Poradna duly
Jana Čurdová
Teda to musely být nervy, když to vyšlo špatně. Ale důležité je, že teď je to v pohodě
Jen ať tě sledujou, ono trochu více té péče určitě neuškodí a i ty budeš klidnější. ![]()
Ahoj Míno, jsi šikula, jak jsi to zvládla. Někdy mám pocit, že mi ta děloha tlačí na mozek, taky nějak víc zapomínám a vše musím mít zapsáno a to nejlépe na ledničce, protože tu navštěvuji často ![]()
Obdivuji vás zdatné řidičky. Já jsem včera řídila po dlouhé době a jela jsem jak totální amatér a ještě k tomu s ruční brzdou
Už dávno jsem měla bouračku, ale nějak mám pořád strach ![]()
Pražský měšťáci mi naměřili u Sazka Areny skoro 80. A když mě zastavili a ptali se jestli vím kolik jsem jela,tak sem řekla že asi 90,že vím že jsem jela rychle.Tak se ještě pobavili,že se udávám. No,nakonec to bylo za 1.000,– a dva body,napsali mi překročení rychlosti do 70 km.Jinak bych to měla dražší.
No jo,za blbost se platí,ale je fakt,že 50 v Praze nejezdí nikdo,možná tak tramvaj ![]()
Jé Míno, ani ta tramvaj nedodržuje rychlost. No a u Sazka Arény tam je pěkná silnice, tam to jede samo.
Ale pěkně jsi se udala
![]()
To teda byly nervy. Naštěstí jsem na vyšetření čekala jenom týden a jel se mnou manža, tak jsem byla klidnější, že ho mám u sebe. Celý týden jsem ležela v knížkách a četla a četla, abych se odreagovala od reality a myslela pozitivně a pomáhalo to, ale vždycky tam je malý červíček, co hlodá a hlodá.
Teď v pondělí mi pan doktor říkal stáří miminka podle obvodu hlavičky, průměru, stehenní kosti a každý rozměr vychází jinak, tak jsem z toho jelen. Ještě má prďošek v hlavičce nějaké cystičky, ale ty se mají vytratil kolem 23. týdne. Myslela jsem si, že půjdu na ultrazvuk ve 20. týdnu a pak až ve 30. týdnu, ale vypadá to, že si těch ultrazvuků ještě užiju ![]()
Ahojky maminečky,
móóóc gratuluji k výsledkům,holčičkám a chlapečkům.Vítám nově příchozí.:D
hlásím,že jsem přibrala 1,5kg.
KACCHERIE,tak to ti nezávidím,jen ty ultrazvuky navíc.:-) držím palečky,ať už je vše v pohodě.
Už se nemůžem dočkat na ultrazvuk,manža bude mít premiéru(doposud nesměl,dr. řekla,že může až přes bříško
)
Takže mám v červnu:12 ko,13 ult,který si necháme natočit na kazetu za 50kč,ptala jsem se sestřičky,od kdy to natáčí a řekla,že už můžu ted ve 20TT a potom nás 20.6. čeká 3D(4D)ultrazvuk.
(Manžílkovi řekli,když mě na něj objednával,že nejlepší je to ve 21TT)Odtamtud si přivezem fotečku a DVD.Tak to hned ke všem půjdu a budu pouštět.:-) Říct si to necháme,původně jsem chtěla překvápko,ale jsem moc velký zvědavec.Nevydržela bych to. ![]()
Dnes chci uvařit kuře na paprice,tak jsem na to zvědavá-má premiéra.:(
Kaccherie, vítám Tě! A mj. já jsem taky z UH…to je náhodička, co???? Že tedy potkám někoho z UH na emiminu, to bych nečekala ![]()
Jinak Míno, je fain, že sis vůbec vzpomněla…já to mám napsané snad v každém kalendáři, že mám jít příští týden na testy a ještě k tomu si vzí moč! No, snad to nezapomenu
![]()
jinak my se právě chystáme s kolegyní na oběd někam ven…musím se pořádně posilnit před tím odpolednem!
Já si tedea pohlaví taky nechám říct…taky bych to nevydržela. Na 3D ultrazvuk jdeme taky, jenom ještě nevím kdy. nemáme zatím naplánovaný ani ten ve 20 týdnu!
Petule já to měla taky napsaný - v mobilu,v kanclu v kalendáři,tady v seznámku - a prd platný
Ale to je tou dovolenou,dva dny jsem neřešila nic jiného a úplně si tím odvedla pozornost.
Měla jsem úžasný oběd-skvělé filé. Teď by to chtělo pohovku a nohy nahoru ![]()
Proč se mi poslední dobou tak pozdě aktualizuje metřík
To je bordel
![]()
Ahojte
Prave obedvam 10 jahodovych knedliku ![]()
Kdo da vic?
N o jelikoz jsiou malicke, tak je jich jakoby 5 vetsich. a nejsou tvarohove ale bramborove s tvarohem- rikaji tomu u nas GOMBOLCE
Vitam novou clenku klubu Listopadcatek.........KAcherii.......holka nemas to jednoduche, a ano, dolktorui porad berou smerodatne mesickyx a pak jsou takovehle nervy, kdyz tt vyjdou spatne. Drzim palce
BAvite se o 3D.............ja budu asi jedina, co na to nepujde
treba jeste zmenim nazor.........ale mne ty UZV- jakozto vsechny prijdou omezujici pro mimino.......ale ano jsem za povinne UZ, ale fakt 30-60 minut vejrat miminku do domecku, to si myslim neni az tak dobre.........i kdyz na druhe strane, je to pamatka na tehu
Kdyz jsem cekala Jenika, tak jsem pokazde na UZV trpela.....malemu se to vubec nelibilo, mlel sebou jeste hodku po.......
Vcera tady byla takova bourka, az jsem z toho mela tvrdnuti bricha.......chvilkama jsem myslela ze asi pojedu na pohotovost.....nastesti jsem t o zasopala
Holky, pupiky jsou krasne a Miiri ja se k tobe blizim velikosti… pristi tyden hodim foto.....
No tolik z vychodniho bloku
Ahoooj holky hlasim ze KO v poradku a vsechny testy taky
Vysledek obou screeningu je 1:36000 (coz stejne nevim co zanamena, ale pry je to dobry
)
Nooo musim to vsechno docist v klidu doma:-) jeste neco tu dodelam a huraaa valet sunky ![]()
dneska jsem videla krasny 3D fotky a taky na ten UZ pujdu navic to mam pry jeste se slevou za rocni kartu…takze potesili mne 2×…jooo apry kdyz se to nepovede se neplati nic…to jsem tedy cumela jako blazen!!!
Jooo a v jakym tydnu Vam rekli ze je to nejoptimalnejsi? Vsude rikaji neco jinyho!!!
mino, ty ses teda cislo
…
ka-tko, nebudes jedina, ja na 3D (nebo 4D) taky nepujdu. chtela jsem u prvniho tehu, kdyz jsem z toho byla cela nadsena, ale rikal znamy dr., ze z medicinskeho hlediska je skoro lepsi ten „obyc“ a ze tohle je u normalniho tehu jen pro radost maminam. tak jsme pak nesli a ani ted nepujdem. a vim takhle od holek, co si to treba nechaly natocit, ze na to koukly dvakrat trikrat v tehu a ted jim ta kazeta (disk) jen lezi ve skrini. ale jinak mi UZ nevadi, jen at klidne doktor kouka „miminku do domecku“, zase mam klid, ze je vse OK.
no a jinak jsem mela u aji z toho velkeho UZ ve 20. a pak 30. tydnu nadherne fotky a to mi stacilo. a manza rikal, ze by se obesel i bez tech fotek, hlavne ze je to zdrave a ze fotek si prej uziju dost, az bude na svete
. no mel pravdu.
Ahoj listopadky,
mohu se k vám také ještě přidat?
Posílám nějaké informace o sobě:
Jarouch, nar. 78, štír, svobodná, TP 22.11., kontrola 27.6., UZ 2.7., 15+6
Zatím si o vás něco málo přečtu (celé to asi nezvládnu).
Mějte se krásně a zatím ahoj J.
Holky, to je super, jak se pridavaji dalsi a dalsi...............koukam Listopad bude silny mesic...............holt jaro zavitalo driv a je to znat na plodeni ![]()
JArouch, jasne pridej se.......
Ježiš to je úžasný jak se rozrůstáme, to je babinec ![]()
Jarouchu vítám,odkud si ![]()