Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj briska,
tak jsem si ted poctive psala na papirek co komu chci odpoved a pak jsem si precetla zpravu Nico a vlastne napsala uplne to same, co jsem chtela napsat ja - takze se jenom pripojuji a souhlasim Lidunko, Krti a Igi ![]()
Jinak vcerejsi sraz byl SUPER urcite se musime videt casteji!
Nico: manzilek je naprosto uzasnej - je to poklad, jak si te hycka a byl moc fajn v tom nasem babinci. Jak dopadla vecere?
Paji: Ondrasek je rozkosnej!
Kacul: tedy ty jsi rychlik s tou galerii!!!
Smarr , je uzasnej, ja bych ho nevymenila
a vecere byla bezvadna! Nacpala jsem se k prasknuti a stejne to po me Mira dojidal. Oni tam davaji sileny porce.
Paji , Ondrasek je pusinka… Mira po nem porad pokukoval a potom mi rikal, ze se tesi ![]()
Holky jen abych nebyla chválena za jiné.....Za galerku děkujte Missorce a jejím hbitým ručkám!!!! Já jen vložila fotky!!!
Nico ......no jooo, jaká byla véča?? u mě už žádná
ale zase ten dortík asi stačil ![]()
Igi …popleto
ale to se stane, příště si dej pozor!!!!
Dando+Bruno .....co bylo na kurzu???? A co kontrola??? Hlavně jak jste zmákli druhou dobu porodní????
Medicko ......dneska držím palečky na zkoušce…tipuji za 2
![]()
Zdravím,
jsme v jednom kole, čera jsem krz nějaké vyřizování skončila místo v sedm skoro v půl osmé, takže jsem se už nikam nehnala.
Sluší vám to…
Kaculko to album je veřejný viď
jdem do knihovny pro nějakou homeopatickou literaturu
tak pa Mia
Ahoj těhulinky, moc vám závidím ten včerejší srazík a co kdo má největší bříško??? Jste kočky holky moc vám to sluší i malýmu!
No Nico já se polepším a budu víc psát ale u nás není nic zajímavého pořád dodělámáve tu kuchyň, takže večery trávíme v kuchyni. Dneska ale by jse mohly někam vyrazit (vyrazit si trochu z kopítka). Taky bych si dala nějaký ten dortík. Holky pijete kafe bez kofeinu???
Krti: vůbec nevím kde ta Věžná vězí přibliž prosím! A kam jezdíš k dr???
dneska bych někam taky mohla zajít na pokec, s nějakou těhulkou jen škoda že tady žádnou neznám a do Prahy daleko! No tak vyrazím aspoň s manžou to je taky dobrý !!
Jinak mám taky občas takový lítostivý stavy ale to je asi v těhu normální že jo, jak tady píšete tak stopro!
Kaculo: no vidíš jak se galerka hodí viď !!! Jsi šikulka!!
Holky jsem asi ostuda,ale teprve vařím obídek dneska máme domácí hrachovou polévku
.
tak dobrou chuť!!
LIBORINKO ......asi největší bříško mám já
ale zase mám TP nejdřív a čekám druhý, takže si to snad můžu dovolit
Ostatním se ale taky pomalinku rýsovalo ![]()
Jinak prosím do galerky vkládat fotky už otočené jak mají být, abychom si neukroutily hlavy
Díky!!
Kafe piju slabé ale s kofeinem a hooodně mlíka!!! Jen teda dvě denně max.
Liborinko , ja jsem normalne pila rozpustny kafe…asi tak pul na pul s mlikem, ale ted se me chute pretransformovaly na teple Granko…to je teprve MNAMKA!!! Muzicek nam ho pripravi skoro kazde rano jeste nez vylezu z pelisku.
Sice se mi chce vice spat, jsem na kofeinu zavisla, ale asi mam nejakou potrebu vapniku nebo co.
A varit se mi dnes vuuubec nechce…ja si dala obed sampionu - parky
no a vecer udelam asi jen smazenky… Poradnou flakotu masicka dostanou zrejme jen kocicky ![]()
LIBORINKA Když pojedeš z PE směrem na Tábor, tak cca po 17 km dojedeš do vesnice Kámen a za ním je odbočka na Věžnou. Jestli nemáš s kým jít na kafe, tak se můžeme někdy domluvit, já mám neschopenku a času dost a v PE mám rodiče, tak bych to spojila. Kontakt na mě je 774 076 567.
NICO Byla jsem zvyklá pít stejně upravenou kávu jako ty a stejně jako ty teď „ujíždím“ na teplém Granku a po kafi ani nevzdechnu
.
LIBORINKA Jo a do poradny jezdím do Pacova a na ultrazvuk do Pelhřimova.
Ahoj Těhulinky,
doufám, že po víkendu přibude v galerii spousta nových foteček vašich bříšek. ![]()
Já se budu taky snažit.
Jinak přeji všem krásný víkend ![]()
NICO + KRTI: jee ja musim mit kazdy den teple granko - jinak mam uplne spatny den
a nejlip s piskotkama mnam
No jsme proste holky grankove! Budeme mit krasne zdrave cvaliky
a s dobrou naladou, jako v te reklame…
Ovsem ja si ted jdu potupne to kafe udelat, protoze jsem dneska uplne hotova…ostatne jako kazdy den, ale dnes extremne!
Smarr .......poslala jsme ti SZ ohledně kočárku, tak mrkni......
Jinak já mám chut na krupicovou kaši s grankem ![]()
Kacul prestan mi delat chute jooo ja tady pekne dru a mam strasnou chut na cokoliv - nejvic na tousty se syrem a rajcetem jeee asi z ty nasi krychle tady utecu
Jinak diky za prispevek ke kocaru je fakt lehci ten Nomad - asi se mi i vic libi ![]()
Ahojky pupíčci!!!
Moc chválím fotogalerii…a mám z ní velkou radost..
.jste všechny vážně kočky!Škoda,že jsem na srazu nemohla být
..tak snad příště..
![]()
No musím se přiznat,že závidím ta „rýsující se“ bříška…já mám bříško už pořádné…úplně se stydím,když mi soused včera řekl..no,už jste „pěkná“
…dneska na neplánované kontrole (obvoďák mne hnal na gyndu kvůli šílenému TK) a bylo mi řečeno,že pohyby jsou u mě v pohodě,a velké břicho taky,protože mám hodně plodové vody(ale je to v pořádku)…že se má miminko jako v pelíšku a je spokojené…ale že mě lezou krvavé oči z důlku.....
z toho tlaku,taky není dobře.No ale snad to bude v pohodě…už nechci další léky…
…
Těším se na další fotečky a posílám pac a pusu na bříška..Welinka ![]()