Poradna duly
Jana Čurdová
Krasny rano tehulky:-)
nooo to mi je Vas lito s tema migrenama, mne staci obyc. bolest hlavy a chudak tatka to pekne odskace…je ze mne protiva protivna:-(
Mne trapi jen ucpany nos, rano se skoro dusim, ale cetla jsme ze v tehotenstvi nateka sliznice, ze je to normalni…pres den je to v pohode
Holky jak jste na tom s obleckama? Ja to dneska vzdala a jela jsem do prace v Kubovym tricku:-) (je mu mensi tak ho nenosi, ale stejne je XL
) uz jsem fakt nemela co nasebe
za posledni tyden mi hrozne vyrost pupek…jeste ze mi segra v patek privezla letni kalhoty:-) jinak bych sla asi jen v tom tricku
![]()
Mino drzime palecky a nezapomen se pochlubit jak jste dopadli
![]()
Jooo a chtela jsem se zeptat, jak jsme se bavily o tech jmenech myslite, ze je vazne blby dat jmeno po tatkovi, byla jsem vzdycky desne proti tomu…Jenze kdyz vidim toho myho tatku jak strasne touzi po Kubickovi, chce se mi vymeknout…Sice se snazil a vybral Tomaska, jenze fakt z toho je smutnej
… Tak nevim co mam delat
![]()
Ahojky ![]()
Raveno myslím že to není blbé dát jméno po tatínkovi zvlášť když si to přeje a Kubíček je krásné jméno kdyby brácha už Kubíčka neměl jistě bych ho měla na prvním místě! ![]()
A s oblečením začínám mít taky problémy obzvlášt s tričkama vše mám uplé a krátké,budu muset navštívit obchod ![]()
Ahoj holky, přeju krásné ráno ![]()
Raveno vůbec to neni blbý, jestli je taťka fakt smutnej tak bych mu to dovolila ![]()
Adel tys tady psala o těch plínách, já mám dvě velký osušky ještě po mě, jsou nepřekonatelný, ale už se začínaj trhat. Když jsem Aničce kupovala plínky v krámě, tak jsem zjistila, že jsou to neuvěřitelný sráče a nevim, jestli se ty kvalitní vůbec daji sehnat. Sehnalas nějaký dobrý?
Jinak jak jste tady řešily ty lahvičky, tak o počtu dírek jsem taky nikdy neslyšela, dírku jsem vždycky zvětšovala nůžkama na nehty… Včera jsem zrovna jednu lahev koupila, skleněnou
Vždycky my hrozně vadilo jak se ty plastový od toho mlíka zabarví
Kojit chci taky, ale při Aničce to nešlo, tak nevim, ale zkoušet určitě budu
Přece už jsem tady psala o té bazalce, ne? Mam jí na balkoně 3 truhlíky ![]()
Dobré ráno.
Hildo jak píšeš o těch plínách, včera jsme byli okukovat v krámě a koukala jsem.
Plíny teda nádherný s medvídkama, beruškama, ale měla jsem pocit, že se musí po jednom vyprání rozpadnout. Jak říkáš prostě šunt, je přes ně vidět ve dne měsíc ![]()
Včera jsem bolení hlavy přežila a dneska musím zaklepat zatím dobrý. Určitě jsem to měla z toho vedra, byla jsem hodně v autě. ![]()
Lumi - ty migrény musí být hrozné, je mi tě líto. Mně úplně stačí normální bolest hlavy, úplně mně to odstaví ![]()
jooo pripojuju se ze ty plinky co prodavaji za neuveritelny penize jsou fakt desny
… je pres ne videt a taky nemam dobrej pocit z toho ze je budu vyvarovat…abych je pak v ty pracce vubec nasla… Koupila jsem si i osusku plinkovou a ta mi prisla o kousek lepsejsi…
Pamatuju si ze jeste na stredni mela mamka nase pliny schovany, na baleni krku a velkou rymu… a presne takovou jsem mela predstavu o plinkach…jenze mne brzy vyvedly z omylu…tak prosim jestli narazite nekdo na nejakou lepseji kvalitu dejte do eteru ![]()
Hildo kdyz uz jsi narazila na to jestli sklenenou vs plastovou lahev… nejsou ty skleneny moc tezky? Mne kamoska doporucovala zas plastovy:-( ach jo nekdy si rikam proc nedelaji 1 druh od vseho ![]()
Jeee kdyby to cetl ten muj tatka tak bys Vas mel vsechny rad…nooo asi to tak dopadne vymeknu a tatka bude mit obrovskou radost, ale zatim si to necham pro sebe a budu doufat ze to preci jen bude Viktorka…
Presne tak tricka se mi ve skrini zmensuji:o) asi spatna skrin, musim se v patek podivat po meste jestli jen preci na sebe nesezenu tehu saticky… a nejaky to tricko, bude mi stacit i ze sekace ![]()
raveno - se jménem po manželovi si vůbec nedělej hlavu. My jsme to sice vážně ještě tolik neprobírali, ale líbí se nám moc Oliver, jenže nenapadá mně jak mu říkat. Dcera tvrdí, že až ho budeme mít, tak nás napadne hned jak mu říkat. No a druhá varianta je Honzík - samozřejmě po manželovi. Když jsem to nadhodila, tak se nafoukl pýchou jako kohout.
Honzík je úžasné jméno na to, kolika způsoby se mu dá říkat. Myslím, že bych to nechtěla dát, kdyby i děda byl stejného jména a praděda a tak dál.
Podle mně je jméno Kuba strašně krásný. Moje nej kamarádka má syna Kubu, tak to nechceme dávat.
Jé no to jsem se zase rozvášnila ![]()
ja vim ze Kubik je krasny…jen kdybych uz doma jednoho nemela:-) a navic se tak jmenuje 1/2 CR:-) Nam se Honzik taky libi, jenze ho maj znamy, tak ho davat nebudem… A Oliver je uzasny, ale opravdu mne nenapadlo jak by jsme mu rikali, tak jsem ho pak ze seznamu vyskrtla:(
Presne jak rikas Kubik po Kubickovi II strasne touzi, uplne mu sviti ocicka:o) takze asi bude Kubik, ale reknu mu to az pujdeme zapisovat otcovstvi na matriku…aby si moc nemyslel
![]()
Ahojky. Já se přidávám
taky si myslím, že na tom není nic špatnýho dát jméno po tatínkovi. Kdybychom měli chlapečka, tak jsem taky chtěla dát po tátovi - Petr, ale to mi bylo zatrhnuté už dáááávno
No uvidíme. Jo, dneska má někdo ko, nebo ne? Jestli jo, tak držím pěstičky ať prcek nechrupká
![]()
Ahoj Těhulky. Jak se daří? Já jsem teď přišla z města a jsem úplně vyřízená.To úděsný vedro
Prý se ale od západu blíží bouřky ![]()
Jdu na seznámek. ![]()
** Seznámek **
Těhulky Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , ko 6.6., UZV 12.6., těh. 17+4
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , ko 7.6., těh. 17+2
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 17+0
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , ko 12.6., těh. 17+0
Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , těh. 17+0
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 16+5
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 16+4
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , ko 30.5., těh. 16+1
Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , ko+trip.test 23.5., těh. 15+4
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 15+3
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , tripple.23.5., ko 30.5., těh. 15+0
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 25.5., těh. 14+6
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , ko 4.6., těh. 14+5
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , ko a trip.t.30.5., těh. 14+0
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , ko 31.5, těh. 13+1
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 27.11. , AFP 11.6.,amnio 15.6., těh. 13+0
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Brzy znovu snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná
Doufám, že se Jana79 neurazí, když tady na ní prásknu, že se jí podařilo přesvědčit manžela a hned po šestinedělí se začnou snažit znova. Jani, hodně štěstíííí ![]()
to já jsem měla taky v plánu jít do města, ale to počasí mě odradilo. Ještě bych musela jet MHD a to bych fakt nedala. Chtěla jsem si zkočit pro nějakou čůrací flaštičku. Už jsem všechny prášky sesypala do pytlíku… Tak nevím, co jim tam zítra přinesu
A přes tu kupu lidí se mi s tou skumavkou procházet nechce ![]()
Holky, vy co jste v práci, jste některá opravdu schopná pracovat? Já jen tak tupě hledím a čtu odborné časopisy, aby to mělo aspoň nějaký přínos..
Ahojky!
Marťásku - jojo od západu se blíží bouřky. Tady byla, hřmělo, bleskalo se a nepršelo
a při tom u manži v práci (15 minut pěšky) slejvák. Takže já jsem zklamaná, ale aspoň se ochladilo.
Koukám, že řešíte jména. My jsme teda rozhodnutý po taťkovi jméno nedat - ne že by se mi nelíbilo, právě naopak, tatka je Radek, Ráďa… No a Kubu jsme dali navzdory množství těhle jmen, my totiž žádnýho neznáme. A je to fakt úžasný jméno už proto kolik má podob, ale to asi každý jméno, když ho člověk používá denně. už se těšim na vybírání, ale počkáme ještě do UTZ. Četla jsem tu jméno Oliver, to je taky super. Mě se líbí Mikuláš, Samuel (ale to by mi asi neprošlo).
Plíny - taky mám po mě a bráchovi, myslím že jsou po těch letech stejný jako dnešní nový. No já je měla jen na ublinknutí a podložení prcka. A osušky taky mám po nás - ty plínový, ty jsou skoro jako nový. Ty se dají sehnat i docela kvalitní (se mi zdálo).
V pátek jsem si koupila u nás v dětskym sekáči těhukalhoty s pružným břichem - jsou výborný, pláťáky na léto. Ještě bych chtěla taky nějaký šatičky, když mají bejt ty hice. Jinak trička jsme koupili volnější v Orsay a v New Yorker - letos je móda legín, tak jsou všechny delší a myslim, že to v nich zvládnu. Zatím stejně pořád vypadám jako pěknej špekoun a ne jako těhule. Už se těším až bříško vyleze.
Mám nízkej tlak 100/60 (normál 130/80) a je mi podle toho, po tý bouřce mám těžkou hlavu, tak mimčo trochu zaktivuju černým čajem.
Mějte se krásně a přeju úspěšný kontroly!!!