Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
2.6.06 09:41

Ahoj briska,

tak jsem si ted poctive psala na papirek co komu chci odpoved a pak jsem si precetla zpravu Nico a vlastne napsala uplne to same, co jsem chtela napsat ja - takze se jenom pripojuji a souhlasim Lidunko, Krti a Igi :)

Jinak vcerejsi sraz byl SUPER urcite se musime videt casteji!

Nico: manzilek je naprosto uzasnej - je to poklad, jak si te hycka a byl moc fajn v tom nasem babinci. Jak dopadla vecere?

Paji: Ondrasek je rozkosnej!

Kacul: tedy ty jsi rychlik s tou galerii!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
2.6.06 09:51

Smarr , je uzasnej, ja bych ho nevymenila :wink: a vecere byla bezvadna! Nacpala jsem se k prasknuti a stejne to po me Mira dojidal. Oni tam davaji sileny porce.

Paji , Ondrasek je pusinka… Mira po nem porad pokukoval a potom mi rikal, ze se tesi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
2.6.06 09:52

Holky jen abych nebyla chválena za jiné.....Za galerku děkujte Missorce a jejím hbitým ručkám!!!! Já jen vložila fotky!!!

Nico ......no jooo, jaká byla véča?? u mě už žádná :cry: ale zase ten dortík asi stačil :wink:

Igi …popleto :lol: :lol: ale to se stane, příště si dej pozor!!!!

Dando+Bruno .....co bylo na kurzu???? A co kontrola??? Hlavně jak jste zmákli druhou dobu porodní????

Medicko ......dneska držím palečky na zkoušce…tipuji za 2 :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
2.6.06 10:06

Zdravím,

jsme v jednom kole, čera jsem krz nějaké vyřizování skončila místo v sedm skoro v půl osmé, takže jsem se už nikam nehnala.

Sluší vám to…

Kaculko to album je veřejný viď

jdem do knihovny pro nějakou homeopatickou literaturu

tak pa Mia

• Citovat
  • Upravit
646
2.6.06 12:45

Ahoj těhulinky, moc vám závidím ten včerejší srazík a co kdo má největší bříško??? Jste kočky holky moc vám to sluší i malýmu!
No Nico já se polepším a budu víc psát ale u nás není nic zajímavého pořád dodělámáve tu kuchyň, takže večery trávíme v kuchyni. Dneska ale by jse mohly někam vyrazit (vyrazit si trochu z kopítka). Taky bych si dala nějaký ten dortík. Holky pijete kafe bez kofeinu???
Krti: vůbec nevím kde ta Věžná vězí přibliž prosím! A kam jezdíš k dr???
dneska bych někam taky mohla zajít na pokec, s nějakou těhulkou jen škoda že tady žádnou neznám a do Prahy daleko! No tak vyrazím aspoň s manžou to je taky dobrý !!
Jinak mám taky občas takový lítostivý stavy ale to je asi v těhu normální že jo, jak tady píšete tak stopro!
Kaculo: no vidíš jak se galerka hodí viď !!! Jsi šikulka!!
Holky jsem asi ostuda,ale teprve vařím obídek dneska máme domácí hrachovou polévku :D .
tak dobrou chuť!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
2.6.06 13:05

LIBORINKO ......asi největší bříško mám já :oops: ale zase mám TP nejdřív a čekám druhý, takže si to snad můžu dovolit :wink: Ostatním se ale taky pomalinku rýsovalo :lol:
Jinak prosím do galerky vkládat fotky už otočené jak mají být, abychom si neukroutily hlavy :wink: :lol: Díky!!
Kafe piju slabé ale s kofeinem a hooodně mlíka!!! Jen teda dvě denně max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
2.6.06 13:17

Liborinko , ja jsem normalne pila rozpustny kafe…asi tak pul na pul s mlikem, ale ted se me chute pretransformovaly na teple Granko…to je teprve MNAMKA!!! Muzicek nam ho pripravi skoro kazde rano jeste nez vylezu z pelisku.

Sice se mi chce vice spat, jsem na kofeinu zavisla, ale asi mam nejakou potrebu vapniku nebo co.

A varit se mi dnes vuuubec nechce…ja si dala obed sampionu - parky :oops: no a vecer udelam asi jen smazenky… Poradnou flakotu masicka dostanou zrejme jen kocicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
2.6.06 14:04

LIBORINKA Když pojedeš z PE směrem na Tábor, tak cca po 17 km dojedeš do vesnice Kámen a za ním je odbočka na Věžnou. Jestli nemáš s kým jít na kafe, tak se můžeme někdy domluvit, já mám neschopenku a času dost a v PE mám rodiče, tak bych to spojila. Kontakt na mě je 774 076 567.

NICO Byla jsem zvyklá pít stejně upravenou kávu jako ty a stejně jako ty teď „ujíždím“ na teplém Granku a po kafi ani nevzdechnu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
2.6.06 14:15

LIBORINKA Jo a do poradny jezdím do Pacova a na ultrazvuk do Pelhřimova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
2.6.06 14:20

Ahoj Těhulinky,
doufám, že po víkendu přibude v galerii spousta nových foteček vašich bříšek. :lol:
Já se budu taky snažit.

Jinak přeji všem krásný víkend :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
2.6.06 14:46

NICO + KRTI: jee ja musim mit kazdy den teple granko - jinak mam uplne spatny den :) a nejlip s piskotkama mnam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
2.6.06 14:57

No jsme proste holky grankove! Budeme mit krasne zdrave cvaliky :-) a s dobrou naladou, jako v te reklame…

Ovsem ja si ted jdu potupne to kafe udelat, protoze jsem dneska uplne hotova…ostatne jako kazdy den, ale dnes extremne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
2.6.06 15:33

Smarr .......poslala jsme ti SZ ohledně kočárku, tak mrkni......

Jinak já mám chut na krupicovou kaši s grankem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
2.6.06 16:54

Kacul prestan mi delat chute jooo ja tady pekne dru a mam strasnou chut na cokoliv - nejvic na tousty se syrem a rajcetem jeee asi z ty nasi krychle tady utecu :) Jinak diky za prispevek ke kocaru je fakt lehci ten Nomad - asi se mi i vic libi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
2.6.06 18:10

Ahojky pupíčci!!!

Moc chválím fotogalerii…a mám z ní velkou radost.. :lol: :lol: :lol: :lol: .jste všechny vážně kočky!Škoda,že jsem na srazu nemohla být :cry: ..tak snad příště.. :D :D :D
No musím se přiznat,že závidím ta „rýsující se“ bříška…já mám bříško už pořádné…úplně se stydím,když mi soused včera řekl..no,už jste „pěkná“ :roll: …dneska na neplánované kontrole (obvoďák mne hnal na gyndu kvůli šílenému TK) a bylo mi řečeno,že pohyby jsou u mě v pohodě,a velké břicho taky,protože mám hodně plodové vody(ale je to v pořádku)…že se má miminko jako v pelíšku a je spokojené…ale že mě lezou krvavé oči z důlku..... 8O :D :D :D z toho tlaku,taky není dobře.No ale snad to bude v pohodě…už nechci další léky… :evil:
Těším se na další fotečky a posílám pac a pusu na bříška..Welinka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital