Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
1.6.06 18:34

Kaculko Další plánovanou kontrolu máme 12.6., ale jinak jsme u doktora snad obden :cry: :cry: Trošku bojujeme, ale snad to bude lepší :cry:
Užijte si srazík a hnedle nám sem, opuštěným napište jaký to bylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
1.6.06 19:19

Ahoj tehulinky :)
Koukam, ze mate dneska srazik. Tak at se vam povede jako ten nas s holkama z diskuse TPP. Akorat to poznavani mate jednodusi.Pupiky to jisti :D :D :D :D :D
At se vam vsem dari, at vam krasne rostou briska a uzivejte si to (tise zavidim) :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
1.6.06 21:56

čauky holky…

Takže máme svoje album…mrkněte…

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Jinak pak v levém sloupci Fotoalba/Listopad2006…je to skoro uplně dole…takže šup sem ty pupíky, at vidim, že tu nejsme s Ivett těhule samy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
2.6.06 06:42

Čauky bříška a těhulky!
Moc vám to na té fotce slušía jen tiše zavidím, že Praha je tak tak daleko.
Včera by mi to docela bodlo. Snad poprvé jsem začala uvažovat o to, že zůstanu doma a na všechno a všechny se vykašlu. Jak už jsem napsala-učím na druhém stupni.Pan ředitel nám teď před koncem roku spojil devítky-výkvět elity.36 puberťáku v jedné třídě.Já jsem tam slízla hned 2 hodiny.A přišla jsem tam odsud jak spráskaný pes.A jejich nový třídní?Celkem fajn kluk.Ale včera mě vytočil na maximum. Prý když nedostane přidáno,neudělá nic,zajímá ho jen jeho třída a ti ostatní ať si dělají co chtějí.Jestli se budou houpat na lustrech,je to jejich věc.
Odrovnal mě,dokonale.Celé tři dny co byl na výletě,jsem se starala o jeho děti,jakmile něco potřebovali,zařídila jsem to, je to kolega a kamarád.A on mi teď řekne tohle.Musela jsem pryč,takhle špatně mi ještě nebylo.
A pak jsem se celý večer omlouvala bříšku,že jsem ho nechtěla zlobit a posílat mu takový negativní vibrace.
Trošku jsem se rozepsala,pardon.
Snad když dneska vysvitne sluničko bude všechno lepší.

Čauky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.6.06 07:42

Ahoj maminky,

fotečky jsou hezké - Den dětí jste oslavily, jak se sluší a patří :lol:
Ještě mi prosím poraďte, jak se do toho fotoalba vkládají fotky. Odpoledne se pokusím přesvědčit mužíčka, aby mi něco vyfotil a třeba to tam šoupnu :wink:

Na víkend jedem na mojí maminkou - už se těším. Naplánovala jsem si, že prošmejdím všechny skříně na půdě s takovou možná trochu naivní představou, že jsou tam ještě nějaké hadříky po mně a po sestře, když jsme byly malinké… Tak uvidíme. Maminka měnila okna a malovala (teda ona ne, ale firma) a teď je tam prý boží dopuštění. Tak jí Peťa aspoň pomůže něco uklidit (já jsem v tomto ohledu naprosto nepoužitelná - neměla bych zvedat ani kýbl s vodou… :roll: ) Jen jsem trochu smutná z toho počasí. U mamči je veliká zahrada, spousta stromů kolem potoka a hrozně ráda tam sedávám. Ale teď bych tam asi umrzla… :wink: Teď sice v Olomouci svítí sluníčko, ale podle předpovědi má během dne pršet…

Tak Vám přeju, aby ty chmutné a studené dny byly co nejdříve za námi a abychom se mohly pyšnit s bříšky v pěkném letním oblečení :D (teď v těch svetrech na mně není nic vidět a vypadám jen tlustě… :cry: )

Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
2.6.06 07:51

Ahoj maminy, moc hezké fotky :P .

LIDUNKO , včera byl asi nějaký špatný den, já jsem večer lehla do postele a brečela jak želva, najednou mi přišlo líto, že jsem se včera s někým nepohodla… Pavel mi říkal, ať nepláču, že miminko bude taky plakat, jenže já si nemohla pomoct.

Navíc mě od navečera včera bolelo bříško, tak jsem z toho byla zase taková vyděšená, jestli se něco neděje. Naštěstí je mi dneska už dobře, byly to takové jako menstruační bolesti v podbřišku i v zádech.
Tak snad ten dnešní den už bude veselejší, ikdyž budu celý den sama doma. Pavel jde do volební komise, sotva přijde z práce, tak tu budu jak kůl v plotě jen s hafíkem.

Chce to už sluníčko, jinak se dobré nálady asi nedočkám :! .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.6.06 08:36

Krti , to bude v poradku…u nas uz sviti slunicko a to jsem asi 30km od Brna. Odkud jsi ty? Abych ti tam poslala slunicko:)

Ja mam takovy stavy neskutecnyho smutku taky, hlavne kdyz mates(manzel) usne, tak si tam do polstare potichu brecim…

Nebo jdeme vecer za kamarady a on mi jen tak rekne, ze doufa, ze ¨zase¨nebudu bulet......pritom jsem na verejnosti brecela jen jednou…no a hned mi zkazi naladu

Nebo mi doktorka cosi rekla…nevim uz co a ja tam zacala bulet v ordinaci…chudak..ted se tomu uz smejeme, ale nevedela jak me utisit.

Nebo:
Ja mam napr. ted depky z toho, ze vsichni kolem me chodi tak pekne oblikani, takovy hezky ucesy maji a ja nic neoblecu, mam neleskly silene ostrihany vlasy........no comment.

ale vcera jsem si nechala ukoncit neschopenku, abych byla trochu mezi lidima. Nevim jestli jsi to cetla, ale mam prej neco ze srazlivosti krve, takze beru nekolikrat dennne naky prasky na srazlivost…, napr. si kychnu, nebo jdu na zachod a hned trochu spinim…proste mi praskne cevka.............driv jsem z toho vysilovala, porad jsem volala doktorce, ta me posilala na naky vysetreni…, ale vzdycky to spravi jen pohoda.....kdyz jsem si to moc brala, tak jsem krvacela treba i tri dny a ted treba jen rano…mozna si to namlouvam, ale ........

Uz na to prdim, snazim se na vsechny usmivat, posloucham hodne hudby ..prijemny pro me i pro miminko......ALE MAS PRAVDU CHCE TO SLUNICKO!!!!!!

TAKZE TI POSILAM HODNE ENERGIE, SLUNICKA A POHUDKY

pa pa igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.6.06 08:38

Jo a holky, vcera jsem na vas tak myslela …na ten srazik :)

VSEM VAM TO MOC MOC SLUSI …v nasi novy galerii…diky Kaculko

Jo a medicko, jak to je s tim pocitem studenych noh............mam ted porad studenej nos, ruce a o nohach vubec nemluvim....., ale pritom je mi teplo. Ty nohy nezahreju ani nahodou, ani ponozky nepomahaji.

Igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
2.6.06 08:50

IGINA Díky za pěkný slova podpory, je to s námi teď těžké, nálady se střídají jak na běžícím pásu, co ? :lol: Já jsem se taky jednou v ordinaci rozbrečela, měla jsem hematom na placentě a každý mi vyhrožoval, že když nebudu ležet jako placka, můžu o miminko přijít. Dokonce mi v nemocnici řekli, že tam musím zůstat, aby zachránili aspoň mě, kdyby se ta sraženina utrhla, miminku že by nebylo pomoci. To pak člověk lehko brečí, když se na malé těší a má takovéhle vyhlídky. Naštěstí už je všechno v pořádku a po 20.tt prý taky můžu jít do práce, když budu chtít. Jenže : já do práce teď nemůžu, protože jsem vášnivý fotbalový fanoušek a tak jsem řekla doktorovi, že dokud poběží Mistrovství světa ve fotbale, že nikam nejdu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
2.6.06 09:03

Dobre ranko kocicky!

Koukam, ze tady dneska zase viri nejake smutky…

Lidunko , je to chlap a asi mel horsi den, byl necitlivy a Ty pretazena a citliva… Hod to za hlavu a pokud chces, zustan proste doma. Vsak oni to tam do konce roku bez Tebe taky nejak zvladnou. Mysli na sebe a na miminko a snaz se byt v pohodicce.

Krti , to co popisujes, by mohlo byt tvrdnuti briska…takove napeti v deloze. Zkus pit pres den Magnesii, obvykle na to staci a potize zmizi. Kdyby Te to jeste trapilo, rekni to na gynde a napisou Ti magnesium v tabletkach.

Igi , je fajn, ze vis, od ceho to spineni mas. Taky muzes byt v klidu. Urcite to bude v poradku, ale i tak bud na sebe hodne opatrna!

Vsechny budte na sebe opatrne :! :! :!

Studene nohy jsou trochu problem. Nemusi to znamenat vubec nic (ja mam studene ruce temer neustale) nebo taky ano. Nemas treba nizsi tlak? V tehu je obvykle, ze tlak klesne a tim se vlastne zpomali tok krve…coz se muze projevit i studenyma rohama ci rukama.
Zkus pres den obcas soupnout nozky nahoru nebo kdyz sedis tak delat drobne cviky - kyvani v kotnicich, otaceni v kotnicich, hybat prstama, rukou jemne promasirovat lytka…

Jinak srazik byl vcera SUPER , pekne jsme pokecaly a nasmaly se. Myslely jsme na vas na vsechny…

Tak a u nas hlasim slunecno a o poznani tepleji! Posilam slunicko do vsech koutu republiky a kazda musime dnes povinne na prochajdu! At mame teploucko i na dusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
2.6.06 09:05

čau těhulinky,

tak srazík se myslim povedl, probraly jsem toho hromadu, ale třeba na chlapi se vůůůůbec nedostalo, abysme je správně pomluvily…takže inspirace na příště :wink: Jen se nám to nevyvedlo zrovna na den dětí, protože tam byla nějaká akce a tudíž asi milion lidí.....ale zase byla správná atmosféra!!! Jo a hlásím, že jsem teda vzorně mimčulovi poslala dortíka… :lol: :lol:

Jak vkládat fotky do alba:
na stránce fotoalba kliknout na UPLOAD OBRAZKU (nahoře uprostřed) :arrow: vybrat galerii (klik na šipku na konci prvního řádku) :arrow: rozbalí se nabídka :arrow: najít Listopad 2006 (pozor je tam i 2005) :arrow: klik na PROCHAZET :arrow: najít fotku v počítači a dát OTEVRIT :arrow: vyplnit NADPIS, případně i POPIS (abysme veděli o co jde, resp. o koho) :arrow: klik na UPLOADNOUT OBRAZEK a vyčkat než se do galerky načte, což může chvilku trvat!!!

Jinak obecně vkládat fotky už otočené jak mají být!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
2.6.06 09:08

Domi a Ty vubec ani nepomysli na to, ze je spatne, ze nepomuzes s uklidem. Ted se musis setrit, ale az bude miminko na svete, budes v jedom kole…takze si frkotu jeste uzijes dost a dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
2.6.06 09:21

SEZNAMEK:

BEE ( matka pluku ) (76,rak) Praha Filip/Daniela TP 1.11. Qeebo DK 15.6.
KACULA (79,rak) Praha Lukáš/Tereza TP 1.11. Mimčula DK 7.6./26.6.
IVETT (81,váhy) Praha Jan/Kristýna TP 1.11. Kulíšek DK 7.6.
PAMAVLA (78, beran) Frydek-Místek TP 1.11. DK 7.6.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 26.6.
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy DK ???
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 3.11. Broučínek DK 12.6.
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.(25.)11. DK 8.6.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž Tobias/Sofie TP 7.11. DK 20.6./27.6.
KRTONOZKA (78,štír) Věžná (PE) Ondra/Tereza/Marie TP 7.11. Ója DK 21.6.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Fufee DK 14.6.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 6.6.
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek DK 22.6.
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11. Hopsinka DK ???
ILJU (78,panna) Jizerky TP 10.11. Šneruška DK 9.6.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK ???

SMARRR (75,blíženec) Praha TP 12.11. Mimi DK 26.6.
MILI (r.71) Praha TP 13.11. Bambulka DK ???

HIKI (82,býk) Bratislava TP 13.11. DK ??/6.7.
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín TP 15.11. DK 8.6./26.6.
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L TP 15.11. DK 6.6.
IGINA (78,štír) za Brnem TP 16.11. DK 22.6.
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 26.6 .
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 5.6./19.6.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 12.6.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most TP 22.11. Bumbrlíček DK 2.6./22.6.
KASIA (78,blíženec) Olomouc TP 28.11. Bubinka DK 6.6./16.6.A
IVANA1985 (85,býk) Strakonice TP 29.11. Hrášek DK 5.6.
LIBORINKA Pelhřimov TP 30.11. Bobánek DK 13.6.
MEDICKA (80,váha) Praha- Žižkov TP 30.11. Ricky DK 29.6.
KAMI TP 30.11. DK ???

MARIEE host
KA-TKA snažilka
EDIK host
DENDULKA host
RADULKA1 host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
2.6.06 09:25

Kacul,
ta nápověda na vkládání obrázků je super. Hned jsem to vyzkoušela a dala jsem tam ten můj ultrazvuk. A funguje to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.6.06 09:38

no ja jsem talent, tak jsem dala 2× svuj ultrazvuk do alb/Břiška…no hold to je tak kdyz se to dela honem v praci, aby me nikdo nevidel :)

igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital