Poradna duly
Jana Čurdová
Díky Ivett,
no já nevím…On prostě je nevyspytatelný…Vybírá kočárek, řeší detaily kolem dítěte, které ještě neřeším ani já…takže se asi těší…No a pak říka tohle…Nevím, co s ním… ![]()
Medicko , ten Tvuj milacek je vazne na ranu! Mezi oci, aby se mu rozbresklo!
Mira by mi v zivote nic takoveho nerekl. Kdyz jsem pro nej vcera jela, tak se jeste chlubil, jak ma skvelou zenu, ktera pro nej jede pres celou Prahu a je „pregnant“…taky se ho v praci ptaji, jak se mam, co miminko a on hlasi aktualni miry, ukazuje fotky z UTZ.
Nevim, ale rekla bych, ze to u vas vypada na hlubsi pohovor. Ty jsi ted stredem zajmu, na Tebe ma brat nezvyhradne ohledy, Tebe si ma hyckat a rozmazlovat… Vzdyt az se mimi narodi, tak se ho stejne v te praci budou ptat…a jeste budou rozebirat, proc jim to nerekl drive…
Kazdy ma obcas nalady, taky jsem slysela o budoucich tatincich, kteri se s tim dlouho srovnavali…ale Ty si musis byt jista, ze se na nej muzes spolehnout, to narocne vas teprve ceka!
Vubec jsi nepsala o svych rodicich…jakou mas podporu u nich?
Medicko , tak to fakt nechapu…jak pises, ze se nekdy chova uplne jinak. No ale snad najdete spolecnou rec…asi by to chtelo vic pochopeni.
Nico,
když mi nepřijde, že by to Tom myslel nějak zle.On asi fakt je v tomhle divný a protože ho práce moc nebaví,nestýká se soukromě s kolegy z práce(navíc jako střední management má takouvou divnou pozici, že pro ty „obyčejný lidi“ je šef a pro ty šéfy je podřízený)…Prý to myslel jen tak, že nechce, aby mu „lezli do života“…
Co se mých rodičů týče, tak s otecem nevycházim(je nevlastní a tak)
a matka je taková ta velice úspěšná pracující žena, která je drsná a nic moc neřeší.Podporu od ní mám, dá mi peníze na kočárek, bude mi posílat nějaký peníze dokud studuju a jinak s ničim nemam počítat.
S Tomem jsme plánovali svatbu na přiští léto, kvůli těhu jsme to neměnili, tak se máme brát příští rok…Snad se toho dožijem, aniž bych ho zabila… ![]()
Medicko , ja myslim, ze to zvladnete. Pokud je takovy „divny pavouk“ asi jsi na jeho vykyvy zvykla, jen ted hormony udelaly sve a vsechno vypada trochu hur… Ja si taky vsechno hrozne beru, pri sebemensim naznaku nepohody, at uz se tyka cehokoliv mam slzy na krajicku…
Kdyz jsem chtela pro nase mimi koupit prvni oblecek, moc jsem si prala, abychom ho vybrali spolu a Mira mi na to rekl, ze ho hadriky nezajimaji, ze na to neni a at to koupim sama…no to bylo hrozny, to jsem bulela jako zelva. A taky to nemyslel zle, jen ho proste oblecky nebavi a radeji se ucastni vyberu jinych veci. Uz jsem to vydychala, koupila krasnou soupravicku a muj manzilek se nad ni rozplyval…
A podpora rodicu je dulezita. Tchanovci jsou taky rozvedeni a tchan ma novou rodinu, proto obcas pisu tchyne-macecha…vztahy taky jinak extra vrele, ale proste se vidame mene a pripominky neresime.
Tak se drz, kocicko, bude lip!!!
Díky
,
to víš…ono je to teď „pod hormonama“ fakt těžší…Budu se snžit byt v pohodě…
P.S. S oblečením jsem to mněla podobně, Tom si dupačky nechtěl ani prohlídnout no a ke kočárku přistupuje, jako by vybíral Ferrari…Pry s nim bude chodit běhat do parku… ![]()
Neco pro pobaveni… Muj dnesni obed vypada jako detsky prikrm
Kasia me tady navnadila tim hovezim na zelenine a ja v ramci usnadneni prace vyrobila toto - brambory na kosticky, mrkev nastrouhanou, hovezi predem uvarene nakrajene na kousky a cele jsem to uvarila v tom vyvaru z masa…MNAMKY! Takove blivajziky fakt muzu ![]()
Medičko , tak to se drž, já bych takového chlapa fakt zabila
Jestli jsi na to ale „zvyklá“, tak teď to asi opravdu prožíváš hůř kvůli těm hormonům…tak snad se to časem vyrovná…
Nico , no aspoň budeš ve vaření příkrmů zkušená ![]()
Já jsem měla ten zapékaný špikovaný květák…a Kulíškovi očividně chutnal…už by si dal zase ![]()
Tak ja jsem dneska delala namornickej rizek s bramborama a zeleninovy salat. ten rizek je normalka vepro maso nalozeny ve vajickach koreni a oleji. Ale dneska jsem mela po dlouhy dobe chut na maso…uz jsem se lekla, ze ze me bude vegetarianka.....(muj tata je reznik)
holky uz pres mesic jsem nemela sex!!!!!!!......a my erot.sny uz me taky neuspokojuji. Kdy mi to ta doktorka uz dovoli, navic mates me prijde,ze ma strach se me dotknout…tudle z nej vylezlo (kdyz mel trochu popito), ze jsem krehka a ze ma strach, aby mi neublizil. vrrrrrr ty chlapy musi porad clovek k necemu navadet, premlouvat, ukazovat jim neco......no aspon mam prupravu na vychovu spunta…nekdy se ten muj chova jak sedmiletej, ale muj tatka je taky v padesati jeste v puberte, tak jsem zvykla.....aspon je s nim sranda…to jo.
Igi , tak to ja toho sveho naruzivce musim jeste brzit ![]()
My meli sexikovani taky zakazane, ale na povoleni jsme necekali…to se proste nedalo…takze kdyz jsem prestala spinit, pomalinku a opatrne jsme to zkouseli a v pohode.
Hlavne se dr. zeptej…treba Ti to jen zapomnel rict, ze uz muzete ![]()
Krtonozka píše:
Ahoj Smarrr, ten sraz v Praze by mi až tak nevadil, vzdálenost to není nepřekonatelná, ale s tou neschopenkou se přece jen bojím. Kdybyste pořádaly něco později, ráda se připojím.
Já jsem vdaná 8 měsíců, je mi 27 a manželovi 28. Zatím nám to klape skvěle, manžel (Pavel) se na mimčo moc těší a podle toho se ke mně i chová. Dokonce nemusím ani venčit psa, což už opravdu stojí za povšimnutíVěřím, že i s tvým přítelem se to urovná. Píšeš o několika měsících odříkání, ale na druhou stranu si myslím, že toho odříkání bude ještě mnohem víc i po porodu (mám 3-měsíční neteř a vidím, jak byl tatínek - můj bratr ze začátku nadšeným otcem a teď kouká, aby se nemusel omezovat ve svých zálibách a brblá, když si jeho žena chce někam vyjít). Asi je třeba, aby si to budoucí rodiče uvědomili, že už nic nebude jako dřív, dokud bude mimčo malinké. Přesto to neberu jako nějaké omezení, jestli to tak vyznělo
Držím ti palce, ať to všechno dobře zvládnete
Ahoj děvčata, sice sem nepatřím, ale prostě mi to nedalo:
KRTONOZKA: tatínek je stále nadšeným otcem, dokonce čím dál víc! Doma se stará o všechno krom přebalování, pokud může, tak mi vyjde vstříc! A to že se nechce omezovat ve svých zálibách je snad jeho věc. Já se mu snažím vyjít ve všem maximálně vstříc tak, aby se sám nabažil svých koníčků a doma byl potom pohodovej a milej na nás na obě!
Mám takovej pocit, že u nás 24 hodin denně nejsi a nevidíš to, co se u nás děje, tak prosímtě nekritizuj mého manžela! Až bude Pavel otcem, můžem si o tom popovídat! Pokud do té doby ovšem nepřiroste ke gauči!
Děkuji za pochopení
Informace pro zajemkyne o porod v Podoli!!!!
Prave jsem se uspesne registrovala a ZADNE MALOVANI v listopadu nebude!!!
Ahoj holčinky, říkala jse si že se na vás zajdu odívat jak se máte…
koukám, že skvěle, čas letí kontroly u lékaře také a samé štěstíčko uběhne zase měsíc a už budou u některých pohyby..
držím vám všem palečky a opatrujte se a kulaťte se..
koukám, že nějaké maminky přibyly a ty co tu nevidím, tak doufám že jsou OK..a co welinka, chodí sem ještě?
pa pa snad si na mě pamatujete
Maruška
MEDIČKO a holky , já to u Toma (od medičky) nevidím tak tragicky. U mě v práci o těhu ví pouze moje nadřízená - ředitelka a moje kamarádka z oddělení. Jsem také v postavení nadřízeného a s podřízenými moc kamarádit nejde a nad sebou mám jen ředitelku. Lidé jsou závistiví, šéf pro ně nikdy není dobrý, vždycky mají „něco“ proti němu a nic nepotěší člověka jako neštěstí druhého. Navíc v babinci ve státní správě. V případě, že těhu opět dopadne špatně, vrátím se do práce a nebudu čelit pitomým otázkám. U prvního těhu jsem vše omlouvala kolitidou a řeknu vám, po 6 týdnech doma jsem pak v práci čelila otázkám „výzvědné služby“. Lidé dokážou být hnusní, nepřející a zajímá je hlavně to vaše neštěstí. Stačí mi, že mě teď otravují telefonáty, e-maily a otázkami u známých. Ozvou se, jako že potřebují něco pracovně (naprostá blbost) a pak se vyptávají na mou nemoc. Hnus. Proto jsem na straně Toma, když nechce o těhu mluvit v práci. Já to udělala taky tak. U mě je však rozdíl v tom, že když amnio dopadne dobře, musím s pravdou ven. Zajistit dlouhodobý zástup, vyřídit formality a odejít. Medičko, myslím, že se Tom za tebe nestydí, ale naopak je na tebe a miminko pyšný. Sama píšeš, že s kolegy nějaké přátelské vztahy nemá. Proč by se jim tedy svěřoval?
Katka
Holky, nemáte některá problémy s močovým měchýřem? Já se snad nachladila. Venku je strašná zima a dneska se mi chce pořád na malou a vždycky jde jen pár kapek. Nějak výrazně to naštěstí nepálí. Ach jo. To jsou starosti. Nevím, jestli mám vyrazit k dr. nebo to zkusit teplem a čajem „vykurýrovat“. Tak teď budu běhat nejen na velkou, ale i na malou ![]()
Vítám nové těhulky a doufám, že se jim tu bude líbit a vše u nich bude bez komplikací.
Maruško, tvůj komentář zní optimisticky. Doufám, že jsi v pořádku. Uvidíš, všechno bude dobré. Společně se známe ještě z diskuze Otěhotnění po potratu. Občas tam zaběhnu na návštěvu.
Těm, co se chystají na sraz přeju, aby si ho krásně užili. Počasí na to nevypadá, tak doufám, že aspoň na vašich obličejíčcích a pupíkách bude rozzářeno. Hezky si to užijte a těším se na zpravodajství.
Katka