odpočívat nohy nahoru a číst něco moc pozitivního třeba emimino!! Koukej odpočívat ať jste brzy v pořádku!