Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
30.5.06 12:46

Krti , chudinko…koukam, ze jsi taky pochytala co se dalo. Ale rozhodne to stoji za to. Kazde tehotenstvi je jine a kazda to snasime jinak. Na me se treba tchyne-macecha kouka jako na uplnou ubozacku, protoze jsem unavena a treba taky proto, ze nechci byt v zakourene mistnosti a dat si sklenicku vina…kdyz ona v tehu kourila i pila a dite ma zdrave :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.5.06 12:49

Mnooo covece ja nechci mluvit za zenusku..ale na srazek bych ji klidne hodil pokud o to projevi zajem, uvidime, ale ja mam dojem, ze 1.6 je ctvrtek a to chodime na ten predporodni kurz:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
30.5.06 13:16

Ahoj spolubojovnice,

dneska mám smolný den už od rána. Dneska mám poslední den 1. trimestru a já poprvé a doufám že i naposledy blinkala. Vůbec nevím, jak to přišlo. Čistím si zoubky a najednou hup a hup a kakao i topinka byla pryč. Úplně jsem se bála jet k obvodní dr. na kontrolu. Ale zvládla jsem to. Bus nejel, platila jsem upomínku v knihovně, konečně jsem zašla pro uloženou zásilku na poštu a po návratu domů byla ve schránce nová výzva, vybrala a koupila jsem nejmenší květák a pak zjistila, že byly všechny za stejnou cenu…ale venku je hezky. Je tam pod mrakem, žádné horko a to mi vyhovuje :-)

SMARR , máme stejné záliby. V tuto dobu jsme měli najeté 100vky km na kole. Jezdíme na dovču na kole, sbalíme tašky, stan a jedem kam chceme, chodíme po horách, v zimě lyže běžky…Letos toho bylo naplánováno hodně. Taky mě mrzí, že se toho nezúčastním, ale Bubinka je „lepčejší“. Tomáše v ničem neomezuju. Naopak. První týden v červenci vyráží do Vysokých Tater na hřebenovku, teď byl 4 dny na chatě s klukama, nedávno se chystali na bouzovskou 60tku, nadále chodí na squash…jen já u toho chybím. Tím, že já nemůžu, přeci neomezí všechno i on! Takto se na sebe více těšíme, jsme si vzácnější, on má nové zážitky a je potřeba, aby zaměstnal svaly a byl později schopný nosit dítě po horách v krosničce nebo ho vozit na kole. Muže nedonutíš, aby se choval také těhotně a aby měl všechny ty pocity jako ty. A hodně věcí jde i tak společně. Tom jede na kole a já mu jdu třeba kousek naproti, když se vrací. Na squash můžu jít taky procházkou naproti a pak společně na zmrzku…a už moc mluvím…

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
30.5.06 13:23

Tak tohle tedy nezvládám :wink:

Od včerejška jste napovídaly skoro 10 stránek, hodinu se sem nekouknu a tady jsou další 3…

Jen chci napsat, že vítám nové těhulky, které mezi nás zavítaly a přeju, ať je všechno v nejlepším pořádku!!!

A lituju všechny holky, které máte trable s tchýněma. U nás tedy není taky nikdy všechno bez mráčků, ale takového trable naštěstí řešit nemusíme. ťuk ťuk ťuk…

Ale na více tedy reagovat nestíhám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.5.06 13:51

Ivett: taky jsem si dneska pocetla minimalne hodinku, abych byla zpet v obraze :D Jsme hold holky ukecany!

Kasia: ja to naprosto chapu, ze chlap potrebuje taky trosku volnosti, akorat myslim, ze u nas je to trosku jinak. Muj Filip ma zamestnani, ktere nema pevnou pracovni dobu, takze kdyz se spolu sejdeme na spolecny vikend je to tak maximalne 1 za mesic, takze potom si krasne planuju jak si to spolu uzijeme, protoze se na nej strasne tesim. Kdyz pak, ale F. v nedeli vezme kolo s tim, ze jede na klucici reci za kamaradem do hospudky a ja zustanu s tchyni u nich na chate (samozrejme si nemame co rict) a ja vse toleruji a rikam si, OK v pondeli mame svuj den a F. si proste odjede a necha me doma do 21,00 i presto, ze jsme byli domluveni, ze spolu ten den stravime, tak opravdu brecim - dokence jsem zhubla skoro 3 kila a pak si to vzdycky vycitam, ze to mimi akorat stresuju. Priste uz nebudu hystericka a proste mu to vratim PACHOLKOVI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
30.5.06 14:10

Aha SMARR, to je opravdu jiná situace a od F. je to trochu bezohledné. Na jedné straně si říkám, že pracuje a ve chvílích volna potřebuje vypnout a být taky se svými kamarády a jen tak pokecat nebo mlčet u pivka, ale na straně druhé jsi tu ty a volný čas by měl rozdělit mezi tebe a své kamarády. Já se budu opakovat, ale je to o komunikaci a domluvě mezi vámi. Když se mi něco nelíbí, tak to prostě řeknu. A jestli slíbí, že se mnou bude a nestane se tak, tak chci vědět důvod. Navíc teď s námi mlátí hormony a na všechno reagujeme trochu jinak než normálně, jsme plačtivé, ublížené a chceme co nejvíce pozornosti :D Ale neboj, jak se zpívá „jednou jsi dole jednou nahoře“. Kdyby byl život jen růžový, byl by strašně nudný!!!
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
30.5.06 14:20

Kocicky, me se zda, ze fakt mame kazda neco a ve vysledku jsme na tom hodne podobne :lol:
Takze co z toho plyne :?: Budme rady, ze jsme se tady tak pekne nasly, protoze jen listopadova tehulka je schopna pochopit pocity listopadove tehulky :idea: Budeme muset ignorovat tchyne a odpoustet partnerum, bojovat s naladami a ruznymi jinymi neduhy - za chvili zacneme poradne pribirat, v lete nam bude desne vedro a otecou nam nohy, potom budeme silet s vybavickou a strachovat se porodu…

Ovsem ten zaver! Ten listopad! Az se to tady bude hemzit miminky, tak kazda z nas bude stastna, zapomene na spoustu veci, ktere tady dneska resime a i ti nasi muzove budou stastni a hrdi otcove a vse pochopi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.5.06 14:28

Kasio + Nico: to bylo tak hezky, prave za tyhle e-mailiky stoji zato sem chodit :D Hned je mi lip a uz se strasne tesim, az budeme dal chodit na srazy a pristi rok vencit miminka v parku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
30.5.06 14:32

Jojo, taky nesnáším uklízení. Proto jsme spokojení v 2+1. Když si představím, že musím uklízet více místností, umývat daleko víc oken. Nene. Já vysaju, Tom vytře. Okna jsou rok neumytá, ale co, prý je budou letos měnit, tak se to nevyplatí a ještě pořád je přes ně vidět. Jediné privilegium je kuchyň. Denně vařím a jím 2× teplé jídlo. Bohužel Tom jí se mnou a má 4 kg navrch (od začátku těhu) a já nic. Ta kdo tu Bubinku nosí? Já nebo on? Včera jsme o půl desáté večer večeřeli dušené hovězí a k tomu ranné brambory dušené s mrkví a hlávkový salát. Mňam. Dneska plánuju brambory s květákem a okurkovým salátem a buchtu s jahodama. A NICO , já dělám domácí hrnkový knedlík. Je to rychlé, jednoduché a dobré, kdyby jsi chtěla recept. Já miluju dobré jídlo. Vždycky preferuju něco dobrého jako dárek než nějaký lapač prachu.

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
30.5.06 14:37

Kasio , ze se vubec ptas! Samozrejme, ze chci recept! :lol: Ja si na dobre papani taky potrpim, jen proste potrebuju kuchyn - sporak a mycku…potom budu vyvarovat s radosti.
Ovsem Tvoje vcerejsi a dnesni jidlo by mi doma absolutne neproslo :-) Muj muzicek jen tak neco nesni…takze ja varim par osvedcenych jidel porad dokolecka. A jen pro sebe zvladam tak akorat zeleninovou polivku…je pokazde jina, tak jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
30.5.06 14:46

Jo jo, každý má něco :wink: Ale ať už je to protivná tchýně, nezbedný partner, problémy s bydlením, či cokoliv jiného…teď jsou důležití jen a jen mimískové a to, aby byli všichni zdraví!!

Jinak vyvařovat bych mohla taky a pořád - jídlo je můj velký problém :wink: Dneska bude květák špikovaný uzeným a sýrem, zapékaný s bešamelem…a s novýma brambůrkama…mňam…ale budu to dělat až kolem deváté večer, až dorazím domů z tanečků (manžel si po práci uklohní něco sám), takže to bude spíše na zítra do práce k obídku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
30.5.06 15:32

Teda holky, nechcete mě adoptovat??? Dělat mi takový chutě!! :lol: No ještě že sem nechodí i manžel…
Jinak já dělám houskový domácí knedlík z Carrefouru.....fakt je jak domácí a chutná mi ještě víc, když ho koupim hotovej. Je to nějakej Dubenský a jsou v něm i housky :roll: Já jsem na tohle antitalent..... :cry:
Ale právě jsem zblajzla rybízovou bublaninu nebo koláč nebo co to je, každopádně se mi to povedlo, jen to asi dlouho nevydží :cry: Likviduju totiž před létem zásoby v mrazáku a nacházím spousty dobrot :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.5.06 15:55

No ja se pripojuji ke Kacul - knedlik z Alberta je taky OK. Jeste, ze mame v praci teple obedy, dneska byla kachna, zeli, knedlik mnam :wink: Jinak pokud nemusim nevarim, vecer vetsinou snim jogurta, nebo udelam pomazanku. Pritel nastesti ji taky v praci, nebo si neco uvari. Ale vy jste opravdu hospodynky - Vase kvetaky mi tedy delaji pekny chute :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
30.5.06 16:26

Ja bych si TAk dala vepro knedlo zelooooo…ale to doma proste neuvarim ani omylem :cry: Uz se tesim k mamince, zase si dopredu objednam jidelnicek :-)

Vyprazdnovani mrazaku delam taky a vcera jsem tam objevila jitrnicky…taky dobry.

Ja varim rada, bavi me to. Ovsem takova vecere v oblibene restauraci…hlavne nemusim nic delat, zejmena to nadobi me drti.

Me uz na „sporaku“ bubla bramboracka, bude dobraaaaa. A abych si muzicka udobrila, uvarim i pudink, ten on miluje, ja bych to do pusy nedala.

Tak knedlik z Globusu je bleeeee…prave kvuli nemu se mam naucit delat domaci…fnuk! Albert tady nemame a Carrefour je taky daleko, tak je muj osud asi zpeceten…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.5.06 16:40

Nico a co udelat vepro , knedlo, zelo s bramborovym knedlikem to je raz dva. Zeli mas za 20 minutek a maso jen das do trouby a knedlik z prasku je mnam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí