Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
30.5.06 16:45

Smarr , to ja vim, ze bych to mela raz dva…ale ja nemam tu TROUBU :cry: a kdybych udelala maso na panvi, tak to neni ono…aaaach jo. Mam to ale kriz :-( Tak ja si jdu dat aspon tu bramboracku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
30.5.06 16:47

SMARRR… myslim, že Nico nemá právě troubu :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
30.5.06 16:50

Já než to dodatlim, tak je to tu přímo do Nico :wink:

Jinak vepřo, knedlo zelo+špenáto dělám taky s br. knedlíkem a je to nejjednodušší jídlo zejména ve velkém!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.5.06 16:52

Jee Nico to jsem prehlidla, tak ja Ti priste to Knedlo, vepro uvarim a nekam Ti ho dorucim :) Troubu mam novou a doufam, ze nevarim tak uplne spatne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
30.5.06 17:11

No ja asi se svou momentalni choutkou pockam k mamince…a vymyslim si neco jineho a realnejsiho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
30.5.06 19:47

Ahoj těhulinky a bříška

Jen hlásím, že jsme snad v pořádku. V pondělí jsme byli na kontrole a Piciríkos se zdá být v pořádku, zrovna se protahoval jako koťátko :-)))
Se mnou je to horší. Jak jsem si ze začátku libovala, že mi není špatně ani nic takového, tak si to vybírám teď. Trošku s tím bojuju, ale snad se to brzy zlepší.

Mějte se krásně Beinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
30.5.06 20:22

AHOJ holky,

tak krasne jste psaly o tom nasem tehulkovstvi i kdyz mame ty trable…muj mates je zlatej…i kdyz ted je v dilne a opravuje si motorku a pres celej tejden je na stavbe a v praci, ale porad se na sebe tesime…hladi mi kazdej den brisko...........Ale, abych ho zase neprechvalila…o vikendu me teda stval…, ale to je na dyl.

Jinak dneska jsem byla u zubarky…zacinaji se mi obnazovat krcky zoubku a krvacet dasne..dalsi neduh…no mam doporucenou pastu a kartacek.....no a od vcerejska zase mirne krvacim.....:(

no jdu zase neco zdlabnout, udelaly jste me takovy chute…dneska jsem varila spenat…mnam

pa pa igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
30.5.06 22:02

Ahoj holčičky! ;-)

Teď jsem se zarazila…skoro mi to oslovení přijde nemístný… 8)

Koukala jsem se „pár“ stránek zpátky na úplnej začátek naší diskuze a řeknu vám - je to pěkný čtení. Taková hezká retrospektiva. Ty počáteční strachy, nadšení, nový zkušenosti, hledání informací…krása. :-)

Jen jsem vám chtěla napsat, že se všechny blížíme zdárně ke konci první půlky těhotenství, jestli jste si to uvědomily…:-)

Já už první kalhoty prakticky nedopnu…(teda dopnu, ale příjemný to není - to jsou takový ty o dvě čísla větší než normální, abych na začátek neměla hned těhu… :-) ). Blbě už většině z nás taky nebývá, venku SNAD bude konečně letněji, ale na horké léto to zatím nevypadá, tak si tu druhou půlku snad užijeme ještě víc než tu první.
Bříška začínají být vidět, zvykly jsme si na ten pocit, že nejsme samy a BRZY začneme cítit jak ti naši miláčkové tam uvnitř kopou a jak se převrací… :-)

Je to prostě nádhera…tak si to všechny užívejme a nedejme se ničím vykolejit a ničím si tyhle pocity zkazit…co když je to naposled, co někoho nosíme takhle uvnitř sebe?!

Všem přeju krásný zbytek večera a jen samou pohodičku.

pa Bee+Qeebo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
30.5.06 22:27

Ahoj maminky,

já byla dneska v porodnici za kolegyní - v neděli se jí narodil první syn Štěpán. Je to takové malinké spinkací miminko - úplně jsem se jej bála vzít do ruky :oops: Byl tam se mnou i manžílek, takže jsme si při návratu domů mohli sdělovat pocity a to, jak se těšíme na to naše miminko…

No a aby toho nebylo málo, tak mi dneska při oběděl oznámila další kolegyně, že ona to čeká v lednu :lol: Na jednu stranu mi vstávají vlasy hrůzou - jsme malá neziskovka a když všichni odejdeme na mateřskou, tak co z nás zbyde? na druhou stranu je to dost úsměvné a neubránila jsem se smíchu :lol: Prostě mám pocit, že to těhotenství je prudce nakažlivá choroba :wink: :lol: Začínám mít pocit, že už skoro spočítám na prstech jedné ruky kamarádky, které zrovna nejsou těhotné… :lol:

Jinak já si na manžílka nemůžu stěžovat. Je ke mně moc ohleduplný - místo aby trajdal, musím jej sama skoro přemlouvat, aby s kamarády někam zašel (nakonec stejně nejde a je radši se mnou doma…)

Mějte se hezky a opatrujte se :)

Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
31.5.06 08:38

Dobre ranko tehulky!

BEE: to byla moc hezka zpravicka :D Tak snad nam to slunicko bude brzo hrat.

DOMI: gratuluji k uzasnemu manzilkovi. Ten muj F. si to vcera cely den zehlil - doslo i na kyticky tak snad uz bude sekat taky trochu dobrotu.

Jinak jsem se Vam chtela zeptat jestli taky mate takove silne vytoky? Divala jsem se na porodnici.cz a zda se, ze to je normalni, ale u me je to trosku az moc :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
31.5.06 09:13

N I C O, recept na knedlíky ti pošlu v SZ, ať tady nezahlcuju diskuzi receptama.

S M A R R, taky mám pořád výtok. Ale ne nějak silný. Spíš tam mám pořád vlhko, tak nosím slipovku. Já to však hodně přičítám i lékům, které beru. Četla jsem, že výtok je v těhu normální, za předpokladu, že je nezapáchající a nesvědí. Takže se neboj, je to určitě normální. Pan dr. mi jednou říkal, že některé ženy jsou „mokré“ pořád a mám být ráda, že je to výhoda při styku :lol:

Holky, na chlapy si stěžovat nemůžeme. Co jsme si vybrali, to doma máme a myslím, že je normální, když to není vždy jen růžové. Ale je důležité, aby toho špatného bylo málo a to krásné vždy to špatné přebilo. A jak vidíte, teda čtete, všude je to naprosto stejné!!! Prostě ženy jsou z Venuše a muži z Marsu.

Katka a Bubi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
31.5.06 09:27

Dobre ranko kocicky!

Jeste k tematu „nasi muzove“, pridavam vcerejsi story:
Vcera vecer jsem byla slamena vdova. Muzicek mel nejake mecheche v praci…on se vzdycky z takovych akci vraci brzo, jednak ze zitra vstava do prace a taky proto, ze chce byt se mnou jak rika. No, v pul dvacnacte jsem ho zacala nahanet mobilem…nebral to. Ve ctvrt na jednu jsem uz propadala hysterii, slzy na krajicku. A zacala jsem v pocitaci hledat nejake cislo na jeho kolegy - no proste uplne mimo. Nastesti se za chvili ozval, ze mu uz nejede metro a jela jsem pro nej do Prahy… Holky me bylo uplne spatne, ty hormony mi fakt davaji zabrat, cela jsem se klepala…
Nicmene se musim pochvalit, ovladla jsem sve emoce a jen jsem mu rekla, ze jsem mela hrozny strach a mimi tim padem se mnou… Mel v hlave a svitila mu ocicka :-) doma dostal bramboracku a trochu toho mazleni a ja jsem zenuska no. 1 :-D

Ale stejne je to muj milacek a nevymenila bych ho ani za nic!

Tak jsem poslala do briska pul litru kakaa a je mi dooobre…mnam!
A dnes rano jsem zjistila, ze kdyz se ohnu, tak se mi na brisku nedelaji tri pneumatiky, ale jen jedna takova tehulkovata!

A zitra nas ceka srazik…uz se na vas tesim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
31.5.06 10:05

Volala jsem doktorce…screening negativni a riziko Downa 1:x tisicum, to nemohla sestricka poradne precist z faxu…tak jsme raaaadi!

Dalsi kontrolka v poradne je 26.6. a predtim pujdeme jeste na velky UTZ do Gennetu, az se objednam, tak datum nahlasim.

Mejte se taky tak pekne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
31.5.06 10:36

NICO jsi naprosta superzena - ja bych uz urcite desne hystercila :) Budu si Vas holky brat za vzor :! A taky gratulace k vysledkum.

Ja jdu na velky UZ 26.06. a o vysledky genetiky budu volat dneska, tak mi drzte palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
31.5.06 10:48

Smarr , vsak ja jsem hystercila :lol: ale nebyla jsem na muzicka hnusna a to povazuji za uspech :-)
On se vytrestal sam, pred chvili mi psal, ze mu tedy rozhodne neni moc dobre.

Vysledky budes mit urcite taky dobre! Mame peknou shodu v tech nasich kontrolach :-) ja do toho Gennetu pujdu par dni pred Tebou a 26. ke svoji dr.

Taky chci dneska volat do Podoli, jsem zvedava jak poridim 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital