Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
29.5.06 16:19

Pajina - hele a jak to ze nam to doktorka rekla uz ted?? To je nejaky divny ne ?? Myslis, ze je to mlzeni ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
29.5.06 16:20

Ahoj holky,

zdravím vás po víkendu. Byl skvělý i přes to uplakané počasí. Manžel byl na „pracovní“ akci na chatě a mě si na víkend adoptovali rodiče. Měla jsem se jak v bavlnce. Nemusela jsem hnout prstem. Mamka kolem mě skákala, nakoupila mi samé dobroty, vitamínky… Zahrádka plná plodů jara (ředkvičky, salátek, pažitka, nové brambory…). A teď zase sedím v městkém bytě a koukám na zataženou olomouckou oblohu.

D O M I , s běžkama jsi mě opravdu pobavila. To jsme se tedy o pár týdnů minuli a vypadá to, že máme hodně podobné zájmy (teda my začali běžkovat letos a mě každý, i důchodci, předbíhají). My naposledy jeli 12. března. To jsem byla asi 5 dní těhotná. Mám schovaný lístek z vlaku, a dám ho Bubince do alba.

M E D I Č K O , já jsem teda v šoku nejen z tvého muže, ale hlavně z tchýně. Není nic horšího, než když je chlapeček pod vlivem maminky. U nás to bylo podobné, dokud Tom žil u mamky. Ale hned po škole jsme šli do podnájmu, nebyli jsme schopni nic ušetřit, jen platit nájem a jídlo, ale byli jsme sami, v klidu a nikdo nám do ničeho nemluvil a na mé rodiče jsem se mohla a můžu vždy v případě nouze obrátit. Za 3 roky jsem se rozhodli pro půjčku a šli do „vlastního“. Nájemní městský byt, novostavba, která se 20 let spácí a poté přechází do osobního. Mohli jsme bydlet ve velkém bytě s tchýni, ale za jakou cenu? Radši v dluzích, ale klidu. A kdo dneska nemá úvěr?

No a naše zdraví. Kortikoidy po týdenním užíání nevykazují žádné převratné změny a tak se bojím, že na mě snad vůbec nic nebude působit a takhle si protrpím těhu až do zdárného konce. Ach jo. Cesta půjčeným autem od rodičů se opět neobešla bez zastávek a odbíhání do polí. Tak přemýšlíme o další půjčce a koupi auta. Musím to pečlivě propočítat i s výhledem na rodičovský příspěvek, kolik si můžeme ještě dovolit. A nebo že bych si v:,–(ila sportku??? :-)

Katka a Bubinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.06 16:29

Anni,

Je dobře, že je ti líp..ještě aby malej se vymarodil 8) …Jinak jsem ráda, že s tchánovci to je všude těžký…Úplně si to umím představit.

Jinak PAJINO, díky za účast… :?

Víš, já to beru tak, že takovej chudák kluk, kterýmu je 28let za to ani nemůže.Mimino v životě neviděl ani z vrtulníku, neví, co má čekat…Takže když mu jeho prolhaná matka něco nakecá, tak tomu věří…
Ona mu řekla, že plíny na mimino budou stát 7000kč měsíčně, že nebudeme mít peníze vůbec na nic, že si nebude moc ani zajit s kluky na pivo ani půjčit DVD na večer natož jit na tenis…že bude"sedět doma a čuchat smradlavý plíny" že já jsem medicínu nikdy nestudovala a že jsem si to vymýšlela. To, že jsem otěhotněla schválně je podle ni tutovka…
Taky ho citově vydírala, zavolala mu, že otec(tchán) celou noc plakal do polštáře, kvůli tomu neštěstí…No a Tom má otce rád, tak je mu to pochopitelně líto…

Pak zase po něm chtěli vrátit věci co mu kdy dali, klíče od bytu…No hrůza…atd., atd., atd…no a on (možná je až moc ovlivnitelnej) se nechal ovlivnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.5.06 16:31

medicka-tehulka - to co pises je docela Hardkor podle me…ja bych si asi doma udelal poradek i kdyz ja jsem takova povaha, ze si do niceho moc nenecha kecat:o)))Ale jinak je to smutny dyz jsou takove vztahy v rodine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.06 16:33

Kaiso,

ty kortikoidy možna ještě „nestihly“ zabrat?! Jakou máš zkušenost z dřívějška, za jak dlouho nastoupil účinek? Taky jestli říkaš, že ty „pozitivní“ látky vytváři placenty, tak máš ještě čas, teď se teprv dovyvinula a pořádně produkovat začíná koncem čtvrtého měsíce…

Jinak díky za účast…Vtipný je, že můj Tom je taky Tom :)

Je jedináček, takže je to težký :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
29.5.06 16:34
bruno_banana píše:
Pajina - hele a jak to ze nam to doktorka rekla uz ted?? To je nejaky divny ne ?? Myslis, ze je to mlzeni ?

to nevím, asi to už trochu bylo vidět, ale stoprocentní to vás taky nebylo, co :wink: ? Já byla na ultrazvuku ve 14. týdnu, tak to fakt ještě nic vidět není, na další jdu až v tom 20-22. Slyšela jsem, že někomu to už řekli v 18. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.06 16:35

Bruno,
To je právě to, že ten můj se bojí matku poslat někam, protože ona mu furt vyhrožuje tim, ža si něco udělá…a že žije kvůli němu a kdesi cosi…

Taky asi nejsi jedináček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.5.06 16:37

Pajina - juj ale prej videla kuldy a pindulika a dnes dyz jsem si ten ULZ nazvetsoval a vysekektoval kontrasty a detail tak jsem tam nasel pindika i s kuldama pokud to je vono tak na to jak je prtavej ho ma nejak velkyho (asi po me to jeprece jasny hi hi hi )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.5.06 16:42

medicka-tehulka
Takze ona je to takova hysterka co ? To by asi na me moc neplatilo..ale kazdy jsme jiny asi bych ji ukazal ze tim nic nezmuze. Mam dojem, ze si musi pro:,–(it svoji a pak da pokoj…on pes kterej steka nekouse i kdyz pokud je jeho matka labilnejsi tak bych rekl, ze by si i neco mohla provest, matky to tezce nesou a jeste dyz je jedinacek. Moje mamca muj odchod taky bere dost tragicky, ale takove veci jsem u ni nezaznamenal asi proto, ze vi,ze to proste nema cenu me necim strasit a tak, ja si totiz jdu tvrde za svym, jsem na nektery veci velkej palicak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.5.06 16:44

medicko…tak to je mazec, ale s tou tchyni ty vado…, ale je videt, ze jsi vic nez rozumna holka.....tohle mi (zdravej rozum) nekdy chybi :)
Jinak mi mame takovejch uveru!!! proste jsme oba z vesnice. ani ja a ani mates jsme nechteli bydlet u rodicu, do bytu by nas taky nikdo nedostal…tak jsme zacali stavet vloni v dubnu. ted kdyz jsme tehotni, tak to smudlime jak to jde,nejvic me mrzi,ze jestli to fakt stihnem do listopadu,ze si asi moc to stehovani neuziju:(

ted bydlime u nasich v mym pokojicku…pres veci,ktere tady mame nevidime:)…,ale zase je to vyhoda,protoze asi kilometr odsud stavime.

igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.5.06 16:44
medicka-tehulka píše:
Bruno,
To je právě to, že ten můj se bojí matku poslat někam, protože ona mu furt vyhrožuje tim, ža si něco udělá…a že žije kvůli němu a kdesi cosi…Taky asi nejsi jedináček :D

Ja jsem prave jedinacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.06 16:50

Bruno,
tak jsi výjímečný jedinaček… :D :D Takovejch není moc..

Igino , tak to je to nejrozumnější, co člověk může udělat…osamostatnit se a pak jsou i vztahy s rodiči dobrý…Jde o to, že tahle moje tchýně bydlí (dočasně) mimo ČR, ale i na tu dálku dokáže tohle vyvádět…

Děsím se toho, že to tak bude celej život…Pokud chci být s Tomem, tak prostě tohle musím snášet furt. :( :( :evil:

To nemluvě o tom, že až naš dítě začné mít rozum, tak mně bude před nim pomlouvat a štvát ho proti mně…Zase ji vnuka nikdy nepůjčit asi taky není řešení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
29.5.06 16:53

Teda no ja nestacim zirat 8O

Medicko - to je teda ta nejvetsi hustota! To bych asi neprezila, mas muj obdiv. Ja jenom nechapu ten myslenkovy pochod jeho matky :evil: Tak penize mu pujci a Tvoje tehotenstvi jako vsechno meni??? Pockej az se mimi narodi, to prijde a bude hrabat prstickem, to zname…
Jinak si s Tomem promluv a udelejte spolecne mamince pritrz…cim drive, tim lepe! Jedine tak zabranite tomu, ze bude dale ublizovat. Nenechejte se vydirat…ono je to i pro jeji dobro.
Moje tchyne na tom neni s nervama uplne OK a taky mela tendence silet - hypoteka, domek za Prahou (boze tak daleko!!!)…a takove naznaky, ze kvuli synovi musi brat antidepresiva…Muzicek ji proste poslal nekam - rekl ji, ze pokud se nebude bavit jako normalni clovek, nebudeme se s ni bavit my a hotovo. Chvili to bylo takove divne, ale ted je pohoda. Navstevy jsou v klidu, uz jsem jeji milovana snacha a ne takova ta, ktera mu odvedla syna. A kdyz obcas neco poznamena, Mira ji okamzite uzemni - bud, ze ho jeji nazor nezajima, nebo ze jsou veci, do kterych ji vubec nic neni a tak. A je taky jedinacek…jen ma proste priority.

Jako vazne…bud drsna! Slusna, ale drsna! Tom ma predevsim zodpovednost k Tobe a k diteti…potom az muze jit za maminkou.

Bruno - Tvuj nazor na pohlavi je uplne v poradku :-) Muj drahy smysli naprosto stejne… „A kdyby to byla holcicka…co budu delat, az domu privede nejakeho idiota!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
29.5.06 16:54

MEDICKO , řekla bych, že tvůj muž není ovlivnitelný, ale hloupý (promiň za ten výraz). Když ten můj někdy přišel s nesmyslným tvrzením (např. viz pleny), není nic jednoduššího než ho vzít do obchodu a ukázat mu cenovky u výrobků nebo mu ukázat, že existují i bazárky, kde se hodně věcí pro miminko dá sehnat levněji. Já si kvůli penězům často (vlastně pořád) dělám finanční plán (matematik bláznivý). Prostě si udělám odhad, co bude třeba platit, kolik máme, kolik potřebujeme, kde získat víc, jak to vyřešit a ono to nakonec všechno jde.

Můj Tom byl taky takové trdlo. Je mu také 28 let. Jednou prostě přišlo vystřízlivění. Trochu možná dospěl, možná více začal chápat a žít. Dnes dokáže maminku poslat do „patřičných mezí“ a můžu říct, že jejich vztah se nádherně upravil. Vynadal ji, poslal ji tam…a ono je to najednou všechno téměř v pořádku. Možná maminka zjistila, že už ho ovládat nemůže, že už je svým pánem a konečně ho bere jako dospělého a sobě rovného. Bohužel tomuto se člověk nenaučí, na to musí přijít sám. Ani ty ho k tomu nemůžeš nutit. On jednou pochopí. NEBOJ!

My vždycky říkáme, že MY DVA jsme rodina a to ostatní jsou příbuzní.

Kortikoidy jsem brala jen 1× v životě a zabrali mi během 3 dnů. Je pravda, že teď je jiná situace. Těhotenství má jiné nároky. Bohužel já ten čas nemám, abych ho kortikoidům dala. Amnio se nezadržitelně blíží a já potřebuju mít průjmy pod kontrolou. Ach jo. Bude líp. Musí. Jen co mi pomohlo, po kortikoidech mám nezvladatelný hlad a i tři teplá jídla denně jsou mi málo. Poslední teplé zvládám ještě v 11 večer. Tak kila, kilečka, pojďte ke mě!!!

DOMI , poslala jsem ti SZ.

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.5.06 17:00

medicka-tehulka - mnoo to ani ne spis palicatej jedinacek…

Nico - mnoo ja uz se vidim jak kdyz by to byla holcina byla v tech letech a kdyz si pomyslim, ze mou milovanou holcicku by nekdo ehm ehm tentonoc a jeste .jéééézíííšššššš to bych neprezil :o)) Kluk je jinej a pro mne prijatelnejsi a lepsi :o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí