Poradna duly
Jana Čurdová
MEDICKA-TEHULKA Aha, tak to abych si dávala pozor, protože je pravda, že ten tlak v břiše cítím a mám pocit, že se mi chce, ikdyž jsem právě vylezla ze záchodu. Takže možná přece jen můžu očekávat nějakou nepřijemnost, že ? A já teď tak málo piju…musím se polepšit ![]()
Pit je potreba hodne tak co tak…a bacha na pocit studenych nohou…to taky muze znamenat zacatek problemu ![]()
No a kdyby neco…klidne susene brusinky z lekarny..je to cista priroda, takze bez rizik ![]()
Krti - apetit mám fakt v pořádku, nechutenství jsem měla tak první 2 měsíce, teď bych snědla kde co vidím
Včera jsme s manžou na posezení zdlábli 2,5 kg meloun…jeeee…4× jsem šla v noci čůrat ![]()
Smarr , tak čímkoliv dojeď do stanice Slavia, Eden je nepřehlédnutelný a tam vyjeď až do nejposlednějšího patra a tam nalevo je Človíčkov ![]()
Marcel - tak to je tedy fakt perný týden!! Doufám, že už budete oba v pořádku a doženete ty ztráty z minulého týdne!! A gratuluju k úspěšným výsledkům a kontrole!!!
SEZNAMEK:
BEE ( matka pluku ) (76,rak) Praha Filip/Daniela TP 1.11. Qeebo DK 15.6.
KACULA (79,rak) Praha Lukáš/Tereza TP 1.11. Mimčula DK 7.6./26.6.
IVETT (81,váhy) Praha Jan/Kristýna TP 1.11. Kulíšek DK 7.6.
PAMAVLA (78, beran) Frydek-Místek TP 1.11. DK 7.6.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 26.6.
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy DK ???
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 3.11. Broučínek DK 12.6.
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.(25.)11. DK 8.6.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž Tobias/Sofie TP 7.11. DK 20.6./27.6.
KRTONOZKA TP 7.11. DK 21.6.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Fufee DK 14.6.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 6.6.
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek DK 1.6.
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11. Hopsinka DK ???
ILJU (78,panna) Jizerky TP 10.11. Šneruška DK 9.6.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK ???
SMARRR (75,blíženec) Praha TP 12.11. Mimi DK 26.6.
MILI (r.71) Praha TP 13.11. Bambulka DK ???
HIKI (82,býk) Bratislava TP 13.11. DK ??/6.7.
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín TP 15.11. DK 8.6./26.6.
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L TP 15.11. DK 6.6.
IGINA (78,štír) za Brnem TP 16.11. DK 1.6.
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 26.6.
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 5.6./19.6.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK ???
DANDA+BRUNO (76,býk) Most TP 22.11. Bumbrlíček DK 2.6./22.6.
KASIA (78,blíženec) Olomouc TP 28.11. Bubinka DK 6.6./16.6.A
IVANA1985 (85,býk) Strakonice TP 29.11. Hrášek DK 5.6.
LIBORINKA Pelhřimov TP 30.11. Bobánek DK 13.6.
MEDICKA (80,váha) Praha- Žižkov TP 30.11. Ricky DK 1.6.
KAMI TP 30.11. DK ???
Byla jsem dneska na kontrole…doktor mi rekl, ze vse je ok, ale zase mi nedal obrazek ![]()
Ja jeste nemam ani jeden…
![]()
Jinak jsem uy na 60kg,tzn. o 5kg vic ney driv…to je rychlost ![]()
Kacul , dalsi kontrola +genetika 29.6.
Holky,
tak jsem zpet z kontroly, od pondeli jdu do prace. Doktorka mi merila i brisko a podle metriku odpovida presne tydnu ve kterem jsem. Mimisek se prej taky dobre vyvyji a vysledky testu na gen.vady budu vedet za 14 dni.
Pro kaculku termin dalsi kontroly 22/6/06 a domluvime se pry na velky ultrazvuk.....pa igi.....valim na obed
Jo tak to „DK“ v seznamu je termín další kontroly, jo ? Já nad tím pořád dumala, co to je
. A co je tam dál ? To jsou jména a názvy, jak těm vašim očekávaným uzlíčkům říkáte ? Jsem tady krátce a ještě se vám tu v tom nějak občas neorientuju
.
Já jsem teda nepřibrala ještě ani kilo (jsem 17+2), spíš mám tak o 1-2 kg méně. Ale měly byste vědět, že jsem kapku plnotučné postavy, takže mě to nijak netrápí a čím míň přiberu, tím líp pro mě a moje unavené klouby
.
Ahoj holky,
hlásím že dnešní kontrola dopadla v pořádku, až na to že jsem už stihla přibrat 5 kilo a to si myslím, že se nijak extra necpu (pravda je, že se teda taky nijak extra nehlídám
. Kaculko další kontrolu mám 22.6.
U nás všechno fajn, jenom malá je nemocná, tak držte palce, ať to netrvá dlouho.
Užijte si dnešní srazík!!!
MEDICKO a říkáš si panu doktorovi o obrázek? Já bych bez říkání taky neměla ani jeden. Zkus to, schválně.
KACUL: moc dekuju za planek je uzasnej! Budu z prace spechat jako blazen ![]()
Nico - manzilek je uzasnej uvidis, ze to stihnes!!!!
Tak na srazik dorazim, ale pozdeji. Drive nez v sest se muzicek domu nedostane a cesta bude tak pul hodinky. Snad vas tam najdu ![]()
NICO .........supeeeeer…Kdyztak zavolej, kdybys nemohla najít, budeme tě čekat a jed opatrně
Kdyby to náhodou nevyšlo, tak písni at nemáme o tebe starost. Já budu na netu tak do půl šestý, pak na mobilu
![]()
MAYA …malý držim palečky, at je z toho brzo venku!! A tobě gratulace k uspešné kontrole!!
IGI .........jak ti dr měřila bříško?? jako obvod?? tomu nějak nerozumim…prosím detaily ![]()
Mně při každé kontrole měří doktor břicho od kosti k pupíku a zapisuje to do položky „výška fundu“ - v knížce jsem našla, že to je výška pánevního dna.
Kaculko :
no vzala si takovej spéšl metrik (byly tam tydny i cm) a merila to myslim od ochlupeni po pupik.......moc jsem tam nevidela, lezela jsem na ‚koze‘ ![]()
Ale pak mi ukazala ten metrik a cm si uz nevybavuju, ale 15 tyden tam byl.
a pak to zapsala do ty druhy osy v tehu prukazce.
igi