Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
31.5.06 16:56

Ahoj vsichni,

IVETT: Dan Landa je super, alespon bude Tvuj mimisek spravny roker :)

NICO: ja jsem taky registrovana v Podoli uz od 14 tydne - je trebas se potkame :) az budes po Gennetu tak mi dej vedet co me ceka - Filip uvidi mimi prvne na zivo, tak doufam, ze to nebude stydlin jako vzdycky.

KACUL: jakto, ze nevis jestli pujdes :?: :?: :?:

IGINA: Jee ja taky posloucham Dana Bartu - Edopicture

MAKOS: ja to tedy urcite nevydrzim nenechat si rict, co to je - moc si preju holcicku, ale kluk je taky bezva :)

MEDICKO: No tedy, me to prijde trosku sobecky, me taky dela dobre, ze se s nasim briskem Filip chlubi a je mi hezky. Tak nevim, asi ma k tomu sve duvody, ale STEJNE! Jinak s rodicema si hlavu nelam - jsi naprosto uzasna jak zvladas skolu, mimi a vsechno dohromady. Jinak diky za typ - asi si s Filipem vazne promluvim - ty spoecne zajmy jsou fakt dulezite!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
31.5.06 17:01

KASIO: no mocovy mechyr je previt - ja mam chronicky zanet uz nekolik let. Ten urologicky caj asi neni nic moc pro mimi. Moje kolegyne byla kvuli mocaku 2 x hopitalizovana v Podoli na kapackach, aby nemusela dostat antibiotika a nakonec je stejne musela brat. Tak hlavne hodne pij vodu a bud v teple nejlepe v posteli (to je zkusenost) - ten zanet se mi v 50% podari tou vodou vyplavit, takze pij pij a hodne chodit curat at je to pryc - DRZIM PALCE :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
31.5.06 17:33

Kasio…tak ten mocovy mechyr to je previt… uz s nim bojuju taky par let…bohuzel jej mam chronicky jako smarr.....kdyby jsme nebyly tehu, tak ti poradim biseptol a urologicky caj, ale jednou se mi stalo, ze jsme byli na cundru v madarsku a pres noc ve stanu v Budapesti me chytl tak strasne moc, ze jsem celou noc, zabalena ve dvou spacakach a svetrech …dvou termoskach teplyho caje vydrzela a do rana to preslo…no bylo to snesitelny......takze jak radi Smarr…hodne pij a bud v teple!!!

igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
31.5.06 18:05

Nico: ten polštář je asi fakt super, hlavně pro pohodlí. Taky bych si ho koupila, ale raději počkám jestli vůbec budu moci kojit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
31.5.06 19:36

Dando …klidně si polštář kup, užiješ ho jak v těhotenství tak i kdybys náhodou nekojila, tak pro mimčo. Krásně se jim v tom leží, mají to jako měkou ohrádku!! Já mám teda molitanovej a myslim, že je lepší ten s kuličkovou výplní, protože je tvárnější :wink:

Kasio …teda když močák nepřestane zlobit, tak šupajdit k doktorovi, aby ti napsal nějaké léky, myslim, že anitibiotika :cry:

Smarr …půjdu určitě, pokud se nestane něco nepřdvídatelného…Jen nevím, zda sama nebo s malou…Ale vypadá to že spíš sama…abych s váma mohla líp pokecat :wink: a ne jí hlídat a lítat za ní…(oooo macecha jsem..ale beru to tak, že jdu s tim druhym dítětem :wink: )

Mariee ..........čauky, jasně že pamatujeme o koho jde :lol: :lol: jak se máš?…metřík je pěknej.....jsi šikulka, tak hodně štěstíčka!!! Welinka občas nakoukne a dá vědět co nového, snad vše Ok…

Nico …Podolí?? No budiž…ale díky teda nechci, já hodlám rodit v Krči, pokud teda nebudou malovat nebo upravovat něco tam :wink: :lol: :cry:

Archienka a Krtonozka .....to je Vaše věc!!! A taky teda Vašich manželů. 8) :lol:

:lol: 8) 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
31.5.06 19:58

jejda, Kaculo, právě jsem to dočetla až sem. To je škoda, že nechceš vzít malou, já se těšila, že si bude mít s kým Ondra hrát. S tím lítáním je to teda pravda, ale manžel minulý týden hlídal večer 4×, tento zatím „jen“ jednou, ale teď zrovna uspává. Takže jsem mu slíbila na čtvrtek volný večer a malýho na 99,9 % beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
31.5.06 20:13

Paji … vezmu jí určitě příště…prostě mi nevyhovuje tenhle čas kvůli ní…nechci jí budit, znáš to, to bych si pak odnesla zase jen já…byla by protivná!! Takže se pak spolu domluvíme na ten les…to hřiště u přehrady je super!! Nedavno jsem tam byla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
31.5.06 20:20

Kaculko , ja mam ze sveho okoli na Podoli ty nejlepsi reference. Je fakt, ze vsechny zazitky, ktere tady ctu na emiminu nejsou pozitivni, ale asi je to o tom, na koho narazis… Ja pevne verim, ze se nam podari dostat na nadstandard… A predstava, ze bych v Krci vyplazla 4.500,– za epidural je nic moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
31.5.06 20:28

NICO …jasně…je to vždycky o lidech!! Já v Krči rodila Verču a byla jsem spokojená tak proto tam chci znova. V Podolí rodila 2× moje švagrová a byla taky spokojená!! Takže to je fuk, kde :wink: Jinak s tim epidurálem je to tam naprd, ale já ho naštěstí nepotřebovala a kdyby to bylo nutný, jakože dlouhej porod a tak, tak se naplatí!!! Jen se platí, když si o něj ve dveřích řekneš…což zase trochu chápu!! Věřim, že ho potřebovat nebudem, ani jedna z nás!!! :lol: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
1.6.06 06:40

Ju tam se za epidural platí? U nás v Mostě je zdarma a kdykoliv během dne, dřív jim na to chyběl anesteziolog. Ale věřím, že to zvládnu bez toho.
Dneska jdu na další díl předporodního kurzu i s manžou :lol: :lol: :lol: Budeme probírat druhou dobu porodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
1.6.06 07:45

Ahojky bříška…

Teda vy jste šikulky..tolik jste toho stačily probrat…Mě teď zlobí zuby :evil: ..tak si budu dneska zase užívat u zubaře.Všimla jsem si,že už některé chodíte na předporodní kurzy…já bych byla šťastná,kdyby mě nechali rodit přirozeně,jak jsem si to vysnila..ve Vrchlabí,…ale s každou kontrolou v trauma centru se s touhle myšlenkou loučím :cry: .Kačulo ano,snad vše OK…to jsi byla ty,viď,kdo mi napsal je vidět,že máš dobrou náladu..a přitom jsem se snažila to sluníčko přinést vždycky, asi se nezdařilo… :roll: Maruško ahojky..psala jsem sem někdy minulý? týden…jakpak se ti vede?My máme miminko natočené na videokazetě,za týden nás čeká genetický UTZ..moc si přeji,aby mi už na 100% potvrdili pohlaví,odhad už máme :lol: 8)
Berušky děkuji za tip na kojící polštáře..taky jsem si jeden objednala…to je fain,že máme takové možnosti..taky mě zaujal kyblíček na koupání,šátek na nošení,koš na plínky-který každou plínku zabalí zvlášť a ještě provoní,…je to krásný nakupování…taky se tak nemůžete dočkat? :D :D :D

pac a pusu Welinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
1.6.06 07:48

Holčinky prosím ještě o radu…na velký UZ má certifikát můj gyndr..ale protože se teď i přes jeho péči narodilo mimčulo s Downem i rozštepem rtu,ráda bych nechala miminko zkontrolovat ještě někde jinde…poradíte?Vzdálenost není problém…Díky.Welinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
1.6.06 07:52

Ahoj holky, včera jsem měla perný den, tak jsem sem nestihla zaběhnout.

Předně se omlouvám za Archienku, to sem opravdu nepatří a nevím, proč to sem psala, když od sebe bydlíme 30 m a může mi tedy lehko říct, pokud se jí něco dotkne (ačkoli jsem tím vůbec nic zlého nemyslela).

KASIA Psala jsi o nevolnosti - i mně se ještě občas někdy stane, že se mi při čištění zubů po snídani udělá nevolno (jsem 17+2). Sice to vždycky nějak „udržím“, ale příjemné to není :x . A k tomu častému močení - mám to taky, taky chodím mnohem častěji na záchod s pár kapkami, ale nic mě nebolí a cítím se skvěle, tak si říkám, že se tam prostě asi mimčo moc hrabe a já mám jen pocit, že musím :) .

IGINA Dásně mi taky krvácejí, zubař mi říkal, že to je v těhotenství normální a že mám používat hodně měkký kartáček a zuby pucovat alespoň 3×denně.

SMARRR Výtok mám taky, asi je to opravdu normální, alespoň jsem to četla v nějaké chytré knížce.

Jinak jsem včera byla v poradně, 21.6. jedu do Českých Budějovic na ten genetický ultrazvuk (AFP výsledky prý dopadly dobře). Vy jste všechny tak klidné a já se bojím úplně všeho. Dokud nebude mimčo na světě, pořád budu mít strach, že se něco pokazí. Takže jsem z těch Budějovic nervózní už teď. Taky jsme měli zakázaný pohlavní styk s manželem kvůli tomu hematomu, nemilovali jsme se už strašně dlouho. Včera jsem se ptala doktora, jestli „už můžem“ a prý jo…jenže já se stejně bojím, abychom něco nepokazili. Jsem hrozná.
Tchýni mám super, bydlí 300 km daleko a vidíme se tak 2× do roka, ale často mi teď volá a je moc hodná, hrozně ráda si s ní vždycky popovídám. Těsí mě, že má o mě starost a Pavlovi vždycky vyhubuje, ať se o mě kouká hezky starat a nezlobí mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
1.6.06 09:15

Ahojky kocicky, dobre ranko!

Krtonozko , ja mela na zacatku taky porad strach, ale potom jsem si rekla, ze to fakt nema cenu a nicemu tim nepomuzu… A az se miminko narodi, budes mit zase strach…to bys zila ve strachu cely zivot a to je lepsi se soustredit na radost a lasku a na vsechno se tesit.
Gratuluji k testikum, ted uz se fakt neboj 8)

Jinak holcicky moje ucast na sraziku je ohrozena :cry: Mam u svagra v oprave auticko - neco s brzdama - a nejak to nestihl…tak uvidime, jestli mi ho do vecera priveze. Bohuzel se nemam bez auta sanci do Edenu dostat. Muzicek rikal, ze to zkusi vymyslet…tak dam jeste vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.6.06 09:50

Re: K těm chlapům

medicka-tehulka píše:
Asi svého drahého zabiju!

Včera mi drahý oznámil, že nechce, abych ho vyzvedávakla v práci, protože nechce, aby viděli, že jsem těhotná!!!

Prý to je proto, že nesnáší pozornost(to je pravda) a nechce aby se ho vyptávali, aby mu po porodu kupovali pro dítě dupačky a jak říka „srali“ se mu do soukromí…NICMENĚ JE NORMÁLNÍ, ŽE MNĚ TO URÁŽÍ????
Udělala jsem scenu jako blázen :evil: :evil:
A on stále tvrdí, že mně má rád, že se za mně nestydí, že se na dítě těší…Ale i tak mně to štve… :(

Nico , jsi zkvěla žena :P To já bych asi byla hnusna..Máš muj obdiv
Jo, a GRATULUJU K VÝSLEDKŮM

Ja ti holka nevim, ale pripada me, ze manzel nevi co chce a je docela vudci tobe neomaleny… prece chtel decko on ne (spise oba) ??? Tak musi pocitat s tim, ze ti naroste krasne brisko. Spis by se s tebou mel chlubit protze je to krasny - me se to libi na manzelce je ted takova krasna :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí