Poradna duly
Jana Čurdová
Kacula: jen se bojím abych neprojevovala nějakou profesní deformaci doma
![]()
No to snad neuškodí......já jsem taky zdeformovaná…já než zajdu za dr, tak vše samo léčím, takže taky nic extra!!
Budete umět brzo psát a číst..no!?!?
![]()
Kacula: To je super…A do jakýho oboru jsi šla?
Jinak Človíčkov je místo extra pro prcky…myslím, že právě tam se zabaví nejlíp…Já se tam byla jen podívat, ale holky maminy jinam nechodí..Moc si to tam pochvalují. ![]()
Dando: Deformaci doma asi bude mít každej
Já zase na všech hledam nemoci a už teď řeším, jak u dítěte poznám komplikovaný zánět středního ucha od obyčejnýho a jak budu hlídat příznaky meningitidy…V tomhle jsem magor… ![]()
No tak takhle se já učím…Kecám už hodinu a pul na emiminu a radiologie leží ladem
…Tak já se na to jdu zase vrhnout…
Mějte se krásně, těhulinky a na ty pražké se moc, moc, moc, těším na sraz… ![]()
Medičko, podle toho jak píšeš, působíš na mě jako rozumná, příjemná a inteligentní holka. Ono se to všechno srovná. Všechno záleží jen na vás dvou, vlastně teď už třech. Budete-li chtít vy a budete-li se oba snažit, nějaká tchýně bude nakonec jen malilinkatý šrám na vašem spokojeném životě. Ale všechno je to fakt jen na vás. Nepusťte mezi sebe žádného vetřelce a nenechte mezi sebe vrážet klín. Není nic ubožejšího, než když člověk jinému vyhrožuje tím, že si něco udělá. Tchýně je vlastně nemocný labilní chudák a vyděrač. Prostě ji štve, že ona už není pro Toma ta první a nejlepší na světě. Tou jsi a budeš TY!
Držím vám pěsti do budoucna a teď šup do učení, ať to zvládneš!!!
Bruno, úplně tě vidím, jak odháníš vaší holčičce veškeré nápadníky. Nakonec třeba dopadneš jako můj táta, který má dvě dcery. Byl na tom stejně a teď je moc rád, že má dva „syny“, které jsme mu se sestrou přivedli a nechtěj vědět, jak to vypadá, když se ti tři chlapi proti nám spyknou ![]()
K pohlaví mimi: Já vždycky chtěla chlapečka. U prvního těhu loni jsem cítila, že je to kluk. Miminko se nevyvíjelo a dnes? Přemýšlet o tom, co chci víc, mi připadá naprosto malicherné. Se zdravotními problémy dvojnásob. My chceme děti. Zdravé děti a to stačí, ne? I když Tom nám říká HOLKY a já mu za to nadávám, protože jsem četla, že v případě, že by to byl chlapeček, mohl by být z toho psychicky špatný
Takže teď říká „ahoj holky, teda ahoj vy dva“.
Hezký večer!
Katka
Ahoj Všichni, jsem tady dnes poprvé ![]()
Termín porodu mám 30. listopadu, tak patřím k vám.
Je to tady super Kami
Ahoj Kami,
koukám, že jsi tu úúúplně poprvé - tak vítám a přeji pohodové těhu ![]()
Holky, držte mi palce, za hodinu mám být u doktora, měly by tam být výsledky z krve… Začínám být nervózní… Ještě že tam můj mužíček bude se mnou…
Domi
Domi, díky za přivítání.
Na kontrolu jdu zítra. Poslední dva dny mně trošku bolí bříško, tak se tam moc netěším. Budu držet palce. ![]()
Kasio, tak me zase ten muj mates rika uz asi mesic…cau synku.....,ale pred chvilkou byl za mnou v posteli, hladil mi brisko…won je proste megamilacek.....taky jste ted tak zamilovany …???
za jak dlouho holky budu vedet vysledky z odberu krve? jdu tam na den deti rano.....ja nechci jit na ty odbery plodovy vody…staci me ta krev…mam panickou hruzu z jehle…
igi
D O M I, držím pěsti na výsledky. Ty chodíš tak pozdě k lékaří??? SZ jsem Ti zkusila přeposlat, bohužel ji mám pořád v nedoručených položkách i přesto, že mi to píše, že byla odeslána. Chtěla jsem se tě zeptat na naši spolužačku, která přešla z PřF na PF a měla pravděpodobně končit s tebou. Jen zvědavost ![]()
K A M I, vítám tě mezi námi, ať se ti tu líbí a bříško hezky roste.
Katka
Ahojky tehulky vubec nemam cas sem zajit a vse si precist a nejak poradit, no slibuju, ze v pristich dnech si ho udelam .
Oparujte se papapap
Dando , me brali dneska krev na vyvojovky a vsechny ty dalsi testy…dr. pise, ze jsem 16+2, tak nevim, kde ten tyden vzala
ja nechciiiii obriiikaaaaa!!!!!
Kasi , me Mira taky rika „ahoj holky“…on je o tom presvedceny…no, za par tydnu se pravda ukaze ![]()
Kami , vitam Te mezi nami
a preji pohodove tehu!