Poradna duly
Jana Čurdová
maya píše:
MEDICKO a říkáš si panu doktorovi o obrázek? Já bych bez říkání taky neměla ani jeden. Zkus to, schválně.
když ja dřív než stihnu cokoli říct, tak on povída „Dneska obrázek bude jenom pro mně, ještě není nic pořádně vidět“ ![]()
Byla jsem sice na velkým UZ v Motole, ale tam mi bylo blbý si říkat o obrázek…Tam je to takový neosobní…
Nicco, no to je skvělý, že dorazíš…Já dorazím taky lehce po šestý…Učím se a je to hrůza ![]()
Mně zítra z tý zkoušky vyhodí
a dobre mi tak…vsichni se na to ucili 3 týdny a já se tak dlouho flákala až mi zbyli 3 dny ![]()
Rikala jsem to gynekologovi na kontrole, že dělam zkousku, tak si mně tam rovnou zkousel a u toho vyšetřoval děložní čípek…Fakt divný ![]()
Kacula: no naskytla se možnost, tak jsme šli. Je pravda, že jsem bez bříška měla pocit „méněcennosti“
, ale teď se už trochu kulatím. Nechce se mi tam chodit přes léto, když budu moci být někde venku a na podzim, to se moc nehnu
![]()
Tak kdyby vás něco zajímalo, tak poinformuju. Dost mě zajímaly informace o naší porodnici, také nás čeká prohlídka.
MEDICKA-TEHULKA Mně naopak říkali, že teď je tam ještě něco vidět, pak už nebude, mimčo už bude moc velké a na obrázek se nevejde, takže mi ho vytiskli v 16.týdnu, ale musela jsem si o něj taky říct a chtěli za něj 50 Kč (dala bych jim i tisícovku, kdyby ji chtěli
). Myslíš, že na velkém UZ ti taky udělají obrázek ?
O obrázek musím mojí dr. říkat - stojí 50Kč, na velkém UZ na poliklinice natáčí i video 150Kč.
Medicko , treba si zitra vytahnes dobrou otazku! Ja Te chapu, mam sva studia jeste ve velmi zive pameti…ja jsem ale hrozny nervak a pres zkouskove jsem byla zalezla jako spici panna. Pred statnici jsem zhubla 6kg…
Jinak ja mam fotecky ze tri kontrol, pokazde jsem o ni pozadala a nic jsem neplatila. Ted na te posledni jsem si nerekla, protoze se mi zdalo, ze od posledne tam zadny markantni rozdil neni videt. A taky jsem minule dostala snimky tri.
Ale jsem zvedava na ten Gennet, radeji si vezmu penizky, nejaka podrobnejsi fotka treba hlavicky by byla moc pekna!
Tak děvčata, já mizím domů a na ty, co jdou na srazík se těším kolem 18. hodiny u Človíčkova ![]()
Ja obrazky z ultrazvuku dostavam taky pravidelne. Ten nejvtipnejsi je 6t3d - chacha takova 5 mm tecka - rikali jsme tomu boruvka.
Ted jsem akorat volala na vysledky genetiky (byla jsem pred tydne) a jeste nedorazily, tak snad je vse OK, kdyz nikdo nevolal ![]()
No já jsem ráda, že dnes jseme na srazík…aspoň ten den, co jsem srrávila vë studovně a naučila se stejně ho.., bude k něčemu ![]()
Krtonozka. O fotku si příšrě na velkým UZ určitě řeknu…takhle bych neměla žádnou ![]()
Nicco , díky…Co jsi studovala? Já jsem nikdy nebyla vzorný student(pracovala jsem při škole takže to šlo cestou nejmenšího odporu), ale teď mám v hlevě úplně vymleto…Prostě taková ta slepice co myslí jen na kočárky, dupačky a fotečky z UZ ![]()
Už mně to učení nebaví, tak na chvílí kouknu na net a vyrazím do Človíčkova…Ono to je z Motole skoro jako z Plzně ![]()
Medicko , studovala jsem farmacii a jsem si naprosto jista, ze jako tehu bych nemela sanci
Obdivuju Te jak to zvladas!
Od ctvrtaku jsem pracovala v nemocnicni lekarne s odbornymi pracovisti, takze studium nebyla jedina priorita…a podle toho to vypadalo, zadna premiantka. Ovsem kdyz vedouci lekarnik na jedne konferenci prezentoval vysledky nasi spolecne prace v oblasti jakosti, tak me potom u statnic predsedkyne te konference pekne potopila…asi ji vadilo, ze neumim doslovne definice a kdyz posedme opakovala uplne stejnou otazku a ja uz nevedela co chce slyset (mluvila jsem 20minut), tak jsem se mirne sesypala…
A ja kvuli jednomu predmetu musela delat celou statnici znova (celkem 5 predmetu)…fujfujfuj, jen na to vzpomenu a je mi zle. Ale diplomkou byli vsichni nadseni a vysledky me prace byly dokonce i uzitecne v praxi… nu coz! Hlavne ze to mam za sebou a ten papir na hlavu jsem dostala…ted jen pryc s Rathem nebo se nebudu mit po materske kam vratit ![]()
Nico,
task to bys mohla místo mně zítra na zkoušku…Tobě budou určitě konrtastní látky a radiofarmaka blížší ![]()
To já obdivuju tebe..mně vedle farmacie příjde medicina jako čajíček…Já dělal zkoušku z farmakologii loní a je mi zle jen si vzpomenu ![]()
Jo s Rathem musíme něco udělat, nebi si taky to působení ve zdravotnictví rozmyslím…
Medicko , me uz se spoooousta veci vykourila z hlavy
praxe je uplne o necem jinem nez skola…
A farmakologii koukej sprtat
obcas me nektere vymysly lekaru vyvadeji z miry ![]()
Ahoj holky, koukejte si srazík pěkně užít at si miminka taky pošmáknout koukejte jim tam poslat něco na zub ať nám pěkěn rostou. A koukejte fotit a žádný výmluvy!!! ![]()
Tak ahoj
Liborinko ,…madam, ano, madam!
Tak holky a mame to prikazem ![]()
A Ty koukej vice psat!!! ![]()
Tak ja se jdu zlidstit, at se me neleknete ![]()
Tak holky, já pomalinku startuju, ještě se tam asi projdu a budu tam…snad včas!!!
Liborinko .....po srazíku zařídím tu fotogalerku, jen a jen kvůli tobě
Ba ne, ale zoušela jsem to sama a budu muset poprosit Misorku, takže dočkej času, galerka bude brzo!!!!!
Jinak holky, poznávací znamení jsou PUPIKY!!!!!
MEDICKO …kontastrní látka je Telebrix…víc nevim ![]()