Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
646
30.5.06 11:31

Smarr: my jsme taky pořád někde jezdily a pracovali aktivně já se teď víc povaluju,ale manža neprotestuje tak snad se to u vás taky urovná! Musí pochopit že se musiš šetřit těhulko!!
Holky ať už to sluníčko vykoukne!!! Já chci jezdit po výletech!
co na cvičení kdy začnete chodit?? Já to mám v plánu tak v 18 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
30.5.06 11:40

LIBORINKA : Já jsem taky od Pelhřimova, z Věžné (stejně jako Archienka), do PE jsem chodila na gympl (90-97). Na cvičení jsem chtěla chodit, jenže ono je to jen v ÚT od 13:30 nebo tak nějak a jestli začnu zase chodit do práce, mám utrum, pracuju dlouho.

NICO : Taky jsem měla ze začátku plány, co všechno doma udělám. Když jsem nemohla, tak jsem plánovala a teď , když můžu, neplánuju a nedělám nic :lol: . Ale od toho jsem tady, ne ? Nejsem uklízečka, jsem budoucí maminka, hihi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
30.5.06 11:45

LIBORINKO ..........do nové galerky se moc nehrmu kvůli pár fotkám. Krom toho je nás dost v nějakém deníčku, kde můžem fotky vkládat a pak na ně tady jen odkazovat, nebo je vložit přímo tady..To je můj názor…Kromě toho myslím zatím, stačí album Ultrazvuky a Bříška :wink: Ale když mě přehlasujete tak s tim něco uděláme!!! Jen prostě myslim, že je zatim čas :o Až budou miminka, tak už bude fotek spousta :wink:

NICO ........to víš že se hezky připravuja odpočívej, načerpaná energie se ti určitě neztratí!!!!!! A uklizení mě taky nebaví. Když se na to vrhnu, tak pak rozdělám všechno najednou a pak večer už nemůžu a nestíhám a musim ještě povlíknout, abych si měla kam lehnout..FUJ FUJ!! Třeba dneska mám v plánu utřít prach…nic víc…tak jsem zvědavá, jestli udělám to nic, nebo víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
30.5.06 11:56

Kaculko , to ja musim kazdy den vyluxovat a tak ob den vytrit…vooopruuuuz!!!!! Samozrejme po takovem uklidu jde pulka kocek na zachod a vyhazi mi tunu steliva na podlahu…
A muj milacek muzicek se tvari, ze by jako mohla byt denne tepla vecere :? v praci jim vari hnusne, tak je na rohlikach…ja ho chapu, ale at si to zkusi - jedna jedina plotynka, ktera hreje na cestne slovo, furt odmyvat ty hrnce, protoze nemam misto a tak…je to des bes. Kdybych aspon mela sporak…soupnout kure do trouby nebo upect masicko, to by mi vyhovovalo.
Navic porad vymyslet nejaka jidla, u kterych nebudu tvrdnout pul dne… Ale ja se taky snazim :lol: vcera byly spagety a dnes udelam bramboracku s houbama. Taky mam bojovy ukol - naucit se domaci houskovy knedlik…takove manyry pochytil od svagra :lol: , ale ten je na teple vecere vysazeny a kazdy den musi mit neco jineho, to ten muj drahousek ma pochopeni :-)

Kdyby aspon svitilo slunicko! Nemam kde ususit pradlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
30.5.06 12:01

Zdravím,
hlásím, že se máme dobře, choroby už nás opustily jen počasí nás netěší.

Prosím jak je to s tím srazem, jsem nepozorný čtenář, co vím je, že bude e čtvrtek asi v Edenu v Čloíčkově, OD KDY? Tedy dokdy, mám to kousíček, tak bych se možná mohla stavit, ale až tak ve 3/4 na 8, jde mi o to, zda tam ječtě budete

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
545
30.5.06 12:06

NICO , to bych švagra teda hnala, kdyby chtěl denně teplé večeře 8O . Manžel se nají v práci a večer už vždycky doma nějakou rychlovku připravím. Pro sebe přes den nevařím, protože vůbec nemám na jídlo chuť. Těšila jsem se, jak si v těhotenství budu dopřávat a zatím kdybych nemusela, tak nejím vůbec.
Cítím s tebou i v tom uklízení. My máme doma zlatého retrívra, takže to jsou denně tuny chlupů. Rezignovala jsem na vytírání, aspoň zametu, protože to bych mohla uklízet pořád. Zvláště, když je teď venku tak hnusně. Před chvílí jsme byli na procházce a vrátili jsme se jak vodníci. Za měsíc se pejsek postěhuje na zahrádku, tak to potom bude doma zase tak hezky uklizeno, jako bývalo dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
30.5.06 12:12

Krti , my mame psa na zahrade a kdyz je pekne, tak mame otevrene dvere a v predsini neustale svincik, to si nevyberes :-)
Ja vyluxuju, vytru a ty nase potvory se jdou jeste na tu mokrou podlahu vyvatet = chlupy…takze kdyz to uschne, musit jeste prejet vysavacem…to je jako u blbych :lol: ale jsou to nasi milackove…

A co se tyce jidla…mno…to ja si daaaaam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
30.5.06 12:19

MIO ..........tak doraž s malým…v těch 18!! myslim, že maj otevřeno jen do 20 hod v tom človíčkově, pak bysme musely jít jinam. Já teda když budu brát Verču tak mizim v 19,30 a když ne tak klidně dýl, ale asi stejně ne o moc!!!

Jo a my máme jorkšíra, takže nepouští chlupy a ještě zbaští vše co malé upadne od pusy, takže takovej ruční vysavač!! Jo a vytřít bych taky měla :cry: Jsem tááák línáááá!!! Pomooooc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
30.5.06 12:21

NICO : My jsme v bytovce a zahrádku máme u baráku, takže hafík bude mít s chozením domů smůlu. Ale nechali jsme mu udělat boudičku jako hrad, tak snad se mu tam bude líbit, denní procházky ho stejně neminou.
Po jídle se mi stýská, já jsem labužník (a bohužel je to na mně i vidět), ale brala jsem Duphaston a po něm mi přestalo chutnat a nějak hodně pomalu se ta chuť vrací. Kromě chuti na pivo, to bych se zbláznila, v životě jsem takovou chuť na pivo neměla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
30.5.06 12:21

Mio , tak huraaaa, uz jste zdraviiii! A prcka vezmi, bude to fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.5.06 12:29

Liborinko+Krtonozko: moc dekuji za povzbuzeni! Tak snad uz zase bude to nahore - to dole uz me fakt nebavi. Je tedy fakt, ze jsem desne podrazdena :?

Kacul: myslim, ze se mi do seznamku omylem zamichal neci mimisek Ricky - ten ke me nepatri :D nase mimi je jenom mimi zatim :)

Jinak s tim uklidem naprosto souhlasim - jsem taky „pani lenoska obecna“ , ale hlavu si s tim moc netrapim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
30.5.06 12:30

Krti , ja brala taky Duphaston a rozhodne mi v jezeni nezabranil :-) takze mam tri kilca nahore. Ja prave kdyz nejedla, tak mi bylo hrozne spatne…
A pivko si davam nealko…mnam! U nekterych jidel mi vylozene udela dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
30.5.06 12:38

SMARRR Neboj, to je asi normální, já mívám taky občas zvláštní nálady, zrovna včera jsem večer nemohla usnout a brečela, protože mi něco řekla sousedka a já si teď věci asi moc beru. Řekla bych, že jsem přecitlivělá, všechno je mi hned líto a přemýšlím na věcmi, nad kterými bych se normálně vůbec nepozastavila. Snad nás to pak přejde :wink: .

NICO Já jsem asi nějaká divná, ale zatím si fakt „užívám“. Krom toho hematomu mi taky začaly otékat kotníky a naskákaly mi od kolen dolů červené bulky - je to prý zánět povrchových žil, takže si 2× denně mažu nohy a už alespoň v noci spím a nebulím bolestí. Ale říkám si, že to všechno za to stojí, všechno vydržím, jen ať jsme na konci sladce odměněni tou „uřvanou vánočkou“ :roll: . Jinak já jsem zatím 2 kg v mínusu, tak snad mi to dlouho vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
30.5.06 12:40
:idea:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
30.5.06 12:41

Pardon :lol: