Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
tak Nico…gratulace k výsledkům, to se člověku hned uleví…
Jinak teda 26.6. jdeme skoro všechny na kontroly
Asi nějakej svátek těhulí
![]()
A můj manžel to má podobně, může popíjet jen v pátek a sobotu, aby měl aleposn den na vzpamatování, ale od té doby co máme malou tak si zveme návštěvy domů a to je príma…Taky si je užiju, když mi štvou, jdu si lehnout nebo jim tu ustelu…prostě s tim prckem se to změnilo!! V létě je to nejlepší, to jsme na zahradě klidně do noci a u malý jen vysílačka…Už aby zase bylo teplo!!!!!!!!!
SRAZ ZITRA V 18 HODIN V EDENU (človíčkov)
Jinak teda já dám, vědět, zda dorazim sama až zítra ![]()
Nico , gratulace k výsledkům!!!
Mě brali tu krev na gen. testy před 2 týdny a říkali, že kdyby něco bylo v nepořádku, tak se sami ozvou, jinak mám vyčkat do kontroly…no a protože nevolali už 2 týdny, tak si říkám, že je asi všechno OK…příští týden máme kontrolu a v pátek taky velký ultrazvuk…už se nemůžeme s manžílkem dočkat ![]()
Na zítra se na Vás mooooooc těším ![]()
Holky, moc dekuji za gratulace, je to mile! Vsechny tady prozivame to stejne…
Ivett , vysledky genetiky jsou zname do tri dnu. Takze to je urcite v poradku, je to super.
NICO: Gratuluji také a tiše závidím.Už od minule vím,že ani odběr plodové vody nemusí dopadnout dobře.Pak tě jen stresují a posílají od jednoho k druhému,nakonec UZ a verdikt:VŠE JE OK. Doufám,že tentokrát to bude všechno jinak.A krev hned dopadne dobře.Uvidím za týden na odběrech a za 14 dní při výsledcích.
Váš sraz je pro mě trochu z ruky.Doufám,že alespoň nějaké foto pořídíte,abychom mi,které tam nebudeme,měli nějaký zážitek.
Nico , taky jsem si říkala, že to takhle dlouho určitě netrvá
Takže jsi mě v tom jen utvrdila a já si zase oddychla a jsem klidnější …teď ještě, aby i podle velkého UTZ bylo všechno v pořádku a můžu se vrhnout na obchody ![]()
I kdyyyyž holky…včera jsem to prvně nevydržela a koupila Kulíškovi malilinkaté ponožtičky…když jsem je přinesla domů, tak je Honza vybalil…a na:,–(il si je na palce u nohou
…po chvíli je sundal a říkal „tak Kulíšku, já Ti je vracím, mě jsou malé“ ![]()
Prave mi prisel kojici polstar…jsem nadsena
Uz se tesim, ze se snad konecne dobre vyspim - z jedne strany manzela a z druhe polstar, nebudu se obracet na bricho a nasledne se porad budit. Super.
Pro ty, ktere neznaji www.kojicipolstar.cz Najdete tam i doporucene polohy v tehu.
Pekne poledne,
Nico gratuluji k vysledkum, urcite se ti ulevilo,vid? Ja jdu na odber krve zitra
mam hruzu z jehle!!!
Holky nevite od kdy se tyhle testy na down delaji?? protoze sousedka ma rocni holcicku, triletyho klucinu…druha sousedka to samy a nikdy na zadnejch takovejch testech nebyly? tak nevim nevim, jestli to zapomnely?
Nevim jestli jsem vam uz psala, ze jsem od me milovane kamaradky z Oxfordu dostala super cd… music for mother and baby(Simon Cooper).....je to hudba ted v tehotenstvi, mam ji prej porad poslouchat, ze mimi to moc vnima a pak to mit pusteny pri porodu a pak kdyz mimous nebude spinkat, tak mu ji pusti a on/ona by si ji meli pamatovat a byt klidnejsi…usnout…
cetla jsem o tom knizku… o vlivu hudby v prenatalnim zivote a je to mazec, co vsechno ten malej mimous vnima a jak ho to ovlivnuje do budoucna…tak ted posloucham dana Bartu…, doufam, ze ho/ji ovlivnim a bude dalsi fanny ![]()
jdu uz konecne varit!!! mam na stavbe tesare nebo stolare … proste saluji schodiste, tak jim musim donest naky papu…
pa pa igi
Ahoj holky,
budete chtít vědět pohlaví při velkém ultrazvuku? Já jsem se ještě stále nerozhodla, jestli si to necháme jako překvapení nebo si to necháme říct.
Vy jste na tom jak?
posilam odkazek na to cd…
http://www.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?…$00000B03$00000004
je tam i kousek k poslechu
Makos , tak mi jsme se rozhodli, ze se nechame prekvapit, je to nas prvni drobecek a tak nam je jedno jestli to bude holcicka nebo chlapecek,,,,hlavne at je to zdravy …
ale hezci a vic jmen mame vybrany pro holcicku ![]()
Igi , ten geneticky screening jim urcite delali. Bud si to nepamatuji nebo je lekar dostatecne o vysetreni neinformoval…na zapade se uz dokonce od testovani v 16tt (tvz. triple test) upousti, protoze uz maji lepsi metody a provadi screening v prvnim trimestru.
Drzim palecky, at to zitra zvladnes…ale urcite ano
je to jen takova vcelicka.
Igi , já myslím, že ty testy se rozhodně dělají dýl, ale třeba jim to Dr. neřekli. Mě ta moje taky v podstatě neříká, co to zrovna testují, jaký význam má měření nějakého NT a co jsou to testy AFP…všechno si to zjistím na netu…
Jinak s tím CD to je super…myslíš, že by se dalo sehnat i u nás? Je, vidím, žes dala odkaz, hned tam kouknu
Celkově o vlivu hudby už jsem slyšela…no tak to tedy potěš…poslední dobou manžílek nejvíce poslouchá Dana Landu
Zvláště v autě, když jedeme k našim, to jsou min. 3 hodiny cesty. V ponděl si zrovna koupil nové CD a už se ptal, kdy pojedeme k našim, aby mohl ovlivňovat hudební vkus Kulíška ![]()
Makos , my už jsme 100% přesvědčení, že si pohlaví miminka říct nenecháme. Ptá se nás na to úúúúplně každý a každému říkáme, že je to jako „rozbalovat dárky před Vánocemi“, chceme prostě překvapení až do konce. Říkám si, že když už by všichni věděli, co se nám narodí, ani ten „humbuk“ kolem porodu nebude takový…každého by zajímalo jen, jestli UŽ, takhle budou ještě i zvědaví CO ![]()
Kaiso Moc moc díky za podporu, díky tomu co jsi napsala mi poprvý po dlouhý době přišlo, že to není tak zlý. Díky Tobě i HOLCE/KLUKOVI (alias Bubince) ![]()
Kami Zdravím Tě na e-miminu
Máme stejný termín porodu, to musím hned zjistit, kde budeš rodit…Třeba se potkáme na sále ![]()
Krtonozka Taky moc vítam…Vidím, že nás listopadových je čím dal tím víc…To je super…
Věřím, že problemy v těhu už sis vybrala a teď tě čekaj jenom radosti..
Domi Ty si taky užiješ, chudáku…Já špinila jednou a byla z toho div živa
Je ale hlevní, že mimi roste jak má
Smarr Tak to co píšeš ohledně přítele, to mám přesně s Tomem! Taky jsme žili tak, že každý víkend jsme někam jeli a každý den po práci njaký sport..
Vymysleli jsme na to ale recept.Žijeme takhle dál, ale ty aktivity jsou jiný.Místo tenisu chodime plavat, místo výšlapu se procházíme, ale ne víc než 6km, místo festivalu jdeme na koncert(myslim, že každá hudba je v těhotenství přínosná).Taky třeba jdeme do parku, Tom bruslí a já venčím kočku na vodítku
AALE JSME SPOLU, TO JE HLAVNÍ! Zkus s mylým promluvit, třeba ty aktivity přizpusobí Tvému stavu(hlavně že budete něco dělat)
I když musí chtít on…Sama neudělaš nic…Ať tě kouká nezlobit a hezky si tě hýčká…
liborinka díky za podporu ![]()
Asi svého drahého zabiju!
Včera mi drahý oznámil, že nechce, abych ho vyzvedávakla v práci, protože nechce, aby viděli, že jsem těhotná!!!
Prý to je proto, že nesnáší pozornost(to je pravda) a nechce aby se ho vyptávali, aby mu po porodu kupovali pro dítě dupačky a jak říka „srali“ se mu do soukromí…NICMENĚ JE NORMÁLNÍ, ŽE MNĚ TO URÁŽÍ????
Udělala jsem scenu jako blázen
![]()
A on stále tvrdí, že mně má rád, že se za mně nestydí, že se na dítě těší…Ale i tak mně to štve… ![]()
Nico , jsi zkvěla žena
To já bych asi byla hnusna..Máš muj obdiv
Jo, a GRATULUJU K VÝSLEDKŮM
Medičko !!!
Skvělá žena musíš být Ty (ne že by Nico nebyla
), ale tohle mi můj manžel říct, tak ho asi fakt na místě zabiju!! Bez ohledu na to, jak nemá rád pozornost - na to, že spolu čekáte dítě by mohl být aspoň trošku hrdý!! Takže já se nedivím, brala bych to stejně jako Ty - že se za mě stydí a na dítě se netěší
((( a hooodně by mě to urazilo!!
Drž se kočko, potřebuješ síly za dva!!!